- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.341
zeacım canım dün kontrol ettiğimde yoktu yani geçmiş. allahtan önemsiz birşeymiş.günaydınlar herkese,
geçmişi okuyamadım kızlar,
bildiğim kadarıyla;
anitacığımızın dişleri çıkıyormuşdelikafadulden gözünüz aydın edoş, inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatır minnoşumuz bunu.
pericimm biryerde okudumdu bu kistler normalmiş kendiliğinden geçermiş. geçmiş olsun yakışıklı enesimize.
hym facedede yazdım burdada sorayım çalışmaya mı başladın bacım?
başka önemli bişey var mı? kaçırdıklarım için kusuruma bakmayın kızlar. herkese tekrar selamlar.
Şeniz:1hug:a.s.
sanada günaydın şekercimmmmmmmŞenizŞenizgünyadınn hymcim elviracım zeacim bhk cimm daha kim varsaa kim bilgisayarını açacaksa herkesee kocamann günayydınnnnnnn.. zaten yine hava kapalıı Allah'tan sizler varsınız canlarımmmm Şeniz :enbuyukkk:
:roflol::roflol:ahh canıım çok geçmiş olsun yaaaaa.. bunları el mahkum atlatacaklar ama İnşallah erk.e bulaşmamıştır.. minicik daha o :1no2: kıyamam size yaa.. tez vakit iyileşir İnşallahta verdiği kilonun 2 katını geri alır ata.cık :teselli:
sünnetsizkenmii yapışmışşş .. baq bunu bilmiodum. demek hertürlü masaj lazımmış.. bu arada doğru elifnazıı unutmamak lazım apla.. zeynep nie yazmio :uhm:
ohh be rahatladım bikere buluştumusda gold.a sormustum bende yok demiştii.. bende hemmen kulak çubugu işine başliyorum kaydirigubbakcemile3 sağol canım.. ben sezeryan yerimle elleşmeye bayılıom hergun iz geciomu die kontrol ediom :roflol: manyaqmıyım ne
canım çook saol bu paylaşım için.. bu dediğin yer yeşilköydeki gymboree bebek gelişim ve eğlence merkezimi ?? burayı hep merak ediodum bende deneme için 1-2 seans katılmak istiodumm.. merak ettim şimdi aynı yermi acaba dieeeeee
ANAYYYYYYYYYYY kız senin ilkimin günleridr huysuzluğu belli olduu demek dişi geldi tırtıkk tırtıkkk ayy çok sewindim çook heycanlandım böle hbrleri alınca ya tebrikler bıldrcınımmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
sağol canımm bende hemen bugun yapcem a.s.
ay ne güzel yaa bebişleriimizz büyüüyooooo hihoyyyt tebrik ederinnnn cicim sizide kayra abilik yaptı demekk denizle onuraa.. onurda başlamışş alkisalkisalkis şimdi bunları yapıolar buyuduklerinde beraber maçada giderler İnşallah:asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol: kız sabah sabah Allah seni napmasın deliiiii... ayyyyyyyy çok hoşsun elviracımm.. menopozluuymuş :roflol::roflol:
goldcum bende yere yorgan serip koyuyorum debelenip duruyor. çok rahat oldu.kızlar ya dönen bebikleri nasıl zapdetiyorsunuz valla bugun kk.ya gireceğim, iki gidim muhabbet edecegim diye 8.30.da kalktım artık Deniz'i yalnız birakamıyorum ben ya peri gibi ayağımda sallayacağim ya da varsa bir çözüm öneriniz, lütfen önerin hihoyyyt
yere yorgan serip oraya yatırayım orda dönsün dursun diyorum ne dersiniz?
bu arada benim sıpa kendiliğinden uykusu gelince uyumaya başladı süper rahatlıkmış
gecede uyandığında ağlamıyor yatağında kendisi oynuyor agucuk gugucuk sesine ben uyanıp bakıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşgeldin canımmm
aslında bebekli olunca insanın evi gibisi yokyur bana göre ama anne evide bi yerde kendi evi sayılır tabii..
canım ya tecrübeli bir anne olarak bu his ne zaman geçecek söyler misin bize?
aynen bende öyleyim elviracım gerci benim ki çocuktan dolayı biraz öyle eskiden hele de hamileyken annemlerden, kayınvalidemlerden çıkmak istemezdim şimdi yemek yiyip kaçıyorum hemen
benim rahatsızlığım gittiğim yerde oğluşumu çok mıncıklıyorlar kucaklarında eziliyor suyu çıkıyor çocuğun ona kızıyorum bide şap şap şap öpüyorlar artık dün aaaaaaaa yeterin bee dedim çok sevesiniz geldiyse doğurun bi tane ona şaplatın çocuğun her tarafı ruj oldu dedim. bana demezlermi bu hatun buldumcuk olmuş diye. halbuki kıskanmam çocuğumu sevsinler oynasınlar çocuğu sıkmadan şaplatmadan dimi ama.
gunaydin arkadaslar nasilsiniz ?bebisler nasil ?
benim bebis gece ateslendi :çok üzgünüm:
sabahladim
doktorumuz yerinide 17 :00 de aciyor :bbo:
sabahtan beri agliyor :çok üzgünüm:
az once zar zor doyurdum da uyuttum kuzumu
zeepcim geçmiş olsun canımcım Şeniz