2008 Aralık Anneleri

benim ütü yarım kaldı kızlar. oğluş uyandı
onu oyaladım o ara devam ettim ama baktım sıkılıyor bıraktım. onu banyo yaptırdım emzirdim uyuttum şimdi. baktım öğlen saati yaklaşıyor ve ben hala kahvaltı yapmadım :mymeka:
şimdi öğlen yemeği hazırlayacam. öğleden sonra uğrarım canlar. Şeniz Şenizopuyorumnanaktan

günaydın canlarım
hymcim zaten yapasın yoktu senin o ütüyü be güzelim. boşver lazım oldukça ütülersin:) ben ööle yapıyom
pericim benim kız da püüüffffggg yapıyo bugunlerde. o kadar çirkin oluyo ki, dakikalarca yapıyo bi de kulaklarımın zari patlıcak gibi oluyo. bizimki işaret parmagını agzına sokarak yaparsa ıslatıyor ama parmagını agzından çıkarınca sorun olmuyor yani. işimiz var:))
missim sıhhatler olsun bacum
herkese günaydınlar, hayırlı cumalar...

Son düzenleme:
herkese tünaydınnn.
hayırlı cumalar
kızlar benim yavrukuş yanından gittimmi ağlıyor.mutfağa g,tcem resmen anlıyo artık onu bıraktığımı ağlıyo.tamam gitmiyorum annecim diyorum dünyalar onun oluyor.artık evin içinde ben nerdeysem kızımda yanımda.çok anneci yaaa

slm kızlar
hayırlı cumalar
akşam iyi kaynatmışsınız tam okuyamadım
nasılsınız bakim melekler nasıl umarım iyidirler
biz iyiyiz iki gündür kızıma uyku saatlerini alıştırmaya çalışıyorum
saat 11 de yattı bakalım kaçta kalakacak

canım sanki bi an beni yazmıssın gibi hissettimkaydirigubbakcemile3

benim oğluşta öğle başka bi odaya gittiğim zaman yada mutfaktaysam ağlar oralardan seslendiğimde hatta daha cokk bağırıp ağlıyooo.eğer ses felan cıkarmazsam sadece yerinde uğuldayıp duruyoo.bizimkine seslenmek acayip kötü geliyooo. yaaaa.sırnaşık şey

zaten çok tereddüt ederek aldım bugün.çok saol canım.derhal çöpe atayım.
hadi sen git yat.kafanı toparla kokla kuzunu.rabbim şifa versin.
bende gideyim yatayım.öpüyorum online kızlarzemuszemus

İLKİMCİM kauçuk emzik neyse de cidden ben hiç kaucuk biberon duymadın, nerden buldun Allasen? markası neydi? Biberonu açken vermeyi denersen çok daha iyi olur bence de, optum kuşum....

goldcuğum canım,biberonun emziğini kauçuk aldım nukun.ben nukun diş kaşıyıcısından emziğinden çok memnunum.ama baksana zararlıymış kauçuk.biberon cihicconun kuşum.dün uydurma yaptım kuşum

öz en gercek pimpirikli anniş olarak fark ettim ki maydonozcum, canım seni hiç tanimiyoruz aslında... Belki daha yakınen tanıyan annişlerimiz vardır ama foruma kendinle ilgili yazdığını hatırlamıyorum hiç.. kaç yasındasın, necisin, kaç yıllık evlisin?? De bakalım azucık...

nuk guzel, emzik ucu olarak silikonunu deneyebilirsin ilkimcim...
Elifcinommmm komik annişim benim... Senin forumumuza neşe katmanı özlemişiz bacımmm, izine mi çıktın yoksam buralardasın?
Kızlar kızlar yeni birşey daha öğrendim, niyetim yeni bir massraf kapisi yaratmak değil ama aklıma takıldı ve polikarbon olayı açılmışken yazayım dedim. Polikarbonların hepsi ayni değil diye biliyorum. Polikarbon derecesi diye bişi varmiş, aventler bu konuda en güvenilir diye okumuştum.
Benim yazacagım şey bambaska şimcik bu evlere aldığımız 19 litrelik suların ambalajı pet şişe olmadığı için bebeğe ayrı, 6 lt v.s lik şişelerde su almamız gerek diyorlar,
szk haftasounu gelirse okur aydınlatır bizi inşallah, bu konuda baska bişi bilen var mi?

evet canişkom ben 5 litrelik erikli alıyorum bebişler için, ama damacanadan dolayı değil, bizim buralarda erikli bayisi yok, aldığımız suyada pek güvenemediğimden dolayı:1no2:

kızlar bugün misafirliğe davetliyim.gidicem birazdan.
goldcuğum canım bende bilgi almak istiyorum bu konuda inanki.szkyi bekleyelim bari
öpüyorum şekerler sizleri
elifciğim hşg.canımopuyorumnanaktan

bizim burda erikli yok.ama gerçekden önceden beri ben eriklinin suyuna hayranımdır.marketten 2ltlilden alıyorum.sırmayıda hiç beğenmiyorum
bizim evimize alğımız başka su markası var.ben onu kaynatıp hijyenik kavanoza koyuyordum mamamız için.değiştirdim içim rahat etmedi.neyse hoşkalın

Goldcum tabii ki hemen yazayım.

Burada bir zamanlar ben muhtar olarak bilinirdim.O zamanlar sohbet farklıydı,bu şekilde değildi.Uff yaaa,süper eğlenceliydi.Arkadaşlar da,sohbette,forumda,radyoda süperdi.
Ben=Artvin im,idim.Beni ve canım Artvin'imi arkadaşlar iyice bilmişlerdi.
O kadar çok ARTVİN dedim ve dedirttim ki yurt dışından bir arkadaş ailecek ve birkaç yabancı arkadaşıyla tatile geleceklerini yazmıştı.Sonrasında forumda sayfası oluşturuldu.
Neden muhtar derlerdinin yanıtı ise;sohbete katılan yeni arkadaşlara sorular sorardım,bir müddet sonra hazırda klasik sorular oluşmuştu.Herkes tek tek sorardı,ben topluca yazarak sorardım.

__Kimsin?_Nerelisin?_Neredesin?_Okul?_ _İş?_Aşk?_Evli?_Bekar?_Yaş?_Çoluk çocuk?_derken sorular yanıtlar alındıkça ve bağ kuruldukça devam ediyordu.Artık arkadaşlar da alışmışlardı ve adım muhtar oldu.Sorduğum sorulara ben de yanıtını sorarken verirdim.

O dönemlerde olan pekçok arkadaşım şu an yine buradalar,arkadaş listemde isimleri yazıyor.Ramazan da bir yandan sohbette radyo dinlerken bir yandan da davulcunun sesiyle bizler pc.den kalkıp sahur sofrasını hazırlardık.Msn.lerde toplu sohbetler ederdik.Ayyy özledim o zamanları,bazen arkadaşlarla konuştuğumuzda ortak kararımız bu özlem oluyor.Tıpkı buradaki gibi çok şey paylaştık çooookkk opuyorumnanaktan.
27 mayıs 1976, '' ARTVİN ''doğumluyum.1999 da evlendim ve 9 yaşında bir oğlum bir de 5 ay 12 günlük kızım var.Ev hanımıyım,İnegöl'de oturuyorum.Gürcüyüm.buyrunnnnnnnnn
İşte böyle.Teşekkür ederim. vereliniortak a.s.

Zea cım sağolasın.a.s. Valla o saatte yeni bir hemşehri,genlerinin bir kısmında da olsa Gürcülük olan birisini tanımak süper oldu.
Ayrıca tatlım sen yine gençsin,bizim horonları oynarken hele o tulumun o akordionun sesine kendini kaptırınca daha iyi anlarsın.Kızçelerin de eminim ritimlerine kendilerini kaptırırlar.:teytey:

şekerlerrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm okuyamadım ama burdayımmmm herkezcikler iyidir umarımmmm ayyyyyy ohhhhhhh haftasonu akşama kızımı aşıya götürcem anacım bez yetiştiremiyom cadıya sermaye beze gidiyor birde bez alacam hamişken o kadarda stoklamıştım ama banamısın demedi kızım içine ........ ediyor ohhhhhhh

hoşbulduk annişlerin güzeli nasılsın bebişlerin nasıl opuyorumnanaktan ayyy haftasonu geldiya çooooooookkkkkkk mutluyum 2 günde olsa kızımlayımmmm:dance::teytey:

Hamd olsun iyiyim,iyiler teyzesi.a.s.Oğluşum okulda,kızım da şükür uyudu.Kendime aralarda mola veriyorum.hihoyyyt
Tüm çalışan anneler için 2 gün bebişleriyle olmak yetmeyecek olsa da tek günden iyidir.kaydirigubbakcemile2

öyle güzelim birşey sorucam şekerler bebişler emeklemeye başladımı ????????????????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…