2008 Aralık Anneleri

Gunaydin arkadaslar
oglus 07 de kalkti biraz once uyuttum tekrar ...:asigim:
erkenden bitirdim islerimi: )
simdi kalhvalti zamani cokacimcoook
hepinizi beklerim:1hug:

bugun askim evde soyle bir ailece gezelim diyoruz ...
aksama da arkadaslara davetliyiz..

merhaba kızlar serra nın ateşi normale döndü bende ilerleme var ne doktoru aradım nede hastaneye koştum alıştım sanırım

merhaba kızlar serra nın ateşi normale döndü bende ilerleme var ne doktoru aradım nede hastaneye koştum alıştım sanırım

Çok geçmiş olsun canım. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allahtan bugün iş yok güzelim yoksa bütün gece burda gördüm seni.. :1no2:

Çok geçmiş olsun canım. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allahtan bugün iş yok güzelim yoksa bütün gece burda gördüm seni.. :1no2:

evet canım gece 10 da uyudu sonra annelik işte 1 de uyandım kıza bakayım diye bir baktımki ateşler içinde 1 den beri ayaktayım şükürki iş yok bugün şimdi uyudu ama ben korkudan uyumuyorum sürekli ateşine bakıyorum düşmezse ögle sonu gidecektim doktora ama 38 falan en yüksegi gündüz ateşide 38,5 olurmuş neyse bu dişler yoracak kızımı

selamlar edolina hayırlı olsun dişiniz canım :)
kso geçmiş olsun canım işallah hemnecik düşer ateşi birdahada çıkmaz :)

Misscim sen bana hoş geldin demiştin.Teşekkür için geciktim,unuttuğumdan değil gecikince geciktiğime utandığımdan arkadaşım. Geç oldu,kusura bakma. :1hug: a.s.

merhaba şekerlerim.
edişim çok çok sevindim canım.hayırlı olsun canım,anişimiz kocaman kıs olmaya başladı:)):1hug:
ksocuğum çook geçmiş olsun,sanırım dişler yapıyor olabilir hayatım.fitil verdiysen korkma iner ateşi.

hafta sonu gezdik kızımızla,babannemiz büyükbabamız felan,zaten vakit bulupda giremedim.
öpüyorum hepinizia.s.

herkese merhaba kizlar
burda hava cok guzel keyfini cikariyoruz surekli giremiyorum
umarim herkesler iyidir
edolina soylemismiydim bilmem ama tekrar tebrik ederim kizinin incileri cikmis
darisi bize buyuduler artik bu kuzular ya

annişlerim ben en sonunda evime gelebildim apar topar..
ankarayı olmasa da evimi ve kocacığımı cook özlemişim :asigim:

geçmişe hiç bakamadım..
en müsait zzamanda yine tünerim ben bilg başına

öptüm hepinizi...

hımmm biraz geç bir soru olacak ama bunların 3 unu aynı ogunde mi verdin yoksa tek tek mi verdin canım?

hımmm biraz geç bir soru olacak ama bunların 3 unu aynı ogunde mi verdin yoksa tek tek mi verdin canım?

Yok güzelim aynı öğünde vermedim. Hergün birini verdim ilk hafta. bu hafta 2 öğüne çıkardım. 11:30 da ve 15:30 da veriyorum. öğle öğününde sebze çorbası verdimse ikindide yoğurt veriyorum ertesi gün anne sütlü muhallebi ve armut püresi veriyorum gibi.
öğünde verdiğim miktarları da arttırıyorum. bu hafta sebze çorbasına kabak ekledim bi de..

tabii bu arada zaten emmeye karşı iştahsız olan oğlum daha da az emer oldu ((

Gözün aydın,eşine hayırlısıyla kavuştunuz.Selametle.Sevgiler. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…