selam kızlar geçiyodum gördüm :) ben de dün balık kızarttım yarısı duruyodu bebekken löp löp götürürdü balığı 13 aylık diliyle iteledi zar zor bi parça yedirdim gerisini bugün bu tarife göre hazırlıcam tşk. bebişlerinize afiyet olsun .
burası çok güzel olmuş
ben de balık çorbasını somon balığı ile yapıyorum delikızın tarifinden sadece havuç da koyuyorum
Yazdıklarınızı buruk bir şekilde okuyorum ve bebişlerinize maşşallah diyorum....bizimkinin yediklerini değilde yemedikleri liste yapabilirim ancak.....kaşığı görür görmez yüzünü çevirdiği için hiçbirşey deneyemiyorum...eline verdiklerimide mıncıklayıp atıyor...kesinlikle ağzına götürmüyor...her öğün çeşit çeşit yaptığım halde malesef iştahla yediği hiçbirşey yok...sizin tariflerinizide deniyorum belki sever diye ama malesef direk ya kusuyor yada ööö diye diye ölüyor...ne yapayım bilemiyorum...
canim hala emziriyormusun,oyle ise ondan istahsiz olabilir.genelde emmen bebekler ek gidaya pasif kalirmis.Istah acici vitaminleri denediniz mi biz supravit kullaniyoruz istahi duzeldi.insallah hep boyle devam eder.
Emziriyorum canım bizimki o kadar düşkünki nasıl bırakır bilmem...iştah açıcı bişey vermedi doktor hiç....subravit dediğin iştah açıcı şurup mu öyleyse bende kullanayım....bide balık yağı kullan dediler ama doktorumuz 14 aylık olduktan sonra dedi...
evet bebeğim 12 ay 23 günlük.yemesiyle ilgili bir problemimiz yok çok şükür süt ve yumurta haricinde. sütede alıştırabilsek işte o zaman süper olacak.ahhh ahhh bana eskiler dediler zamanında süt ver bak sonra içmez diye. ben tutturdum dr onaylamıyor diye.haklılarmış çok pişmanım.canım bebeğin ne kadarlık...
maşallah güzel yiyorrr takvime göre 1 yaş 1 ay gördüm ama bizimkide nerdeyse 14 aylık öle ekmeğe bişey sürecem yiyecek hayatta yani kuş gibi koparım kendi mıncıklayaak yiyorr..bence beslenmesi süperr.yemeği iz bile bazen 8 saat 10 saat durunca yediğimiz oluyorrr besin değerinin eksileceğini snamıyorum..afiyet olsun bebeşinee.
yok canım ya yaklaşık 10 gündür ememiyor ki işe başladım. yine aynı çocuk tadından tiksiniyor sabaha karşı uyandığında deniyorum gözşleri kapalı itiyor ısrar edersem ağlıyor uykusu açılıyor.sadece geceleri emiyor o kadardanda olur mu dersinSene bence bebegin emmdigi icin sut istemiyor,Sutunden kesince icmeye baslar.
Benimki ise sutum azilinca sut vermeye basladim alisana kadar uzun zaman gecti ama alisinca benim sutumu ostemiyor artik herhalde tadsiz geliyor.Artik kesmeye calisiyorum ve sagdim sutumu yemeklerine katiyorum yada diyer sutle karistiriyorum.Bizim durumuz bi garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?