2008 Aralık Anneleri

kızlar işin ucu kaçınca cok zor toparlanıyor.
insanın midesi bikere büyümeye görsün:bbo:

walla ben bir aydır cok cok rahatım...

kızlar işin ucu kaçınca cok zor toparlanıyor.
insanın midesi bikere büyümeye görsün:bbo:

walla ben bir aydır cok cok rahatım...

haklısın canım yavaş yavaş başlayacağım bende
ilk iş porsiyonları küçültmek olacak

merhaba arkadaşlar,

sorularıma verdiğiniz yanııtlar için teşekkür ederim....görüyorum ki hepimiz aşağı yukarı aynıyız :)

kilo olayına gelince...benim kilolar gitti...67 ile hamile kalıp 75 ile doğurmuştum..şimdi 63 üm ama henüz mide var pantolanların üstü kapanmıooo...

neyse kızçe mızlanıyor; ben kaçtım

kızlar bız deprem korkusuyla yasıyouz bugun okullar tatıl olmus okulların dayanıklıgı bakılmıs ıs cıddı heralde allah korusun dua edın bızım ıcın

denizlidekilere Allah kolaylık versin ya..
kış günü olmasa cıkın dışarı gündüzleri ama...
ben olsam cok korkardım,kesin durmazdım eve..
inş deprem olmaz da sadece yeni tedbirler alınmasına vesile olur bu durum.

haklısın canım inşallah her şerde bi hayır vardır
allah yardımcıları olsun

ben geldim kızlar.kardeşimin pcsi bozulmuştu kaçgündür giremedim özledim sizleri beee.geçmişi pek okuyamadım ne var ne yok anlayamadım.bebişler iyidir umarım .gün geçtikçe benimkinin huyu değişiyor.artık uyuma pozisyonundayken çok ağlıyor.özellikle gece 12-1arası kıyameti koparıyor.ve kızım hasta oldu teyzeleri.grip oldum ne yaptım ne ettiysem kızıma geçti sonunda.öğleden sonra kızımda hırıltı,burnunda tıkanıklık olunca paniğe başladım.babamın dr.arkadaşı vardı onu aradık hemen.aferin alın dedi.verdim rahatladı kuzum şimdi.
havalar hastalık havası,gripden nefret ettim artık.aman dikkat edin kızlar.ben halen annemdeyim.bugüne kadar hasta etmedim diye suçladım durdum kendimi.öpüyorum sizleri.

ilkimcim suçlama kendini ufak tefek rahatsızlıklar olur vücudu bağışıklık kazanır.allah daha kötüsünü göstermesin inş.

denizlideki arkadaşlar allah yardımcınız olsun

denizlili arkadaşlara benden de geçmiş olsun.. Allah doğal afetlerle imtihan etmesin hiçbirimizi..

merhaba aralık anneleri çok fazla ihtiyacı olan biri için patik ve çember satıyorum bir bakın almak isterseniz öelimden mesaj yazın tamamen hayır işi kadıncağızın çok ihtiyacı var işallah yardımcı olabiliriz URL=http://img216.imageshack.us/my.php?image=1000452.jpg]
[/URL]

Resimleri büyültmek için resimlerin üzerine tıklayınız...

Ben de neredeyse yazacaktım ama birkaç kişi daha sıkı bağlamamı söyledi.artık daha sıkı bağlıyorum.2 gündür hiç sızdırmadı.Lastikli oluşundan dolayı hiç değiştirmeyi istemiyorum.İnatla aynı marka kullanmaya devam ediyorum anlayacağın.Sen hangi marka kullanıyorsun şimdi?

Biz birkaç gün önce 4 numaraya geçtik.3 numara bacaklarında iz yapmaya başladı.Ben de o izlere dayanamıyorum.Sanki benim yüzümden bebeğimin bacakları acıyormuş gibi suçluluk duyuyorum.Daha önceki numaraları da iz yaptığı için yükseltmiştim.

Bu arada kızım giyim konusunda rahatına pek düşkün oldu.Geçen gün dışarı çıkarken kilotlu yün çorap giydirdim.Gezdim mi işkence mi çektim anlamadımSebepsiz ağlayıp durdu.Eve gelir gelmez çorabı çıkardım.Çıkarmamla birlikte gülücükler atıp agulamaya başladı.Yeni moda bol kesim giysiler tercih edecek benim kızımkaydirigubbakcemile3

he bi de.....bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz?özellikle gece uzun uykularına nasıl dalıyorlar?yatağında kendiliğinden dalan var mı? benimki mutlaka kucakta uyuyor

Ben en az haftada bir kere dışarıya çıkarıyorum kızımı.Açık havada bir alışveriş merkezi var.Orada dolaşıyoruz.Daha arabasını kullanmadık.Kucakta gezdik hep.Polar tulumu var bir tane.Şapkasıyla birlikte onu giydirip polar ince battaniyesine sarıyorum.Yüzü açık kalıyor.Hava çok soğuk olduğunda bile çıkardım o şekilde.Alışverişe de eşimle birlikte üçümüz çıkıyoruz.Ayrıca bize gelmiş olanlara iade-i ziyaret yapıyoruzyerimseniben

Sıçradığı,ağlayarak uyandığı oluyor gündüz.Gece elini emerek ve homurdanarak uyanıyorkaydirigubbakcemile3
Gece uyku düzeni oturdu.Gündüz bazen çok sık ve uzun uyuyor,bazen de sadece kuş uykusu yapıp uyanık kalıyor.Mümkün olduğunca oyun oynayıp onu yormaya çalışıyorum.Gece uyku saatinden bir saat önce banyo yaptırıyouz.Bebek yağıyla masaj yapıyorum.Acıkıyor ve emerken uyuyor.Mutlaka omzuma koyup bir süre sırtını sıvazlıyorum.Çünkü gazı olup da yatırmışsam en fazla 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor.Yatağına yatırırken genelde gözlerini aralayıp bi bakıyor ve hemen uyuyor.Doğduğundan beri yatağına alıştırdığım için herhalde.Gece banyo yaptırmaya ve uyku saatine yakın odadaki ışıkları azaltıp loş ışıkta emzirmeye çok dikkat ettim.Sabah da uyanırr uyanmaz perdeleri açıyorum.Günaydın diyerek uyanıyoruz

kızlar bişey sorcam.
aranızda anne sütü verenlerde grip olan olmuş muydu?
sanırım ben olmak üzereyim.
bademciklerim feci iltihaplandı.
ateşim yükseliyor.
başım ağrıyor ve feci kırkınlık var.

ne yapmak gerek.
ilaç vs ne tavsiye edersiniz?
kızıma geçsin istemiyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…