- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.601
miss cim şimdiden sıhhatler olsun bacım. saçlarının yeni halini görmek isteriz...
maydanoz cum canım sağol iyiyz çok şükür bebiş te iyi. uyudu ben de iş yapıyorum.
siz nasılsınız. geçmişi okuyamıyorsun diye yazmamıştım. inş. test sonuçlarınızda problem çıkmaz canım
:mymeka::mymeka::mymeka:elvira ne kisti yaw :1shok:
vereliniortakvereliniortakvereliniortakYOK ARTIK!! (senin lafın) :1shok: sende bilmiosan :roflol: enes diş çıkarıoo demiştide hepimis teprik etmiştik sonra doktora götürdüğündee diş değilde kist oldugu ortaya çıkmıştı ya.. önemsiz bişiymiş olurmuş kendi kendine geçermiş aynı dişe benziomuş.. yani enesimizin azı dişi falan çıkmamış..
kız cadı elviraa.. hemencicik kırgınlığıı geçivermişmişş kaç ay süründürdün biziklava: yada bise asır gibi gelmiş bak :1hug: iykim burdasın a.s.
hazerancım alınma yaa kendi adıma valla ben okumamışım o msjı bu ara çok zorlanıom formumu kaybettim geçmişe zar zor yan gösle bakıomm. :enbuyukkk: burda öle şey olmass ısrarla dürtt heyoo cvp veren yokmu die bagır öle zamanlarda zorlada olsa görelim.. bebişler büyüdükçe zorlaşıo herşey
szk bu akşamdamı gelmedi bakemklava:
yarın kooföre gidecem boyanacam yolunacamm ayaklarıı kazdıracamm :dilcikar: :roflol: beniz özleyin anacımmmmm zemuszemus
:mymeka::mymeka::mymeka: nedemek utansın kız ben sana msn de anlattım ya.
yok artık
ben napıyım geçmişi okuyamıyorsam,
ben napayım gündüz bilgisayarım olmuyorsa..
asıl bana söylemeyen elvira utansın:dilcikar:
off gerçi okusam da,
balık hafıza bhk
misscim senin ailen ankarada mıydı -tatlicadiarzu-
kızlar iyi gecelerrrrr
kelebegim sana da selam
bu kist olayı daha eski bhkcım.. Ben sana soyleyim 13-14 mayıs falan olmali çünkü bizim szk ile buluştuğumuz gun, kızlar söylemişti ama çok sükür önemli bişey çıkmadığından unutmuşsundur.
Bu arada yokluğun hissediliyor valla, söyle eşine götürmesin pc. yi delikafadulden
oyyy hava çok mu sıcak ne!?!
hayırlı cumalar canım nasıl gidiyor? yeni bakıcı bulabildin mi?Şenizhayırlı cumalar kıslar nasılız bu sabah
bende vaktim az giriyorum geçmişe pek bakma şansım olmuyor
herkes iyidir dilerim
pek muhretem aralık analarım;
canlarım;
bildiğiniz üzere ufak çaplı depresyona giren ben, destekleriniz ve ilginiz dolayısıylan hızlı iyileşme sürecine girmiş; bu doğrultuda notre dame'ın kamburu olmaktan çıkıp shrekin çirkin sevgilisi görünümüne terfi etmiş bulunmaktayım, azıcık çaba, saç baş boyatıp, kaş göz aldırırsam kül kedisi güzelliğine bürünebileceğimi hayal etmekteyim.
bu çetrefilli dönemimde desteklerinizi esirgemediğiniz için hepiciğinize sonsuz sevgilerimlen.....
yaa hakkaten bütün ciddiyetimle yazıyorum ki; hepiniz benim kıymetlim olmuşsunuz, inanınki ailemin bir ferdi gibisiniz, hiç birinizden vazgeçmeye niyetim yok.
hepiciğinizi çok çok seviyırım uleeeen
canım bizde de durum aynı hiiç merak etme senbenim bu oğluş burrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapıp her tarafını ıslatıyor
önlük taktırtmıyor beyefendi bağırıyor sizde durumlar nasıl kızlar
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum hastanelerden dr hayırlı haberlerle dönerler inşallah
hayırlı cumalar canlar
öptüm hepinizi
herkese hayırlı cumalar
herkese hem günaydınlar hemde hayırlı cumalar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?