2008 Aralık Anneleri

Canım benim.Etrafımda çok öğretmen olduğu için öncelikle öğrenciler ve velilerle uğraşmanın ne kadar yorucu olduğunu çok iyi biliyorum.Bir yandan da bebeğinle vakit geçiremediğin için üzülüyorsundur.Bu da gayet doğal.Annenle de oturup konuş bence.Ev biraz kendi kendine kirlene dursun.Sen bebeğinle daha çok vakit geçirmeye bak.Zaten tatilin de çok yaklaştı.Sen de yaz tatili izni kullanacaksın herhalde.Az daha sık dişini.Bütün günü bebeğinle kendin için planlar,onunla doya doya vakit geçirirsin.Sakın kendini bırakma.En kısa zamanda eski enerji ve moralini geri depolaman dileğiyle..

sabahdan beri elektrik olmaz mı ya.bakım olduğundan anca geldi

elifciğim canım çok üzüldüm hayatım.kendini toparla canım,şöyle bak etrafına çaresi olmayan ne hastalıklar var,ne dertler var.insanlar kanserle uğraşıyor.çalışan annesin zor tabi,mesleğin zaten sabır isteyen meslek.fakat dediğim gibi neler var şu hayatta.bunlar tatlı sorunlar,sıkıntılar.atlat bu sıkıntını çabuk,herşeyden önce senin sağlığın önemli.bebeğinin,eşinin sana eskisi gibi ihtiyacı olcak canımcım.kuaföre git saçlarını yaptır,boyat değişiklik yap izin gününde.kendine gelirsin,biz bayanlar genelde mutlu oluyoruz öylecanım benim burası sana en büyük moreli veren yer:)

ha hahhhaha. Aşk böyle bişey işte.. Her daim kiraz dudaklı Anita'mızın peşinden geliyoruz Edoşum..

millet iyi akşamlar nasılsınız.
bugün sağlık ocağına gittim doğum kontrol hapı aldım geldim.
ama aklıma takılan bişi var ebeye soramadım.
şimdi sağlık bakanlığın verdiği hapmı daha iyi yoksa eczaneden alınan hapmı
birde bu hapı ilk kullandığım ay korunmama gerek varmı?

canııım kayısı da var haklısın. az pişmişe rafadan denir.rafadan bööle akışkan mı akışkan bi hali.. Çok pişmişe löp denir. bu ikisinin arasında bi pişme durumu vardır . ona da kayısı denir.. Şeniz

bu arada bendee daha adet olmadım çok rahatböle dünya (bhk şeysi)

ben de ben de kaydirigubbakcemile2

canım hangisiyi bilmiyorumö be yasmin kullanmıştım.
fakat ilk ay korunmaya kesinlikle gerek var.. onu söyleyebilirim..

canım hangisiyi bilmiyorumö be yasmin kullanmıştım.
fakat ilk ay korunmaya kesinlikle gerek var.. onu söyleyebilirim..

aaaa evet canım yasmini çok duydum ben ama daha iki gün öncede
yasmin hakkında pek iyi şeyler söylemediler bitkisel filan değilmiş
falan filan bir sürü rahatsızlığa sebep oluyormuş gibi şeylerdi.
ilk ay korunma konusunda ise sağol eşşeğimi sağlam kazığa bağlıyayımda ben:jeyyar:

kızlar ben daha adet görmedim, sizce bu daha ne kadar sürecek, her ay endişelenmek daha zor

dorucum benim bi arkadaşım 13 ay görmedi adet olabiliyor uzun süre böyle durum.
spirali eğer uygun görürsen taktır derim ben korkak ve eşiminde istememe gibi
sebebinden dolayı taktırtmadım.

elvira sen emzirmiyomusun ?szk ya katılıyorum
elifcinom cum üzüldüm çok çabuk iyileş aramıza dön bekliyorum
doru kız ben 40.günümde adet oldum hemencecik işime de geldi hani beklemek zor birde şiş oluyosun

kızlar bişey sorcam bu isminizin altında kalbin üstünde menekşe falan yazıyor siz başka şeyler yazmışsınız nasıl yazıyonuz bakem

ciciizsinemcim yok canım emzirmiyorum artık bitti bizim o faslımızsenağlama
enes emmek sitemiyor istemediği gibide süt yok zaten.

pörsümüş yaşlı nine memesi gibi oldu kızlar yaaaaa ben nettircem bunlar:1shok:

elviracım benim eşimde istemiyor, zaten 9 yıllık evliliğimde hep eşim korundu ama şimdi tedirginim

öfff zaten bu tedirginlik varya insanı mahveden.
valla dorucum ben 2 sene yakın aylık iğne kullandım bıraktım sonra
bebişe hamile kaldım düşük oldu sonra tekrar istedik öyle böyle derken 5 6 senede hiç korunmadık enes oldu. şimdide yollar açıldı ışığı gören gelecek diye yusuf yusuf yapıyorum
:roflol::roflol::roflol:

kızlar bu korunma olayı zaten başlı başına bir dert yaa.ben haplara güvenemiyorum açıkcası.-tatlicadiarzu-
yasmin hakkında bende pek iyi şeyler duymadım

dorucum benim bi arkadaşım 13 ay görmedi adet olabiliyor uzun süre böyle durum.
spirali eğer uygun görürsen taktır derim ben korkak ve eşiminde istememe gibi
sebebinden dolayı taktırtmadım.

aynen elviracım
bende spiral taktırıcaktım
korkak kocam izin vermedi
ısırır diye korktu sanırsam :roflol:

şaka maka bende 6 aydır tık yok
sabahtan beridir oldum olacak sancı nasıl ölüyorum
bekle bekle halan daha tık yok
Emirhana hamileykende bu tür sancılarım olmuştu başta
acayip tırsıyorum
amanın sonun peykere benzemese delikafadulden

kızlar bu korunma olayı zaten başlı başına bir dert yaa.ben haplara güvenemiyorum açıkcası.-tatlicadiarzu-

[COLOR="DarkGreen"]bende haptan yana değilim güzelim ya
ya spiral olmalı yada irkikkk korunmalı kaydirigubbakcemile3

aylık iğnelerde bana çok soğuk geliyor
anam bu arada korunma yöntmimiz ortaya çıktı
itibarım yerlerde sürünüyor
kalk gidelim
[/COLOR]

tavsiye etmem zaten canım sözde hormonu en az ilaç. ay bunu kaçıncı kez söylüyorum papağ-an gibi ama kusura kalmayın bacılar içime oturmuş. ban a5 kg yaptı sağolsun bırakıncaya kadar 1 senede.. :mymeka:

kızlar ben daha adet görmedim, sizce bu daha ne kadar sürecek, her ay endişelenmek daha zor

valla ben hiç endişelenmiyorum ama hadi hayırlısı.. kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol:a.s.

goldcum gibi yaparız.. sünnette para toplayıp yatarız bıçak altına..

canım ben iğne kullandım süper memnun kaldım. tekrar iğne kullanıcam ama iğne olmaktan fena şekilde kokar oldum. hap daha iyi geldi bana eşim haytta korunmaz ona kalsa bir sürü çocuk olsun.delikafaduldendelikafadulden

bu kocalarda amma tırsak vallasengözlerimebaksanab
şükür düzenle oluyorum şimdilik.
bu işe dur demem gerekiydi iki defa kaz kurbanı oldum
allahtan hasar olmadı:jeyyar:
o yüzden ben kendi eşşeğimi sağlam kazığı bağlsam iyi olcek kanımca:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…