- Konu Sahibi deryahakan
-
- #20.581
benim annemde aynı şekilde düşünüyor. hatta bana sende bacaklarını onlar kadar oynat bak bakalım o basenlerin kalıyormu dedi-tatlicadiarzu-
:roflol:süper bi fikir valla ama ben 1. dakikada pes ederim
bende 1-2 gün yaptım sonra sıkılıp bıraktım kaydirigubbakcemilealdık başımızı gidiyoruz bakalım battı balık yan gider hesabı:mymeka:
kilo demeyin ne olurrrrrrrrrrr-tatlicadiarzu-
valla bu işe bir dur demek lazım yaa -tatlicadiarzu- neyse ...
bende varım artık tv bile izlemiyorum zayıf hatunları gördükce bunalıma giriyorum
kızlar işin ucu kaçınca cok zor toparlanıyor.
insanın midesi bikere büyümeye görsün:bbo:
walla ben bir aydır cok cok rahatım...
denizlidekilere Allah kolaylık versin ya..
kış günü olmasa cıkın dışarı gündüzleri ama...
ben olsam cok korkardım,kesin durmazdım eve..
inş deprem olmaz da sadece yeni tedbirler alınmasına vesile olur bu durum.
edolina arkadaşım aynı ıkıntıyı huggies bezde ben de yaşadım. o kadar sinir oldum ki oğum üşüyecek hasta olacak diye korktum. üstünü başını değiştirmekten bir ahl oldum. oysa ki bel bandı var diye iyi diye almıştık. neyse huggies e mail attım okkalı bir mail. değiştirin bu tasarımı bir işe yaramıyor dedim. hayır bez bağlamayı bilmyorum desem değil, neden diğerlerinde çıkmıyor da bunda çıkıyor. bana kocaman bir bez göndermiler. isterseniz 100 tane gönderin kullanmam ki bir daha huggies. yani senin sorunu ben de yaşadım arkadaşım.
edo, ben de huggies prima kullanıyorum, çiş belki 1-2 defa sızdırmıştır, ama sadece badisine, öyle bacağına inecek kadar olmadı, el içi kadar filan, bazen de kaka kenardan çıkıyor, ama sulu olduğu zaman, o da 1-2 parmak kadar en fazla, şu an numara kullanıyorum, sizde öyle mi??
4'e geçeriz belki 1 hafta içinde
merhaba arkadaşlar
* ufaklıklarınızı dışarı çıkardınız mı hiç? yani doktor moktor dışında....arabasıyla gezdiniz mi hiç dışarıda? bugün hava çok güzel....benim de bankada filan işlerim var bi ara niyetlendim sarıp sarmalayıp atayım arabasına diye....aslında ondan çok kendimi dışarı atasım var...bunaldım resmen-aylardır dışarı çıkmıom (doktor hariç) sıyırıcam...ama cesaret edemedim...üşütür müşütür die çook korktum...eşim de ben karışmam ama hasta olursa sorarım sana diince kırdım dizimi oturdum evimde...onun için sizlere sorayım dedim...siz çıktınız mı???
* sizin ufaklıklar nasıl rüyalar görüyorlar????benim kızım arada sıçrayarak ya da çığlıklar atarak uyanıyor; rüyasında çok korkuyor?sizde de oluyor mu?
* emme-uyuma saatleriniz düzene girdi mi???
* gündüz uyuyor mu bebekleriniz?benim ki kucakta olursa uyanıp uyanıp uyanıo?yatağa koyar koymaz cin gibi oluyor...
sorguya çeker gibi oldum sizleri ama merak ettim herkesler aynı mı die????
he bi de.....bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz?özellikle gece uzun uykularına nasıl dalıyorlar?yatağında kendiliğinden dalan var mı? benimki mutlaka kucakta uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?