2008 Aralık Anneleri

Canım Aralık annelerim..
nasılsınız bugün?
Ay geçmişi çok okuyamadım vaktim de kalmadı gitmem lasım..

ZEA cım yeni yaşın gönlünce olsun canııııııım.. a.s. Kızçelerinle nice yaşlar göresin.. Torunlarına eresin..

Kayra'cımın, Cemre ve Bahar kuşlarımın da 7. ayları hayırlı olsun.. Dönüm noktasına geldiler çok şükür. bundan sonra gelsin kahvaltılar gitsin brunchlar, 5 çayları. cokacimcoook
Hakan Deniz'cimin de 6. ayı hayırlı olsun..
Maşallah büyüyo kuzucuklarımız..

Yaşlarını da görelim hep beraber o zaman da inek sütünü, balı ve bilimum bakliyatı kutluycas.. :lepi:

ılkimcimin de 2. dişi hayırlı olsun. 32 dişiyle gülümsediği günleri görelim..

Bi inci haberi de bizde var. Oğluşun ilk incisi göründü. Akaydirigubbakcemile3 Az ısırıyodu ya artık tam olur.. delikafadulden

peri kızım elviram yumurtanın ağırı mı olur bacım. Köy yumurtası daha besleyici sadece.. ama bizim bünyeler suni şeylere alıştığından beri biz dişe dokunur şeyleri ağır diye tanımlar olduk. mümkünün varsa oğluşuna köy yumurtası ver derim. ay keşke benim şansım olsa.. ama bi de tavuk beslemeye kalkarsam zaman yetersizliğinden yamulucam kimse toparlayamıycak.. kaydirigubbakcemile3

dorucum internet exp menülerinde sol üstte view var ya bacım.. ordan text sizeı medium diye ayarlarsan olması lazım. Bu yazdıklarımı okuyabilirsen işe yarıcaktır diye tahmin ediyom.

Öptüm ikinizin de yakışıklılarını..

sağol szk yukarıda görünüme girince metin boyutundan oluyormuş, sağol sen söyleyince dikkatimi çekti, bende seni ve meleğini öpüyorum

süper ozaman ben mutlaka alıp yedircem çocukumakaydirigubbakcemile3
bende besleyemem hoş ben kara sinekten bile korkarımdadelikafadulden
tavuk beslemek rüya yani kaydirigubbakcemile3
arkadaşımın annesinin bir sürü tavuğu varmış köylerinde
15 günde bir annesi ona getiriyor arada bende alıyordum
söylerim artık her 15 günde banada getiriverir tontiş teyze
szk ben yamuldum valla doğrulamıyorum şu sıra
hatta sol kolum tutmuyor dr çıktım sinirsel ve yorgunluk dedi
eeee herşeye koşarsam yaptıracak insanım olmazsa öyle olur dimi amasenağlama

iyi akşamlar kızlar
gökdeniz çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar dilerim
SZK bugun yazamadım.. Tınmama meselesinde haklısın valla galiba biz çalışmayan anneler bu konuda biraz daha da şanssızız, tüm gün gördükleri için aradaki denge çok hassas buyudukçe daha da beter olacaklarmış bir arkadasıma doktoru demiş sizden yemek yemeye bilir, siz uyutamazsınız baskası şıp diye uyutabilir diye...
Pericim köy yumurtaları afiyet seker olsun Enes'e.. Sende biraz dikkat et kendine, yemeni içmeni ihmal etme, Enes uyuduğunda sende kestir azıcık ev işi bitmez anacımm canının sağlığına bak sen

sağol canım.Şeniz

canım inş. ateşsiz atlatırsınız:ecrin_bebek:
bu arada kızlar, kan tahlili sonuçları iyi çıktı

doktor artık ferrum kullanmana gerek yok dedi; "zaten kullanmıyordum diyemedim" :dilcikar:
maaşallah canım. iyiki de vermemişsinalkisalkisalkis
kızlar kızımın 2.dişi çıktı,yani pırtladıhihoyyyt
ooo İlkim kızımız hızlı baa maaşallah
Canıııım çok geçmiş olsun. Allah korumuş anneni. a.s.
bebeğin de alışır inş. bakıcıya...:Saruboceq:
ama 500 tl çok geldi bana:uhm:
Oğluşun ilk incisi göründü. Akaydirigubbakcemile3 Az ısırıyodu ya artık tam olur.. delikafadulden
Ooo maşallah Onur Emre'ye hayırlı olsun canım...
iyi ısırmalarkaydirigubbakcemile3

Haklısın canımcım... Biz kendimize ve bebişlerimize bakıcaz artık.
Ev işleri aşırıya kaçmadan yapılacakkaydirigubbakcemile5
bu arada yeni ayınız hayırlı olsuna.s.

Miss naaptın bacım dr ne dedi..:uhm:
Sizin de yeni ayınız hayırlı olsuna.s.

Hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar benim süt iyice gitti gibi bişey ((

anlamadım ben bu durumu.
böyle olunca betül de emmek istemiyor,
iyice azalıyor.

var mı bi önerisi olan??

günaydın hym.cimm a.s. ve bütünn arkadaşlarım hepinise günaydın Şeniz

geçmişi okiiyom bii.. bide dün malum doktordaydıkk onuda yasarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…