2008 Aralık Anneleri

olmuş artık edocum üzme kendini...
memlekette kendinibilmez o kadar çokki hangi birine yetişeceksin!!!!!

nurten tazesi var şu anda ezipte yedirebilirsin ek gıdalara başladınmı başlamadıysan zaten bu ay başlıcan dene isteresen yumuşaklarından ben bugün kayısı muz çilek karıştırıp yedirdim bayıldı tadına

üzülme canım herşey olacagına varır

canım bu tür olaylarla hep karşılaşıyoruz.malesef 3-5 cahil insanın yaptıklarınıda yeri geliyoo biz cekiyoruz.relaks canımm her şey düzelir .:teselli:

olmuş artık edocum üzme kendini...
memlekette kendinibilmez o kadar çokki hangi birine yetişeceksin!!!!!

İlginiz için teşekkürler kızlar.Biraz kızımla oynadıktan sonra sinirim yatışmaya başladı.O da olmasa n'aparım?O benim moral depom.

canım yeni gördüm ufff kötü olmuş yaaaa ama lilyumunda dediği gibi olmuşla ölmüşe çare yok üzme kendini, inşallah eşin gelince halleder... Sormanın pek sırası değil ama daha evvel bahsettiğin gibi sende gelecek misin eşinle?

lilyumcum biz birçok Aralık annesi karar verdik, herhangi bir test yapılmadan demir damlası vermeyeceğiz .. yazdığım yazı neden geçmişi anımsattı?

Canıım aralık annelerim,
cöeeee diyip kaçıcam. malum kankam evleniyo demiştim .. Onun telaşesi işlerin yoğunluğu aray abi de bu akşam birim yemeğimzi eklenince gelemedim Çok üzgünüm çoook
geçmişi çok okuyamadım ama beni merak eden arkadaşlara teşekkürlerimi gönderiyorum..maydanoscum.. missiim.. iyiyim kızlarcım merak etmeyin..
Elviram peri kızım çoook teşekkür ederim canım benim.. nice yıllara inşallah..

hepinizi çok özlediiim bu arada..:asigim:
kendinize ve o güzle bebişlerinize iyi bakın opuyorumnanaktan kısmetse pazar günü görüşürüz.. :a015:

kabızlık annesi olduğumdan kayısıyı tavsiye ederim evet.kaydirigubbakcemile3
şimdi tazesi var ben arada veriyorum.
geçmişi okuyamadım bakim ne var ne yok

goldcuğum süper bi paylaşım.
edişim çok çok üzüldüm ve deli oldum hakketen ya.şimdi bişi dicekdim de neyse
nurtenciğim geçmiş olsun,sabah akşam 1kaşık yağ ver bebeğine.bana dr.tavsiye etmişdi.onuda dene.ben ve kızım aynı sorundan dertliyizmafoldumben
bu arada benim kızım emekliyo.yare koyduğumda sağ sol,gwri geri gidiyo yuvarlanıyo sadece.emekleme yok yani.artık oturtuyorum bide kızımı.destekli şekilde.
neyse benimki ağlıyo kaçtım ben

ii aksamlar kızlar sınavlar bitti burdayım bakalım ama kimsecikler kalmamıs 15 gun istanbulda olucam tatil yapcaz oglusumla sınavdan stress oldukta

ksocum okadar gülmeye ihtiyacim vardiki sen bunu karsiladinya allahta seni güldürsün isalllaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

işte ben bu mesajları özlemiştimmm..
cok sevindim elifcinom Şeniz

:mymeka::mymeka::mymeka:

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

:mymeka::mymeka::mymeka: nedemek utansın kız ben sana msn de anlattım ya.
allahtan möhim bişey değilmiş şekercim ilaçsız geçti gitti.

neee msnden mi anlatttın :1shok:
yok artık dicem şimdi...-tatlicadiarzu-

kız biz msnden görüşemeyeli hani oldu ..
haa bu arada ben sana bi ton şey yazmıştım ofline iken de hiç tepki gelmemişti.
kesin beni engelledi bu diye düşünürken CADIARZU
karşılıklı bi sorun mu var acaba msnlerimizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…