- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.961
obo nasıl bi kadın bu dogru söylüyosun vallah anne olsa yaparmıydı bak ablan gelmiş yine yardımına vallah benim dogum zamanın annem hastahanede yatıyodu kadın gıcık eltimin biri ben diderim nurtenin yanına dogum için sırf meraktan geliyo tabi herkes biliyo tabi bende eşime o kadın bize gelirse dogurmam ben bu cocugu kaynanamda hasta yatalak oda keşke ben iyi olsamda gelirdim neyseki annem hasta haliyle kalkıp geldi yanıma tabi eltide catladı beni istemedi annesini hasta yatagında kaldırp götürtü yanına ben ne yapiyim annem seni kimseye muhtac etmem ben varım niye onlar sonra arkandan bisürü laf etsinler
allah sabır versin ne yapalım bunlarda yaşanacakmış
önemli olan onlara uymamak sadece a.s.
bennnnnnnjıojıojoıuop
bu üsttekini oğlum yaptı
deletlemeye kıyamadım
oda bişiler yazmış olsun foruma
amanın kızlar foruma erkek sızdı :))
obo nasıl bi kadın bu dogru söylüyosun vallah anne olsa yaparmıydı bak ablan gelmiş yine yardımına vallah benim dogum zamanın annem hastahanede yatıyodu kadın gıcık eltimin biri ben diderim nurtenin yanına dogum için sırf meraktan geliyo tabi herkes biliyo tabi bende eşime o kadın bize gelirse dogurmam ben bu cocugu kaynanamda hasta yatalak oda keşke ben iyi olsamda gelirdim neyseki annem hasta haliyle kalkıp geldi yanıma tabi eltide catladı beni istemedi annesini hasta yatagında kaldırp götürtü yanına ben ne yapiyim annem seni kimseye muhtac etmem ben varım niye onlar sonra arkandan bisürü laf etsinler
benim kızım uyandıı
elviracığım senin yaşadıklarını ben aynen yaşadım bir de görümcem vardı, ne dediler bak:
ne yemek yapacan kocacığına;?
mutfak halın kirlenmiş
ay bu duvardaki leke ne sümük mü?(eşya taşınırken olan leke)
her gün: sütün yok çocuk aç
kokunu almasın kucağında tutma
canı sert olsun anası gibi canı tatlı olmasın
oğlum senin kokunu alsın
ayrıca ısrarlarıma rağmen kaldığı 18 gün boyunca bebeğimi sadece 2 kere sildi
yıkamadı o gidince eşimle yhıkadık
çocuğum faranjit oldu hala geçmiyor
bence pislikten balagamını çıkaramadı o günler
ememiyordu zaten burnu tıkanıyordu
offffffffff ooooooooooofff
ben geldimmmm ayyy dışarsı çok scakmış piştim kendime gelem hemen kaynatırızzzz
ben geldimmmm ayyy dışarsı çok scakmış piştim kendime gelem hemen kaynatırızzzz
allah sabır versin ne yapalım bunlarda yaşanacakmış
önemli olan onlara uymamak sadece a.s.
günaydın perensese bizimki hala uyuyo bi evi süpürücem o uyuyo diye makinayı acamıyorum yemeyide düşünsüm camaşırlarıda serdim dışarı temeiz olamlar katladım yerleştirdim kirlileri makinaya attım ha bu arada bulaşık makina calıştı gözüm aydım oda bulaşıklar yıkıyo ardanın yogurdunuda cıkardım dolaptan ısınsın diye ona şimdi uyanır benim aşkım bizden bu kadar
ayseturkan, elifcino+, Elvira+, f_a_s+, HYM60, maydanoz+, miss12+, nurgün+, nurten36, Ozlem35
maşallahhh bizim topiğeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?