- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.381
coco cum 3 çizgili derken neyi kastettin anlamadım canım
3 çizgili olan ne cococum,
cahil ben anlamadım :uhm:
misss banada banadaaaalkisalkisalkis
mama konusunda ne sormuştun?
missim rep mi dedin yine benim tık im başlar şimcikkkkaydirigubbakcemile3 (f_a_s canım nerdesinnnkaydirigubbakcemile3)geçen gün bi başaladım burdakilere rep vercem diye ertesi gün ancak geldim bizim topiğedelikafadulden şimdi huylandım bende vercemm
bu arada senin yerine ben vereyim dedim elviraya rep ,meğer bende veremiyomuşum:roflol:
geçmişi okudum geldim.
herkese mucukssssss
missciğim mama sormuşsun canım.ben hero babynin gece mamasını kullanıyorum.bir arada kahvaltısını kullnmıştım.şimdi gerek duymuyorum ama.hero baby den bende memnunum aynı zamanda.
kızım akşam çok erken yattı,malum sabah 4de kalktı,yatakda oynayıp durduk sohbet ettik.8de tekrar uyudu.şimdi kızımı besliyim gelcem,öptüm kocimin
ben bu biberona alışmasın psikolojisini anlamıyorum doktorların özellikle böyle bir saplatısı var.. Bir yasına geldiklerinde inek ya da devam sütü herneyse onu nasıl verecek mişiz?
Bence gece gayet biberon verilebilir hele de Kayra gibi iştahlı bebeklerde bence bu hiç sorun olmaz... Ben ilk zamanlar emziremezken her kafadan bir ses çıktı eve gelen temizlikçi bile laf etti süt sağip vermeme ama mecburdum biberona alıştı mı "evet" meme den soğudu mu "hayır" meme nin yeri hep baska ikisini yanyana koysam kesin memeyi secer ama biberon da çok hayat kurtardı, hayatımızı kolaylastırdı
Herkese slm. Nasılsınız bakalım bugün? Ek gıdalar da başlayacak artık di mi? Az kaldı saltanatın bitimine :jeyyar: Bu arada bebelacla ilgili sorun ne acaba. Çünkü ben Ataya bebelac devam sütü vermiştim. Gerçi Ata 1.5 yaşındaydı vermeye başladığımda. Çünkü süt alerjisi ortaya çıkınca ne yapacağımızı bilemedik. Direk süt içmenin dışında bir sürü mama da süt takviyesiyle hazırlanıyor. Onun için alerjiyi tetiklemeyen bir süte ihtiyacımız olmuştu. Piyasadaki tüm devam sütlerinin içinde bir tek bebelac alerjiyi tetiklememişti. O nedenle uzun bir süre bebelac kulllanmıştık. Şimdi endişeye düştüm valla :uhm:
cococum şimdi baktım bizim uc iki çizgiliymiş
ben bu biberona alışmasın psikolojisini anlamıyorum doktorların özellikle böyle bir saplatısı var.. Bir yasına geldiklerinde inek ya da devam sütü herneyse onu nasıl verecek mişiz?
Bence gece gayet biberon verilebilir hele de Kayra gibi iştahlı bebeklerde bence bu hiç sorun olmaz... Ben ilk zamanlar emziremezken her kafadan bir ses çıktı eve gelen temizlikçi bile laf etti süt sağip vermeme ama mecburdum biberona alıştı mı "evet" meme den soğudu mu "hayır" meme nin yeri hep baska ikisini yanyana koysam kesin memeyi secer ama biberon da çok hayat kurtardı, hayatımızı kolaylastırdı
Arkadaslar tsk ederim hepinize ...
atesini kontrol altina aldim kuzumunda hic tadi yok
doktora gidecegiz ...
su an uyuyor ...
pişikten kabuk mu bağlamış!
Aman Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?