- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.181
Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
Kızımın incisi göründüüüüü!!! alkisalkisalkis
Evet Edamcım.. senağlama Ben de öyle hayal ediyorum canım. İnşallah.. :1hug:
kızlar simdik ogrendim aksama misafir var ayy ayy ne yapsam borek kek yetermi yoksa bi cesit daha gerekmi off zor daha ev dandini kalk gidelim diyor yani milfoyden baklava deneyen oldumu guzel oluyormus onumu yapsam
Çok yağlı olmaz mı bacım kafamçokkarıştı
yani milföy zati yağlı bişi bi de üstüne tereyağ/margarin gezdiricen.. ağır olur sanli.. yoksa milföy amantığı ile baklava hamuru mantığı benziyo da.. birini katmanlar arasında yağ ile diğerini nisaşta ile açıyolar.
baklavalık ince hamurlar var. onlarla denedim. annemin yaptığına benzemiyo ama oluyo bi şekilde. cokacimcoook ondan dene istersen..
ooh yarasın minik kuzuya da annesine de...alkisalkisalkisalkisalkisalkisherkesciklere tünaydınnn
güzel bi hafta sonundan cıktım cok şükür yakıcı bi güneş vardı artık.oğluşumla dün pikniğe gitmiştik bi ağacın altında akşam a kadar kaldı.sonra eve geldik bi uyudu sabah 7 de uyandı.demek hava iyi carpmış oğluşumudelikafaduldenwallahi cok hoştu ne zamandır geceleri bu kadar uyumamıştı.kaydirigubbakcemile3
bebişleri uyumayanlara acık havayı tavsiye edebilirim artıkk:roflol:
umarım herkeste bu arada iyiidrrrrrrrrr.a.s.
oooleeey gözümüz aydın. çabucak gıdılarınızı ısırsın inşallahkaydirigubbakcemile3Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
sen geliyosun ben çıkıyorum hymcim
eşim geldi sanırım kapı çalıyor
iyi akşamlar sanaa
Merhabalaaar kaydirigubbakcemile2
aaaaa edoş nie söyledin kız. ben görseydim ilk, gömlek alırdım anişe
hayırlı olsun, ısırıp dursun parmağınızı
canımcım hiçdeğilse bi ceee dersin artık dimiiii
özletme kendini uğra arasıra fırsatın olursaa.s.
bizim bugün kontrolümüz ve rota aşımızın 2. dozu vardı. genel olarak oğluşun gelişimi çok güzel. ama alıştırmak adına ek besinlere başlıyoruz.
aşıyı bi yedi görmelisiniz.
doktorumuz "sen yemek yeme konusunda hiç zorlanmıycan gibi görünüyo" dedi.
doktor oğlumun pipisine baktı ve biraz ileri ittirdi.
banyoda bu şekilde masaj yap, yapışmış dedi.
o uğraştı oğlumun canı çok acıdı biraz da kanadı.
neyse şimdi rahat çok şükür.
heinizi öpüyoruz...
bizim bugün kontrolümüz ve rota aşımızın 2. dozu vardı. genel olarak oğluşun gelişimi çok güzel. ama alıştırmak adına ek besinlere başlıyoruz.
heinizi öpüyoruz...
aaaaa edoş nie söyledin kız. ben görseydim ilk, gömlek alırdım anişe
hayırlı olsun, ısırıp dursun parmağınızı
ayyy canımm gözünüz aydınnnnnnn:sm_cool:
canım ilk inciniz hayırlı alkisalkisalkisalkisalkisalkisolsun sağlıkla çıkarmayı nasip etsin allah:Saruboceq:
inanmııyorumm edoşşşşşşşşşşşş delikafadulden alkisalkisalkis tebriklerrrrrrrrrrrr :lepi:
amanda maşallah anita ya,güle güle kullansın incisini canımmm:teytey:
benim kızçeminde ağzı musluk gibi akıyor ama diş miş hak getire....şakkıdı
oooleeey gözümüz aydın. çabucak gıdılarınızı ısırsın inşallahkaydirigubbakcemile3
Anaaam dişli mi olucak şimdi benim güzeller güzeli Anitam.. Hadi gözünüz aydın canım..
inciniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza, yoksa benim oğlan yakında ellerini kemirmekten elleri yara olacak
anitanın incisi hayırlı olsun ve sağlam olsun :)))
heinizi öpüyoruz...
kızlar bayadır işlerim yogundu giremedim foruma dilerim herkez iyidir SERRA şuanda ateşi yüksek başında nöbet tutuyorum uyur uyaık arası fitil verdim soguk kompleks yaptım dişimi yapıyor anlamadım soguk algınlığı değil gibi çünkü ne hırıltı nede burunda sümük akıntı var bu diş gelene kadar baya hırpalayacağa benziyor
Tekrar hoş geldin.kSo'cum çok geçmiş olsun,rabbim hayırlı şifalar versin inşallah(amin).:1hug:a.s.
İnşallah,tüm bebişlermiz için bu diş çıkarma dönemi bundan böyle çok zorlamaz.
Acaba diş çıkarma döneminde kullanılan ilaçlardan,,jellerden kullanmak cidden işe yarıyor mu?Yoksa pek birşey fark etmiyor mu?
sağol canım bilmiyorumki ama bir çaresi faydası olan birşey varsa denerim hayla yavrum ateşli ama sadece başında elleriyle ayak sıcaklığı normale indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?