- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.681
hadi kazan mubarek olsun seker
nasil gecti sinav:uhm:
lilyumcum biz birçok Aralık annesi karar verdik, herhangi bir test yapılmadan demir damlası vermeyeceğiz .. yazdığım yazı neden geçmişi anımsattı?
lilyumcum biz birçok Aralık annesi karar verdik, herhangi bir test yapılmadan demir damlası vermeyeceğiz .. yazdığım yazı neden geçmişi anımsattı?
çilek alerjen olduğu için 1 yaşından sonra verilmeli diye biliyorum ama...
slm kızlar nasılsınızzz???
bizler iyiyiz çok şükürr...
bugün itibari ile kızçem altıayını doldurdu
kafama takılan şey ise şu demir damlası...
doktorumuz 6.ayından sonra kilosu ile doğru orantılı olarak kullanmamızı tavsiye etti ama nette yaptığım araştırmaya göre feci kabızlık yapıyormuş ve dahası bu kabızlık kronik hale gelebiliyormuşşş dişlerin rengine verdiği zararda cabası!!!!
ne dersiniz başlasammı acaba???sizler başladınızmı kullanmaya????
canım yeni gördüm ufff kötü olmuş yaaaa ama lilyumunda dediği gibi olmuşla ölmüşe çare yok üzme kendini, inşallah eşin gelince halleder... Sormanın pek sırası değil ama daha evvel bahsettiğin gibi sende gelecek misin eşinle?
edişim çok çok üzüldüm ve deli oldum hakketen ya.şimdi bişi dicekdim de neyse[/B]
[/COLOR][/B]
Aleyküm selam.Buna da hamd olsun iyiceyiz.
Kafam karman çorman oldu iyice. -tatlicadiarzu- Ben de oğlumda FERRO SANOL B ve FERRUM kullandım.Arkadaşım da FERRO SANOL B kullandı ve dişlerinde lekeler oluştu.Çabucak da çürüdüler.Kabızlık da cabası ki kan,demir içeren ilaçlarda çoğunlukla kabızlık oluyor.
Şimdi kızıma ise; FERRO SANOL 30 ml damla verdi.Öncesinde doktoruma yaşadıklarımı anlattım.Bunlar boş laf,yok böyle şeyler dedi.:uhm: Üstelik de test filan yaptırmadı,belki de kız küçük olduğundan damar zor bulunur.Kan alırken çok zorlamamalarını istemediğinden istememiştir.Nasılsa rutin olarak yazılıyormuş ya....Puufff buna ben bile bi inanıp bi inanmıyorum. delikafadulden
merhaba şekerler serra aşısını oldu şimdi uyuyor 2 bacaktan 1 de agızdan verdi doktor promokok 1 ay sonra dedi zaten 1 yaşına kadar başka aşısı yokmuş çocugu üzmeyelim dedi ohhh dedim birde kemik filmi istedi yarın çektircem kısmetse bu gece eşimle nöbetteyiz ateşlenmesin diye doktor uyuyacagın zaman fitil ver dedi ama ben ateşlenmeden vermek istemiyorum gerekirse tüm gece uyumam başında beklerim kuzumun birde kahvaltımız artık başlıyor demir konusuna gelince doktorumuz vermem taraftarı bırakma dedi neyse bu gece buralardayım
saol canım sizinde altıncı ayınız hayırlı olsun bizden 2 gün kücüksünüz bu arada seni teprik ediyorum altı ay anne sütü verdiyin icina.s.
sizinde 6.ayiniz kutlu olsun canimcim
.
canım sizin de yeni aynız hayırlı olsun.
Maaşallah Anita'ma
Seni de tebrik ediyorrum azminden dolayı... alkisalkisalkis
artık başlarsınız mamalara, çorbalara...cokacimcoook
...
edolinacım 6.ayını tebrik ederinn.. ne mutlu sana bana bizlere hepimize a.s.
6. ayı bitirenlere hayırlı olsun, nice sağlıklı aylara, yıllara....
.Şeniz
Edolinacım maşallah barekallah,maşallah sübhanallah canım size ve 6 ay boyunca tek anne sütüyle evlatlarını besleyen annelerimize. a.s.
bu arada edoşum, ben de teprik ediyorum seni.. hadi bakalım neler yicek anitacık heyecanla bekliyorum şahsen.. bizim de şaka matrak 10 gün kaldı anne sütünden farklı tadlar denememize:) hadi bakalım heyecan sardı birden
Bende Edolina'nin Anita'yi deniz ve kumsalla tanıştırdığı fotolara bakıyordum ama ama Eda'nın üzerindekiler bu yaz sahilde giyilecek diye konuştuğumuz dalgiç kostumleri değil.
Şaşırdım -tatlicadiarzu- ektin bizi Edo! Alacağin olsun!
pek muhretem aralık analarım;
canlarım;
bildiğiniz üzere ufak çaplı depresyona giren ben, destekleriniz ve ilginiz dolayısıylan hızlı iyileşme sürecine girmiş; bu doğrultuda notre dame'ın kamburu olmaktan çıkıp shrekin çirkin sevgilisi görünümüne terfi etmiş bulunmaktayım, azıcık çaba, saç baş boyatıp, kaş göz aldırırsam kül kedisi güzelliğine bürünebileceğimi hayal etmekteyim.
bu çetrefilli dönemimde desteklerinizi esirgemediğiniz için hepiciğinize sonsuz sevgilerimlen.....
yaa hakkaten bütün ciddiyetimle yazıyorum ki; hepiniz benim kıymetlim olmuşsunuz, inanınki ailemin bir ferdi gibisiniz, hiç birinizden vazgeçmeye niyetim yok.
hepiciğinizi çok çok seviyırım uleeeen
kscocuğum geçmiş olsun serramıza.inş.ateşsiz atlatırsınız sabahı
edişim gördüm seni ama her an çıkabilirim bende.zemuszemus
neee msnden mi anlatttın :1shok:
yok artık dicem şimdi...-tatlicadiarzu-
kız biz msnden görüşemeyeli hani oldu ..
haa bu arada ben sana bi ton şey yazmıştım ofline iken de hiç tepki gelmemişti.
kesin beni engelledi bu diye düşünürken CADIARZU
karşılıklı bi sorun mu var acaba msnlerimizde...
ya ben gecen doktora söyledim sizin bu dediklerinizi.
öyle bir muamele gördüm ki anlatamam :bbo:
yok işte dünya sağlık örgütü diye bi örgüt varmış da,
hepsi demir damlasını öneriyormuş da,
bu doktordan doktora değişen bir durum değilmiş de..
daha neler neler..
lafı ağzıma tıktı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?