- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.621
herkese tünaydınnn.
hayırlı cumalar
kızlar benim yavrukuş yanından gittimmi ağlıyor.mutfağa g,tcem resmen anlıyo artık onu bıraktığımı ağlıyo.tamam gitmiyorum annecim diyorum dünyalar onun oluyor.artık evin içinde ben nerdeysem kızımda yanımda.çok anneci yaaa
zaten çok tereddüt ederek aldım bugün.çok saol canım.derhal çöpe atayım.
hadi sen git yat.kafanı toparla kokla kuzunu.rabbim şifa versin.
bende gideyim yatayım.öpüyorum online kızlarzemuszemus
Kıss miss iyi ki varsın,sayende günüm daha neşeli oluyor.Şu enerjinden az bana da yollayıver hele bi
Ya da dur ben nasipse 10 güne oradayım,azcuk da yakınız gelip alayım seni yormayayım. :teytey:
Yaaa ben de görmek isterim ama facede yokum,üyeliğimi de iptal ettirdim.Çok sinirlendim.Ne o öyle ay ikide bi şu arkadaşı yapcek bu arkadaşı yapcek.Ne oluyo aay.klava:
Hani bacılardan isteyeniniz olursa siz bacılar için yeniden üye olabilirim.Başka bir isimle ama.:jeyyar:
HYMcim kolay gelsin,benim de hem uykum hem de ütüm var. a.s.
Kısss gel yamacıma bakem MERHABA ( GAMARCOBA) vereliniortak kaydirigubbakcemile alkisalkisalkis hihoyyyt zemuszemus opuyorumnanaktan
Biri beni durdursun daha çok,pek çok sevindim gece gece :1hug:a.s.:asigim::sm_cool::teytey::dance:
ay kıyamam nasılda sevinmişsin öylehihoyyyt
kısss linay 34 pena -çok yorgunum.Ben bi gidem de yarına nasipse gelem olmaz mı?
Ama gitmeden de bir ahuuuuuuuuhuuuuuuuuhuuuuuuuu yazem. Arkadaşlar bu bizim Artvin de folklorde bir naradır.Oyunun çoskusuna kapılan bizler çekeriz.Kattiyyen öteki narayla karışmasın. a.s.
ay bilmemmi o narayı, düğünümde hopalı arkadaşlarımız salonu inletmişlerdi naralarıyla, aaahhhh gençlik, ne güzeldi. bende pek severim karadeniz yöresinin oyunlarını.
Bİlgilendirmen için teşekkür ederim tatlım.Onu okumadım maalesef.Kafam bu konuda karışık olsa da mini bir (125 cc)cam biberonum var.Küvezdeyken hastaneden aldırılmıştı.Hatta büyük boy alacağım sırf bu konudan dolayı ne alsam diye şaşkınım,kaldım öyle bekliyorum.CADIARZU Karar veremedim.
Birkaç ay öncesinde star tv.de haberlerde izlemiştim.Kaynatıp biberon fırçasıyla temizlik yapılsın denmişti.Bizde ki sağlıkçılar da cam kullanıyorlar.
Aslında anlamadığım birşey daha var.Madem biberon cam olacak,tamam aldık cam biberonu.Eeee bunun emziği var,ikisini birleştiren tırtıklı aparatı var.Eeee bunlar da illa ki kaynıyor ya da sıcağa temas ediyor.En azından biberon içerisindeki sıvı belli sıcaklıkta.Kaynar olmasa da sıcak.
valla bizde camda var polikarbonda, bir güzel fırçayla temizleyip sterilizasyona atıyorum her gün,
bu kadar zararlı ise niye büyük firmalar üretiyorlarki, bu konuda fazla hassas olamayacağım, işin içinden çıkamam sonra, dikkat ettiğim tek şey markalı almak, güvenmekten başka çare yokCADIARZU
pek muhretem aralık analarım;
canlarım;
bildiğiniz üzere ufak çaplı depresyona giren ben, destekleriniz ve ilginiz dolayısıylan hızlı iyileşme sürecine girmiş; bu doğrultuda notre dame'ın kamburu olmaktan çıkıp shrekin çirkin sevgilisi görünümüne terfi etmiş bulunmaktayım, azıcık çaba, saç baş boyatıp, kaş göz aldırırsam kül kedisi güzelliğine bürünebileceğimi hayal etmekteyim.
bu çetrefilli dönemimde desteklerinizi esirgemediğiniz için hepiciğinize sonsuz sevgilerimlen.....
yaa hakkaten bütün ciddiyetimle yazıyorum ki; hepiniz benim kıymetlim olmuşsunuz, inanınki ailemin bir ferdi gibisiniz, hiç birinizden vazgeçmeye niyetim yok.
hepiciğinizi çok çok seviyırım uleeeen
çok sevindim canım tekrar dönmene, ama benim haberimmi olmadı yaawww sen depresyonamı girdin di? kaçırmışım ben:mymeka: geçmişe pek bakamıyorummafoldumben
benim bu oğluş burrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapıp her tarafını ıslatıyor
önlük taktırtmıyor beyefendi bağırıyor sizde durumlar nasıl kızlar
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum hastanelerden dr hayırlı haberlerle dönerler inşallah
benimkilerde öyle tatlişko, hatta işin kötüsü mamayı ağızlarına alır almaz yapıyorlar:tomato: her yerimiz batıyor
İLKİMCİM kauçuk emzik neyse de cidden ben hiç kaucuk biberon duymadın, nerden buldun Allasen? markası neydi? Biberonu açken vermeyi denersen çok daha iyi olur bence de, optum kuşum....
delikafadulden kız gold alemsin:roflol:
nuk guzel, emzik ucu olarak silikonunu deneyebilirsin ilkimcim...
Elifcinommmm komik annişim benim... Senin forumumuza neşe katmanı özlemişiz bacımmm, izine mi çıktın yoksam buralardasın?
Kızlar kızlar yeni birşey daha öğrendim, niyetim yeni bir massraf kapisi yaratmak değil ama aklıma takıldı ve polikarbon olayı açılmışken yazayım dedim. Polikarbonların hepsi ayni değil diye biliyorum. Polikarbon derecesi diye bişi varmiş, aventler bu konuda en güvenilir diye okumuştum.
Benim yazacagım şey bambaska şimcik bu evlere aldığımız 19 litrelik suların ambalajı pet şişe olmadığı için bebeğe ayrı, 6 lt v.s lik şişelerde su almamız gerek diyorlar,
szk haftasounu gelirse okur aydınlatır bizi inşallah, bu konuda baska bişi bilen var mi?
öz en gercek pimpirikli anniş olarak fark ettim ki maydonozcum, canım seni hiç tanimiyoruz aslında... Belki daha yakınen tanıyan annişlerimiz vardır ama foruma kendinle ilgili yazdığını hatırlamıyorum hiç.. kaç yasındasın, necisin, kaç yıllık evlisin?? De bakalım azucık...
kSocum hoş geldin kıss a.s.
hoşbulduk annişlerin güzeli nasılsın bebişlerin nasıl opuyorumnanaktan ayyy haftasonu geldiya çooooooookkkkkkk mutluyum 2 günde olsa kızımlayımmmm:dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?