- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.101
goldcum gibi yaparız.. sünnette para toplayıp yatarız bıçak altına..
[COLOR="DarkGreen"]bende haptan yana değilim güzelim ya
ya spiral olmalı yada irkikkk korunmalı kaydirigubbakcemile3
aylık iğnelerde bana çok soğuk geliyor
anam bu arada korunma yöntmimiz ortaya çıktı
itibarım yerlerde sürünüyor
kalk gidelim[/COLOR]
iyi geceler bacılar ben uyumaya gidiyom
kociş kalk azcık bakem dedi demese oturcam sizle daha.
öpücükler
selam kızlar, ütü yapıyorumda bir bakayım dedim, ütüm hala fişte :)
iyi geceler dileyip kaçacağım.
elviracıım şu hap işini binaleyh konuşalım, soracaklarım var, bende istiyomda
hadi cümleten iyi geceler.
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
Hym cim,doğum günün kutlu olsun.Rabbim,sevdiklerinle birlikte hayırlı,sağlıklı,huzurlu, bereketli,sevdiğin ve sevildiğin bir ömür nasip etsin inşallah(amin). a.s.
Ben de 27 mayıs doğumluyum,ne güzel bir ikizler burcu arkadaşım daha oldu. kaydirigubbakcemile5
Goldcum süt ile ilgili yazdıklarına teşekkürler. a.s.
Ben de,rahat uyuduğumda,huzurlu olduğumda,dinlendiğimde ve bazı yediklerimle alakalı olarak sütümün miktarının değiştiğini kaç kez yaşadım.Bunların hepsini birarada yaşamam çok nadir oluyor.Anca annemleyken veya kızım hasta olmadığında,uyuduğunda,
stressli olmadığımda (ki bu çok nadir)yoğun olmasa da fark edebiliyorum.En azından o gün mamayı sadece gece veriyorum.
Maydanoz,süt mısır,mısır ve nane süt yapında etkili değilmiş,
bulgur,soğan,tuzlu ayran(bu çökelek suyundan oluyor),hamsi,tahin pekmez,helva,meyve suları,su,marul,tere,rezene için süt yapımında etkili deniyor.
Bazılarını belli zamanlarda denemiş olsam da çok etkili olmadı.Ama bunların etki ettiğini söyleyenler de çok.
Hatta bazı doktorlar bana, belli dönemlerde sütün gittiğini ama emzirmeden asla vazgeçmemek gerektiğini söylediler.
Öyle gelinlerimiz var ki maşallah sübhanallah boş ekmek yeselerde sütleri akıp gidiyor, hatta tek meme ile büyütüyorlar.
Rabbim,herkesin hakkında hayırlı olanını nasip etsin inşallah(amin). a.s.
kızlar özellikle nurgun ve bhk aslında tüm geçmişi henüz okuyamadım belki konuyla ilgili yazılmıştır.
Ben çok arastırdım 6. ayda gercekten Szk nın deyimiyle sütler otlamaya gidiyor maleseff... Sayet siz çalışan bir anneyseniz ya da benden bu kadar ben yavas yavas sütten keseyim diyorsanız bu dönem bunun için bir fırsat olabiliyor ama yok ben iddaliyım daha 1.5 yasına kadar emzireceğim ben diyorsanız aynen ilk doğum yaptığımız reçetelere geri dönmelisiniz... o dönem yediklerinizi yemeli, gerekirse, süt yaptığına lohusa şerbeti içmelisiniz...Bol bol dinleneceksiniz ve malesef su ve salata ile olmuyor bu iş (keşke olsa) anacım, bol bol süt yapiyor denen şeylerden tüketeceksiniz....Düşünce gücü çok önemli sütlerinizi geri çağırın mutlaka gelecektir.. ınanın çok örnek biliyorum...
maydanozum geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım
bu arada hepimize hayırlı cumalar tatlı annelerim..
ben bugün biraz takımlar arası prosedürlerle uğraşıyordum,-tatlicadiarzu-
pek fırsatım olmadı gelmeye.
öptüm hepinizi...
Elviracım,çoook teşekkür ederim tatlım.a.s.:1hug: Çok naziksin.:1hug: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?