2008 Aralık Anneleri

ne zaman son bulcak bu dökülme ya.
elviram canım aptamil deneyim bende,su veriyorum ama çok vermiyorum.vereyim devamlı haklısın anam.
szkciğim ilkim iyi şükürler olsun.2.dişimiz çıkdı teyzesi.

peri kızım sen geçmiş olsun canım. o kadar yıpratma kendini bak sonunda kimse teşekkür etmiyor he haberin olsun canım.. ne edersek kendimize ediyoruz bi şşey de eksik oluversin canım benim.. senden kıymetli mi?

iyi geceler canlarım a.s.

ilkimcim dişiniz hayırlı olsun tatlım :teytey: darısı bizim başımıza bıktık diş kaşımaktan delikafadulden

bahar temizliğim bitti ohh misler gibi oldu evim çokta yoruldum valla
gezmelerede gittik bugün oğluşumla

yoğurt konusunda acayip ustalaştım
k.validem 1 kere gösterdi bana sağolsun bende hep gösterdiği şekilde yaptım..
hemen tarife geçeyim anladığım kadarıyla çoğu annemiz bu dertten muzdarip CADIARZU
şimdi 1 su bardağı pınar çocuk sütü (1yaş üstü) cezvede kaynama noktasına kadar ısıtılır
süt bardağın içine dökülür..içine 2 tatlı kaşığı (aa çok demeyin valla süper oluyyyo) yoğurt koyun alkisalkisalkis
bir güzel karıştırın tıpkı çay şekerini karıştırıyormuş gibi..a.s
ardından üzerine çay tabağını ters çevirip kapatın
ben 2 minik mutfak havlusuna sarıp üzerine 1 tanede büyük havlu kapatıyorum :smiley-cool:
3 saat sonra kalıp gibi süper bir yoğurt çıkıyor ortaya..alkisalkisalkis
Unutmadan özellikler sütaşın kaymaklı yoğurduyla mayalıyorum süper oluyo..a.s
pek çok yoğurt denedim sütaşınki kadar güzel tutmadı..
yanlız unutmayın süt ılık yada sıcak olmayacak süt.. süprizzzzz baya baya kaynama noktasında alınacak ocaktan ..:içelim:
şimdiden bebeciklere afiyet olsun a.s.
şimdi benim bir derdim var kızlar nolur yardımm
sol gögsümde süt bitti hiç yok sağdım ama gelmiyor yaklaşık 1 aydır böyle senağlama
neyse sağla idare ediyordum şimdi sağdada kalmadı gibi birşey :çok üzgünüm:
üstüne oğlan iyi kötü gece 2 kere emiyordu sağ gögsümü (gündüz aslaa almıyor)
şimdi geceleride almamaya başladı..
iyice biticek sütüm ya bana bir akıl verin napim ben
en az 1 sene emzirme hedefimdi :çok üzgünüm:
çok mutsuzum çokkk :1no2:

ne zaman son bulcak bu dökülme ya.
elviram canım aptamil deneyim bende,su veriyorum ama çok vermiyorum.vereyim devamlı haklısın anam.
szkciğim ilkim iyi şükürler olsun.2.dişimiz çıkdı teyzesi.
ŞenizŞeniz
peri kızım sen geçmiş olsun canım. o kadar yıpratma kendini bak sonunda kimse teşekkür etmiyor he haberin olsun canım.. ne edersek kendimize ediyoruz bi şşey de eksik oluversin canım benim.. senden kıymetli mi?

doğru söylüyorsun canım aslında. aşırı titiz temizlik hastası olunca yapmadan duramıyorum gerçi enesden vakit kaldığı müddetçe kakılmıştır benim adım diyorum.
kimse teşekkür etmez dediğin gibi etmelerinide beklemiyorum açıkcası ama işte laftan sözden çok korkuyorum zırt pırt gelen insanlar eşimin ailesi tarafı ister istemez çekiniyorum. kadın tutayım desem yapıp gittikten sonra ben tekrar yapıyorum onuda içim sinmiyor. offf aman işte azcık kendimi ihmal ettim şu sıralar en iyisi battı balık yan gider demek aslındakaydirigubbakcemile2

günaydın bayanlara.s.
online koşuşturmaca şekercim. Nasılsın Edamcım bu saatte seni görmek de hoşşş. a.s.

evet canım akşam eşim evde yoktu.ee oğluşta uyumuştu bi bakayım dedim bizim topiğe.ya bende bu kk tam bi hastalık oldu girmesem dayanamıyommm boş zamanlarımdakaydirigubbakcemile3

bugün bir baktımki takvimimizde 6 ay olmuşuz:)))

hadi bakem hayırlı olsun yeni ayınız canımm.sağlıcaklaa.s.

canımcım vermiş olduğun tarif için teşekkürler ...aynen bende böyle yapıyordum tek fark cam kavanozun içinde mayalıyorum ve buzdolabında en az 3yada 4 saat bekletiyorummm

gelelim soruna yada sorununaaa
nurgüncüm üzücü tabiki annesütünün azalıp hiç gelmemesi ama buna şükür diyebilmeliyiz canım yaaa
şu forumda neler neler okuyoruz neler ile karşılaşıyoruz inan bana benimde doğdu doğalı kızım sütüm hep azdır ama çok şükürrr....

rabbim dermansız dert vermesin canım bunları sorun yapma bence bunada şükür ki şimdiye dek emzirebilmişsin
hem artık ek gıdalar ana mönüleri olacak meleklerimizin bir iki ay sonra...
anne sütüde ek gıda olacak o yüzden üzme kendini daha yolun başındasın canımm yaa
bizler çok rahat ama dikkatli olarak büyütebilmeliyiz çocuklarımızı....

günaydin hanimlar
herkesler iyimi
burada havalar berbat
dun giremedim cunku eltim dogum yapti onun yanindaydin butun gun
ay kizlar bir görmeliydiniz cok kücük 3455 gr gelmis ama hic okadar degilmis gibiydi
ama cok tatli masallah darisi olmayanlara diyelim

amin canım:Saruboceq: gözünüz aydın hihoyyyt
ihşallah rabbim isteyenlerede nasip etsinnn

haklısın tabii güzelim..ama işte bir annenin sütünün bitmesi
kendini berbat hissetmesine neden oluyor :çok üzgünüm:
dediğin gibi buna şükür demek gerekiyor mirmirmirmir
çevremde 1-2 yaşında bebeği olan anneler
bebeğimi nasıl sütten kesicem diye çabalıyorken
benim sütümü verememem beni çok üzüyor
zaten adet görmek üzereyim emziremediğim için
onunda sıkıntısı ve bunalımı var üstümde
bir kıramadım yumurtayı kaç gündür
karnım feci ağırıyor delikafadulden

bugün paşam tam 6 aylık olmuş alkisalkisalkis
büyüdün mercimegim sıpam benim :dance:

kızz sen daha yeni mi adet görcen(doğumdan sonra)
hayy maşallahhh sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…