- Konu Sahibi deryahakan
-
- #28.941
kızlar benim süt iyice gitti gibi bişey((
anlamadım ben bu durumu.
böyle olunca betül de emmek istemiyor,
iyice azalıyor.
var mı bi önerisi olan??
:roflol::roflol::roflol: buna gülmekten soruyu bile unuttumAllahim yaa kiz amma kazik soru sormussun :roflol::uhm:
Canım Aralık annelerim..
nasılsınız bugün?
Kayra'cımın, Cemre ve Bahar kuşlarımın da 7. ayları hayırlı olsun..Dönüm noktasına geldiler çok şükür. bundan sonra gelsin kahvaltılar gitsin brunchlar, 5 çayları. cokacimcoook
Hakan Deniz'cimin de 6. ayı hayırlı olsun..
Maşallah büyüyo kuzucuklarımız..
Yaşlarını da görelim hep beraber o zaman da inek sütünü, balı ve bilimum bakliyatı kutluycas.. :lepi:
Bi inci haberi de bizde var. Oğluşun ilk incisi göründü. Akaydirigubbakcemile3 Az ısırıyodu ya artık tam olur.. delikafadulden
kızlar merhaba ne zamandır yoktum neler oldu neler biliyormusunuz size en son yazdığımda annemi mr a götüreceğim demiş dualarınızı istemiştim.biliyormusunuz ertesi gün mr a gittik ve meğer annem beyin kanaması geçiriyormuş acil 5 saat süren ameliyata alındı bir haftadır hastanedeyiz üç günde burada bizde kaldı şimdi memelekete gitti bir ay yatacak.sonra tekrar kontrolu var.tekrarlamaması için dualarınıza ihtiyacım var yine.oğlumu ise bakıcıya verdim.öyle endişeliyim ki.bu onda nasıl bir gelişim sergileyecek.kafam karmakarışık.500 tl bakıcı.kira elektrik su sıfıra sıfır maaşım.eşimin maaşıyla geçinicez.birikim yok.çalışmamayı düşünüyorum.ama ssk o kadar azaldıki.neye kime üzüleceğimi şaşırdım.güzel yawrum ellerin elinde bugün.oooooyyyyy.içinizi karartıyorum ama insanoğluyuz başımıza ne geleceği belli değil biliyormusunuz.ogün şok oldum.doktor bırakmadı bizi.anneni götüreceksen imza alıcam dedi.bir kan aradık resmen parçaladık kendimizi.a rh -.kimsede yok arkadaşlar.devlette 3 ünite var vermek içinse yerine aynı kandan istiyor.öyle zor şeyler yaşadık ki.ama şükürler olsun ameliyatı başarılı geçti.bundan sonrasındada Allah yardımcımız olsun artık.
çok teşekkürederim teyzeleri, atlattılar bu aşılarıda çok şükür. valla iki aydır bugünü düşünüyordum, bir atlatsak diye. şimdilik iyiler, bundan sonrada huzursuzlanmazlar inşallah. Darısı diğer bebişlerimizin başına.
misciiim doktor yaptı aşıları, bu sefer bakmadım tarihlere, çünkü kutudan çıkarmadı aşıları, tüp şeklinde dolaptan çıkardıbenneyaptımki
kızlar kızımın 2.dişi çıktı,yani pırtladıhihoyyyt
anlamadım ben bu durumu.
iyice azalıyor.
var mı bi önerisi olan??
kelebeğim canımcım hoşgeldinnnn
nerelerdeydin hiç gözükmedin insan bi ceee der yavyum
bhk cim sen mısır gevreğimi yiyodun canımm .. gecen gün konusuldu ya sütü azaltıomus die.. eğer öyleyse bi onu kesmeye başla... sende çok su içiyosun die biliyorumm halbuki nie böle olduysa senağlama zaman zaman stressten falan süt bikaç gün çekilip geri gelebiliyoo İnşallah arttırırsın tatlım ya bilgim olsa daha fazla sölerimm bende netten okuduklarım kadar işte :çok üzgünüm:
gunaydin annisler
oglusum ikinci uykusuna yatti
cocuk 07:00 oldu mu ayakta otomatige bagladi kaydirigubbakcemile3
gununuz guzel gecsin :asigim:
pasa oglusumu okula erken goturecegim bugun mezuniyet provalari varmis :asigim:
bu arada hani hep buyuk oglus diyorum yaa bilmeyenler icin hatirlatmak istiyorum o kadar buyuk degil daha 4 yasinda :asigim:gamyoncuiremsu
simdi kahvalti zamani minik kus uyurken rahat yapalim de mi ?kaydirigubbakcemile5
yok misscim yulaf yiyorum ben.
onu da zaten sütümü artırıyor diye yiyorum:bbo:
suyu da içemeyenlerdenim
herkese günaydınnnnn
uzun zamandır birşeyler yazamıyorum fırsatım olmuyor
malum çok çocuklu olunca ya bil. bana kalmıyor yada eylülden vakit bulamıyorum
herkes iyidir inş. hasta olan varsa çok geçmiş olsunnn
bebişler büyüdükçe isteklerine yetişebilmek daha bir vakit alır oldu oynat gezdir doyur vs...
GÖKDENİZ cim annene acil şifalar diliyorum
SZK. İLKİM ve dişi çıkan tüm bebekler hayırlı olsun incileriniz bizde daha tık yok benim dişsiz nenem ancak ağzının suyunu akıtıp duruyor
BHKcım bebekler ek besinlere ağırlık verince emme istekleri ve süt miktarıda malesefki azlıyor canım bendede öyle oldu
bende tereddütte kalıyorum bazen ek gıdalarmı daha besleyici anne sütümü diye
emzirdiğim zamanda uzun süre tok kalamıyor malesef... ama öğün aralarında emziriyorum ben
benim cimcime sağına soluna bakmaktan ne kadar emerse artık kahve niyetine gibi bişey oluyor...
herkese öpücükler mutlu bir gün ve hafta geçirin inş....kaydirigubbakcemile3
al işte bak balık hafıza diodun bide delikafadulden suyu içmen lazım canım ozaman kendini zorla süt içinklava: bide şu yulafın markasını banada sölesen canım daha önce sölemiştin ama ben hep mısır gevreği ile karıştırıorum.. bende yiyim sütle yenioo dimi corn flakes gibim..
kızlar merhaba ne zamandır yoktum neler oldu neler biliyormusunuz size en son yazdığımda annemi mr a götüreceğim demiş dualarınızı istemiştim.biliyormusunuz ertesi gün mr a gittik ve meğer annem beyin kanaması geçiriyormuş acil 5 saat süren ameliyata alındı bir haftadır hastanedeyiz üç günde burada bizde kaldı şimdi memelekete gitti bir ay yatacak.sonra tekrar kontrolu var.tekrarlamaması için dualarınıza ihtiyacım var yine.oğlumu ise bakıcıya verdim.öyle endişeliyim ki.bu onda nasıl bir gelişim sergileyecek.kafam karmakarışık.500 tl bakıcı.kira elektrik su sıfıra sıfır maaşım.eşimin maaşıyla geçinicez.birikim yok.çalışmamayı düşünüyorum.ama ssk o kadar azaldıki.neye kime üzüleceğimi şaşırdım.güzel yawrum ellerin elinde bugün.oooooyyyyy.içinizi karartıyorum ama insanoğluyuz başımıza ne geleceği belli değil biliyormusunuz.ogün şok oldum.doktor bırakmadı bizi.anneni götüreceksen imza alıcam dedi.bir kan aradık resmen parçaladık kendimizi.a rh -.kimsede yok arkadaşlar.devlette 3 ünite var vermek içinse yerine aynı kandan istiyor.öyle zor şeyler yaşadık ki.ama şükürler olsun ameliyatı başarılı geçti.bundan sonrasındada Allah yardımcımız olsun artık.
al işte bak balık hafıza diodun bide delikafadulden suyu içmen lazım canım ozaman kendini zorla süt içinklava: bide şu yulafın markasını banada sölesen canım daha önce sölemiştin ama ben hep mısır gevreği ile karıştırıorum.. bende yiyim sütle yenioo dimi corn flakes gibim..
zepp.cimm 4 yaş tabi daha oda anne kuzusu bide mezunmu olacak sırnaşık şey yesinler onu..
kelebeğim sanada selam Şeniz
zeppcim bizimde öyle 7 de kalkıyor bu saat oldumu uyumak istiyor tekrar.
büyük oğlununda allah üniv mezuniyetlerini göstersin inşallaha.s.
anlamadım ben bu durumu.
iyice azalıyor.
var mı bi önerisi olan??
tuh canim yaa :teselli:
melisa cayi arttiriyor
betus biberon aliyor mu ?
bende alistirayim diyorum(suyunu biberonla veriyorum ) ileride kendi icer meyve suyunu falan
ama nafile
agzinda oynuyor isiriyor kaydirigubbakcemile3
alisir zamanla sanirim cunku ilk oglusumda da oyle olmustu
tsk ederim arkadaslar :asigim::Saruboceq: darisi sizin bebislere
biraktim geldim kuzucugu
sarki soyleyeceklermis koro halinde 4 haziranda :sm_cool: kuzum benim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?