- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.161
hoşgeldin gezenti loraaaaaŞeniz
kızlar simdik ogrendim aksama misafir var ayy ayy ne yapsam borek kek yetermi yoksa bi cesit daha gerekmi off zor daha ev dandini kalk gidelim diyor yani milfoyden baklava deneyen oldumu guzel oluyormus onumu yapsam
Çok yağlı olmaz mı bacım kafamçokkarıştı
yani milföy zati yağlı bişi bi de üstüne tereyağ/margarin gezdiricen.. ağır olur sanli.. yoksa milföy amantığı ile baklava hamuru mantığı benziyo da.. birini katmanlar arasında yağ ile diğerini nisaşta ile açıyolar.
baklavalık ince hamurlar var. onlarla denedim. annemin yaptığına benzemiyo ama oluyo bi şekilde. cokacimcoook ondan dene istersen..
Tünaydın herkeslere güzel bi hafta olsun. İşe başlamadan önce evde olduğum son işgünü bugün. malum yarın zaten resmi tatil.
baklavamı yaptınn.. kıızım ne hamuruysa hamuru.. sen varya sennnnnnnnnnnn ne yere bakan ne yürek yakansın. helal olsun bee yakışır arkadaşıma :roflol:
senağlama hem sen gündüz olmiican için seni çook özlüücemm hemdee kolaylıklar diliyom bacım. ilk başlarda biras zor olur ama güçlü oll tabi sen. iyi değerlendir bu 2 günü barimmmm ne diyim :a015:
herkesciklere tünaydınnn
güzel bi hafta sonundan cıktım cok şükür yakıcı bi güneş vardı artık.oğluşumla dün pikniğe gitmiştik bi ağacın altında akşam a kadar kaldı.sonra eve geldik bi uyudu sabah 7 de uyandı.demek hava iyi carpmış oğluşumudelikafaduldenwallahi cok hoştu ne zamandır geceleri bu kadar uyumamıştı.kaydirigubbakcemile3
bebişleri uyumayanlara acık havayı tavsiye edebilirim artıkk:roflol:
umarım herkeste bu arada iyiidrrrrrrrrr.a.s.
ohh be edamcım nihayett.. havalar düzeldi dedin ya senin yerine ben hafifledim vallaa.. oğlunun megersem oksijene ihtiyacı varmışş yarasın tosuncuga kaydirigubbakcemile3
ohh yarasın kuzucuğa..
saol canımm Şeniz
bu arada seninle bugün işe başlamadan son yazıştığımız gün olacak herhalde
ihşallah işe başlayıncada sık sık girebilirsin canımm.her ne kadar suan imkanların yok gibi gözüksede ama biz hep var olmasını ümit ediyoruz canımmm
Şeniz
Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
Kızımın incisi göründüüüüü!!! alkisalkisalkis
Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
Kızımın incisi göründüüüüü!!! alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?