bu topiği yeni gördüm kızlar baştan sona okudum bütün yazılanları..bu ara 3 dişimiz ayın anda çıkmaya çalıştığı için iştah falan kalmadı genel olarak beslenme listemizi yazayım..
sabah 1 yumurta sarısı beyazının miktarı değişiyor..peynir,tereyağı,pekmez, 3-4 tane bebe bisküvisi,yarım şeftali küp doğranmış veya renelenmiş yarım elma,milupanın kahvaltı karışımı toz olanlardan(tahıllı,ballı,pekmezli,peynirli.. dönüşümlü)
ara öğün aptamil içip uyuyor..
öğle bir kase çorba içine ekmek doğruyorum bazen,bazende 1 dilim ekmeği eline veriyorum..sebze yemeği varsa bir kase sebze yemeği çorba yerine veya ikisindende azar azar..
ara öğün evde yaptığım yoğurt,içine meyva veya bisküvi bazen ikisindende azar azar..meyvayı eline verdiğimde oluyor sürekli karıştırmıyorum..
akşam ne pişirdiysem hepsinden vermeye çalışıyorum..çorba ,sebze yemeği,tavuk,pilav ....
geç yattığı için yatmadan 1 saat önce muhallebi
yatarkende aptamil...
sebze yemekleri,çorbalar mutlaka kıymalı veya etli,yağ olarak zeytinyağı..evde olmadığımız zamanlar danino, aptamilin hazır sütü, milupanın kavanoz mamalarından meyva birde muhallebi alıyorum yanıma...ama ertesi gün acısını çıkarıyoruz..