2008 Aralık Anneleri

kızlar bebişleri ne giydiriyosunzu konusu olmuş ya bugün.. biz bi süredir gece başka gündüz başka giyiniyoduk. üstümüz açıyoruz yatak odamız da azcık serin oluyodu. 1 haftadır fecii ısındı. şimdi kısa kollu body şortla uyuyoruz..

ve benim de bi sorum olucak gece neyle örtüyosunuz?

çok geçmiş olsun kuzumuza canımmm
yarasın tatl hepinize...
hakikaten antalyada tatil yapmak için bence mayıs yada eylül ayları tercih etmek lazım ama haziranda fena değil tabiii
yarasın canımmmm:1hug:

canım ben bütün gün askılı body giydiriyorum ama yatarken kısa kollu bady ve çok ince pijama ama sadece bacaklarına ...
çorapta giyddirmiyorum ne içerde nede dışarıda...

gece üzerini ötmüyorum ama saat03:00 ten sonra penye battaniyemiz var onu örtüyorummm kenar kısımlarınıda yatağının kenarına sabitliyorum ki risk olmasınnn

valla incecik bi yorganımız var
bayağı ince ve hafif onu örtüyorum ben
gerçi buralar hala soğuk tam ısınmadı bir türlü
evler soğuk dışarı sıcak

szkcım ben hala uzunkollu ile yatırıyorum bizim burası serin oluyor.yazları bile illaki yatakta battaniye olur.üzerinide ince penye battaniyeyle örtüyorum.

zeppcim size de geçmiş olsun canım haftaya hangi aşıınız varki.bu arada iyi tatiller

mihenkcim sizede çok geçmiş olsunnnn
zinnat çok etkili bir antibiyotik ..
alıntı yapamadım canımm sorry kızçemin uyku saati mızırdanıp beni çağırıyor...

herkese iyi akşamlarrr

hoşgeldin canımcımmm
yok iyiz çok şükürrrr
bhk tüm bebişlere ismi ile dua ediyorum deyince yazmadangeçemedim...

nasıl gidiyor kariyer hayatı:1rolleyes:

Sevindim güzleim yaa..

Nasıl olsun.. Yoğun mu yoğun.. mafoldumben Daha 3. gündü.. bi projeye ortasından daldım 15 dk konuyu anlattılar giitim bölge müdürlerine sundum. Ondan sonra zaten hiç izne gitmemiş gibi oluveriyosun.. delikafadulden

hımm örtmüyosun he.. CADIARZU ya ben hafif bi battaniyemiz var hatta pembesi fasta ver onu atıyorum üstüne. çok mu acaba yaa. sabah akarşı soğuk oluyo biraz.. :uhm:

valla incecik bi yorganımız var
bayağı ince ve hafif onu örtüyorum ben
gerçi buralar hala soğuk tam ısınmadı bir türlü
evler soğuk dışarı sıcak

oralar tam ısınıyo ki kış geri geliyo zaten heralde..

geçen haftaya kadar ben de öyle yapıyodum ben de örtünme ihtiyacı hissedince oğluşu ona göre giydirmiştim am aben bu giydirm eişini abartıyomuyum diye endişeliyim. Anneme uyuyorum birazda galiba yaa.. :1no2:

kızlar ben de kaçıyorum uykum geldi.malum benim sabah mesaisi 5.30 da başlıyor.sıpa napıp edip sabah benim yatağa kendini atıyor.sonrada binbir şirinlikle gözünü açtırıp kendiyle oynatıyor.

anaa
kaçtılar
delü kafalar sizi
ben de ağlarm işte

neyse ademelim dorukuma geçmiş olsun
kıyamam canım yaa, sen de üzülme hemen zayıflamaz öyle. antibiyotik içiyolar sonuçta

szk kız topitos battaniyeyi mi örtüyon ? delirdin mi kız, o peluş ya. pişer totosu yavrukuşun. valla ben ince bi penye battaniye örtüyom. gece 4 ten sonra filan biraz serinliyo pike takviyesi yapıyorum. bence sen de daha ince bişeyler örtmelisin. o bahsettiğin battaniye ince de olsa peluş.. yine de sen bilirsin tabe

canım geçen hafta olmadı buluşmamız
bu hafta eşinn işi dolayısıyla geldiler
ankaraya uğruyacağını söylemedi
ama ankaraya gitseydik görüşecektik nurgünle dedi
evet canım gerçekten çok güzel bi hatun
sanki doğum yapmamış gibi incecik
gözlerine zaten hasta oldum inan:kedi:
e...r mi bacım elvira çek cumuriyetinde .. naniknanik

naniknaniknaniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…