2008 Aralık Anneleri

kızlar simdik ogrendim aksama misafir var ayy ayy ne yapsam borek kek yetermi yoksa bi cesit daha gerekmi off zor daha ev dandini kalk gidelim diyor yani milfoyden baklava deneyen oldumu guzel oluyormus onumu yapsam

Tünaydın herkeslere güzel bi hafta olsun. İşe başlamadan önce evde olduğum son işgünü bugün. malum yarın zaten resmi tatil.

kızlar simdik ogrendim aksama misafir var ayy ayy ne yapsam borek kek yetermi yoksa bi cesit daha gerekmi off zor daha ev dandini kalk gidelim diyor yani milfoyden baklava deneyen oldumu guzel oluyormus onumu yapsam

Çok yağlı olmaz mı bacım kafamçokkarıştı
yani milföy zati yağlı bişi bi de üstüne tereyağ/margarin gezdiricen.. ağır olur sanli.. yoksa milföy amantığı ile baklava hamuru mantığı benziyo da.. birini katmanlar arasında yağ ile diğerini nisaşta ile açıyolar.
baklavalık ince hamurlar var. onlarla denedim. annemin yaptığına benzemiyo ama oluyo bi şekilde. cokacimcoook ondan dene istersen..

ya nebilim bende bilmiyodum yeni ogrendim milfoyle yapılıyous guzel diyolar ama haklısın asırı yaglı maglı olur misafirede cıkarılmaz

baklavamı yaptınn.. kıızım ne hamuruysa hamuru.. sen varya sennnnnnnnnnnn ne yere bakan ne yürek yakansın. helal olsun bee yakışır arkadaşıma :roflol:

Tünaydın herkeslere güzel bi hafta olsun. İşe başlamadan önce evde olduğum son işgünü bugün. malum yarın zaten resmi tatil.

senağlama hem sen gündüz olmiican için seni çook özlüücemm hemdee kolaylıklar diliyom bacım. ilk başlarda biras zor olur ama güçlü oll tabi sen. iyi değerlendir bu 2 günü barimmmm ne diyim :a015:

herkesciklere tünaydınnn

güzel bi hafta sonundan cıktım cok şükür yakıcı bi güneş vardı artık.oğluşumla dün pikniğe gitmiştik bi ağacın altında akşam a kadar kaldı.sonra eve geldik bi uyudu sabah 7 de uyandı.demek hava iyi carpmış oğluşumudelikafaduldenwallahi cok hoştu ne zamandır geceleri bu kadar uyumamıştı.kaydirigubbakcemile3
bebişleri uyumayanlara acık havayı tavsiye edebilirim artıkk:roflol:

umarım herkeste bu arada iyiidrrrrrrrrr.a.s.

ohh be edamcım nihayett.. havalar düzeldi dedin ya senin yerine ben hafifledim vallaa.. oğlunun megersem oksijene ihtiyacı varmışş yarasın tosuncuga kaydirigubbakcemile3

yaptım kıss valla. kilocuklarımı nasıl koruycam di mi ama.. :roflol: hem sen kendine bak. :dilcikar: ıssız adam keki pek güzeldi canııım.. cokacimcoook yere bakan yürek yakan arkadaşım benimmm.. Şeniz

ben de çok özliyceeeeeemm senağlama

ohh yarasın kuzucuğa..

ohh be edamcım nihayett.. havalar düzeldi dedin ya senin yerine ben hafifledim vallaa.. oğlunun megersem oksijene ihtiyacı varmışş yarasın tosuncuga kaydirigubbakcemile3

hiç sorma canımm yaaa:roflol:delikafadulden

fotoğraflarınıza bakınca imrenmiştim size kısa kollar penyeler ohhh biz burda kışlık kıyafet giymekten artık gına gelmişti resmenkaydirigubbakcemile3

ohh yarasın kuzucuğa..

saol canımm Şeniz

bu arada seninle bugün işe başlamadan son yazıştığımız gün olacak herhalde
ihşallah işe başlayıncada sık sık girebilirsin canımm.her ne kadar suan imkanların yok gibi gözüksede ama biz hep var olmasını ümit ediyoruz canımmm
Şeniz

Evet Edamcım.. senağlama Ben de öyle hayal ediyorum canım. İnşallah.. :1hug:

ellerine sağlık fascım

ben bu kıyafetler yüzünden kızımı üşüttüm bir terledi bir üşüdü şuan burnumuz akıyor

aaaaa edoş nie söyledin kız. ben görseydim ilk, gömlek alırdım anişe

hayırlı olsun, ısırıp dursun parmağınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…