2008 Aralık Anneleri

aman kaynana falan boşverin eltileri çöpe atıverin görümceleri ise görmiyim ömrümce deyinnn ayyy sarılıverin kocişlere yeter gerisi boş ALLAH birde melekler verdi bize bizden iyisi yokkkk hayde gelde coşşşşşşş

kız nurcum diyorumya sana hepppp ben bu kocişimi yerimmmmmm

ayşetürkan bacım hoşgeldin tanışalım ben kso kimileri cadı der kimisi pimpirikli aman ne derlerse desinler sen bakma kıskanç bunlar anacım hele nurgül tambir cadııııııı dikkatet

uyyyyyyyyyyyyyyyy sevsinlerrr seninaniknanik

bizimkide bitmişdi dün ailece mama almaya gittik sadece mamaydı yine ben kendimi tutamadım bişeler aldık tabi fiş biraz uzun olunca koçiş ters ters baktı bende beni biliyon sen tek gelip alsaydın dedim

kızlar akşama kızıma pirinç unlu muhallebi yapacam içine ceviz ve kabak çekirdeği katacam selvi boylu olsun kızım kurban olurum onu bana verene

adam birgün yenmekten bitik bir halde kapını çalıp
yeme artık beni nooluur diye ayaklarına kapanarak yalvaracak
serra ye ye ye diye alkış tutacak alkisalkisalkis
anasının kızı oda göre göre aynısını yapacak kocasına
zavallı erkekler :jeyyar:
kaçın zeynanın kızı serra geliyooo zemuszemus

yemekte telimi bekledinmi
valla aklıma geldi hee
gizli nodan arayıp yarsam şu delüyüü diye
ama sonrada kıyamadım yapmadım
kıymetimi değerimi bil ... Şeniz

dur gitmeden elviramada sataşayım kızzzzzzzz huuuu ordan bakmakla olmaz de bişeeyler bakemmm ayyy neyse dayak yemeden kaçam ben öptümmm nanaktan hepinizi
zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan
elviraaaa, nurteeen ayyy ne kız sizin bu kaynanalar...:1shok:
aman Allah'ım ben de benimkini beğenmezdim. Neyse kıymetini anladım şmdi :jeyyar:

loracım bu ara misafir var ama uğramaya çalışıyorum işte

ayseturkan, elifcino+, Elvira+, f_a_s+, HYM60, maydanoz+, miss12+, nurgün+, nurten36, Ozlem35

maşallahhh bizim topiğeeekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gız elvira sen iki defa mı yazdın yoksa bana mı öyle geldi

iki defa yazmışım canım yanlışlıkla

ayşetürkan bacım hoşgeldin tanışalım ben kso kimileri cadı der kimisi pimpirikli aman ne derlerse desinler sen bakma kıskanç bunlar anacım hele nurgül tambir cadııııııı dikkatet

yok yok ayşetürkan kso öyle diill
o tam bir kocacıdır kocacıı
buldu çıtttıııırr kociyii

ama ben ewet cadıyım biraz
takip et beniii kötükedihüso

kız edam bak çok ayıp sok o dili içeri aaaaaa ayıp kız huuuu sana dedim

yapcam iştee yapcammmlülülülülülünaniknanik
seviyorum seniiiiiopuyorumnanaktan

bizimkide bitmişdi dün ailece mama almaya gittik sadece mamaydı yine ben kendimi tutamadım bişeler aldık tabi fiş biraz uzun olunca koçiş ters ters baktı bende beni biliyon sen tek gelip alsaydın dedim

wallahi canım aynı dertten bende muzdaribimm.her defasında sadece mama alacam tek diyorummm.bi bakıyorummm edam uçmuşşşşşşşşşş.durdurana aşk olsunnndelikafadulden

kızlar akşama kızıma pirinç unlu muhallebi yapacam içine ceviz ve kabak çekirdeği katacam selvi boylu olsun kızım kurban olurum onu bana verene

kız fazla uzun yapma şu kızını kayra sonra kısa kalcak yanında:roflol:

kızlar annem herzaman ele karışmak zor derdi, gerçektende zormuş.Yalnızca kocalarımız olsa ne ii olurdu dimi ama maalesef öyle birşey yok . Onun annesi,babası , kardeşleri hepsiyle öyle veya böyle anlaşmak zorundayız. Evlilik zor kolay değil görüyorum herkesin sıkıntıları var .... Ben aslen Ankaralı olup bütün ailem çeverm orda ve evlendikten sonrada orda yaşamaya başladım . Aradan 1-2 sene geçti eşimin ailesi tutturdu izmire gel diye .Neler neler yaşadım hayır gitmiycem dedim aradan bir 10 sene geçti ve gene izmire gitme baskıları artık dayanamadım ve belli koşullar altında geldik izmire nerdeyse 2 sene olucak. Benimki aslında geldiğine şimdiden pişman ama erkekliğe kondurmuyor çünkü benim ona dediklerim tek tek çıkmaya başladı neyse uzun hikaye işin komik yanı geçen gün kayınvalidem ( herşeyin başı o aslında )bana ''Ben sizin gelmenizi düzeninizin bozulmasını hiç istemedim '' dedi inanın gülmemek için kendimi zor tutdum. sanki karşısında çocuk var . Anlıyacağınız hep fedakarlığı biz yapıyoruz ama kıymetimizde bilinmiyor. Hepsini Allaha emanet ettim şimdi çocuklarım için yaşıyorum .Ölümlü dünyada hiçbirşeyin sizi sevdiklerinizden koparmasına izin vermeyin .hepinizi öpüyorum KK

canım hatırlatayım benim tel gizli noya kapalı hain gacı dostt dedik birde ne kızım evde kalacak alan da olmayacak ben onu 18 yaşında kocaya verecem dermişimmmm

edam hihoyyyt görüyonmu nurgül beni bıraktı kızıma bile sardı ahhh ahhhh edam msn de görüşünce anlatırım ne çekiyom hatun geliyor merhaba deyip kaçıyor msn sapıgı valla

nayır nolamaz besle büyüt 3000 . mesajı git başkasına kaptır :bbo:
alacağın olsun edam_y duramadın 2 sn dahaaa kötükedihüso
kSo canım hatırlatayım benim tel gizli noya kapalı hain gacı dostt dedik birde ne kızım evde kalacak alan da olmayacak ben onu 18 yaşında kocaya verecem dermişimmmm

uyanık seniiii ..tabii biliyin çok sapığın var :roflol:
kapattırırsın lülülülülülü
ne 18 i be naptın
30 dan önce olmasss :teytey:

nurten benim kociş benden 2 yaş küçükte nurgül hanım ona sardı bak nurgül hani hatırla erkekler 30 hıııı ondan kızım :)))

sonrada miss almıcak kızı zavalım kacıracak fıstık gibi cocugu

nurgülüm sen anası bu kızı şu olur demeye devam edersen değil 30 300 yaşınd abile alan olmayacak kızımı bakmayın siz bu kıskancın lafına çatlıyor kıskanç msn sapıgı seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…