- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.361
ben gece yatmadan önce veriyorum kaşık maması şu gece için olanlardan ama gece yarısı uyandığında kaşkla yedirmek zor oluyor çünkü yarı uyuyor olduğu için kaşıkla yemekle zorlanıyor gece yarısı. diğer türlü nerdeyse her seferinde versem kaşıkla yiyecek. o yüzdende biberon maması veriyorum milupanın gece olanlarından
ben gece yatmadan önce veriyorum kaşık maması şu gece için olanlardan ama gece yarısı uyandığında kaşkla yedirmek zor oluyor çünkü yarı uyuyor olduğu için kaşıkla yemekle zorlanıyor gece yarısı. diğer türlü nerdeyse her seferinde versem kaşıkla yiyecek. o yüzdende biberon maması veriyorum milupanın gece olanlarından
bu arada edam a ben de şiddetle katılıyorum.
artık tüm bebeklerimiz bu ay yavaş yavaş,
başlamayanlar da ek gıdaya kesin başlar.
kaşığa hemen alıştırın derim ben.
meyve suyu bile verseniz kaşıkla verin.
bizimki öle alıştı ki biberon tutturamıyorum ben
yeme alışkanlığı için cok önemli kaşık..
ah bi de tam oturabilseler,
koyucam mama sandalyesine,
vericem eline kaşığı,
yesin dursun yaramaz kendi kendine...
kışçelerim,
ben sadece huylandım,
şöyle diyim benim 2 tane gıda mühendisi arkadasım,
bi tane de eşi cocuk doktoru olan arkadasım bebelac kullanma dedi beni kıza mama yediriken gördüklerinde.
hepsi de gayet benim anlamadığım bilimsel tabirler kullanarak ifade ettikleri için yarısını anlamadım ben tabi.
gıda literatürüne baya uzağım:bbo:
okuduğum şeyler de forumlarda okuduğum şeyler.
yani burda doğrudur diye söylenmez.
benim kzı zaten sevmedi bebelac ürünlerini.
yani aklınızda bulunsun diye.
yoksa asla yanlış yönlendirme yapmak istemem..
canım tabi her annenin düşüncesi farklıdır .nacizane benim düşüncem bencede kaşığa alışmalı en başında ,cok geç kalmamalı.zaten senin kide maşallah artıkın koca tane adam olmuş delikafadulden7 .ayınıza girceksiniz.canım biz de elviranın dediği gibi mılupa verdik baktık o biraz maliyetli bebelec da kullandık ama sonra baktık ki cinko vitamini bebelecta yok mılupada var şimdi ikisinden de takılıyorummkaydirigubbakcemile3
bhk canım neden hala silikonla emziriyorsun?
ben hiç kullanmadım. biz de yara problemi falan olmadı çok şükür.
sende yara mı var?
ben de wee nin silikon uçlu kaşığını almıştım bizimki kaşığı görünce açıyo 1 metreden ağzını yerimseniben
ELVİRA
kaşık maması bir süredir ben de veriyorum
ama gece vereceksem - ki hero baby nin gece için olanını aldım. onu biberona hazırlıyorum.
gece kaşıkla beslenemezler çünkü.. sen de dene canım. biberona hazırlayınca da 3 çizgili olan kısmıyla veriyorum ki mama pütürlü olduğundan kolayca akıyor.
coco cum 3 çizgili derken neyi kastettin anlamadım canım
biberonun ağız genişlik ayarından bahsediyo heralde canım CADIARZU
imkanımı var canım gece yatmadan önce bittiyor bizim kaşık merasimimiz.Şeniz
gece kaşık olmaz zaten elviram ya..Şeniz
hem uykulu oluyorlar,
hem de aşırı sabırsız kaydirigubbakcemile3
ben dün gece emzirmeye kalktığımda silikonu bulamadım bir süre.
deli gibi yırtındı sıpam.
bu arada koca aralık annelerinde bi ben varım galiba silikonla emziren..
pff
canım benim bende biberonla veriyorum uykusunun içinde kaşıkla olmuyor.ELVİRA
kaşık maması bir süredir ben de veriyorum
ama gece vereceksem - ki hero baby nin gece için olanını aldım. onu biberona hazırlıyorum.
gece kaşıkla beslenemezler çünkü.. sen de dene canım. biberona hazırlayınca da 3 çizgili olan kısmıyla veriyorum ki mama pütürlü olduğundan kolayca akıyor.
gece için olanıda ayrımıymış yaa.. amma karışık geldi bu mevzu yada ben daha ayılamadım basmıyo kafa kaydirigubbakcemile3 gece uyumadan vercemm sonra zaten emziriorum o yüsden bnm için sorun değil ama biberonla verirken uykuyada daha kolay geçis saglıyo ılık ılık kayıverio hemen gösler :roflol:
ahh ahh dediğin gibi şöle mama sandalyesinde yanımısda odaa yese kaşık kaşık :asigim: neyse o günlerde gelecek hemde çok çabuk gelecek :ecrin_bebek: bu masum bebek hallerinin an be an tadını çıkarmaya doymaya bakalım. bende kaşıkla veriom zaten geceki ek maması haricindekileri..
hımm anladım canım sağolasın CADIARZU
çinko yokmuymuss ozaman direk milupa bakiimm.. bbebelacın tadından bihaber oldugu için heralde yer hamur humur İnşallah alkisalkisalkis
teşkürler hepinize canlarım çook yarduımcı oldunus bana hersamanki gibi a.s.
mama konusunda bana yardımcı olanlara rep verecem diee göbeem çatladıı başka konularda tanımadıım bisürü kişiye rep verdim ondan sonra size sıra geldi ama elviram hala sana sıra gelmedi sinir bastı yaa.. borç yapmicam ama inat ettim verecem dur biras daha dolaşayım :roflol:
ohh bee verdim rahatladım :)
CADIARZU hımm anladım canımbenim göğüs ucum yok gibi bişey.
yara falan yok yani.
emdikçe cıkar dediler ama cok az farketti.
aslında emerdi ama
sanırım bu silikonların da boyutları var.
hastaneden bize en kocaman olanını vermişler.
e tabi kız da ona alıştı napsın.
ama yani hiç bir insan evladının o kadar büyük göğüs ucu olamaz kaydirigubbakcemile3
hoşuna gitti tabi kısçemin.
o yüzden biz hep onunla emicez galiba
ben de çook uzağım bu konulara. evde wee nin bi biberonu var o da normal bi biberon ööle ayar şeysi falan yokbiberonun ağız genişlik ayarından bahsediyo heralde canım CADIARZU
missim rep mi dedin yine benim tık im başlar şimcikkkkaydirigubbakcemile3 (f_a_s canım nerdesinnnkaydirigubbakcemile3)geçen gün bi başaladım burdakilere rep vercem diye ertesi gün ancak geldim bizim topiğedelikafadulden şimdi huylandım bende vercemm
bu arada senin yerine ben vereyim dedim elviraya rep ,meğer bende veremiyomuşum:roflol:
missim rep mi dedin yine benim tık im başlar şimcikkkkaydirigubbakcemile3 (f_a_s canım nerdesinnnkaydirigubbakcemile3)geçen gün bi başaladım burdakilere rep vercem diye ertesi gün ancak geldim bizim topiğedelikafadulden şimdi huylandım bende vercemm
bu arada senin yerine ben vereyim dedim elviraya rep ,meğer bende veremiyomuşum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?