- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.881
aaaaaaaaa inanmıyorum zea.cimin doomgünümüü.. kızlar ben erdimmiii yaa töbe töbee töbee.. nie bugün zea.nin doomgünüymüş gibi gelip duruo bana diyip duruom rüyamdaa sonrada heralde ikizlerle aynı gün doğdu ya kayra bugünde kontrolleri varya karıştırdım diip duruorum rüyamda töbee töbe töbeee :))))))))))))
herkese günaydınnnnn a.s.
bugün bizde tam 5aylık olduk..
dilerim herkezler iyidir ben yine uykusuz huzursuz bir gece geçirdim kızım ateşlendi yine ALLAH'ım bu ateş nöbetleri ne zaman bitecek kızım çok hırpalanıyor çünkü bu ay kilo bile alamamış yavrum((
cok şükür canımm gidiyoo işteeee
bugün bizim burda deprem olduu .biraz tuhafım acıkcası.ne yerde ne gökteyimmm:sm_confused:
sen bugün evdesin herhalde gezme yokmu bugün canımmma.s
geçmiş olsun edam, deprem çok garip gerçekten, bende tuhaf oluyorum deprem anında, şiddeti ne olursa olsun, ayaklarım yerden kesiliyor sanki
kızların 6. ay aşılarını yaptırdık bugün, çook ağladılar canlarım, iki bacaktan, bir ağızdan aşı verdiler, birde kan aldılar pamaktanağlamaktan helak oldular, bende onlarla ağladım tabi, yorgunluktan uyuyakaldılar şimdi:1no2:
saol canımm.aynen öğlekaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım.daha uzun bi müddet yok artık aşıları sanırım:teselli:
kızların 6. ay aşılarını yaptırdık bugün, çook ağladılar canlarım, iki bacaktan, bir ağızdan aşı verdiler, birde kan aldılar pamaktanağlamaktan helak oldular, bende onlarla ağladım tabi, yorgunluktan uyuyakaldılar şimdi:1no2:
bu arada kızlar, kan tahlili sonuçları iyi çıktı
doktor artık ferrum kullanmana gerek yok dedi; "zaten kullanmıyordum diyemedim" :dilcikar:
kızlar kızımın 2.dişi çıktı,yani pırtladıhihoyyyt
bu arada kızlar, kan tahlili sonuçları iyi çıktı
doktor artık ferrum kullanmana gerek yok dedi; "zaten kullanmıyordum diyemedim" :dilcikar:
oyy kiyamam ben onlarakızların 6. ay aşılarını yaptırdık bugün, çook ağladılar canlarım, iki bacaktan, bir ağızdan aşı verdiler, birde kan aldılar pamaktanağlamaktan helak oldular, bende onlarla ağladım tabi, yorgunluktan uyuyakaldılar şimdi:1no2:
hıhh canım bende aynen bunu merak ediodum.. çok geçmiş olsunn cicişlere.. demekki vermeyincede pek bişi farketmioo :uhm: neyse bak net olarakta kanıtlamış olduk ferrumun hergün herdakkada gerekli olmadıgını.. oh be içim rahatladıı alkisalkisalkis
sağlık ocandamı yaptırdın aşıları zeacimm..
tahlillerinizin temiz cıkmasına sevindim canımmkaydirigubbakcemile5
bende kullanmıyorum.zati demir ihtiyacını pekmezden alıyoo yeter ona şimcik
ay wallahi tadı bile kötü ilacın ben hamileliğimde zor içiyodum kuzum nasıl içsin ki?:uhm:
kıyamam onlara ben tahlil sonucununda iyi çıkmasına sevindim güzelim
zeacığım çok geçmiş olsun canım.inş.kolay atlatırlar annesi.kıyamam ya
oyy kiyamam
gecmis olsun canim
bizim asi haziranda onceki asiyi gec vurdurdugumuz icin 6 .asisida
hazirana sarkti
canim cok sevindim cok gecmis olsun
Masallah canim
senin kiz hizli benim oglusta daha birsey yok kasimalara salyalara devam kaydirigubbakcemile3
oyy kiyamam ben onlara
gecmis olsun zeacim
neyse kurtuldunuz siz darisi bizim atlatmamiza
seninde gözün ikinci kez gözünaydim ilkimcim
ay negüzel desene gündaşız..sanırım goldçum da bizimle aynı günde doğdu oğluşu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?