K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #29.981
aman kaynana falan boşverin eltileri çöpe atıverin görümceleri ise görmiyim ömrümce deyinnn ayyy sarılıverin kocişlere yeter gerisi boş ALLAH birde melekler verdi bize bizden iyisi yokkkk hayde gelde coşşşşşşş
kız nurcum diyorumya sana hepppp ben bu kocişimi yerimmmmmm
bizimkide bitmişdi dün ailece mama almaya gittik sadece mamaydı yine ben kendimi tutamadım bişeler aldık tabi fiş biraz uzun olunca koçiş ters ters baktı bende beni biliyon sen tek gelip alsaydın dedimgözün aydın
çalışmasına sevindim
afiye olsun kuzuna
benimki yedi tekrar uyudu
ne yedirsem kalkınca
emzirem emerse inşallah
sonrada kaşık maması
aptamilim bitmiş
yadaaaa biz oğlumla markete gidek
ama yok canım istemiyo evde durak kocam getirsin akşam
kso nerde kaldın kız
ayrılamadınmı çıtır kocinden opuyorumnanaktan
aman kaynana falan boşverin eltileri çöpe atıverin görümceleri ise görmiyim ömrümce deyinnn ayyy sarılıverin kocişlere yeter gerisi boş ALLAH birde melekler verdi bize bizden iyisi yokkkk hayde gelde coşşşşşşş
kız nurcum diyorumya sana hepppp ben bu kocişimi yerimmmmmm
zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktandur gitmeden elviramada sataşayım kızzzzzzzz huuuu ordan bakmakla olmaz de bişeeyler bakemmm ayyy neyse dayak yemeden kaçam ben öptümmm nanaktan hepinizi
elviraaaa, nurteeen ayyy ne kız sizin bu kaynanalar...:1shok:
aman Allah'ım ben de benimkini beğenmezdim. Neyse kıymetini anladım şmdi :jeyyar:
loracım bu ara misafir var ama uğramaya çalışıyorum işte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayseturkan, elifcino+, Elvira+, f_a_s+, HYM60, maydanoz+, miss12+, nurgün+, nurten36, Ozlem35
maşallahhh bizim topiğeeekaydirigubbakcemile3
gız elvira sen iki defa mı yazdın yoksa bana mı öyle geldi
ayşetürkan bacım hoşgeldin tanışalım ben kso kimileri cadı der kimisi pimpirikli aman ne derlerse desinler sen bakma kıskanç bunlar anacım hele nurgül tambir cadııııııı dikkatet
kız edam bak çok ayıp sok o dili içeri aaaaaa ayıp kız huuuu sana dedim
bizimkide bitmişdi dün ailece mama almaya gittik sadece mamaydı yine ben kendimi tutamadım bişeler aldık tabi fiş biraz uzun olunca koçiş ters ters baktı bende beni biliyon sen tek gelip alsaydın dedim
kızlar akşama kızıma pirinç unlu muhallebi yapacam içine ceviz ve kabak çekirdeği katacam selvi boylu olsun kızım kurban olurum onu bana verene
evet 3000 bine ulaştık alışı kso yaptı tebrik ediyom seni canm gel bi öpüm seniŞenizŞenizŞeniz
yok yok ayşetürkan kso öyle diill
o tam bir kocacıdır kocacıı
buldu çıtttıııırr kociyii
ama ben ewet cadıyım biraz
takip et beniii kötükedihüso
kSo canım hatırlatayım benim tel gizli noya kapalı hain gacı dostt dedik birde ne kızım evde kalacak alan da olmayacak ben onu 18 yaşında kocaya verecem dermişimmmm
yapcam iştee yapcammmlülülülülülünaniknanik
seviyorum seniiiiiopuyorumnanaktan
wallahi canım aynı dertten bende muzdaribimm.her defasında sadece mama alacam tek diyorummm.bi bakıyorummm edam uçmuşşşşşşşşşş.durdurana aşk olsunnndelikafadulden
kız fazla uzun yapma şu kızını kayra sonra kısa kalcak yanında:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?