- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.581
haklsın fascığım.pozitif olmak lazım
benimde çocukluk arkadaşımın oğlu yaşına gircek.bunlar en güsel günlerin diyor.olsun anne olmak kolay mı.onlara herşey değer beee
bugün gittim kauçuk biberon başlığı aldım hemencecik.sabırla azimle kızıma sütünü biberonla verdim.alışması lazım kaanatına vardım artık.:hooray:
İyi geceler kızlar
Hastalığı olan arkadaşlara hayırlısıyla acil şifalar dilerim.
Yeni aylarınız hayırlı olsun inşallah,sağlıkla geçsin.Hayırlısıyla bizlere de nasip olsun.
Bugün,sayfaları kaç kez okumaya çalıştıysam da hepsini tek oturumda bitiremedim ve yazdıklarımı yollamaya fırsat bulamadım da.Zaten aşırı yorgun ve uykusuzum.Kızımla beraber 2 gündür sabah sonrası hastanedeyiz.Bugün öğlen eve geldik.Ama çok yorgunuz çokkk.Yazarken bile kelimeleri tam oluşturamıyorum,cümleleri düzgün kuramıyorum.Kusura bakmayın.
Hazerancım sana yazamamın benim açımdan nedeni bu ve ben de hala kusan bir kıza sahibim.
Nurten hoş geldin.Evladın hayırlı olsun inşallah(amin)
Puuuuff yarına yine hastaneye gidebiliriz.Gaita testinin neticesini pc.den çıkaramamışlar.Bulamamışlar ve tekrar vermemiz gerekebilir.Woooyy meee(((
Çok işimiz var çooooookkkkk... 12 hazirana da kalça ultrasonu için randevu aldık.Yine kızımla ilgili soru,sorun ve hastalıklarıyla alakalı tuttuğum not defterimde-günlüğümde bir sayfamız doldu bile.
Szk nerelerdesin kıss?Bu ara yazamayan arkadaşlar da inşallah kısa sürede gelirler.
Edolinacım maşallah barekallah,maşallah sübhanallah canım size ve 6 ay boyunca tek anne sütüyle evlatlarını besleyen annelerimize. a.s.
Fascım sana da bebeğine de maşallah barekallah,maşallah sübhanallah canım,kurduğunuz güzel düzen için.Bunu yapabilen tüm annelere de. a.s.
Çok istesem de rabbim bana yine bunu sadece emzirerek nasip etmedi.Vardır bir hayır inşallah.Bunu yazmamın nedeni kesinlikle her hastalıklarında içim kavruluyor.Emzirebilseydim de dirençli olsalardı,daha sağlıklı olsalardı diye içim gidiyor.Ama sonra şükrediyorum ki bana evlatlar nasip etti de ana olabildim.ALLAH(CC)ın büyüklüğüne,lütfuna sonsuz şükürler olsun.
Selametle.
Hayırlı geceler.
Sevgilerimizle. a.s.
maydonoz çok sağol canım güzel duaların için
bu arada edoşum, ben de teprik ediyorum seni.. hadi bakalım neler yicek anitacık heyecanla bekliyorum şahsen.. bizim de şaka matrak 10 gün kaldı anne sütünden farklı tadlar denememize:) hadi bakalım heyecan sardı birden
ilkim niye biberon için ısrar ediyorsun.. devam sütü alıyor muydu senin kuzun, kusura bakma hatırlayamadım
aa maydonozum sana geçmiş olsun yazmıştım ama silinmiş anlamadım valla. neysem Allah şifa versin, annelik hepimize farklı şeyler yaşatıyor ama hissettiğimiz ortak. kıyamıyoruz yavrularımıza. Mevlam da bize sağlık ve ömür nasip etsin de yavrularımızın başından eksik etmesin inşallah..:1hug:
İyi geceler kızlar
Puuuuff yarına yine hastaneye gidebiliriz.Gaita testinin neticesini pc.den çıkaramamışlar.Bulamamışlar ve tekrar vermemiz gerekebilir.Woooyy meee(((
merhaba maydanoz..ben ocak annelerinden ama aralıkda doğum yapanlardanım sizleride arada takip ediyorum.. wooyyy mee yazdığınızı görünce sormak istedim siz gürcümüsünüz :)) wooyy mee neniii :))
zaten çok tereddüt ederek aldım bugün.çok saol canım.derhal çöpe atayım.
hadi sen git yat.kafanı toparla kokla kuzunu.rabbim şifa versin.
bende gideyim yatayım.öpüyorum online kızlarzemuszemus
İyi geceler kızlar
merhaba maydanoz..ben ocak annelerinden ama aralıkda doğum yapanlardanım sizleride arada takip ediyorum.. wooyyy mee yazdığınızı görünce sormak istedim siz gürcümüsünüz :)) wooyy mee neniii :))
Kısss gel yamacıma bakem MERHABA ( GAMARCOBA) vereliniortak kaydirigubbakcemile alkisalkisalkis hihoyyyt zemuszemus opuyorumnanaktan
Biri beni durdursun daha çok,pek çok sevindim gece gece :1hug:a.s.:asigim::sm_cool::teytey::dance:
kısss linay 34 pena -çok yorgunum.Ben bi gidem de yarına nasipse gelem olmaz mı?
Ama gitmeden de bir ahuuuuuuuuhuuuuuuuuhuuuuuuuu yazem. Arkadaşlar bu bizim Artvin de folklorde bir naradır.Oyunun çoskusuna kapılan bizler çekeriz.Kattiyyen öteki narayla karışmasın. a.s.
maydonozum ben de cam biberonun sterilizaysonu daha zor oluyor diye biliyorum. biz hamdolsun kullanmadık şimdiye kadar ama polikarbon biberon almıştım ne olur ne olmaz diye. benim bildiğim bu tabi. özellikle süt falan fazla bakteri bırakıyormuş camda. szk cım bu konuyla ilgili bilgi vermişti diye hatırlıyom ama, emin olamadım..
pist misscim hasretime dayanamadın bu saatte geldin di mi kaç gundur görüşemedik huuuu
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
hazeranın bebeğine çok geçmiş olsun
bitki çayları iyi gelebilir nane mercanköşk gibi kusmayı engeller
aşağıdan bakanlar ceyrem goldgelb miss
sizede selamlar
ayrıca misssscim şimdiden sıhhatler olsun dileyeyim sanada
yarın miss gibi olacaksın eminim...
yok artık
ben napıyım geçmişi okuyamıyorsam,
ben napayım gündüz bilgisayarım olmuyorsa..
asıl bana söylemeyen elvira utansın:dilcikar:
off gerçi okusam da,
balık hafıza bhk
misscim senin ailen ankarada mıydı -tatlicadiarzu-
Bende Edolina'nin Anita'yi deniz ve kumsalla tanıştırdığı fotolara bakıyordum ama ama Eda'nın üzerindekiler bu yaz sahilde giyilecek diye konuştuğumuz dalgiç kostumleri değil.
Şaşırdım -tatlicadiarzu- ektin bizi Edo! Alacağin olsun!
kızlar son olarak şunu da yazayım yatacağim.
Bugun bize bir arkadasım geldi supriz yapip... Bir yasında bir oğlu var onunda Allah bağişlasın.. Kızlar bunlar gercekten son rahat gunlerimiz, yavruşlarımıza Allah uzun ömür versin, ayaklandılar mı işimiz acaip zor.
Bir de gunduz uykusu olmadığından şikayet eden arkadaslarımın mutlaka gunduz uyku duzeni oluşturmaya calışmalarını öneririm. Kısa kısa uykular yerine gunde iki kez saatli uyutmak işimizi biraz rahatlatabilir...
fascığım devam sütüne başladım ben.sütüm çok azaldı.gögüslerim bomboş artık.ben hiç istemiyordum biberonu memeyi bırakır diye ama zaten her yarım saatte emziriyorum.
kauçuk aldım ama zararlımıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?