2008 Aralık Anneleri

nurten canım sakın bulaşma nurgüle hastalık gibidir o ben bak bir bulaştım kurtulamıyom ama o beni hiçççç sevmiyor yaaaaaaaaaa ((

nurten cim kso diye biri yok aslında
o sadece sanal yanii gerçek değil
pc proğramı gibi düşün
öyle yazıp yazıp çıkıyo
virüs virüs
sen onun dediklerini okumasanda olur
ohhh sefam olsunnn Yarabbimmm

lorama bak demek biz cadıyız heeee sen meleksin demi ama şeytanda melek güzelimmmm kırmızı meleğim benimmm yerüm seniii

lorama bak demek biz cadıyız heeee sen meleksin demi ama şeytanda melek güzelimmmm kırmızı meleğim benimmm yerüm seniii

tabee ben bir melegim catladinmi he catladinminaniknanik
bugun seni epk bir formda gördüm anacim hayirdir nerden gelii bu enerjinin kayna:1shok:gi

Manisa'nın sarı binası meşhurdur kızlar duydunuz mu bilmem ama bizde pek akıllı sayılmayız yanöödelikafadulden

anamm bi tane daha geldi bizden demek sende delüsünn elden gel alkisalkisalkis :roflol:

:roflol::roflol: çook teşekkür ederin nurgüncüğün :1rolleyes: gülmek sana yaraşiii.. baba ocağıı bakkal hasan sağolsun öğretti bana bu dilii opuyorumnanaktan

nurgülüm bu çeneyle senin heryerin agrır ahhh alıyon ahhh sevgisüz karuuuu

bende bu çene olmasaydı bugün onlarca sayfa yazılırmıydı buraya beee :mymeka:
kaynana konusu açak arada
hem stres atak hem eğlenek
hem binlere ulaşak
sewvgüsüz haa
cık cık cık küstüm bakk senağlama

bacim sende tam herkesin yarasina bastin tabee binlerce sayfa yazilir
zemuszemus

canım kuymetlümmm opuyorumnanaktan küsme sen amanda nurgülüm canım nurgülüm kız ben deliyim bakma bana sen :jeyyar: ayyyy topıcı coşturdukalkisalkisalkis 2008 aralık anneleri bravoooo süpersiniza.s.

kız nurgül kafamız aynı basıyor bizim :))) iiii lere bittim ama lora bana kızdı döv onu sen tamamı dövvvvvvvv

kız nurgül kafamız aynı basıyor bizim :))) iiii lere bittim ama lora bana kızdı döv onu sen tamamı dövvvvvvvv

topunuz gelseniz dövemezsiniz benim gibi zilliyi
ama yinede siz tek tek gelin
cekilin leyn deli gadir geliiiiiklava:klava:klava:

loram sen dövecek adam arıyondunda bizmi sataştık ananinnnn nurgül kaç bacum kaç arkana bakmadan kaç yer bu bizi

tirbiyisiz sapıggg
:roflol: :roflol: :roflol:a.s.
maşallah maşallah nazar değmesin bize
anam ben neden daha önce girmedim damar konulara :jeyyar:
neyse topik yavaşlasın bomba gibi bir konuyla geri dönücem :lepi:
o zaman bütüm kk daki kızlar hucum edecek
neysem artık kaçıyorum
yavrumu emzirip yemek yapıcam
öpüyorum hepinizi
tek tek tek :1hug:
inşallah vakit bulursam gene gelirim :teytey:

loram sen dövecek adam arıyondunda bizmi sataştık ananinnnn nurgül kaç bacum kaç arkana bakmadan kaç yer bu bizi
:roflol::roflol::roflol:

:a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…