2008 Aralık Anneleri

miss cim şimdiden sıhhatler olsun bacım. saçlarının yeni halini görmek isteriz...

sağol canım benimm valla koyarım face.e msn e gösteririm zemuszemus tabi güsel olursam çirkin olursa saklanırım yaaaa mafoldumben ayy karnıma ağrı girdi gece uyuyamadım heycandan nedense :roflol:

ben de kocişi işe gönderdim oğluşu uyuttum üt yapıcaaam. aslında baya uykum var ama direnicem. ve bu ütüyü bugün yapıcam. zaten 1 haftadır sallıyom yeni çamaşırları yıkamadan bunları ortadan kaldıriim bari.
kız uyku mu tutmadı. Allah seni emi kuaföre gidecem diye heyecanlanan birini de yeni duydum

Hayırlı cumalar arkadaşlar

Gece kuşlarımız var,sabah kuşlarımız var.Oooohh süper....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Misscim nasılsın,yakışıklı nasıl?Kolay gelsin bacım,o sıcakta koşturup duracaksın. a.s.

HYMcim nasılsın,bebiş nasıl? a.s.

maydanoz cum canım sağol iyiyz çok şükür bebiş te iyi. uyudu ben de iş yapıyorum.
siz nasılsınız. geçmişi okuyamıyorsun diye yazmamıştım. inş. test sonuçlarınızda problem çıkmaz canım

Kıss miss iyi ki varsın,sayende günüm daha neşeli oluyor.Şu enerjinden az bana da yollayıver hele bi
Ya da dur ben nasipse 10 güne oradayım,azcuk da yakınız gelip alayım seni yormayayım. :teytey:

Yaaa ben de görmek isterim ama facede yokum,üyeliğimi de iptal ettirdim.Çok sinirlendim.Ne o öyle ay ikide bi şu arkadaşı yapcek bu arkadaşı yapcek.Ne oluyo aay.klava:
Hani bacılardan isteyeniniz olursa siz bacılar için yeniden üye olabilirim.Başka bir isimle ama.:jeyyar:

HYMcim kolay gelsin,benim de hem uykum hem de ütüm var. a.s.

ALLAH(CC)daha iyi etsin canım.ALLAH(CC)razı olsun.Buna da hamd olsun diyeyim. YOrgun ve uykusuzum ama geçer nasılsa.Testlerin birisi dün bulunamamış.
Bugün karneyi yollayacağım,olmadı tekrar veririz artık.
Bazen çok yoğun oluyorum ve tümünü okuyamıyorum.O yüzden bilmediğim ve yazamadığım arkadaşlar oluyorlar.Yazsam da kızdan dolayı yollayamıyorum.Uykusuzluğu için doktorumuz önceki gün tamamen bitkisel bir ilaç önerdi.Eczanemizde yokmuş, getirilmesini bekliyoruz.Bir ümit uykusuzluğuna iyi gelir de evvela kız da rahatlar biz de.

a.s.opuyorumnanaktan

pek muhretem aralık analarım;
canlarım;

bildiğiniz üzere ufak çaplı depresyona giren ben, destekleriniz ve ilginiz dolayısıylan hızlı iyileşme sürecine girmiş; bu doğrultuda notre dame'ın kamburu olmaktan çıkıp shrekin çirkin sevgilisi görünümüne terfi etmiş bulunmaktayım, azıcık çaba, saç baş boyatıp, kaş göz aldırırsam kül kedisi güzelliğine bürünebileceğimi hayal etmekteyim.

bu çetrefilli dönemimde desteklerinizi esirgemediğiniz için hepiciğinize sonsuz sevgilerimlen.....

yaa hakkaten bütün ciddiyetimle yazıyorum ki; hepiniz benim kıymetlim olmuşsunuz, inanınki ailemin bir ferdi gibisiniz, hiç birinizden vazgeçmeye niyetim yok.
hepiciğinizi çok çok seviyırım uleeeen

Elifim Samsun da Atakum'a gelmişliğim,kalmışlığım var.Sanırım bi 4 senedir uğramadık ama olsun, zorunlu durumlarda ev var işte.Eşim pek sever oraları.Benim için pek fark etmiyor.Denizi var diye azcık sevdim,geri kalan kısmı için ciddi nedenlerim var da.Ahhh o nedenler

merhaba bayanklarzemuszemus

şu cuma günlerine bayılıyorum.böğle hafta sonu yaklaşmış oluyo ya kaydirigubbakcemile2

miss im şimdiden hayırlı olsun bacım yeni halin haniopuyorumnanaktan

hym cim sanada kolay gelsin .ütü işi zor işkaydirigubbakcemile3

ve elifcinomm canımmm inan cok sevindimmm.bizde seni cok seviyoruz canımm.herşey geçiyooo.cok moraliniz bozuk olduğunda psikolojınız bozulduğunuzda yavruşunuzun yüzüne bakın gözlerinin içine bakın .inanın
insanın herşeyi dağılıyoo daha relaks olunuyoo sankiii...ya ne bileyim işte böğle genelde ben bu yolu denerimmm

elvira ne kisti yaw :1shok:
:mymeka::mymeka::mymeka:
vereliniortakvereliniortakvereliniortak
:mymeka::mymeka::mymeka: nedemek utansın kız ben sana msn de anlattım ya.
allahtan möhim bişey değilmiş şekercim ilaçsız geçti gitti.

ŞenizŞenizçok dikkatlisin çookkk

benim bu oğluş burrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapıp her tarafını ıslatıyor
önlük taktırtmıyor beyefendi bağırıyor sizde durumlar nasıl kızlar

hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum hastanelerden dr hayırlı haberlerle dönerler inşallah

hayırlı cumalar kıslar nasılız bu sabah
bende vaktim az giriyorum geçmişe pek bakma şansım olmuyor
herkes iyidir dilerim
hayırlı cumalar canım nasıl gidiyor? yeni bakıcı bulabildin mi?Şeniz

biz de seni çok seviyoruz canıııımmm
aramıza dönmene sevindiimalkisalkisalkis
opuyorumnanaktan

biz de balayına samsun atakuma gitmiştik bir daha nasip olmadı tabi üzerinden de 4 yıl geçti yerimseniben

maydanozcum seni de face de görmek hoşumuza gider.

canım bizde de durum aynı hiiç merak etme sen
hayırlı cumalar canlar
öptüm hepinizi

herkese hayırlı cumalar

herkese hem günaydınlar hemde hayırlı cumalar arkadaşlar

hayırlı cumalar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…