2008 Aralık Anneleri

cnlarım belirtmek istedim arada bi kaç kiş daha bi kaç cevap yazmış,
hepsini okuyorum inanın,
ama cevap vermezsem-bu her zaman için geçerli-
kesin betül rahat bırakmamıştır.
daha şimdi uyudu sabahtan beri.
ben işlere koşuyoruym.
teşekkürler hepinize..

herkese slmlarkızlar.neler yapıyosunuz bakalım.benimeylülcüm ek gidaları iştahla tüketiyorama sebze çorbasını fazla sevmiyor ama yrdiriyorum.kızlar bu yoğurt işi nasıl olacak ya.evdeyaptım olmadı.ne yapabilirim.bütün anneleri ve meleklerini öpüyorum firsat bulunca giricem hoşcakalın kıssslarrra.s.

edam.cim[/B] soruodun ya.. bu ay rotavirüs hepatit ve karma olduk biz.. önümüzdeki ay pnömokok aşımız var ve sonra 1 yaşına kadar aşı maşı yok 5 ay rahatmışız gerçektende anliycaan :lepi:[/B]

canım maşallah kayra cığımıza

bu arada verdiğin bilgi için tşk.5 ay daha aşı olmaması benim için sevindirici
wallahi strese giriyommm.artık rahatım desene:CüvCüv:a.s.

bu yoğurt işi benim canımı sıkmaya başadı iyice
ya acaba kaliteli bilinen bi yoğrt alsam günlük olarak yedirsem olmazmıki

sütaş babymix var canım bebekler için onu deneyebilirsin sanırım.

ben akşam mayaladım danone sütten, güzel oldu yoğurdum. bugün ilk defa yoğurt çorbası yaptım biraz duru olduğu için yemeleri zor oldu kuzuların, her yerimiz battı :) önlük mönlük fayda etmiyor.

bir dahaki sefere daha koyu yapacağım. cokacimcoook

ya bende yoğurdu tutturamıyorum sanırım pastörize sütten kaynaklanıyor napsak yaa

ben hiç açık süt kullanmıyorum,hep pastorize..
maya olarak nasıl yoğurt kullanıyorsun.
bi de bekleme süresi de etkili.

ben mesela manisadayken 3 saat bekletiyordum,
havalar da iyi olduğundan yetiyordu.
şimdi 4 saatten fazla bekletmem gerekiyor..

bir de açtıktan sonra biraz buzdolabında bekletmek de kıvamını artırıyor..

iyice sarmak da önemli tabii..

ben resmen bir hafta boyunca deneye deneye ayran mayaladım kızakaydirigubbakcemile3

bu yoğurt işi benim canımı sıkmaya başadı iyice
ya acaba kaliteli bilinen bi yoğrt alsam günlük olarak yedirsem olmazmıki

bence sakın yapma öyle bişey elviram.
hazır yoğurt yemek için cook küçükler..

senin yoğurtlar da mı tutmuyor hayırdır:uhm:

alayım ben canım en iyisi yoksa çocuk sütten ayran içiyor
öfff neler neler denedim bilemezsin danoneden başka yoğurt süt girmezdi evimize
şimdi her çeşit süt yoğurt girdi tek mayaladığım tutsun diye ama yok.

benim sıpamda pek seviyor yoğurt çorbasını hatta ablam 8 9 aydan sonra ya et suyu yada tavuk suyu koyabilirsin daha çok seviyorlar ozaman dedi. sabırsızlıkla bekliyorum 9 ayı.

afiyet olsun minnoşlara canım löp löp et olsun:icecream:

evet canım tutmuyor yoğurdum deli olcam nazar değdi valla.
zeanın dediği gibi ya sütaşın bebekler için olanı alıcam yada komşuma bi tencere mayalatıp 3 4 gün yedircem öfff bilemiyorum yaaa:çok üzgünüm:

aaa ne olii böyle anlamadım. dünden beri tam bişiy soracak ya da paylaşacak oluyorum pat diye canım arkadaşlarımdan biri benden önce davranıyor.. yanlış anlaşılmaısın şikayetçi değilim, çok da güzel oluyor:)
ben de bugünlerde montessori eğitimi hakkında araştırma yapmıştım çokça ve sizlerle paylaşmayı düşünüyordum. demek kalplerimiz birlikte atıyor. keşke yakın olsak birbirimize de oyun grupları kursak. faaliyetlerimizi de paylaşsak ne güzel olurdu..
cococum çok teşekkür ederim kendi adıma:)

süpersin ya..
bayıldım ben buna..
en müsait vakitte ordaki linkleri de tek tek okuyucam..
birbirimizle de paylaşalım öğrendiklerimizi..
cook teşekkürler..

ben uzun zamandır inceliyorum kızlar
ve kayıtlarımı alıyorum
ilerde çocuğumuza böyle eğitici oyunlar hazırlamak
bence en güzeli

kızlar merhaba konyadan pınar aralık ayı annelerinden biride benim ve aranızdayımm :))

ins, canim keske daha cok emzirebilseydin uzuldum gerekten :teselli:
buyuk oglusu 17 ay emzirdim :asigim: Allah nasip ederse bunu da o kadar emzirmek istiyorum :asigim:

wooo hem dört yaşında hem yakışıklı hem de sosyal

:asigim::1hug:a.s.

Kızlarcım selam..
Nasıl geçti gününüz?

Gökdeniz dün hızlıca okurken senin mesajını görmemişim canım çok geçmiş olsun.. Tez zamanda şifalar bulsun anneciğin. İyi ki hastanede farkedilmiş. bebeğini bakıcıya bırakmak çok zor olmalı ancak ne yapıcaksın be canım yine herşey onların iyiliği için.. Allah seni de bebğini de hep iyi insanlarla karşılaştırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…