- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.561
elvira ne kisti yaw :1shok:
YOK ARTIK!! (senin lafın) :1shok: sende bilmiosan :roflol: enes diş çıkarıoo demiştide hepimis teprik etmiştik sonra doktora götürdüğündee diş değilde kist oldugu ortaya çıkmıştı ya.. önemsiz bişiymiş olurmuş kendi kendine geçermiş aynı dişe benziomuş.. yani enesimizin azı dişi falan çıkmamış..
kızlar iyi gecelerrrrr
kelebegim sana da selam
bu kist olayı daha eski bhkcım.. Ben sana soyleyim 13-14 mayıs falan olmali çünkü bizim szk ile buluştuğumuz gun, kızlar söylemişti ama çok sükür önemli bişey çıkmadığından unutmuşsundur.
Bu arada yokluğun hissediliyor valla, söyle eşine götürmesin pc. yi delikafadulden
oyyy hava çok mu sıcak ne!?!
selamlar fascım iyi gezmeler sana... Hımmm online olup görükmediğine göre yine birsürü puanlar kazanıp pet.ine guzel esyalar alıyorsun diye dusunuyorum... Yaa ben bu pc oyunlarında niye böyle özürlüyüm???
kızlar son olarak şunu da yazayım yatacağim.
Bugun bize bir arkadasım geldi supriz yapip... Bir yasında bir oğlu var onunda Allah bağişlasın.. Kızlar bunlar gercekten son rahat gunlerimiz, yavruşlarımıza Allah uzun ömür versin, ayaklandılar mı işimiz acaip zor.
Bir de gunduz uykusu olmadığından şikayet eden arkadaslarımın mutlaka gunduz uyku duzeni oluşturmaya calışmalarını öneririm. Kısa kısa uykular yerine gunde iki kez saatli uyutmak işimizi biraz rahatlatabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?