2008 Aralık Anneleri

kız Allah sizi naappmasınn.. ben dünyalııı nurgün dedide annem sordum. bukadarını bile öyle öğrendim sizde tescillediniz sağolun varolun :roflol: napiyimm kıı ben kayısı diodum bide katı diodum işte haşlama rafadan falan deyince kafam karışıverdii.. :bbo: bakk bide dalga geciolar klava: :roflol:

malzemeyi sen verdin bize misscimmmnaniknanik
darılmaca yokkkkkŞeniz

her kadın güzeldir
hele doğum yaptıktan sonra dahada güzelleşiyoruz (40 çıkana kadar maymun gibiydim yeni toparladım :roflol: )
daha bir olgunluk kadınlık geliyor üstümüze beee :lepi:
hemşerim benimmmmm ŞenizŞeniz

eminecim bebekle zor olur temizlik :1rolleyes:
aşağıya kayınvalidene bırak çocuğu naniknanik
günlük 1 oda temizle yavaş yavaş yorulmadan yıpranmadan :jeyyar:
valla ben açıyorum radyoyu son ses delikafadulden
o çalıy ben söyliy bi bakıyorumki camı silmişim perdemi yıkamışım :roflol:
halısını ve yerleri siliyorum kafamçokkarıştı
en son ohh diyip odanın kapısını büyük bir zevkle çekip :lepi:
kahvemi içmeye mutfağa gidiyorum

bak bir konuda daha hemfikirizz hemşerimmm(kırk çıkana kadar maymun gibiydimmmm:roflol::roflol::roflol:)

temizlik konusunda bende sendenim nurgünüm müzksiz temizliği bırak bir gün düşünemem

sağol bi tanem..
umarım benimde seninki gibi ilk gün bel ağrısıyla başlar biter
o günleri umutla bekliyorum :1hug:

:roflol::roflol: kız mis seni sevirim yafrimm..
verme malzeme diyorum sana işte virmiii
çok dadlısın genede Ankaralı hemşerim benim :1hug:

ben geçmişi okuyana kadar siz 2-3 sayfa yazmış oluyorsunuz
MaşaAllah size :))
bu arada selam kızlar umarım herkes iyidir :)

tükendim....
hiç kimseye, hiçbir şeye yetemiyorum..
çoğu zaman erken gelmeme rağmen, çoğu zaman fazladan kalmama rağmen, okuldaki işlerim bitmek şöyle dursun, dağ gibi yığılıp gidiyor...
evde annemin dırdırları bir türlü bitmek bilmiyor, "şurası kirlenmiş, burası toplancak, şunu neden yapmadın, bunu hala yapmadın mı, vıdı vıdı vıdı"
efenin yüzünü günde iki- üç saat anca görüyorum, akşam en geç 9 da uyuyor. ben se 8 den sonra anca yanına gidebiliyorum..
efeyle bütün gün annem ilgileniyor, iki dakika yanlız kalmaya tahammülü yok, hemen çığılığı basıyor, sürekli oyun ve ilgi istiyor..

herkese ve her şeye 0 toleransla boş viteste ne kadar gidilebiliyorsa ben de o kadar ilerleyebiliyorum..
agresifliğim ve bıkkınlığım yüzümden okunuyor..
evde terör estiriyorum..
sözde psikolojik danışmanım, okulda öğrencisi öğretmeni velisiyle uğraşiim derken bitiyorum.. elimden geleni yapıyorum.. veliler geliyor, problemlerini anlatıyor, rahatlıyorlar, odadan çıkarken enerjimi de alıp gidiyorlar..

ne zamandır yazmadım, yazdıklarınızı okumak için geldim, okuyamadan çıktım.. burası ödül gibi, bu ödülü hak edemedim sanırım, o nedenle bir süre mola...
kendimi toparlayana kadar...
kendinize iyi bakın..

hoşgeldin coco cum herkez iyi olmaya çalışıyo
sende ne var ne yok
görünmeden kaç gündür ortalarda

Elifiiimmm
canımsın yaaa Rabb'im yardımcın olsun
umarım bir an önce işlerini yoluna koyarsın
:Saruboceq:dua edicem senin için arkadaşım :Saruboceq:
canım umarım bir an önce yoluna girer herşey
ooff ne diyeceğimi bilemedim kiibenneyaptımki

hoşgeldin coco cum herkez iyi olmaya çalışıyo
sende ne var ne yok
görünmeden kaç gündür ortalarda

canımsağolasın iyilik şükür
işte gelip gidiyorum okuyorum yazdıklarınızı da
sizin hızınıza yetişmek ne mümkün
MaşaAllah'ınız var yani :smiley-cool:

canımmm noldu sana böyle elifcim
neden hiç bir şeye yetemediğini düşünüyorsun
seni tanıdığım kadarıyla olgunluğunla paylaştıklarınla
örnek alınacak bir kişisin
kendini topla sakın bırakma
izin al işten alabilirsen
öncelikle kendine zaman ayır
gördüğüm kadarıyla buna ihtiyacın var
herşeye yetemeyiz zaten bunu kimse beceremez kimse mükemmel değil
neler istediğine neler yapmak istediğine önce kendin karar ver
sonra bunu ailene söyle sana yardım etsinler
hem iş hem ev hem bebek tabii çok zor senin için
evine kadın al temizliğini yaptır mesela
annene gelince sen daha iyi tanırsın onu
ondan zaman iste bir müddet kendi halinde bıraksın seni
bir şeyler beklemesin kimse senden
inan bana zaman zaman hepimiz bu tür uç noktalara geliyoruz (ki ben yeni çıktım depresyondan)
eşin yardımcı olmuyormu sana bebek bakımı ev işleri konusunda
hem bak okullar kapanacak az kaldı
o zaman yavrunla bol bol vakit geçireceksin
tükenme sakıın daha her birimiz yolun başındayız güçlüol canım
sevgi ve selametle :1hug:

canım bu durumda olmana inan cok üzüldümm
ama bir an önce ihşaşallah toparlarsın kendinii
cünkü bizi sensiz bırakma canım.senin bilgilerinden cok faydalandım
kendi toparla ve hemen aramıza dön .sonuçta sen bi eğitmensinn herşeyin üstesinden gelebileceğine eminim Şeniz:teselli:

elifcinomm etme eyleme senden daha iyi kim bilebilir psikolojiden anlıyosan. sen hepimiz senden farklımı sanıyosuunn.. bak ben çalışmadıgım halde sinirlerim yıpranmış. annem yeni geldi ankaradan onla bile durmadan yiyip bitiryos birbirimiz. ona patlıyorum stress duvarı gibi.. 1 senedirr herşeyimiz değişti tipimiz bile.. daha şimdi konusuyoduk maymun gibi olduk die.. nolur bırakma kendini güçlü ol. izin al biraz.. tatile gitmeye çalış.. olmuyosadaa üzme kendini bukadar strese sokma nolur. yeminle söylüyorum inan bende bu forumda burdaki arkadaşlarımla konusarak kendimi iyi hissediyorum. çalışan annelerimizi durumu çok daha zor çok daha sabır gerektiriyo ama sana söylenenlere kulak tıka herşeye yetişme gibi bi mecburiyetimiz kesinliklee yok helde senin yoğun çalışma temponda. sadece oğlunla eşinle mutluluguna bakk.. yemek temizlik toplama olmasın ben valla hiçbirini yapmıyorum annem kızıyo bebek var bu evde dioo ama kendime vakit ayıramazsam psikolocim çöküyoo.. boşver sen kendini düşün. mutlu anne mutlu bebek nolur unutma çok güçlü ol.. daha sık gel buraya konuşalım bol boll.. inan böle böle rahatlıyoruz bizde. seni seviyoz biz ve yoklunu anlıyoruz :teselli:

bak şimdi!!!!!!!!!!!

elifcim noldu sana böyle
biz hepimiz aynı dönemde hamile kalıp aynı dönem içersinde doğum yaptık çok şükür...
psikolojik anlamda bana kalırsa birimizin birinden ne bir fazlası nede bir eksiği varrrr
ama nedir kimimiz bu durumu daha önce yaşadığı için(ben vs)antrenmanlı
kimimiz daha relax
kimimiz daha asabi
kimimiz daha dingin geçirebiliyor
bu fark tamamen kişiliklerimiz ile alakalı ama temelde sorun ve yükümüz inan aynı..
haa sen çalışan bir anne olarak belki işininde stresi gereği biraz daha yükün fazla olabilir ama inan bana hepimiz aynı sıkıntılar içerisindeyiz...
sana tavsiyem lütfen kendini bu kadar kasma arkadaşımmm
hayat böyle devam ediyor sen kendini kastıkça hayatın yükü sırtına daha çok yapışıyorr...
o yüzden bence herşeyi birazda oluruna bırakarak bu dönemi atlatmakta fayda varrr
ama aile içerisinde annenin ve eşinin çok desteğine ihtiyacın olduğuda bir gerçek canımmmm

loracım eltin doğum yapmış hadi gözünüz aydınnnn
bebekler doğduktan sonra vücutlarındaki ödem nedeni ile bir kaç saat içerisinde doğum kilolarının altına düşebiliyorlar canımmmm

sen neler yapıyorsun bakalımm???

elifim ne oldu canım yaaaaa aman hepimiz zor anlar yaşıyoruz ama bırakma kendini sorumlu olduğun meleğini düşün gerisini at arkaya duyma görme

Elifcim bırakma kendinin bende çalışmaya başlayınca iyiyden iyiyye kafayı yemek üzereydim. Annemler Ankarada benim ızmirde hiç akrabamn yok yalnızca eşimin ailesi burda onlarda kendi hallerinde anlıycan herşey bana bakıyor. ışte koştur evde koştur baktım olmuyor bende bıraktım ipin ucunu elbet birgün yakalarım. Herşeye yetememen normal o zaman yetebildiğince yapacaksın .Evde yapacağım o kadar çok iş varki eskiden olsa yapmadan duramazdım şimdi es geçiyorum boşşverr olduğu kadar bebişlerimiz biraz büyüsünler

Merhaba güzel anneler!
Çok gelemiyorum.Malum Cumartesi Pazar sınavlarım var ve Anita bana çalışmak için pek fırsat vermiyor.O akşam uyuduktan sonra çalışıyorum.Bu sefer de sabah uyandığında yatağında kendi kendi oynamak zorunda kalıyor.Sıkılınca ya da acıkınca bağırarak beni uyandırıyor.Yine de uykumu alamıyorum.Neyse.Pazartesi'den itibaren daha çok uğrarım.Çünkü bütünlemelere 3 ay var.Yavaş yavaş çalışırım:)

Gökdeniz geçmiş olsun.

İlkim canım ikinci dişi birinciden hemen sonra patladı bizim de.Kızlarımızın incileri hayırlı olsun

SZK'cım senin oğluş kızımdan geri kalmamak için hemen çıkarttırıverdi dişlerini di mi?Hahaaa.Şaka bir yana sizin de ilk inciniz hayırlı olsun.

Başka neler var okuyamadım.Kimse küsmesin darılmasın.İnşallah daha sonra telafi ederim.

Bütün Aralık anneleri ve bebeklerini kocaman öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…