2008 Aralık Anneleri

teşekkürler nurgün ve fas.
işte insan bunalınca herşey kötü görünüyor gözüne. bir de evden çıkamayınca öyle oluyor..
geçecek nasılolsa bu günler ben de güleceğim bu hallerime inşallah

herkese günaydınlar.
sabah beşten beri oyun oynamaktan canım çıktı.şimdide işlerimizi bitirdik babamızın gelmesini bekliyoruz.nöbeti babaya devredicez.
evet szk cım babayla dönüşümlü bakıcaz.nöbetlerin ayarlanmadığı durumlarda anneanne gelecek.bu arada sen alışabildinmi

lilyumcum hoşbulduk canım.evet biraz yorucu geçti ama sonunda geçti

ayşeturkancım emin ol herkesin iyi kötü anları oluyor bazısının çok bazısının az ama mutlaka oluyor.o yüzden mümkün olduğunca pozitif bakmaya çalış.bebeğini tadını çıkararak büyüt.şimdiden büyüdüler bile bazen bebekliğini bile özlüyorum.şimdi daha tatlı ama her anın tadı farklı çok değil birkaç ay sonra bebek değil çocuk olacak sıpalar kaçıracak 1 saniyemiz bile yok.

neyse ben kaçtım şimdi kociş gelir benimde işe gitmem lazıma.s.a.s.a.s.

merhabalar canım. diğer arkadaşların da dediği gibi bebeğinin her anının tadını çıkar. al bebeğini yürüyüşe çık, hava al, hep evde kalma
ayrıca sen bir bireysin kimsenin seni kendine benzetmeye hakkı yok. bence herkes olduğu gibi davranmalı
her evde problemler var mutlaka ama önemli olan büyütmeden problemi çözmek.
sen sarıl bebeğine boşwer çevrendekileri bak nasıl da düzene giriyor herşey. çok öptüm meleğini opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyom oğluş uyudu kucağımda emerken. onu yatırayım. kahvaltımı yapıp ortalığı toparlayayım biraz. sonra gelirim görüşürüz canlar
opuyorumnanaktan

anladığım kadarı ile yeni evlisin türkancımmm
şöyle diyeyim bu yaşadıkların maalesef bizim toplumumuzun ananeleri haline gelen kavramlar ve genelliklede her yeni evli hatun bu ananelerden!!!! nasibini alır...
bence bunu değiştirebilmenin yada durumu lehine çevirmenin iki yolu var canım...
ilki kendine olan güvenin...
ikincisi sana inanan ve güvenen ayakları yere basan bir eş...
bu ikisi var ise korkma ve üzülme herşey çok kolay olacaktır ama yok ise sana çok iş düşüyor bence...
önce eşine durumu anlatmalısın ve güçlü olmalısın canımmm

merhaba şekerler günaydın yeni bir hafta herkeze sağlık huzur getirsin bebeğimin aşı işi 1 ay sonra promıkokta olunca 1 yaşına kadar şükür bitti akşam kızımla dışarı çıktık arabasını almadık babası kucagına aldı ayyyy görseniz kedileri fark etti çıldırdı :)))

günaydınnnnnnnn

herkes iyimi oğlum izin vermiyor yazmama eli tuşlarda sürekli
inş. herkes iyidir
kahvaltımı yapıp geliyorum

elviracım umarım işe yarar
yüzlerce lirayı boşuna vermeyelim
deneyelim bakalımmm

biraz gülelim :roflol::roflol::roflol:

Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?

:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: ksocum güsel bi karşılama oldu bayılırım böle şeylere :roflol:

herkese iyi haftalar kıslarr a.s. canlarım cicilerim nassınızz zemuszemus hava güsel güneş güsel ohh yaz gibisi varmı beeeeee :lepi: daha geçmişi okumadım ama gözüme çarpann;

bhk.cım hoşgeldinn hayırlı olsun yeni bilgisayarınnn valla bizede hediye gibi oldu sana kavustuk :1hug:

dewamını bi okiyemdee öle yazıverengari .. zea.cim ne mama sandalyesi kullanıomus sölemişmi bende alcam bu hafta :uhm:

kız vurma kafama salak edecen :))) şişşşt dedimmm pişşşttt dedim yok açmışsın msni ses yok uyuz ettin gicuk seniiii

herkese günaydınnnnnnnnn
sağlıklı huzurlu mutlu yeni bir hafta veyarınlar geçirmek dileğiyle arkadaşlar.
herkes iyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel bebişler nasıl
benim oğluş iyi ama sanırım çişimizle ilgili bir sorun var.idrarının rengi koyulaştı.doktora götürmem lazım izin alır almaz.üstelik aşıya gittiğimizde kg vermişdi.birde doktorumuza görünelim bakalım.bu arada sanırım dişimiz çıkıyor.alt iki diş beyazlamış.
Allah hepsine ve hepimize sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…