- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.601
kızlar bişey sorcam.
aranızda anne sütü verenlerde grip olan olmuş muydu?
sanırım ben olmak üzereyim.
bademciklerim feci iltihaplandı.
ateşim yükseliyor.
başım ağrıyor ve feci kırkınlık var.
ne yapmak gerek.
ilaç vs ne tavsiye edersiniz?
kızıma geçsin istemiyorum:çok üzgünüm:
günaydın kızlar gecmiş olsun bhk bende grip olmuştum bol bol sıcak seyler ic adamel bende evi topladım yemek yaptım ogluşum daha uyuyor bu aralar huysuz
bari ben de cevaplayayım.
anket gibi olmuş kaydirigubbakcemile3
***** ben bir tek memlekete gittiğimde dışarı cıkardım kuzumu.
o da ege havası diye şakkıdı.
ankarada hiç cıkarmadım.
çıkardığımda da çantasında uyudu zaten eve gelene kadar.
kendimi çıkardım desem daha doğru olacak...
*****benim kız uyumasına yakın,yani cok derin dalmamışsa sıçrayabiliyor.
onun dışında sakin maşallah.
ben bol bol dua okumanızı ve cevşen takmanızı tavsiye ederim nacizane..
*****emme-uyuma saatlerimiz Allaha şükür çok düzenli.
gece aynı saatte uyuyup sabah aynı saatte uyanıyor.
hatta ayşamları aynı saatte kucakta şekerleme yapıyor vs :)
Allah nazarlardan saklasın
büyüdükçe birbirimize daha iyi alışıyor,huylarımızı öğreniyoruz.
gelecekten çok ümitliyim :1closedeyes:
*****gündüzleri de uyuyor çok şükür. uyanık olduğunda da huysuzluk yapmadığı için beni hiç bunaltmıyor saolsun.
Allahım sağlık ve uzun ömür versin yavrularımıza....
wallhi kızlar çalıştığımız için tembellik ne haddimize
gündüz iş te akşam olup eve gidincede oğluşumla evi toparlamalarla geçiriyoz
ne yapalım sağlıkları yerinde olsunda varsın koşuşturalımmmhihoyyyt
merhaba arkadaslar kizim dün asi oldu ve bugün atesi var 38.0 bazen düsüyo bazen cikiyo
doktoru fitil vermisti onu yaptim ilik banyo yaptirdim ama hala düsmedi ne yapabilirim korkuyorum cikar diye senağlama
amin bhk cım... benim oğlanın da uyku duzeni var, var olmasına da cinderella gibi masallah saat 12'yi vurunca uyuyor sonra 5 'e kadar da uyanmıyor her gece böyle... Daha evvel imkaninı yok yatağına yatıramıyoruz kucagımızda ya da ana kucagında uyusa bile yatağına yatırdığım an uyanıyor...
sonra 5'te uyanıyor, 8'de ve 11^'de uyanıyor... Buyuk kakasını 11 de ve 12 de yapiyor arada da küçük küçük kakalar yapiyor ve genelde meme emerken yapiyor...Genelde bende aynı duzende uyuduğum için eşim diyor sen mahsus çocugu böyle alıştırdın işine geliyor di mi diyor...delikafadulden delikafadulden ama tabii gece 12 de uyuyan bebek, cocuk yanlış bence, artık nasıl yapacağim bilmiyorum erkene çekeceğim... Belki yazın banyosunu akşam 8 gibi yaptırmaya alıştırırsam banyodan sonra yedirip uyuturum...
Ben hep söylediğim gibi her ağladığında meme veriyordum ama artık öyle yapmıyorum 3 saatte bir iyice doyuruyorum.. Tabii çok ağlarsa yine 3 saati bulmuyoruz...
Dışarı nerdeyse biz de hiç çıkmadık, doktordan doktora 2 kez ev gezmesi, bir kez ben delirdiğim için alışveriş merkezine gittik oğlum tabii vampir<gibi oldu bazen cam kenarında ki koltuğa oturuyoruz inanılmaz rahatsiz oluyor gunesten, umarım yarın hava guzel olur, oğlumu sahilde gezdirmek istiyorum...
Benim oğlum da Betül gibi sakin hiç huysuzluğu yok nerdeyse inşallah böyle gider gerci genellemeleri hiç sevmem ama erkek çocukları doğduklarında sakin, kızlar doğduklarında yaramaz olur buyudukçe kızlar uysallasır erkekler yaramazlasır diyorlar ama bilemedim artık.. Biraz da Allah dağina göre kar veriyor bence
gülben ergen tekrar hamile imiş ...hemde ikiz.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?