2008 Aralık Anneleri

inanmııyorumm edoşşşşşşşşşşşş delikafadulden alkisalkisalkis tebriklerrrrrrrrrrrr :lepi:

kızlar simdik ogrendim aksama misafir var ayy ayy ne yapsam borek kek yetermi yoksa bi cesit daha gerekmi off zor daha ev dandini kalk gidelim diyor yani milfoyden baklava deneyen oldumu guzel oluyormus onumu yapsam

canım biz yaklaşık 3 yıl önce bir programda görüp denemiştik ama tuzlu bir tatlı oldu ben pek beğenmemiştim.benneyaptımki

evet canım o yufkalar çok güzel oluyo. şahsen ben bi misafire yapmıştım herkesler çook beğendi. aynen hazır baklavalar gibi olmuştu. ayyy canım istiicek şimdi...cokacimcoooklaelaelaelaelae

ooh yarasın minik kuzuya da annesine de...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
Kızımın incisi göründüüüüü!!! alkisalkisalkis
oooleeey gözümüz aydın. çabucak gıdılarınızı ısırsın inşallahkaydirigubbakcemile3
sen geliyosun ben çıkıyorum hymcim
eşim geldi sanırım kapı çalıyor
iyi akşamlar sanaa

iyi akşamlar canım bizim bey. halı saha maçına gitti ben de buraya kaçtım o gelinceye kadarsengözlerimebaksanab

bizim bugün kontrolümüz ve rota aşımızın 2. dozu vardı. genel olarak oğluşun gelişimi çok güzel. ama alıştırmak adına ek besinlere başlıyoruz.
aşıyı bi yedi görmelisiniz.
doktorumuz "sen yemek yeme konusunda hiç zorlanmıycan gibi görünüyo" dedi.
doktor oğlumun pipisine baktı ve biraz ileri ittirdi.
banyoda bu şekilde masaj yap, yapışmış dedi.
o uğraştı oğlumun canı çok acıdı biraz da kanadı.
neyse şimdi rahat çok şükür.
heinizi öpüyoruz...

Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
Kızımın incisi göründüüüüü!!! alkisalkisalkis

Anaaam dişli mi olucak şimdi benim güzeller güzeli Anitam.. Hadi gözünüz aydın canım..

aaaaa edoş nie söyledin kız. ben görseydim ilk, gömlek alırdım anişe

hayırlı olsun, ısırıp dursun parmağınızı

bi deeeee. :jeyyar:

canımcım hiçdeğilse bi ceee dersin artık dimiiii
özletme kendini uğra arasıra fırsatın olursaa.s.

Sağol canım uğramak için elimden geleni yapıcam yoksa dayanamam ben de sizi özliyceeem çok.. senağlama

maşallah hymcim.
Sünnet olayı mı? ya miis le benim olay da böyle oldu aynen. bezliyken hep masaj yapın dedi dr. delikafadulden

kıyamam ona geçmiş olsun canımm

inciniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza, yoksa benim oğlan yakında ellerini kemirmekten elleri yara olacak

aaaaa edoş nie söyledin kız. ben görseydim ilk, gömlek alırdım anişe

hayırlı olsun, ısırıp dursun parmağınızı

ayyy canımm gözünüz aydınnnnnnn:sm_cool:

canım ilk inciniz hayırlı alkisalkisalkisalkisalkisalkisolsun sağlıkla çıkarmayı nasip etsin allah:Saruboceq:

inanmııyorumm edoşşşşşşşşşşşş delikafadulden alkisalkisalkis tebriklerrrrrrrrrrrr :lepi:

amanda maşallah anita ya,güle güle kullansın incisini canımmm:teytey:
benim kızçeminde ağzı musluk gibi akıyor ama diş miş hak getire....şakkıdı

oooleeey gözümüz aydın. çabucak gıdılarınızı ısırsın inşallahkaydirigubbakcemile3

Anaaam dişli mi olucak şimdi benim güzeller güzeli Anitam.. Hadi gözünüz aydın canım..

inciniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza, yoksa benim oğlan yakında ellerini kemirmekten elleri yara olacak

anitanın incisi hayırlı olsun ve sağlam olsun :)))

Teşekkürler teyzoşlar.Darısı diş bekleyen bebeklerin başına.

Maşallah ona.Yer tabii ki mamaları annesi.Canım ya kıyamam,acımıştır pipişi.Kız annesi olarak böyle sorunumuz yok ama erkek olsaydı ben de doğar doğmaz sünnet ettirme taraftarıydım.İkinicye inşallah delikafadulden

kızlar bayadır işlerim yogundu giremedim foruma dilerim herkez iyidir SERRA şuanda ateşi yüksek başında nöbet tutuyorum uyur uyaık arası fitil verdim soguk kompleks yaptım dişimi yapıyor anlamadım soguk algınlığı değil gibi çünkü ne hırıltı nede burunda sümük akıntı var bu diş gelene kadar baya hırpalayacağa benziyor

Tekrar hoş geldin.kSo'cum çok geçmiş olsun,rabbim hayırlı şifalar versin inşallah(amin).:1hug:a.s.

İnşallah,tüm bebişlermiz için bu diş çıkarma dönemi bundan böyle çok zorlamaz.

Acaba diş çıkarma döneminde kullanılan ilaçlardan,,jellerden kullanmak cidden işe yarıyor mu?Yoksa pek birşey fark etmiyor mu?

sağol canım bilmiyorumki ama bir çaresi faydası olan birşey varsa denerim hayla yavrum ateşli ama sadece başında elleriyle ayak sıcaklığı normale indi

szk canım aynı şuanda bakalım fitil verdim yarım olmazsa 6 gibi birdaha vericem doktora götürsem evde yaptığımı yapıyorlar antremanlı oldum artık soguk kompleks fitil üffffff üşütme değil ama bu diş doktorda yapar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…