- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.701
kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
efeye, taze fasulye, semiz otu, maydanoz, patates ve kabaktan sebze çorbası yapmayı düşünüyorum..
abartılı mı olur, sizce nasıl
pişmesine yakın bi tutam da irmik eklicem.
sabah ben düşündüm bu vitaminleri yapsammı diye canımcım.bişicik olmas mis gibi olur bence.semiz normalde ishal yapar.ben eve yaparken pirinçli yaparım onu.maydonoz felan iyi olurmu acep.hadi bende bekliyom fikirlerinizi
slm kızlar size bir yoğurt mayalama fikri belki biliyosunuzdur ama ben epeydir her yoğurdu tutturuyorum böylece..diyelimki yoğurdunuzu açtınız tutmadı hemen kaynar suya ourtup üzerine çok kalın olmayan bir bez örtüyorsunuz o şekilde yarım saat civarı bekledimi zımba gibi oluyo..şimdilik ben çareyi böyle buldum umarım sizdede işeyarar.
afiyet olsun efeye yarasınhepiciğini yaptım :)
önce muhallebili meyve püresini veriim. çok güzel koktu, şu gogly nin kokusu süper, meyve püresi de güzel kokuyordu.. tam bomba oldu, inşallah oğluş yer, yoksa çok üzülürüm yaa
sebze çorbasını da yaptım.. onu daha sonra akşam üstü veririm artık. bugün kahvaltısını da 11.30 da yapmıştı zaten. tembel annesi yüzünden..
ama o kahvaltı da çok tok tuttu herhalde.
ay bunları diğer topiğe de kopyaliim bari bhk beni öldürmeden. :)
kahvaltısını 150 ml. anne sütü çeyrek yumurta sarısı, 1 çay kaşığı labne peyniri, bir çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve 1,5 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı kahvaltı maması ekleyerek yaptım. 100 ml sini içti sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?