- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.721
gıcır bilgisayarımla tekrar aranızdayım tatlı annelerim :jeyyar:
herkese güzel haftasonları...
goldcum,bhk cım bende sana soracaktım betül'ü alıp mutfağa geçiyorum diyorsun ya,
nerde tutuyorsun betüşü yaninda...
bir de cok yazışan 2009 aralık anneleri unutmasın bizim bir suru baslığımız vardı, birçok guzel yazışmayı carsamba toplasmasında yaptık...
ooooooooooo çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorummmmmmmmmm
selam millet nassınız iyimisiniz yine dipçik gibimisinizzzz
beni sormayın heç uykusuzluk yorgunluk evin hali mahvolmuş durumdayım
ama yıkılmadım ayaktayım işlerimle uykusuzlukjlarımla başbaşayımmm
Mihenk hoşgeldin canım.Gelemedik yanına bir türlü.Eşimin işleri başından aşkın son günlerde.Şehir dışına falan gidip geliyor.Buluşma fırsatını kaçırdığıma üzüldüm.İnşallah başka sefere.
Bhk yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun.Pufdan düşmes mi kıs Betül?Dikkat et,dönüvermesin birden.
Gold'cum süpersin sen.Seni 2008 Aralık anneleri avukatı ilan ediyorum alkisalkisalkis :hooray:
Elvira o avatarınla zaten her geldiğinde çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorum diyorsun kaydirigubbakcemile3 Çok yorma kendini.Yavaş yavaş.
Yoğurt mayalama teknikleri öğreniyoruz.Ders:1 Konu:Yoğurt tutmazsa ne yaparız?
Elifcinom yarasın kuzuşuna mamalar.Maydonozu yemeklere de dediğin gibi altını kapatmadan ekliyorum ben.Bebeğe de aynını yapcez demek ki.Paylaşımların için teşekkürler.
Bhk yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun.Pufdan düşmes mi kıs Betül?Dikkat et,dönüvermesin birden.
canım sıkma canını başka sefere işallah biz burada uzun yıllar görüştükten sonra işallh başka imkanlarda olur.benim de zaten çok vaktim yokdu.kızı anneme bıraktığımız için apar topar manisaya kaçıyorduk.ama bir kaçyıl sonra izmire tayin isteme durumumuz var.Mihenk hoşgeldin canım.Gelemedik yanına bir türlü.Eşimin işleri başından aşkın son günlerde.Şehir dışına falan gidip geliyor.Buluşma fırsatını kaçırdığıma üzüldüm.İnşallah başka sefere.
.
bhk canım yeni pc hayırlı olsun piknik güzel fikir...
ademel, mihenk hoşgeldiniz kızlar...
edoşum iyi misin canım?
kso fıkralar çok hoştu canım
elvira kendini yorma bacım yavaşş yavaş yaparsın...
eltim çocuklarının bebek arabasını vermişti bize. ama dışarda kullanamadık açma kapaması çok zorladı bir de bir yöndeki mandalları arızalanmışctek yön kullanamadık. biz de oğluşa yeni araba alınca o eskiyi evde kullanıyoruz. ben nerde nerde iş yapıyorsam yağızı arabasıyla oraa taşıyorum. süper oluyo...
bir te ütü yaparken olmuyo (uzun sürdüğü için sıkılıyo)
hepiciinizi opuyorumnanaktan
neyse mihenkcim merak etmiştir onun nezdinde hepiciinize haber vereyim benim mülakat işi olmadı (olmasın diye dua ediyordum zaten) malum ilçe için başvurmuştum ben o ilçede ikamet eden tek kişi vardı onu almışlar... çok ta tınnnnkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?