- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.901
kimse yokmiiiiiii
kızlar bişi sorcam ben yineeee
şimdi köy yumurtasının sarısıyla
normal fabrika yumurtalarının sarısı farklımı
acaba köy yumurtasının sarısı ağırmı gelir.
gerçi yumurta yumurtadır fakat kafama takıldı bugün
köy yumurtası yedim sarısı fab. yumurtasına göre daha koyu geldi bana
masallah erene eminecimkızlar erenimi görmelisinz bi erik emişi varki şapur şupur a.s.
damakları kaşınıyorya ne bulursa ağzına sokuyor kuzum .
perihancim aradaki farki bilemiyorum istersen internette arastir yazar mutlakakimse yokmiiiiiii
çok yoğun bir günün akşamında hepinize iyi akşamlar kızlar...
zeacım şimdi gördüm canım doğum günün kutlu ve mutlu olsun....
ikizlerinle ve eşinle mutluluğunuz daim olsun ....a.s.
yumurta konusunda yorum yapmaktan oldum olası kaçınmışımdır ..çünkü
kimi bünyede gayet normal tolare edilebilirken kimi bünyeye ağır gelebilen bi besin...
bu yüzden ben yumurtaya 2 ay sonra başlamayı düşünüyorum şahsen....
masallah erene eminecim
benim kuzumda öyle veriyorum eline elma yada armutu suyunu ceke ceke bitiriyor sipam
perihancim aradaki farki bilemiyorum istersen internette arastir yazar mutlaka
ama yumurta vermek henuz erken degilmi
sanada iyi aksamalar sekerim nasilsin
kızlar merhaba ne zamandır yoktum neler oldu neler biliyormusunuz size en son yazdığımda annemi mr a götüreceğim demiş dualarınızı istemiştim.biliyormusunuz ertesi gün mr a gittik ve meğer annem beyin kanaması geçiriyormuş acil 5 saat süren ameliyata alındı bir haftadır hastanedeyiz üç günde burada bizde kaldı şimdi memelekete gitti bir ay yatacak.sonra tekrar kontrolu var.tekrarlamaması için dualarınıza ihtiyacım var yine.oğlumu ise bakıcıya verdim.öyle endişeliyim ki.bu onda nasıl bir gelişim sergileyecek.kafam karmakarışık.500 tl bakıcı.kira elektrik su sıfıra sıfır maaşım.eşimin maaşıyla geçinicez.birikim yok.çalışmamayı düşünüyorum.ama ssk o kadar azaldıki.neye kime üzüleceğimi şaşırdım.güzel yawrum ellerin elinde bugün.oooooyyyyy.içinizi karartıyorum ama insanoğluyuz başımıza ne geleceği belli değil biliyormusunuz.ogün şok oldum.doktor bırakmadı bizi.anneni götüreceksen imza alıcam dedi.bir kan aradık resmen parçaladık kendimizi.a rh -.kimsede yok arkadaşlar.devlette 3 ünite var vermek içinse yerine aynı kandan istiyor.öyle zor şeyler yaşadık ki.ama şükürler olsun ameliyatı başarılı geçti.bundan sonrasındada Allah yardımcımız olsun artık.
kızlar merhaba ne zamandır yoktum neler oldu neler biliyormusunuz size en son yazdığımda annemi mr a götüreceğim demiş dualarınızı istemiştim.biliyormusunuz ertesi gün mr a gittik ve meğer annem beyin kanaması geçiriyormuş acil 5 saat süren ameliyata alındı bir haftadır hastanedeyiz üç günde burada bizde kaldı şimdi memelekete gitti bir ay yatacak.sonra tekrar kontrolu var.tekrarlamaması için dualarınıza ihtiyacım var yine.oğlumu ise bakıcıya verdim.öyle endişeliyim ki.bu onda nasıl bir gelişim sergileyecek.kafam karmakarışık.500 tl bakıcı.kira elektrik su sıfıra sıfır maaşım.eşimin maaşıyla geçinicez.birikim yok.çalışmamayı düşünüyorum.ama ssk o kadar azaldıki.neye kime üzüleceğimi şaşırdım.güzel yawrum ellerin elinde bugün.oooooyyyyy.içinizi karartıyorum ama insanoğluyuz başımıza ne geleceği belli değil biliyormusunuz.ogün şok oldum.doktor bırakmadı bizi.anneni götüreceksen imza alıcam dedi.bir kan aradık resmen parçaladık kendimizi.a rh -.kimsede yok arkadaşlar.devlette 3 ünite var vermek içinse yerine aynı kandan istiyor.öyle zor şeyler yaşadık ki.ama şükürler olsun ameliyatı başarılı geçti.bundan sonrasındada Allah yardımcımız olsun artık.
kimse yokmiiiiiii
Allahim yaa kiz amma kazik soru sormussun :roflol::uhm:
doğru haklısın canım bünyeden bünyeye değişiyor bu yumurta konusu.
ben başladım fakat haftada bir vermeyi düşünüyorum.
hani bıldırcın yumurtası bir yaşına kadar verilmiyormuş çok ağır geliyormuş
bebelere acaba bu köy yumurtalarıda böylemidir diye düşündüm:uhm:
elviracım şu bıldırcın yumurtasına duydum duyalı hiç sıcak bakmadım ben....
sonuçta çiğ besin değilmi ???!!!!!!!!!
ki son yıllarda çiğ verilmesinin faydadan çok zarar verebileceğini de duymuştummmm
ben illede yumurta vereceksem bildiğimiz yumurtayı çok pişirerek vermek taraftarıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?