2008 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin, güldürdün yine beni kaydirigubbakcemile3 rüyanamı girdim, ermişsin sen missimŞeniz

bugün bizde tam 5aylık olduk..

hayırlı olsun 5. ayınız canım benim.
Sağlıklı, uzun ömürleri olsun bebişlerimizin.

dilerim herkezler iyidir ben yine uykusuz huzursuz bir gece geçirdim kızım ateşlendi yine ALLAH'ım bu ateş nöbetleri ne zaman bitecek kızım çok hırpalanıyor çünkü bu ay kilo bile alamamış yavrum ((

çok geçmiş olsun canım, inşallah ilaçların faydası olur, yavrucuk daha fazla hırpalanmaz. kıyamam ona :1hug:

cok şükür canımm gidiyoo işteeee
bugün bizim burda deprem olduu .biraz tuhafım acıkcası.ne yerde ne gökteyimmm:sm_confused:

sen bugün evdesin herhalde gezme yokmu bugün canımmma.s

geçmiş olsun edam, deprem çok garip gerçekten, bende tuhaf oluyorum deprem anında, şiddeti ne olursa olsun, ayaklarım yerden kesiliyor sanki

kızların 6. ay aşılarını yaptırdık bugün, çook ağladılar canlarım, iki bacaktan, bir ağızdan aşı verdiler, birde kan aldılar pamaktan ağlamaktan helak oldular, bende onlarla ağladım tabi, yorgunluktan uyuyakaldılar şimdi:1no2:

geçmiş olsun edam, deprem çok garip gerçekten, bende tuhaf oluyorum deprem anında, şiddeti ne olursa olsun, ayaklarım yerden kesiliyor sanki

saol canımm.aynen öğlekaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım.daha uzun bi müddet yok artık aşıları sanırım:teselli:

bu arada kızlar, kan tahlili sonuçları iyi çıktı

doktor artık ferrum kullanmana gerek yok dedi; "zaten kullanmıyordum diyemedim" :dilcikar:

hıhh canım bende aynen bunu merak ediodum.. çok geçmiş olsunn cicişlere.. demekki vermeyincede pek bişi farketmioo :uhm: neyse bak net olarakta kanıtlamış olduk ferrumun hergün herdakkada gerekli olmadıgını.. oh be içim rahatladıı alkisalkisalkis

sağlık ocandamı yaptırdın aşıları zeacimm..

doktor artık ferrum kullanmana gerek yok dedi; "zaten kullanmıyordum diyemedim" :dilcikar:

tahlillerinizin temiz cıkmasına sevindim canımmkaydirigubbakcemile5

bende kullanmıyorum.zati demir ihtiyacını pekmezden alıyoo yeter ona şimcik
ay wallahi tadı bile kötü ilacın ben hamileliğimde zor içiyodum kuzum nasıl içsin ki?:uhm:

kıyamam onlara ben tahlil sonucununda iyi çıkmasına sevindim güzelim

kızlar kızımın 2.dişi çıktı,yani pırtladıhihoyyyt

maaşallah canım serra nın dişleri daha yok yanlış alarmmış biz diş sanmıştık değilmiş doktoru kontrol etti daha köklerde diş karartısı yok dedi neyse hayırlısıyla onlarda vakti gelince çıkaralkisalkisalkis

oyy kiyamam
gecmis olsun canim
bizim asi haziranda onceki asiyi gec vurdurdugumuz icin 6 .asisida
hazirana sarkti

canim cok sevindim cok gecmis olsun

Masallah canim
senin kiz hizli benim oglusta daha birsey yok kasimalara salyalara devam kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın canım, diğer dişlerinin de inşallah rahat çıkarır. Henüz bizde birşey yok. Benim kız 5 ay 10 günlük . Nasıl dişlerini zor çıkarıyormu ateş, ishal yapıyormu ? Bakalım bizim dişlerimiz ne zaman çıkacak. 7. at da çıkar diye bekliyorum ama belli olmaz:uhm:

oyy kiyamam ben onlara
gecmis olsun zeacim
neyse kurtuldunuz siz darisi bizim atlatmamiza

seninde gözün ikinci kez gözünaydim ilkimcim

kıyamam onlara ben tahlil sonucununda iyi çıkmasına sevindim güzelim

zeacığım çok geçmiş olsun canım.inş.kolay atlatırlar annesi.kıyamam ya

oyy kiyamam ben onlara
gecmis olsun zeacim
neyse kurtuldunuz siz darisi bizim atlatmamiza

seninde gözün ikinci kez gözünaydim ilkimcim

çok teşekkürederim teyzeleri, atlattılar bu aşılarıda çok şükür. valla iki aydır bugünü düşünüyordum, bir atlatsak diye. şimdilik iyiler, bundan sonrada huzursuzlanmazlar inşallah. Darısı diğer bebişlerimizin başına.

misciiim doktor yaptı aşıları, bu sefer bakmadım tarihlere, çünkü kutudan çıkarmadı aşıları, tüp şeklinde dolaptan çıkardıbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…