- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.761
hepinize teşekkür etme fırsatını yeni buldum arkadaşlar (maydonoz, mihenk , SZK, lilyumi Zeamays, nurten 36 ve ismini yazamadıklarım kusura bakmayın)
fırsat buldukça nete bağlanacağım artık inşallah.
ben hala kendime tam gelemedim bebek, ev, eş, aileler dengesini kurmak bazen çokyorucu oluyor bazen de bomba gibiyim. sizler nasılsınız? doğum sonrası stresinizi atlatabilidinz mi? evliliğinizin dengeli
olduğunu düşünüyor musunuz?
eşiniz çocuk bakımında annelikte size güveniyor mu?
anneniz evliliğe alıştığınıza inanıyor mu ve eşinizin ailesi sizi olduğunuz gibi kabul ediyor mu yoksa kendileri gibi olmaya zorluyor mu?
yani ben numunelik miyim yoksa her evlilik öyle mi? ablamınki de biraz öyle çünkü.
hepinizi öptüm şekerler.
cevaplar için şimdiden teşekkür. miniklerinize de sağlık diliyorum ve öpüyorum
iyi geceler..
hepinize teşekkür etme fırsatını yeni buldum arkadaşlar (maydonoz, mihenk , SZK, lilyumi Zeamays, nurten 36 ve ismini yazamadıklarım kusura bakmayın)
fırsat buldukça nete bağlanacağım artık inşallah.
ben hala kendime tam gelemedim bebek, ev, eş, aileler dengesini kurmak bazen çokyorucu oluyor bazen de bomba gibiyim. sizler nasılsınız? doğum sonrası stresinizi atlatabilidinz mi? evliliğinizin dengeli
olduğunu düşünüyor musunuz?
eşiniz çocuk bakımında annelikte size güveniyor mu?
anneniz evliliğe alıştığınıza inanıyor mu ve eşinizin ailesi sizi olduğunuz gibi kabul ediyor mu yoksa kendileri gibi olmaya zorluyor mu?
yani ben numunelik miyim yoksa her evlilik öyle mi? ablamınki de biraz öyle çünkü.
hepinizi öptüm şekerler.
cevaplar için şimdiden teşekkür. miniklerinize de sağlık diliyorum ve öpüyorum
iyi geceler..
kız nurgül msn kaçkını gacu seni gel gel soracam ben sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?