2008 Aralık Anneleri

ya bende yoğurdu tutturamıyorum sanırım pastörize sütten kaynaklanıyor napsak yaa

cicikiz bende pastorize sutle yapiyorum inan kalip gibi oluyor:asigim:

bu yoğurt işi benim canımı sıkmaya başadı iyice
ya acaba kaliteli bilinen bi yoğrt alsam günlük olarak yedirsem olmazmıki

Arkadaslar yogurt makinesi varmis yaa gecen gun bir arkadasim bahsetti cok memnun almis

bi bakin derim benneyaptımki

iyi akşamlar kızlarrr
edam_yyyy bana milupa cevap yazmış adresiniz bizde görükmüyor diye halbuki brn siteye uye olurken yazmıştım... şimdi mail attım adresimi bence sende milupaya mail at, öptüm canımmmmm

ins, canim keske daha cok emzirebilseydin uzuldum gerekten :teselli:
buyuk oglusu 17 ay emzirdim :asigim: Allah nasip ederse bunu da o kadar emzirmek istiyorum :asigim:

:asigim::1hug:a.s.

Allah izin verirse ben de 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama benimki emzirmekten ziyade sağ biberona koy şeklinde olucak heralde..
İş yerinde kime sorsam 7 ay 8 ay 9 ay diyolar daha sonra sağamamışlar süt de azalmış. Bunu duyunca çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım.. senağlama

bhk canım sütün azaldı ise takılma hi. otlamaya gitmiştir o. gelir gene. yeter ki sen vazgeçme.. zaten çok yakın zamanda ek gıda dediğimiz şey temel gıda bizim sütler ek gıda olucak.. azalması normal ama sen yine de vazgeçme bacım.. emzirme çayı çok işe yarıyor bu arada.. rezene ve ısırganotunun da işe yaradığını söyleyebilirim. bi de mayalı gıdalar işe yarıyo..

iyi akşamlar kızlarrr
edam_yyyy bana milupa cevap yazmış adresiniz bizde görükmüyor diye halbuki brn siteye uye olurken yazmıştım... şimdi mail attım adresimi bence sende milupaya mail at, öptüm canımmmmm

canım bende o gün meail attımm
bayağı bi fırcaladım desem yerdir hani
banada aynı cevap geldi yokmuş adresim
aynen canım benim adresim ilk üye olurken yazmıştım
demek başka bişey bulamadılar ne yapsınlar
bugünde meail atmışlar
adresinize gönderiliyoo diye:roflol:

hadi bakalım hayırlısı saol canım bilgi verdiğin içinŞeniz

SZK cim seni burda onlıne görmek hoş kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cicikiz bende pastorize sutle yapiyorum inan kalip gibi oluyor:asigim:

Arkadaslar yogurt makinesi varmis yaa gecen gun bir arkadasim bahsetti cok memnun almis

bi bakin derim benneyaptımki

zepim canm bendede car yoğurt makinası ama ben memnun kalmadım hiç
belki eski model olduğu içindir anneciğim rahmetli ben ortaokuldayken almışmış
emsan marka bi çalıştırıyorsun beş saat. elektirik sayacına bi baktım pır dönüyor
hakkı şeyini ödemiyecek dedim hergün malum taze taze yapmak gerek
onun için zaten pekde güzel olmadı onla yaptığım yoğurtta:çok üzgünüm:

anliyorum canim
insan yapa yapa ustalasiyor inan canim

kızlar ya halen saçı döküln varmı.acayip dökülüyo benim yaında kel kalcam yav,kısacık kestirmeye karar verdim he-tatlicadiarzu-
bu arada balım nirde hiç görünmüyor

kızıma sanırım kullandığım mama kabız yapıyor.zaten hiç düzelmedi ki kakamız:uhm:
bikaç kutuda almıştım eve,ne yapsam ki.aptamilden mennunmusunuz bacularım
szk nabersin hayatım,nasıl gidiyor maraton hayatına.s.

anliyorum canim
insan yapa yapa ustalasiyor inan canim

:Saruboceq::Saruboceq:
bugün bi tencere mayaladım bakalım olacakmı
kaynanama dedim yapıver diye ben bilmem sen kafana göre mayala demezmi:1shok:
oldum doğrusu
sanki evinde kendi mayalamıyor ve çokda güzel oluyor kadın yaralı parmağa ....... bişi olur
ama inat ettim öğrenicem ben bu yoğurt işini döke saça olacak benmde adım elviraysaalkisalkisalkis

ilkim ben çok memnunum şekercim aptamilden
yanlız bol su ver tatlım ben enese az su veriyordum gerçi o içmek istemiyordu
şimdi bol bol su veriyorum ve kakası normale döndü.

birde benimde saçlarım dökülüyor hala deli olucam belime kadar geldi nerdeyse
gidip ne boyatabildim nede kestirebildim şu saçlarımı

öncelikle selam canım.

bu saç işini hiç sorma benimde çok dökülüyor inan tutam tutam geliyor elime canım çok sıkılıyor
sen doktora gittinmi bu konuyla ilgili

kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞeniz

öncelikle selam canım.

bu saç işini hiç sorma benimde çok dökülüyor inan tutam tutam geliyor elime canım çok sıkılıyor
sen doktora gittinmi bu konuyla ilgili

yok canımcım gitmedim doğrusu. kendim sarımsak falan filan şu çamtırbentimidir nedir
onu kullanıyorum. kociş hastalık hastası oldun dedi bende üzüldüm gitmedim:çok üzgünüm:

kızlar ya halen saçı döküln varmı.acayip dökülüyo benim yaında kel kalcam yav,kısacık kestirmeye karar verdim he-tatlicadiarzu-
bu arada balım nirde hiç görünmüyor

iğrenç dökülüyor saçım benim de hala.
inan tokam kayınca toplamak için her seferinde banyoya gidiyorum.
her yerde kıl görmekten böğğ geldi:bbo:

yok canımcım gitmedim doğrusu. kendim sarımsak falan filan şu çamtırbentimidir nedir
onu kullanıyorum. kociş hastalık hastası oldun dedi bende üzüldüm gitmedim:çok üzgünüm:

ah kıyamam:1hug::1hug:sanırım cildiye bu işe çözüm bulcak bir ara gitmeyi düşünüyorum bakalım.gittiğimde yazarım ..

online koşuşturmaca şekercim. Nasılsın Edamcım bu saatte seni görmek de hoşşş. a.s.

sağol canım nasıl olayım işte hakkaten maratonda gibiyim. bu akşam da kardeşim geldi izmirden uçak saatine kadar bizde.. daha sterilizasyon yapılcak filan. maymun gibiyim delikafadulden sen nasılsın? ilkim nasıl?

iğrenç dökülüyor saçım benim de hala.
inan tokam kayınca toplamak için her seferinde banyoya gidiyorum.
her yerde kıl görmekten böğğ geldi:bbo:

aynen bhkcım.bizimde her yerde kıl oluyor bıktım ya böğ geldi inanki.

hani önceden yılda benim mevsim değişiminde sadece 1ay sürerdi bu saç dökülmesi oda normal şekilde bukadar çok değildi,bu çok uzun sürdü ve hala devam ediyorda vede çok dökülüyor kellik yakındır sanırım yav:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…