- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.921
dorucum sayfa yüzdesi ile oynamış olabilir. ekranda sağ altta büyütec var. onu 100 yap. ondandır muhtemelen
peri kızım elviram yumurtanın ağırı mı olur bacım. Köy yumurtası daha besleyici sadece.. ama bizim bünyeler suni şeylere alıştığından beri biz dişe dokunur şeyleri ağır diye tanımlar olduk. mümkünün varsa oğluşuna köy yumurtası ver derim. ay keşke benim şansım olsa.. ama bi de tavuk beslemeye kalkarsam zaman yetersizliğinden yamulucam kimse toparlayamıycak.. kaydirigubbakcemile3
dorucum internet exp menülerinde sol üstte view var ya bacım.. ordan text sizeı medium diye ayarlarsan olması lazım. Bu yazdıklarımı okuyabilirsen işe yarıcaktır diye tahmin ediyom.
Öptüm ikinizin de yakışıklılarını..
iyi akşamlar kızlar
gökdeniz çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar dilerim
SZK bugun yazamadım.. Tınmama meselesinde haklısın valla galiba biz çalışmayan anneler bu konuda biraz daha da şanssızız, tüm gün gördükleri için aradaki denge çok hassas buyudukçe daha da beter olacaklarmış bir arkadasıma doktoru demiş sizden yemek yemeye bilir, siz uyutamazsınız baskası şıp diye uyutabilir diye...
Pericim köy yumurtaları afiyet seker olsun Enes'e.. Sende biraz dikkat et kendine, yemeni içmeni ihmal etme, Enes uyuduğunda sende kestir azıcık ev işi bitmez anacımm canının sağlığına bak sen
canım inş. ateşsiz atlatırsınız:ecrin_bebek:vallahi isallah atessiz gecer gulbeyzacim
bizde ilk asisinda birgun ateslendi yavrum ama kendisinin keyfi yerindeydi sukur
bakalim bu nasil gececek
canida aciyo kuzumun ne zor bu annelik ya onun cani yansa senin cigerin yirtiliyor
allah butun cocu:Saruboceq:klarimizi kazadan beladan korusun isallahhh
maaşallah canım. iyiki de vermemişsinalkisalkisalkisbu arada kızlar, kan tahlili sonuçları iyi çıktı
doktor artık ferrum kullanmana gerek yok dedi; "zaten kullanmıyordum diyemedim" :dilcikar:
ooo İlkim kızımız hızlı baa maaşallahkızlar kızımın 2.dişi çıktı,yani pırtladıhihoyyyt
Canıııım çok geçmiş olsun. Allah korumuş anneni. a.s.kızlar merhaba ne zamandır yoktum neler oldu neler biliyormusunuz size en son yazdığımda annemi mr a götüreceğim demiş dualarınızı istemiştim.biliyormusunuz ertesi gün mr a gittik ve meğer annem beyin kanaması geçiriyormuş acil 5 saat süren ameliyata alındı bir haftadır hastanedeyiz üç günde burada bizde kaldı şimdi memelekete gitti bir ay yatacak.sonra tekrar kontrolu var.tekrarlamaması için dualarınıza ihtiyacım var yine.oğlumu ise bakıcıya verdim.öyle endişeliyim ki.bu onda nasıl bir gelişim sergileyecek.kafam karmakarışık.500 tl bakıcı.kira elektrik su sıfıra sıfır maaşım.eşimin maaşıyla geçinicez.birikim yok.çalışmamayı düşünüyorum.ama ssk o kadar azaldıki.neye kime üzüleceğimi şaşırdım.güzel yawrum ellerin elinde bugün.oooooyyyyy.içinizi karartıyorum ama insanoğluyuz başımıza ne geleceği belli değil biliyormusunuz.ogün şok oldum.doktor bırakmadı bizi.anneni götüreceksen imza alıcam dedi.bir kan aradık resmen parçaladık kendimizi.a rh -.kimsede yok arkadaşlar.devlette 3 ünite var vermek içinse yerine aynı kandan istiyor.öyle zor şeyler yaşadık ki.ama şükürler olsun ameliyatı başarılı geçti.bundan sonrasındada Allah yardımcımız olsun artık.
Ooo maşallah Onur Emre'ye hayırlı olsun canım...Oğluşun ilk incisi göründü. Akaydirigubbakcemile3 Az ısırıyodu ya artık tam olur.. delikafadulden
iyi akşamlar kızlar
gökdeniz çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar dilerim
SZK bugun yazamadım.. Tınmama meselesinde haklısın valla galiba biz çalışmayan anneler bu konuda biraz daha da şanssızız, tüm gün gördükleri için aradaki denge çok hassas buyudukçe daha da beter olacaklarmış bir arkadasıma doktoru demiş sizden yemek yemeye bilir, siz uyutamazsınız baskası şıp diye uyutabilir diye...
Pericim köy yumurtaları afiyet seker olsun Enes'e.. Sende biraz dikkat et kendine, yemeni içmeni ihmal etme, Enes uyuduğunda sende kestir azıcık ev işi bitmez anacımm canının sağlığına bak sen
günaydın güzel anneler
hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
günaydın cococum
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?