- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.701
kızlar bebişleri ne giydiriyosunzu konusu olmuş ya bugün.. biz bi süredir gece başka gündüz başka giyiniyoduk. üstümüz açıyoruz yatak odamız da azcık serin oluyodu. 1 haftadır fecii ısındı. şimdi kısa kollu body şortla uyuyoruz..
ve benim de bi sorum olucak gece neyle örtüyosunuz?
canım bende sizi çok sevdim inan. inşallah istanbula geldiğimizde görüşürüz. az oldu ama çok tatlı birgörüşme oldu hiç üzülme tekrar görüşürüz inşallahopuyorumnanaktanelviram tekrar teşekkür ederim dün için ve güzel düşüncelerin için bende seni ve enesi çok sevdim ikinizde gerçekten çok tatlısınız sanki daha önceden görüşmüşüz gibiydi fazla kalamadığım içinde çok üzüldüm ayrıca ama bende bekliyorum istanbula mutlaka canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninanmıyorumm BHK sen ne müthişş gacısıınn kıııııı.. kaydirigubbakcemile5 günün özeti demk mükemmel olmuş alkisalkisalkis bende giremedim die hayıflanıodumm. Allah aşkına gel şakagından alnının orta yerinden seni öpüüverecem şincii.. Şeniz kafanda planladıgın müthiş topik bumuydu yoksa. Allah razı olsun senin kocan rusyayadaa ukraynayada nere giderse gitsinnn senden daha iyisini bulamaz canımm valla herkes yanında sönük kalırr.. tez kavusmanız dileği ile bidenem :teytey:
bu durumda elvira ve meltem üpersiniz kızlar ne güsel bulusmussunuzz yaa ayy nasıl geçti yazmıssınızdır bi okuycam gerileri feceleri falan.. sonracımaa dorukcum alercik olmuş anitacık ateşlenmiş anneler çok geçmiş olsun kıyamam yaa
bendede tam gün özetliği için günün bombası var az sonra dananaaa naaaaaamm .. önce kocamla paylaşmam lasım :roflol:
misscim çok güzel geçti oturduk sohbet ettik sanki 40 yıldır taşıomuşuz gibi gerçi ikimizde 40 yaşında değiliz ama :) neyse elvira dioki kilom var biraz yalaaaaaannnnnn fıstık gibi gacı maşallah hele o enes varya enes yicektim yanaklarını resimlerde gördüğüm saçlarına dokundum gelir gelmez hihihhi çok yumuşaktı hehehe ısıracaktım yanaklarını maşallah :)
günaydın benim aralık analarımkaydirigubbakcemile2
yorgun bir halde uyandım yatakdan.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun şekerlerim.yok bişiyimiz allahdan.
dün bu olay olmadam önce valeybol oynadım mahallede kızlarla.kızımda babasındaydı.hade git camdan bakma git oyna dedi. bana herüfüm.anam bi kalkdım heryerim tutulmuş resmen.
meltemlke elviracığım buluşmuş süper ya.bi ben buluşamadım hee ist.gacuları:umursamaz:
bugün benim kızımda 6.ylık oldu teyzoşlarıopuyorumnanaktan
inanmıyorumm BHK sen ne müthişş gacısıınn kıııııı.. kaydirigubbakcemile5 günün özeti demk mükemmel olmuş alkisalkisalkis bende giremedim die hayıflanıodumm. Allah aşkına gel şakagından alnının orta yerinden seni öpüüverecem şincii.. Şeniz kafanda planladıgın müthiş topik bumuydu yoksa. Allah razı olsun senin kocan rusyayadaa ukraynayada nere giderse gitsinnn senden daha iyisini bulamaz canımm valla herkes yanında sönük kalırr.. tez kavusmanız dileği ile bidenem :teytey:
ayyyyyyyy ben bu aradaa dün ömmrüü hayatımda ilk defa ağda yaptrıdım kıslarr kaydirigubbakcemile3 bacak ve koltuk altıı.. bööööööööö çook acııdııııııı :sinifsinif: ama bıkmıştım artık hala kızarıklık geçmedi dokununca acii :kedi: neyse değdi bari mis gibin oldu kızarıklık gecerse dahada ii anlarımm sositososito
evet kızlar meltemle buluşmamız harika geçti gerçekten. kısaydı ama bi okadard talıydı.
buluşma yerimizle benim evim çok yakındı evden hemencik çıktım bir heyecan bir heyecanki :kedi:
sormayın gitsin. okadar heyecanlıydımki 3 kata çıkmayan asansörü çıkarmak için asansör kabininde
uğraştım durdum.:roflol:
neyseki 2 kata çıktım restoranların olduğu bölüme. sanki daha görmüşüm gibi kırk yıllık ahbabım gibi dostum gibi yanına gittim sarıldık birbirimize. Şeniz
çok sevecen çok güler yüzlü biri meltemim oğlu desen okadar şirin ve tatlı anlatamam.
yavrum sıcaktan ve hava değişikliğinden dolayı durgundu:çok üzgünüm:
konuştuk sohbet ettik fotoğraf çekindik bebişleri değiştik ben onunkini o benimkini mıncıkladık öptük sevdik. bebişlerimize meyve püresi yedirdik.
bu arada enes çok kudurktu oğuz kağan ise tam aksine çok uslu çok ağırbaşlı
bir bebekti.
meltemim çıtı pıtı şirinmi şirin yüzü kadar kalbide çok güzel bir arkadaşımız.
kardeşim olsa inanın bu kadar sevebilirim. çok kısa bir görüşmeydi ama dediğim
gibi çok tatlıydı çok memnun oldum onları tanımaktan çok memnun oldum bululşmaktan.
çekildiğimiz fotoğrafları meltemcim eklemiş facebooka ordan görebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?