2008 Aralık Anneleri

cnm okudugum kadarıyla kızın biberona alışmakta zorluk cekiyo bizde biberona gecerken teredüte kapldım ama oglum o kadar acıkmıştıki hemen aldı hic zorlanmadı bide kızın acken dene inş.tez zamanda alışır

fascığım devam sütüne başladım ben.sütüm çok azaldı.gögüslerim bomboş artık.ben hiç istemiyordum biberonu memeyi bırakır diye ama zaten her yarım saatte emziriyorum.
kauçuk aldım ama zararlımıydı.

canım benim üzme kendini böyle.anne oldun ya buna şükürler olsun.nasip değilmiş üzülme

Benim de sütüm azalıyor diye üzülüyordum.Bu ara soğana ve bulgura ağırlık verdim.Sütümü etkilediğini hissediyorum.1-2 gün önce de burada liste ekledim.Sütü artıran gıdalar vardı.Cidden işe yarıyor.Dilerim herkesin işine yarar.

Kızım bazen emerken daha az diretiyor,bu yüzden işe yaradığını düşünüyorum.ınşallah sizin de işinize yarar.(Gerekirse tekrar eklerim) a.s.

aa maydonozum sana geçmiş olsun yazmıştım ama silinmiş anlamadım valla. neysem Allah şifa versin, annelik hepimize farklı şeyler yaşatıyor ama hissettiğimiz ortak. kıyamıyoruz yavrularımıza. Mevlam da bize sağlık ve ömür nasip etsin de yavrularımızın başından eksik etmesin inşallah..:1hug:

Sağolasın ıLkimcim. a.s. Şükürler olsun ki anneyiz. kaydirigubbakcemile2

ılkimcim ,kauçuk emzik emen bebeklerin emziklerinin renkleri illa ki açılıyor ve ebatı emdikçe değişiyor.Bu emziklerde böyle,biberonda nasıl olur bilemiyorum(şu uyku haliyle yorgun kafamı toparlayamadığım için hatırlayamıyorum).Ama ailemdeki sağlıkçılar hem oğlumda hem kızımda hemen silikon ve damaklı,deliğini de yeni doğan ya da sonraki aylarına uygun olanlardan olacak şekilde almamı söylediler.

opuyorumnanaktan fascım ALLAH(CC)razı olsun canım sağolasın.Amin inşallah tatlım. a.s.

zaten çok tereddüt ederek aldım bugün.çok saol canım.derhal çöpe atayım.
hadi sen git yat.kafanı toparla kokla kuzunu.rabbim şifa versin.
bende gideyim yatayım.öpüyorum online kızlarzemuszemus

zaten çok tereddüt ederek aldım bugün.çok saol canım.derhal çöpe atayım.
hadi sen git yat.kafanı toparla kokla kuzunu.rabbim şifa versin.
bende gideyim yatayım.öpüyorum online kızlarzemuszemus

Paketinden açmadıysan değiştir,israf olmasın.Delik büyüklüğüne ayına göre dikkat et ve kesinlikle cam biberon al tatlım.Kanada da cam olmayan biberonlar kanserojen oldukları için yasaklanmış.Isındıkça ortaya çıkıyormuş.Yanılmıyorsam PBA maddesi varmış. a.s.

ALLAH(CC)razı olsun tatlım.a.s.

Herkese hayırlı geceler.ALLAH(CC)rahatlık versin. a.s.

maydonozum ben de cam biberonun sterilizaysonu daha zor oluyor diye biliyorum. biz hamdolsun kullanmadık şimdiye kadar ama polikarbon biberon almıştım ne olur ne olmaz diye. benim bildiğim bu tabi. özellikle süt falan fazla bakteri bırakıyormuş camda. szk cım bu konuyla ilgili bilgi vermişti diye hatırlıyom ama, emin olamadım..

kısss linay 34 pena -çok yorgunum.Ben bi gidem de yarına nasipse gelem olmaz mı?

Ama gitmeden de bir ahuuuuuuuuhuuuuuuuuhuuuuuuuu yazem. Arkadaşlar bu bizim Artvin de folklorde bir naradır.Oyunun çoskusuna kapılan bizler çekeriz.Kattiyyen öteki narayla karışmasın. a.s.

benim annemde bursa gürcüsü, ben pek dil bilmemde kulak aşinalığı olduğu için görünce anladım hemen..iyi geceler tatlı uykular :)

Bİlgilendirmen için teşekkür ederim tatlım.Onu okumadım maalesef.Kafam bu konuda karışık olsa da mini bir (125 cc)cam biberonum var.Küvezdeyken hastaneden aldırılmıştı.Hatta büyük boy alacağım sırf bu konudan dolayı ne alsam diye şaşkınım,kaldım öyle bekliyorum.CADIARZU Karar veremedim.

Birkaç ay öncesinde star tv.de haberlerde izlemiştim.Kaynatıp biberon fırçasıyla temizlik yapılsın denmişti.Bizde ki sağlıkçılar da cam kullanıyorlar.
Aslında anlamadığım birşey daha var.Madem biberon cam olacak,tamam aldık cam biberonu.Eeee bunun emziği var,ikisini birleştiren tırtıklı aparatı var.Eeee bunlar da illa ki kaynıyor ya da sıcağa temas ediyor.En azından biberon içerisindeki sıvı belli sıcaklıkta.Kaynar olmasa da sıcak.

günaydın kıslarrrrrrrrr hepicinizee hayırlı cumalar a.s. dün akşam amma kaynatmıssınıs heeee gece gecee..

bende belki çok yazamam bugün die erkenden koştum kalktım geldim sizin için zemuszemus zaten bu ara herşeyimi acele yapıyorummmm geçen gün alışverişe gittik annemle 40 yılda 1 yanii.. ilk defada bebekle yalnzı çıkmışıss.. durmadııı.. uykuyu tutturamayıncaa avm.nin içindeki yükses sestendee korkuncaa aboouuuuu.. bende o telaşla kayraya bi cici alıyım derken kendime aldığıım ayakkabıyı magazada unutmuşumm.. neyseki kaybolmadı en azından ama onca yoll bugün kooför işinin yanına bide onu sıkıştırmam gerekcek şimdii off çok sıkıcı.. bana nasıl halletceksem benneyaptımki

gece kuşları kaynatmışlar gene. sizin uykunuz yok mu anacım bebişler uyuyorken yatıp dinlensenizeopuyorumnanaktan

pist misscim hasretime dayanamadın bu saatte geldin di mi kaç gundur görüşemedik huuuu

kıs valla özledim senii yaa kaç gün oldu.. hergün hergün alışmışımm valla yoklunu hissediyom bacım ne zaman kavuscas anca pasartesiye heralde

unuturmuyus bacım senii aşkolsun kolaymı okadar unutmakk heleki bizz :1hug:
ayrıca ayy çook teşekkür ederim yaa İnşallahh misler gibi olurum yas geldi accık bakinimm kendimee dimii zemuszemus hava güsel ben güsell sen hepsinden güsel ohhhh baeea

:roflol::teytey: :roflol: kız varyaaaaa :dance: neyse canım olar öle şeyler artık bende atlamaya başladım geçmişi yoksa hiç yazamicam nerdeyse yanii o bakımdann sorun deel dicem ama baya bi mevzu olmustu bu durumm eskiye daynır mazimiz naniknanik demek ki sen aralık annelerii içindeki diş şeysine falanda bakmamışsınn mafoldumben

:roflol: sahii dalgıç üstüne pikinimi giycektik bis :içelim: bende varımm bende sırf sizin için onuda giyerim yaaa

bacımm bizz sokağaa çıkıos ya uykuları yarım yamalak oluooo tutturamıyorum ben hiç.. evdeyken uyudugu oluyoda sokakta böle gesersek fingir fingir nasıl tutturcas bilmem. ben kesin yandımm şimdiden yanıomm büyüyünce hiç zaptedemem kafamçokkarıştı delikafadulden napiim oğluşumun canı sağolsun küçük aşkımm bebeğimm :CüvCüv:

kauçukk emziği bebek parçalasa yannışıkla yutsa bile çok zararsız bi maddeden yapılıomus bişi olmazmış die sölemişti bana eczacı emzik denerken almıştımdaa :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…