2008 Aralık Anneleri

uhhhhhhhhh beş misafirrrr
ordan bakması hoşunuzamı gidiyor misafirler
gelin sohbete alalım sizide
hep beraber daha güzel olur dimi ama
a.s.

kız elvira kaçırmışın misafirleri heheee :)

bende baktım gidiyom,

görüşürüz, iyi geceler....

slm kızlar.bugün kabus dolu birgün geçirdik.
kızım yatakdan düştü.ben salondaydım,emzirdim yatağıma koydum serin yatsın diye benim yatağıma yatırdım.kenarlarınada yastık koymuştum.pat diye bir ses geldi.odaya bir fırladım anlatamam size,halen şoktayım.rabbim melekler kourdu yavrumu.eşimde evdeydi hemen aldık apar topar acile götürdük.allahdan bişi yokdu.biraz kafası şişdi.nasıl parçaladım kendimi nasıl suçladım siz tahmin edin artık anneler.eşim biyandan ben biyandan yavrum hem ağlıyo hem gülüyo babasına.
ben o panikle bacağımı komidin köşesine vurup kanatmışım mosmor bacağım.
büyük bir kaza atlattım kızlar.
buda bana ders oldu,asla ama asla yalnız yatırmıcam kızımı.nasıl döndü o yastıkları aştı anlamış değilim yaa.
neyse şekerlerim öpüyorum sizleri

ilkimcim cok geçmiş olsun, bende bu sıra çok korkuyorum açıkçası, çok hareketliler çünkü,

bu arada kızla hızınıza yetişemiyorum inanki, artık geçmişi okuma hayali bile kuramıyorum, o kadar çok yazmışsınız ki

Allah rızası için birisi benim gibi çalışıp çok fazla giremeyen annelere arada bir özet geçsin yoksa önemli hiçbirşeyi duyamayacağım

ayy gözümde canlandı da,ürperdim resmen.:bbo:
Allah korumuş ilkimi.
Rabbim beterinden esirgesin inş..

cidden bu dönme düşme konusunda cok hassas olmak lazım...
geçmiş olsun canım benim..

bu konu da düşünüldü:jeyyar:

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/287076-aralik-2008-anneleri-gunun-ozeti.html

ay kıyamam yaa. hem sana kıyamam hem de ilkime.. yavrum çok şükür ki bişey olmamış. annelik duygusu işte o can havliyle kendi canını da acıtmışsın. büyük gecmiş olsun canım, inşallah bir daha asla böyle bişey yaşamazsınız..

günaydın tatlı aralık anneleri ve bebişleri.bizim 5.30 da mesaimiz başlamış bulunmakda

ilkimcim canım çok geçmiş olsun.ama kendini suçlama bebekler düşe kalka büyür.hatta geçen gün hastanede çocukların düşmesi konuşuluyordu.bir dr arkadaş siz daha düşürmedinizmi diye sordu.yani mutlaka olması gereken bişeymiş gibi.rabbi onları koruyor

bu arada dorucum akşam fikir benden çıktı ama benle çok dalga geçtiler.ama gerçekten gerekli demi ama yoksa kopukluk oluyor.

ilkimcim canımmm inan çookk üzüldüm.
çok geçmiş olsun. bu sıralar bebişlerimizi çok
dikkat etmek gerek anlaşılan.
allah bidaha göstermesin canıma.s.

elviram tekrar teşekkür ederim dün için ve güzel düşüncelerin için bende seni ve enesi çok sevdim ikinizde gerçekten çok tatlısınız sanki daha önceden görüşmüşüz gibiydi fazla kalamadığım içinde çok üzüldüm ayrıca ama bende bekliyorum istanbula mutlaka canım

çok geçmiş olsun ilkimcim ,oğlumu düşürmüştüm bende yataktan ..
o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorummm
neyseki bişey olmamaış canım yaaa

günaydın güzel anneler ve meleklerrrrrrrr
ilkimcim çok geçmiş olsun içim ciz etti okurken.demek artık tek başına bırakmıcaz melekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…