- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.741
mrb arkadaşlar ben de 17 aralıkta anne oldum yeni üyeyim
hepinize sevgiler
gününüz aydın ola millettt
anam gecenin 3 ünde nidiyonuz burda
ben 3. rüyamı görüyorumdur o saatte
hatırlamasam da
neyse öptüm kahvaltı hazılayım
bi arkadaşımız eski mama sandalyesini verdi bana mutfakta doruk u içine oturtuyom bi güzelde bağlıyom
sıkılana kadar oturuyo 15-20 dk süper oluyo tavsiye edilir
Çünkü..
Ben..
Artık..
Yoğurt kaplarını biriktirmeye başladım..
hepinize sevgiler
hepiciinizi opuyorumnanaktan
neyse mihenkcim merak etmiştir onun nezdinde hepiciinize haber vereyim benim mülakat işi olmadı (olmasın diye dua ediyordum zaten) malum ilçe için başvurmuştum ben o ilçede ikamet eden tek kişi vardı onu almışlar... çok ta tınnnnkaydirigubbakcemile2
selam bende geldim gece sabahladım şükür pek ateşlenmedi sabaha karşı ateşi oldu fitil verdim yarım şimdi yıkadık uyuyor serra sultan
herkese merhaba
ben geldim ama kimsecikler yok-tatlicadiarzu-
gıcır bilgisayarımla tekrar aranızdayım tatlı annelerim :jeyyar:
herkese güzel haftasonları...
hepinize sevgiler
.
Bhk ben de bana kızdın sandım.Sana laf atıyorum,soru soruyorum cevap yok.Yazılanların hepsini okuyamıyorsun galiba artık.
Merhaba
Nasılsınız?Bizler de ehh işte.Mihenk ve Adamel hoş sefa geldiniz.
Bhk yeni bilgisayar hayırlı olsun.İyi piknikler.
KSO kızının daha iyi olmasına sevindim.
Yeni tarfiler ve bilgiler için teşekkürler. a.s.
Güzel bir pazar dileğiyle... a.s.
hepinize sevgiler
canım işallah bi sorun yoktur geri dönmemişsin.varmıydı az da olsa öksürüğü falan.ya da iye mi acaba .ama umarım ikiside değildir ve inciniz geliyordur işallah merakda bırakma bizi.ayy doruk un ateşi yükseldi birden
37.8 oldu ne yaptımsa düşüremedim baktım yükselmeye devam ediyo 38 oldu ateş düşürücü verdim
canım çok sıkkın noldu birden anlamadım
diş çıkarmadan önce ( ki hiç belirtisi yok sertlik falan yok ) ateş yükselirmi
diş çıkarken yükselir diye biliyom da ben
ayyyy alıntı yapmamışım,
mihenkciim sende hoşgeldin canım benim, özledikzemuszemus
hoşgeldin canım bende yeni sayılırım güzel paylaşımlar diliyoruma.s.
Bu arada mama sandalyesi alma zamanımız geldi di mi kızlar.. kaydirigubbakcemile5
ne güzel.. Aynı masada yemek yediğimiz günleri de görelim inşallah..
Hatta onlarla birlikte yapılmış pastaları yeme zamanımızı ve hatta bi gün onların elleriyle yaptıkları yemekleri yeme zamanını da görelim.. opuyorumnanaktan
canımcım bu tabii herkesin kendi bileceği bir iş birazda, ben her annenin her şekilde mükemmel, evladı için en iyisini düşündüğüne inanıyorum.. Annelik bana bir anneyi hiç bir şekilde elestirmemek gerektiğini öğretti..
Benim doktorum verme diyor benimde aklıma yattığı ve zaten daha ek gidaya bile geçmediğim için vermiyorum. Ek gidaya geçtikten sonra gerekli olursa testlerini yapip verebilirim. Hep söylediğim örnek ben Akdeniz anemisiyim benim demir kullanmam yasak ters etki yaratıyor ve bu hamileliğimde ortaya cıktı şimdi bunu bilmeden oğluma demir veremem.
Kızlar yogurdu buzdolabindan çıkarıp mi veriyorsunuz, ısıtıp mı? Herseyi çok sıcak vermeye gayret etmeyin yoksa bademcikleri biraz buyuyunce cok kolay şişer.. Yine bu konuda tecrübeli annelerimiz lilyum, byata nın diyyeceği bişiler vardır ama ben oyle duydum...
amin canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun öyle
bu arada bhk ile gönderdiğin mesajı aldım bundan sonra sabahları sizi yalnız bırakmamaya çalışıcam ama nasıl oolur bilmiyorum yarın ben de işe başlıyorum.
mihenk hoşgldin cnım, özlettiniz kendinizi
ademel sen de hoşgeldin gezenti.. dorukcumun ateşi nasıl oldu acaba?? gece tv de bi cocuk doktoru diş ateş yapmaz ateş yapan diş çıkarıken yasanan huzursuzluk neticesindeki iştahsızlık ve soncu vücudun direncsiz düşmesi sonucu enfeksiyonlara yakalanmasıdır demişti. sağlıkla filan hiç alakam yok bilmem anlamam gene de sööliyim dedim
bhk canım yeni bilgisayarın hayırlı olsun
başka başka ne vardı bilemiycem.. unuttuklarım varsa affola canlar..
edoşum seni seviyom
ve tabii ki tüm aralık analarını:)))
selam kızlar...
keyifli geçen bir pazar gününden sonra evimize döndük...
benim kızçe ne zaman tereddütlü bir yerlere gitmeyi düşünsem beni hiç üzmüyor ama olmadık zamanlarda mızıkıyor:))
SZK cim arkadaşını tebrik ederkene resimlerini merakla bekliyorum canımmm
MİHENK cim hoşgeldin canım yorucu geçmemiştir umarım herşey....
AYŞETURKAN hoşgeldin canım...
kızlar bide yalapşap geçmişi okurken mama sandalyesi gündeme gelmiş ....
nacizane tavsiyem mama sandalyesini sadece yemek amaçlı kullanılması...yani yemek yerken kullanılması yemek dışında kullanılacak ise eğer önüne oyuncak değilde yiyecek bişeyler konmasıdır...
amaca yönelik kullanılırsa emin olun şimdi değil ama uzun vadede çok işe yarayacaktırrr
hepinize teşekkür etme fırsatını yeni buldum arkadaşlar (maydonoz, mihenk , SZK, lilyumi Zeamays, nurten 36 ve ismini yazamadıklarım kusura bakmayın)
fırsat buldukça nete bağlanacağım artık inşallah.
ben hala kendime tam gelemedim bebek, ev, eş, aileler dengesini kurmak bazen çokyorucu oluyor bazen de bomba gibiyim. sizler nasılsınız? doğum sonrası stresinizi atlatabilidinz mi? evliliğinizin dengeli
olduğunu düşünüyor musunuz?
eşiniz çocuk bakımında annelikte size güveniyor mu?
anneniz evliliğe alıştığınıza inanıyor mu ve eşinizin ailesi sizi olduğunuz gibi kabul ediyor mu yoksa kendileri gibi olmaya zorluyor mu?
yani ben numunelik miyim yoksa her evlilik öyle mi? ablamınki de biraz öyle çünkü.
hepinizi öptüm şekerler.
cevaplar için şimdiden teşekkür. miniklerinize de sağlık diliyorum ve öpüyorum
iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?