2008 Aralık Anneleri

elvira ne kisti yaw :1shok:

YOK ARTIK!! (senin lafın ) :1shok: sende bilmiosan :roflol: enes diş çıkarıoo demiştide hepimis teprik etmiştik sonra doktora götürdüğündee diş değilde kist oldugu ortaya çıkmıştı ya.. önemsiz bişiymiş olurmuş kendi kendine geçermiş aynı dişe benziomuş.. yani enesimizin azı dişi falan çıkmamış..

kız cadı elviraa
.. hemencicik kırgınlığıı geçivermişmişş kaç ay süründürdün bizi klava: yada bise asır gibi gelmiş bak :1hug: iykim burdasın a.s.

hazerancım alınma yaa kendi adıma valla ben okumamışım o msjı bu ara çok zorlanıom formumu kaybettim geçmişe zar zor yan gösle bakıomm. :enbuyukkk: burda öle şey olmass ısrarla dürtt heyoo cvp veren yokmu die bagır öle zamanlarda zorlada olsa görelim.. bebişler büyüdükçe zorlaşıo herşey

szk
bu akşamdamı gelmedi bakem klava:

yarın kooföre gidecem boyanacam yolunacamm ayaklarıı kazdıracamm :dilcikar: :roflol: beniz özleyin anacımmmmm zemuszemus

elifcinom ceyrem senide sizide görmek çookk güsell kociş yattı çıkmak zorundayımm yoksa laflardıkk .. iyimisin.. seni daha sık görmek istiyoozzzzzz.. mucxxxxx

herkese iyi geceler
bende k.k. ya nadir girebilenlerdenim yaaa
unutulmaya yüz tuttuğumu biliyorum
valla billa hiç fırsat bulamıyorum yaaa

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
hazeranın bebeğine çok geçmiş olsun
bitki çayları iyi gelebilir nane mercanköşk gibi kusmayı engeller
aşağıdan bakanlar ceyrem goldgelb miss
sizede selamlar
ayrıca misssscim şimdiden sıhhatler olsun dileyeyim sanada
yarın miss gibi olacaksın eminim...

yok artık

ben napıyım geçmişi okuyamıyorsam,
ben napayım gündüz bilgisayarım olmuyorsa..

asıl bana söylemeyen elvira utansın:dilcikar:

off gerçi okusam da,
balık hafıza bhk

misscim senin ailen ankarada mıydı -tatlicadiarzu-

ben baktım bim in bu haftaki aktüel ürünlerine. termoslu çanta filan göremedim.. ne merem bişiy biri bana da anlatıversin lütfen. çok gezen biri olaraktan 15 gün sonra ek gıdalara başlayacağız malum, isterim almak şahsen..

bu arada herkese selamlar, iki gün yokum. eşim şehir dışına çıkıyor, ben de istanbula:)) çpüyorum kuzucuklarınızı ve sizleri..

kızlar iyi gecelerrrrr
kelebegim sana da selam
bu kist olayı daha eski bhkcım.. Ben sana soyleyim 13-14 mayıs falan olmali çünkü bizim szk ile buluştuğumuz gun, kızlar söylemişti ama çok sükür önemli bişey çıkmadığından unutmuşsundur.
Bu arada yokluğun hissediliyor valla, söyle eşine götürmesin pc. yi delikafadulden
oyyy hava çok mu sıcak ne!?!

selamlar fascım iyi gezmeler sana... Hımmm online olup görükmediğine göre yine birsürü puanlar kazanıp pet.ine guzel esyalar alıyorsun diye dusunuyorum... Yaa ben bu pc oyunlarında niye böyle özürlüyüm???

hii deme yaa
eyvah eyvah o zaman..

ay bu arada itiraf edeyim hemen,
gecen mihenkle buluştuğumuzda bana HYM nin mülakat işini sormuştu,
noldu falan diye..
"ee şey öhm köhm mülakat mı" falan oldum.
cok utandım kendi adıma :çok üzgünüm:

yani mesajları tek tek okumuyorum her zaman.
bu konuda bana kırılan kesin cok vardır ama,
o kadar sabırlı değilim galiba.
her zaman söyledim yine söyleme ihtiyacı duyuyorum.
burdan önemsemediğim sonucunu cıkarmasın kimse olur mu?

ayy günah cıkarır gibi oldu,
ben gidip yatayım bari

hı bu arada eşim bilgisayarını illa ki götürüyor,
işi onunla çünkü

yok canım aslında online dım. yani ben face teyken genelde saklanmam, siz saklanıyorsunuz gold hanım:) sizi online göremedik hiç.mirmirmirmir
bu arada acaip sıkıntı geldi pet society den. çok fazla bakmıyorum aslında. heyecan vermiyor insan zengin olunca:jeyyar:

Bende Edolina'nin Anita'yi deniz ve kumsalla tanıştırdığı fotolara bakıyordum ama ama Eda'nın üzerindekiler bu yaz sahilde giyilecek diye konuştuğumuz dalgiç kostumleri değil.
Şaşırdım -tatlicadiarzu- ektin bizi Edo! Alacağin olsun!

kızlar son olarak şunu da yazayım yatacağim.
Bugun bize bir arkadasım geldi supriz yapip... Bir yasında bir oğlu var onunda Allah bağişlasın.. Kızlar bunlar gercekten son rahat gunlerimiz, yavruşlarımıza Allah uzun ömür versin, ayaklandılar mı işimiz acaip zor.
Bir de gunduz uykusu olmadığından şikayet eden arkadaslarımın mutlaka gunduz uyku duzeni oluşturmaya calışmalarını öneririm. Kısa kısa uykular yerine gunde iki kez saatli uyutmak işimizi biraz rahatlatabilir...

bu konuda sana katılıyom canım hakkaten bu dönem cok rahat dönemimiz gecende bize bi arkadaş geldi 11 aylk bi oglu vardı evin icerisine gire girmez başladı huysuzlukları kadın hic oturmdı dyebilirim sürekli ayakta cocugu oyalamak icin kılıktan kılıga girdi yinede yaranamadı

kızlar pozitif olun, çocuklarınıza negatif enerji vermeyin:)) bence benim kızım uslu bir bebek olucak inşallah hatta hiç iştahsız olmucak ve ben de katı gıdalara gectigimde bogazına hiçbişey kaçırmıcam:))

nasıl ama bütün korkularımı sayıverdim bir bir.. ama hepsine pozitif enercimden yolladım, korkularım benden berii olacak:)

haklsın fascığım.pozitif olmak lazım
benimde çocukluk arkadaşımın oğlu yaşına gircek.bunlar en güsel günlerin diyor.olsun anne olmak kolay mı.onlara herşey değer beee
bugün gittim kauçuk biberon başlığı aldım hemencecik.sabırla azimle kızıma sütünü biberonla verdim.alışması lazım kaanatına vardım artık.:hooray:

ıyi geceler kızlar

Hastalığı olan arkadaşlara hayırlısıyla acil şifalar dilerim.

Yeni aylarınız hayırlı olsun inşallah,sağlıkla geçsin.Hayırlısıyla bizlere de nasip olsun.

Bugün,sayfaları kaç kez okumaya çalıştıysam da hepsini tek oturumda bitiremedim ve yazdıklarımı yollamaya fırsat bulamadım da.Zaten aşırı yorgun ve uykusuzum.Kızımla beraber 2 gündür sabah sonrası hastanedeyiz.Bugün öğlen eve geldik.Ama çok yorgunuz çokkk.Yazarken bile kelimeleri tam oluşturamıyorum,cümleleri düzgün kuramıyorum.Kusura bakmayın.

Hazerancım sana yazamamın benim açımdan nedeni bu ve ben de hala kusan bir kıza sahibim.

Nurten hoş geldin.Evladın hayırlı olsun inşallah(amin)

Puuuuff yarına yine hastaneye gidebiliriz.Gaita testinin neticesini pc.den çıkaramamışlar.Bulamamışlar ve tekrar vermemiz gerekebilir.Woooyy meee (((
Çok işimiz var çooooookkkkk... 12 hazirana da kalça ultrasonu için randevu aldık.Yine kızımla ilgili soru,sorun ve hastalıklarıyla alakalı tuttuğum not defterimde-günlüğümde bir sayfamız doldu bile.

Szk nerelerdesin kıss?Bu ara yazamayan arkadaşlar da inşallah kısa sürede gelirler.

Edolinacım maşallah barekallah,maşallah sübhanallah canım size ve 6 ay boyunca tek anne sütüyle evlatlarını besleyen annelerimize. a.s.

Fascım sana da bebeğine de maşallah barekallah,maşallah sübhanallah canım,kurduğunuz güzel düzen için.Bunu yapabilen tüm annelere de. a.s.

Çok istesem de rabbim bana yine bunu sadece emzirerek nasip etmedi.Vardır bir hayır inşallah.Bunu yazmamın nedeni kesinlikle her hastalıklarında içim kavruluyor.Emzirebilseydim de dirençli olsalardı,daha sağlıklı olsalardı diye içim gidiyor.Ama sonra şükrediyorum ki bana evlatlar nasip etti de ana olabildim.ALLAH(CC)ın büyüklüğüne,lütfuna sonsuz şükürler olsun.

Selametle.
Hayırlı geceler.
Sevgilerimizle. a.s.

ıLkim kısss niye kauçuk aldın?Çoğunlukla silikon öneriliyor da.(damaklı silikon olanlar).Hadi hayırlı olsun kolaylıklar dilerim. a.s.

maydonoz çok sağol canım güzel duaların için

bu arada edoşum, ben de teprik ediyorum seni.. hadi bakalım neler yicek anitacık heyecanla bekliyorum şahsen.. bizim de şaka matrak 10 gün kaldı anne sütünden farklı tadlar denememize:) hadi bakalım heyecan sardı birden

ilkim niye biberon için ısrar ediyorsun.. devam sütü alıyor muydu senin kuzun, kusura bakma hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…