2008 Aralık Anneleri

bhkcim gecmis olsun cnm soyledigin seyler sadece grip degil mastit belirtiside olabilir cnm dikkat et ben iki ket mastit oldugum icin soyluyorum eger gripsen seni tek uyaracagim sey sakin ihlamur cayi icme ben sütümü verdigim zamanlarda ebem soylemisti cok sakincaliymis.bol bol sicak seyler ic agzinada koruyucu maske tak ben grip oldugumda evde ogluma yaklasinca hep kullanmistim gecmemisti ogluma tavsiye ederim

bhk cım ben olmadım ama eylül ayında doğum yapan arkadaşım daha 1 haftalıkken acaip grip olmuştu. doktoru anne sütünden kesinlikle hastalık gecmeyeceğini yalnız sürekli maske takmasını söylemişti. -doktora ben götürmüştüm de ondan böyle yazıyorum:) - antibiyotik vermişti ve bol c vitamini almasını söylemişti. tabii ki sebze ve meyvelerden. ama senin bademciklerin de iltihaplanmış.kısacası benim bildiğim sütten geçmiyor kesinlikle ama nefes ve temasla gecebiliyor. buna dikkat etmek gerek.
bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin..

bizden tüm aralık annelerimize hayırlı cumalar efendima.s.

bhk geçmiş olsun canım.Allah yardımcın olsun canımm:teselli:

günaydın anneler
oğlum uyurken evi topladım tam buraya yazacam uyandı
şimdi kucağımda gazını çıkarmaya çalışıyorum tek elle bile yetişiyom burayasırnaşık şey

bhk tatlım gemiş olsun
bal ye bitanem
parasetamol grubu ağrı kesici alabilirsin ki al ateşin yükselmesin
ılık su iç içine bal koyabilirsin limon sıkabilirsin
bi de arı poleni satılır ondan alıp ye canım

günaydın kızlar gecmiş olsun bhk bende grip olmuştum bol bol sıcak seyler ic adamel bende evi topladım yemek yaptım ogluşum daha uyuyor bu aralar huysuz

tünaydınlar...hayırlı cumalar olsun...
dün havayı güzel görünce ailemin yoğun isteği üzerine evden çıktık ..açık havayı seviyor benim cimcimem hatta iyide geliyor ama ne biliyim üşütür diye çok korkuyorum bugün evimizdeyizz:)))ama yaz gelince bizi tutabilene aşk olsun..geçen yıla inat bu yaz yazlığın tadını çıkarıcam inşallah..geçen yaz ayaklarım dahi deniz suyuna değmedi benim...ayrıca hastalık endişesi ile dışarı çıkıp stres yapmaktansa evimde keyif yapmak beni daha çok mutlu ediyor...
geçmiş olsun bhk....

Son düzenleme:
günaydın kızlar gecmiş olsun bhk bende grip olmuştum bol bol sıcak seyler ic adamel bende evi topladım yemek yaptım ogluşum daha uyuyor bu aralar huysuz

ohh maşallah kuzum 21,beni şu sıralar bir tembellik basmışki sorma gitsin..kendime bile zor vakit ayırırken evi toplamak hak getire:))kızımı uyutunca biraz dinleniyorum ama şu sıralar çok tembelim çokkkk:sm_confused:

amin bhk cım... benim oğlanın da uyku duzeni var, var olmasına da cinderella gibi masallah saat 12'yi vurunca uyuyor sonra 5 'e kadar da uyanmıyor her gece böyle... Daha evvel imkaninı yok yatağına yatıramıyoruz kucagımızda ya da ana kucagında uyusa bile yatağına yatırdığım an uyanıyor...
sonra 5'te uyanıyor, 8'de ve 11^'de uyanıyor... Buyuk kakasını 11 de ve 12 de yapiyor arada da küçük küçük kakalar yapiyor ve genelde meme emerken yapiyor...Genelde bende aynı duzende uyuduğum için eşim diyor sen mahsus çocugu böyle alıştırdın işine geliyor di mi diyor...delikafadulden delikafadulden ama tabii gece 12 de uyuyan bebek, cocuk yanlış bence, artık nasıl yapacağim bilmiyorum erkene çekeceğim... Belki yazın banyosunu akşam 8 gibi yaptırmaya alıştırırsam banyodan sonra yedirip uyuturum...
Ben hep söylediğim gibi her ağladığında meme veriyordum ama artık öyle yapmıyorum 3 saatte bir iyice doyuruyorum.. Tabii çok ağlarsa yine 3 saati bulmuyoruz...
Dışarı nerdeyse biz de hiç çıkmadık, doktordan doktora 2 kez ev gezmesi, bir kez ben delirdiğim için alışveriş merkezine gittik oğlum tabii vampir<gibi oldu bazen cam kenarında ki koltuğa oturuyoruz inanılmaz rahatsiz oluyor gunesten, umarım yarın hava guzel olur, oğlumu sahilde gezdirmek istiyorum...
Benim oğlum da Betül gibi sakin hiç huysuzluğu yok nerdeyse inşallah böyle gider gerci genellemeleri hiç sevmem ama erkek çocukları doğduklarında sakin, kızlar doğduklarında yaramaz olur buyudukçe kızlar uysallasır erkekler yaramazlasır diyorlar ama bilemedim artık.. Biraz da Allah dağina göre kar veriyor bence

wallhi kızlar çalıştığımız için tembellik ne haddimize
gündüz iş te akşam olup eve gidincede oğluşumla evi toparlamalarla geçiriyoz
ne yapalım sağlıkları yerinde olsunda varsın koşuşturalımmmhihoyyyt

merhaba arkadaslar kizim dün asi oldu ve bugün atesi var 38.0 bazen düsüyo bazen cikiyo
doktoru fitil vermisti onu yaptim ilik banyo yaptirdim ama hala düsmedi ne yapabilirim korkuyorum cikar diye senağlama

maşallah bizimkininde uyku düzeni iyce oturdu rahatız artık gündüzleride genelde uysal bazen huysuzlaşıyo ama tek derdi yanında oturmam yani kucak falan istemiyo yanında oturim susuyo :)

haklısın canım çalışan annelerin işleri daha zor ama belli bir tempoya vücut alışıncada tembelliği kabul etmiyor sanırım..çünkü düne kadar oğlumu okula götür getir hayli koşturma yaşarken daha dinamik hisseden ben şimdi daha az yorulmama rağmen daha yorgun hissediyorum yada şu sıralar yoğun bir regl dönemi geçirdim onunda etkisi var sanırım...

merhaba arkadaslar kizim dün asi oldu ve bugün atesi var 38.0 bazen düsüyo bazen cikiyo
doktoru fitil vermisti onu yaptim ilik banyo yaptirdim ama hala düsmedi ne yapabilirim korkuyorum cikar diye senağlama

canım geçmiş olsun ama keşke banyo yapmasaydın aşılı olunca 3 4 gün yıkamamak gerekiyo bildiğim kadarı ile....
calpol dene istersen bir kaç saat sonra ben yarım ölçek vermiştim ve çok rahatlatmış hatta hayli fazla uyutmuştu

BHK & GOLD maşallah ikinizin bebişlere de.....ben de bir an önce bir düzen oturtmak istiyorum ama kızımın gazı müsade etmiyor....tam geceleri düzene giriyor dedim şimdi de kusmaları arttı....havalar tam ısınsa da ben de hergün banyo saatine alıştırabilsem..

hava bugün fena diil gibi...yağmur vardı sabahtan; temizledi havayı biraz....belki öğleden sonra çıkaracağım kızımı bakalım

bhk cım hemen minoset al atesin yukselmesin ve eger durumunu ciddi görüyorsan augumentin antibiyotik kullanabilirsin bunlar kesinlikle süte geçmiyor bende mastit olduğumda kullandım ve evet eczaneden maske alman iyi olur, hasta anne bebişi emzirebilir sakın korkma...
Göğsünde şişlik, kızarıklık ve boşalmamışlık hissi var mi? yani emzirdim ama sanki hala dolu gibi diyor musun hatta elinle koltuk altına doğru yokla bir beze v.s. var mi?

havalar iyice ısınsada bizde güzeller güzeli avcılar sahilimizin tadını çıkarabilsek .
..anlaşılan oki ben yazı çokkk özlemişimmm...

merhabalar arkadaşlar ;

müsadenizle mini anket şeklinde sorularıma devam edeceğim....ortak şeyler yaşayıp birbirmize destek/bilgi vermek bana ii gelio.

* kanguru kullanan var mı aranızda??ben doğumdan önce tamamen karşıydım...sanki bebekler içinde iki büklüm oluyor gibi geliyordu ama şimdi ihtiyaç gibi geliyor...şimdi tamam çıkmıyorum havalardan filan ama havalr düzelince ne biliim bi markete filan gitmeye lazım....bizim aaraba çok büyük tek başıma merdivenden indiremem...yani arabayı indiririm de hem kızı hem arabayı indiremem...o yüzden kanguru lazım gibi....fikir alayım dedim kullananız varsaa???memnun musunuz? hangi marka?

* bebekleriniz ne kadar hareketli? ben gece uzun uykusuna koyduğumda sabah asla akşam koyduğum yerde bulamıyorum...o kadar deli yatıyor yani :) yastık bir yerde, örtü bir yerde bizim kız bambaşka yerde...

* aylık kontrollerinizi özel doktorda mı hastanede mi sağlık ocağında mı yaptırıyorsunuz? biz doktora gidiyoruz ama aşıları sağlık ocağında olsa ne olur diye düşünüyorum?ücretler nasıl bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…