- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.941
öncelikle hosgeldin cnm sanirim yeni geldin aramizasevgili nurgün ve arkadaşlar,
benim bir kayın validem, 3evli görümcem,
iki bekar görümcem, 31 ve 35 yaşları, ben 26
5 elti ve 5 kaynım var.
memleketteler hepsini yazıyorum çünkü hiçbirilafını esirgemez
tek okuyan benim eşim ve tek uzakta olan o
doğuma küçük görümcemle kaynanam geldi annem gelecekti fırsat vermedi
bebeğimi hep kucağında uyuttu 20. torun ama ilk gibi sevdi sağolsun ama,
lohusalık mı ırgatlık mı anlamadım
çocuğuma doyası sarılamadım da emziremedim de
geceleri emzirdim hep
yatırmadı
dikişlerden oturamadım ayakta emzirdim 5-6 gün
neyse anlatmakla bitmez eziyetli günler.
beni üzen eşim ölecek diye hep annesini el üstünde tutuyor önce ben ölmezsem tabi
Ama Allah ömür versin çünkü
ölürsem iki kızım oğluma emanet diyor
uzağa evlendirmiyor biz evlendik halbuki
yanio iki dilli görümce de çekilmez kaynanamı tercih ederim
sonrta gene anlatırım işte...
canimsin benim cok haklisin ama iste geliyor bazen heyheylerbak şimdi yaa
nasıl kendini beceriksiz görürsün
senki kk Aralık annesinin
yavruna ne kadar düşkün olduğunu
ne kadar doğru dürüst bir insan olduğunu
hepimiz görüyoruz
canını sıkan kişilerden uzak dur olurmu tatlım
tekrar söylüyorum önemli olan yavrunu sağ salim kucağına alabilmiş olmak
birde Allah korusun alamayanları düşün şükret
bellimi olur bakarsın bir gün bir yerlerde yolumuz kesişiverir :1hug:
abovv nedir bu eltilerden cektiklerimizartıkın bende aramıyom ilk başlarda yeniydim tanımıyodum arıyodum hatta bi defasında eşimde yanındaydı oda şahit oldu eşim aramıştı abisi gili onlarla konuşuyodu yegenleriyle falan ben konuştum yegeniyle sonra annen ne yapıyo canım ordamı ver bi bende konuşum cocukta anne nurten yengem senle konuşacak dedi oda ne veriyon tlf bana söyle yok o gün bu gündür hic kale almam onu eşimde duydu cok sinirlendi daha adamı ben sakişnleştiriyodum
yok canımya türkiyenin en dogusunda karsata lilyumla hemşoyuz
öncelikle hosgeldin cnm sanirim yeni geldin aramiza
sende baya bir kalabalik nüfus varmis
görümce elti masallah allah yardimcin olsun ne deyim
nerde cok orda ... derler ne guzelde demisler bu lafi pek bir bayilirim
pardonn yanii
canimsin benim cok haklisin ama iste geliyor bazen heyheyler
o heyheyleri bir bulsam zatiiikötükedihüso
cok morel oldun bugun bana nurgunum cokkk
allahhh seni cokkkk mutlu etsin isallah (icimden geldi vallatüm kalbimle diledim):uhm:
abovv nedir bu eltilerden cektiklerimiz
yahu kardes gibi olmak varken neden hep cadiligi secerler anlamam
bende senin yerinde olsam yuzune bakmazdim bile bakmadimda zaten:dilcikar:
oyy valla lilyumla hemsoysaniz sende onun gibi saglam karakterlisindir eminim
bende sizin hemsonuz olabilebülürmüyüm aceba
ay deme öyle çok uzuldum şimdi tamamını okumadan atlamışım canım haklısın, kim ister ki durup dururken kayınvalidesiyle kötü olmak...
Bak benden sana bir taktik o halde... Gerçi artık tutar mi bilmem bastan kayınvalideni eşine hiç elestirmeyeceksin ben mesela kızsam da uzulsem de eşime hiç anlatmam kayınvalidemi (gerçi gunahını da almayayım kadıncagızın da bişey yaptığı yok ama) böyle olunca eşlerde bir önyargı oluşmuyor ve olayları daha net görebiliyor.. Yoksa kendi arkadaslarımdan da biliyorum bir tartışmada hemen eşlerinin ilk lafı sen zaten annemi hiç sevmiyorsun oluyor...
Lütfen bana kızma canımcım birden empati yaptım birgun oğlumun evlenip beni hiç arayıp sormadığını dusundum delikafadulden delikafadulden yoksa keske senin gibi gelinim olsun, oğlumu çok sevsin, muhabbetleri eksik olmasın
sevgili nurgün ve arkadaşlar,
benim bir kayın validem, 3evli görümcem,
iki bekar görümcem, 31 ve 35 yaşları, ben 26
5 elti ve 5 kaynım var.
memleketteler hepsini yazıyorum çünkü hiçbirilafını esirgemez
tek okuyan benim eşim ve tek uzakta olan o
doğuma küçük görümcemle kaynanam geldi annem gelecekti fırsat vermedi
bebeğimi hep kucağında uyuttu 20. torun ama ilk gibi sevdi sağolsun ama,
lohusalık mı ırgatlık mı anlamadım
çocuğuma doyası sarılamadım da emziremedim de
geceleri emzirdim hep
yatırmadı
dikişlerden oturamadım ayakta emzirdim 5-6 gün
neyse anlatmakla bitmez eziyetli günler.
beni üzen eşim ölecek diye hep annesini el üstünde tutuyor önce ben ölmezsem tabi
Ama Allah ömür versin çünkü
ölürsem iki kızım oğluma emanet diyor
uzağa evlendirmiyor biz evlendik halbuki
yanio iki dilli görümce de çekilmez kaynanamı tercih ederim
sonrta gene anlatırım işte
canım çok üzüldüm yaşadıklarına
Allah sabır versin
evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın Rabbim
ölüm falan deme Allah korusun
sarıl yavrularına dünyalar senin olsun
onlardan güç almalısın :teselli:
slm canimcim sendehosgeldinooohhh maaşallah pek bi kaynatmışınız. bizim kaynananın misafiri var ist. dan abiisi yengesi geldiler. mecburen gün içinde biz de ordayız. pc sürekli açık kapatmıyorm bişey için eve geldiğimde bakıveriyorum size... şimdi oğluşu uyuttum çıkacağım yukarı
öptüm sizi şekerler
bir de nurgüncüm sanırım goldun demek istediğini yanlış anladın. o sana kötü bişey demedi...
opuyorumnanaktan
kaynar kazana atmalıııı yandım elvira dedikçe altına odun atmalıkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk bidenem
valla hangisini anlatayım bilmiyorum ama 6 ay önceki bir olay
kaynanam: ben oda gideyim sende yat dinlen
ben : olur anne
ben : peki yemek yemicezmi ben açımda az dinlen yeriz(tabi yataktan kalkamıyorum dikişlerden)
kaynanam: şurdan battaniye alayım biraz üşüdüm gibi
ben olur anne uyuyacaksan eğer yatakların şurda alda yat ozaman
kaynanam: yok hiççç uykum yok benim gelen giden olur zaten
ben yatakta oğluşumla emiştik oynaştık filan daha sonra hastaneden çıktığımdan beri ilj defa wc gitmem gerekti evde kolzet yok ablacığım sdağolsun lazımlık almış bana zorlanmıyayım diye tam herşeyimi çıkardım girdim banyoya enes bağırıyor. ben banyodan bağırıyorum anne anne diye yokk ses soluk. neyse enesi aldım anakucağına banyo kapısına koydum elimde ses çıkaran oyuncak yok suscak gibi değil ama kıvranıyorum
odasına gittim uyandırayım dedim yok uyanmıyor yerlerde sürüne sürüne ellerimi yıkadım koridorda enesi emzirdim yaqtağına koydum geldim. duşa girdim çıktım çarpıyorum kapıları allah sizi inandırsın yok uyanmıyor kadın. çıktım neyse karnım kurt gibi sabah 8 de yediğimle duruyorum önüme bi kase çorba gelmedi mutfağa bi girdiydim ortalık savaş alanı yemekler yenmiş tencerelerin ağzı açık masada ekmerkler salatalar açık bulaşıklar ona keza zaten hiç ellemeden bi tane elma alıp çıktım ordan. o sırada ablam aradı ben dayanamadım birgünlüğüne olsa uğrucam gülüm diye. ablam şok oldu ağlaya ağlaya topladı ablacığım gecenin ikisinde neyse sofra kurdu yedirdi içirdi bana.
kaynanam gözlerini kaşıya kaşıya mutfak kapısına geldi hayırdı sizmi geldiniz diye
elvişrada bana hiç bi iş yaptırmadı anneciğim sen yat dinlen ben yaparım dedi zorla hiç birşeyde yemedi demezmi. ablacığımda eminim öyle demiştir benim kardeşim çok vicdanlıdır hastasınız ya kıyamamıştır dedi. önemli değil açsanız buyrun masaya dedi yok ben yanıma almıştım uyandıkça attım ağzıma bişiler dedi. ben sinirden kireç gibi olmuşum ablam ayağıma basıyor heran patlarım diye bu arada kocişde gevrek gevrek gülüyor kaynanasınıda çok seviyor hiç kıyamıyor diye parçalamak geldi analı oğullu ikisini.
nmeyse sabah oldu ablam dedi biz bugün gitcez mecburuz dedi kaynanam ise baktı benden hizmet yok ablamlardan önce davranıp cufcufladı evine. ablam ağlar ben ağlar yolcu ettim canlarımı keşke anacığım olsaydıda seni bu hallerde bırakmasaydım elimden bu kadar geliyor diye isyan etti kızcağız ben feryat figan ağlamaktan helak oldum
işte ogündür bugündür kaynanamın vukatları hep buna benzer ve daha fazlalarıda var.
ne yapalım kader diyorum ama çok fena patlıycam bigün bakalım ne zaman
sağol loracığım
ben nurgüne hak veriyorum dengesizlik yapıyorlar
ailemin şerefini düşünmesem, ne kadar eskisi kadar olmasa da eşimi sevmesem bırakıp giderdim
ama yenilmeyeceğim
ilerde mutlu olacağım şimdi de mutsuz değilim ama
arada huzurum kaçıyor
kaynar kazana atmalıııı yandım elvira dedikçe altına odun atmalıkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk bidenem
ben : peki yemek yemicezmi ben açımda az dinlen yeriz(tabi yataktan kalkamıyorum dikişlerden)
ben yatakta oğluşumla emiştik oynaştık filan daha sonra hastaneden çıktığımdan beri ilj defa wc gitmem gerekti evde kolzet yok ablacığım sdağolsun lazımlık almış bana zorlanmıyayım diye tam herşeyimi çıkardım girdim banyoya enes bağırıyor. ben banyodan bağırıyorum anne anne diye yokk ses soluk. neyse enesi aldım anakucağına banyo kapısına koydum elimde ses çıkaran oyuncak yok suscak gibi değil ama kıvranıyorum
odasına gittim uyandırayım dedim yok uyanmıyor yerlerde sürüne sürüne ellerimi yıkadım koridorda enesi emzirdim yaqtağına koydum geldim. duşa girdim çıktım çarpıyorum kapıları allah sizi inandırsın yok uyanmıyor kadın. çıktım neyse karnım kurt gibi sabah 8 de yediğimle duruyorum önüme bi kase çorba gelmedi mutfağa bi girdiydim ortalık savaş alanı yemekler yenmiş tencerelerin ağzı açık masada ekmerkler salatalar açık bulaşıklar ona keza zaten hiç ellemeden bi tane elma alıp çıktım ordan. o sırada ablam aradı ben dayanamadım birgünlüğüne olsa uğrucam gülüm diye. ablam şok oldu ağlaya ağlaya topladı ablacığım gecenin ikisinde neyse sofra kurdu yedirdi içirdi bana.
kaynanam gözlerini kaşıya kaşıya mutfak kapısına geldi hayırdı sizmi geldiniz diye
elvişrada bana hiç bi iş yaptırmadı anneciğim sen yat dinlen ben yaparım dedi zorla hiç birşeyde yemedi demezmi. ablacığımda eminim öyle demiştir benim kardeşim çok vicdanlıdır hastasınız ya kıyamamıştır dedi. önemli değil açsanız buyrun masaya dedi yok ben yanıma almıştım uyandıkça attım ağzıma bişiler dedi. ben sinirden kireç gibi olmuşum ablam ayağıma basıyor heran patlarım diye bu arada kocişde gevrek gevrek gülüyor kaynanasınıda çok seviyor hiç kıyamıyor diye parçalamak geldi analı oğullu ikisini.
nmeyse sabah oldu ablam dedi biz bugün gitcez mecburuz dedi kaynanam ise baktı benden hizmet yok ablamlardan önce davranıp cufcufladı evine. ablam ağlar ben ağlar yolcu ettim canlarımı keşke anacığım olsaydıda seni bu hallerde bırakmasaydım elimden bu kadar geliyor diye isyan etti kızcağız ben feryat figan ağlamaktan helak oldum
işte ogündür bugündür kaynanamın vukatları hep buna benzer ve daha fazlalarıda var.
hoşbulduk bidenem
ay sağol nurten teyseee canım benim yaaaamiss vallah ogluna bayıldım maşşllah cok tatlu benim ogluş gibi
ok ama bugun olur mu sence? gerci sabahtan beri masallah iyi kaynatmışsınız...
tabi ne demek başım üstünde yerin var cicim
canimsin benim cok haklisin ama iste geliyor bazen heyheyler
o heyheyleri bir bulsam zatiiikötükedihüso
cok morel oldun bugun bana nurgunum cokkk
allahhh seni cokkkk mutlu etsin isallah (icimden geldi vallatüm kalbimle diledim):uhm:
slm canimcim sendehosgeldin
ara ara ugra özletme kendini ha
oyy kiyamam sana canimin ici
ay elviracim yok canim ben karar verdim sende peygamber sabri var anacim
yüzüne baka baka yalan söylüyor seni o hallerde birakiyor ve sen hala alttan aliyorsun
sasilacak sey dogrusu pesss artik
yok bacim sen o kaynanayi bana yolla böylesiyle ancak ben basa cikarim sanirim
haydi peri kazanin altini yakmaya baslaaakötükedihüso
elvirammm nasıl üzülerek okudum anlatamam sana
yani sen 6 ay önce oldu diyosun
yeni doğum yaptığın sıralar :1shok:
lohusasın bakıma ilgiye ihtiyacın var hem enesin hem senin
valla baya bişiler denirde bu olay için
uygun yer değil yasaklı kelimeler için
Allah sanada sabır versin canım :çok üzgünüm:
canım şimdi 3000 sayfaya ulaşalım dedik bende keşke miiss o sayfada bişeler yazsada GÜLDÜRSE biz tabi kim denk gelecek merakla onu bekliyoz inş sen denk gelirsin öpüyorum seni hemşommmay sağol nurten teyseee canım benim yaaaaçok tatlıdır tontişimm ısırmalıkk
ya nurtenle misss olsaydı keşke güldürürdü felan demişsiniz neydi o mevzuu ben kaçırmısım bakındım bulamadımm söleyinn kızz çatlatmayın insanı noldu noldu banane bananeeeeeee delikafadulden
aaa bende babadan karslıyımm bende hemşooyum bende bendeeeeeee alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?