2008 Aralık Anneleri

kızlar benim süt iyice gitti gibi bişey ((

anlamadım ben bu durumu.
böyle olunca betül de emmek istemiyor,
iyice azalıyor.

var mı bi önerisi olan??

ayy canım ya deme:çok üzgünüm:
ısırganotu çayı filan dediler bana
gerçi benim tamamen kesildi artık
ısırgan otu çayı iyi geliyormuş bi dene canımcımŞeniz

Allahim yaa kiz amma kazik soru sormussun :roflol::uhm:
:roflol::roflol::roflol: buna gülmekten soruyu bile unuttum

canımm teşekkür ederis şeyda teyzesii.. dün gittik doktura aşılarımısı olduk kontrolümüsü olduk ohh.. 6 aylığız artık tamm kocaman adam oldukk ekşınlı zamanlar başlıyo kaydirigubbakcemile3 bu arada çoookk tebrik ederim incinizi yaaa ne güsel kemirgenlerin dişleri çıkıoo bizimkinde daha tık yok baya kaşınıo halbuki ama doktor gözükmüoo daha diyii delikafadulden Maşallah sizeeeeeeeeeeee

canım çok ama çook geçmiş olsun annene.. insanın basına nezaman ne geleceği belli olmuyor gerçektende.. bakıcı masraf bunlar çok zor şeyler ama Allah yardımcınız olsun.. bakıcına güveniyosan yapcak başka şansında yoksa kendini çok strese sokma :teselli:

bende doktorda yaptırdım canım saol a.s.

kızlar kızımın 2.dişi çıktı,yani pırtladıhihoyyyt

vayy sen ilkim bıcırııgııı.. demek tavsan oldu teyzesinin kuzusuu 2side çıktı hay Maşallah yaaa kız daha bizim 1.si yolda bile görünmüyoo kıı.. ilkime sölede 1ini bize ödünç versin :roflol::roflol::roflol:

herkese günaydınnnnn

uzun zamandır birşeyler yazamıyorum fırsatım olmuyor
malum çok çocuklu olunca ya bil. bana kalmıyor yada eylülden vakit bulamıyorum

herkes iyidir inş. hasta olan varsa çok geçmiş olsunnn

bebişler büyüdükçe isteklerine yetişebilmek daha bir vakit alır oldu oynat gezdir doyur vs...
GÖKDENİZ cim annene acil şifalar diliyorum
SZK. İLKİM ve dişi çıkan tüm bebekler hayırlı olsun incileriniz bizde daha tık yok benim dişsiz nenem ancak ağzının suyunu akıtıp duruyor

BHKcım bebekler ek besinlere ağırlık verince emme istekleri ve süt miktarıda malesefki azlıyor canım bendede öyle oldu
bende tereddütte kalıyorum bazen ek gıdalarmı daha besleyici anne sütümü diye
emzirdiğim zamanda uzun süre tok kalamıyor malesef... ama öğün aralarında emziriyorum ben
benim cimcime sağına soluna bakmaktan ne kadar emerse artık kahve niyetine gibi bişey oluyor...

herkese öpücükler mutlu bir gün ve hafta geçirin inş....kaydirigubbakcemile3

anlamadım ben bu durumu.
iyice azalıyor.

var mı bi önerisi olan??

bhk cim sen mısır gevreğimi yiyodun canımm .. gecen gün konusuldu ya sütü azaltıomus die.. eğer öyleyse bi onu kesmeye başla... sende çok su içiyosun die biliyorumm halbuki nie böle olduysa senağlama zaman zaman stressten falan süt bikaç gün çekilip geri gelebiliyoo İnşallah arttırırsın tatlım ya bilgim olsa daha fazla sölerimm bende netten okuduklarım kadar işte :çok üzgünüm:

gunaydin annisler
oglusum ikinci uykusuna yatti
cocuk 07:00 oldu mu ayakta otomatige bagladi kaydirigubbakcemile3

gununuz guzel gecsin :asigim:

pasa oglusumu okula erken goturecegim bugun mezuniyet provalari varmis :asigim:

bu arada hani hep buyuk oglus diyorum yaa bilmeyenler icin hatirlatmak istiyorum o kadar buyuk degil daha 4 yasinda :asigim:gamyoncuiremsu

simdi kahvalti zamani minik kus uyurken rahat yapalim de mi ?kaydirigubbakcemile5

kelebeğim canımcım hoşgeldinnnn
nerelerdeydin hiç gözükmedin insan bi ceee der yavyum

selam canım ccceeeeeeeeeeeee dedim işte

benim çocuklar okula artık sayılı gider oldular
malum tatil yaklaşıyorya
sabah gözünü açan bil. düğmesine basıyo ve bana fırsat kalmıyor canım
eee nüfusta kalabalık olunca ne iş bitiyo ne güççç

arada girip okumaya calışıyorum da çoğunlukla yazmaya fırsat bulamıyorum
ama hepinizi seviyorummmma.s.

yok misscim yulaf yiyorum ben.
onu da zaten sütümü artırıyor diye yiyorum:bbo:

suyu da içemeyenlerdenim

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-doktor-kontrolleri-aylik-gelisimleri-30.html kıslar kayracıımınn kartopumun boyunu posunu yazdım ilgili sayfaya.. dün doktora gittik cosssssss aşılarımısı oldukk. ateş yapcak sandım akşam birass kızardı amaa gece çok şükür bişi olmadıı bakalım uyansın hele göreces huyunu suyunu etki ettimi.. ek gıda listemizide aldık alkisalkisalkis kilosuu iyii ama artık süt tutmuyo midesini o yüzden açlık hissediodur dedi dokturr . zebze çurbasıı içcess yoğurt meyve sebse pürelerii listeyii koyarım ek gıda başlığımısa.. diş görünmüyoo daha dedii :1shok: ilkim bize ödünç vercek dedik bisde :roflol:

devit ilacı değiştirdik d florur müdür nedir öle bi damla verdii.. artık diş çıkarcagı için diş çürükleri olmaması için bu damla ile dewam etcekmişiz adını daha doğru yazarım bi ara.. ferrumada aynen dewam dedii.. ben aklıma eserse veriom demedim tabi :jeyyar:

sonracımaaaaaaa.. neyse aklıma gelirse yazarımm..

he bu arada edam.cim soruodun ya.. bu ay rotavirüs hepatit ve karma olduk biz.. önümüzdeki ay pnömokok aşımız var ve sonra 1 yaşına kadar aşı maşı yok 5 ay rahatmışız gerçektende anliycaan :lepi:

zeppcim bizimde öyle 7 de kalkıyor bu saat oldumu uyumak istiyor tekrar.
büyük oğlununda allah üniv mezuniyetlerini göstersin inşallaha.s.

yok misscim yulaf yiyorum ben.
onu da zaten sütümü artırıyor diye yiyorum:bbo:

suyu da içemeyenlerdenim

al işte bak balık hafıza diodun bide delikafadulden suyu içmen lazım canım ozaman kendini zorla süt için klava: bide şu yulafın markasını banada sölesen canım daha önce sölemiştin ama ben hep mısır gevreği ile karıştırıorum.. bende yiyim sütle yenioo dimi corn flakes gibim..

zepp.cimm 4 yaş tabi daha oda anne kuzusu bide mezunmu olacak sırnaşık şey yesinler onu..

kelebeğim
sanada selam Şeniz

sağol canım benim seninde günün güzel geçsin öpüyorumŞeniz

evet canımcım sütle..
içine elma tarçın kuru üzüm kuru kayısı ne istersem katıyorum ben yerken..

canım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin canım ya.bebeğine bakıcak yakının yokmu,bakıcıyı çok tembihle aman aman

buarada günaydın kızlarhihoyyyt
showda zatüre aşı hakkında bilgi veriliyor,ben kaçırdım sonuna yetiştim.

elviram canım bu yumurta konusunu bende düşünüyordum,acaba pazardan gidip alsammı almasammı diye.ama benim devamlı marketten aldığım bir yumurta markası var süper bence.sanırım ona devam edicem:çok üzgünüm:
BHKciğim canım üzülme ya sütüm gelmiyor diye.benimde azaldı canım ne yapalım olsun.:teselli:

zeppcim bizimde öyle 7 de kalkıyor bu saat oldumu uyumak istiyor tekrar.
büyük oğlununda allah üniv mezuniyetlerini göstersin inşallaha.s.

tsk ederim arkadaslar :asigim::Saruboceq: darisi sizin bebislere
biraktim geldim kuzucugu
sarki soyleyeceklermis koro halinde 4 haziranda :sm_cool: kuzum benim :asigim:

anlamadım ben bu durumu.
iyice azalıyor.

var mı bi önerisi olan??

tuh canim yaa :teselli:
melisa cayi arttiriyor
betus biberon aliyor mu ?
bende alistirayim diyorum(suyunu biberonla veriyorum ) ileride kendi icer meyve suyunu falan
ama nafile
agzinda oynuyor isiriyor kaydirigubbakcemile3

alisir zamanla sanirim cunku ilk oglusumda da oyle olmustu

bugün biraz alıştı gibi.
mamamızı değiştirdik,
onu sevince biraz daha alıştı.
dediğin gibi oynamayı cok seviyor o da.:asigim:

bakalım bi kaç çay denicem ben de,
olmazsa da yapacak bişey yok galiba :çok üzgünüm:
nasip artık..
şükür 6 ay emzirebildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…