- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.741
mrb hanımlar nasılsınız bugün tv haberlerinde zorunlu egitim 9 yıl olmuş bende şaşırdım sizin gibi yani beş yaşında başlıyo egitim süreci artık ve beş yıla kadar bütün ilerde yagınlaşmasını istiyolar şimdilik sadece 32 ilde deneme yapılacak ve bebeklerimiz beş yıl sonra zorunlu gidecek bizim kararımızla deil iyimi oldu kötümü oldu gelin konuşalım
cnm kaçık maması tatlı gelmiştir kesin
tadları aldıkça diğer tadı unutuyor reddediyor sıpalar
uykusunda dene (özellikle gece)
bak o zaman alır
azalt kaşık mamasını bir kaç gün biberon ağırlıklı dene
ha olmadı mecbur tatildede kaşık maması ile besliceksin
termosa hazır sıcak su koyar 1 kase 1 kaşık mama
işte hepsi bu
Gold canım Deniz biberon almıyo demişsin ya.. Diş geliyodur muhtemelen. Geçen bi yerde okumuştum şekercim. Biberon eğer o bölgeye bası yaptığında ağrı hissederse reddedermiş. Ondandır diye tahmin ediyorum. yoksa culup culup emiyodu yakışıklı..
diş iştahsızlık da yapıyomuş bak bilemedim ben onu belki de benim oğluş ondan uzuun süre iştahsızdı kimbilir.. zemuszemus
gençler, yoldaslar bu zea, zea mays esprisi nedir Allasen? çok merak ettim.kız bi ben kaldım herhal işe başlamayan
bi de zea , zea mays :))
kızlar bebişleri ne giydiriyosunzu konusu olmuş ya bugün.. biz bi süredir gece başka gündüz başka giyiniyoduk. üstümüz açıyoruz yatak odamız da azcık serin oluyodu. 1 haftadır fecii ısındı. şimdi kısa kollu body şortla uyuyoruz..
ve benim de bi sorum olucak gece neyle örtüyosunuz?
selam kızlar...
misscim hoşgeldin canım yokluğun pek bi belli etti bacımmm seni arar olduk ....
bende bugün erkenden kabaran temizlik damarlarım neticesinde güzelcene evimi toparladım hoş bahar temizliğimi yapmıştım yakın zamanda
pis değildi evim fazla ama dağınık çoktu...
yarında karne heyecanımız var...bakalım yorucu bir sezonun neticesi alabilecekmiyiz...
hakikaten bebekli olunca okul hangi sınıf olursa olsun zorluyor ve yoruyor insanı...
haftasonuda bir mani çıkmaz ise inşallahh yazlıktayızzz
istanbulun sıcağı beni çok bunaltıyor bebekte olunca bilemiyorum yazlıkta rahat edebilecekmiyim amadenemekte fayda var..
en azından bir değişiklik olur...
ahaha bi kişi daha sorarsa bununla da ilglili ayrı bi topik açıcam yanlız :roflol::roflol:
38 günlük bi diyete başladık da cocoyla :jeyyar:
canımsın ama ben kasıkla birtek dvit verdim bugune kadar onu da bir aydır vermiyorum, uykusunda 50 cc içirebildim anca dün, illa meme istiyor valla yapişik ikiz gibi olduk.
hımmmmm bunu ilk kez duyuyorum bizde yarın akşam dışarı çıkacaktık eşimle, bir baska arkadasım sen olmazsan cevresinde alır biberonu demişti, senin biberonu almayınca emzirecegini biliyor sıpalar dedi ama ya dediğin gibiyse, gezmek uğruna risk alsam mı? :sinifsinif: :sinifsinif: Bir de biz avent kullanıyoruz, nuk'un biberonunu deneyeyim dedim..
gençler, yoldaslar bu zea, zea mays esprisi nedir Allasen? çok merak ettim.
bilen bilmeyen ben daha evvel de yazmıştın yastık kılıfına sokuyos biz. Hem ince, hem yüzüne çekemiyor, hem de üstünü açamıyor alkisalkisalkis alkisalkisalkis
anaa
kaçtılar
delü kafalar sizi
ben de ağlarm işte
neyse ademelim dorukuma geçmiş olsun
kıyamam canım yaa, sen de üzülme hemen zayıflamaz öyle. antibiyotik içiyolar sonuçta
szk kız topitos battaniyeyi mi örtüyon ? delirdin mi kız, o peluş ya. pişer totosu yavrukuşun. valla ben ince bi penye battaniye örtüyom. gece 4 ten sonra filan biraz serinliyo pike takviyesi yapıyorum. bence sen de daha ince bişeyler örtmelisin. o bahsettiğin battaniye ince de olsa peluş.. yine de sen bilirsin tabe
slm kızlar.bugün kabus dolu birgün geçirdik.
kızım yatakdan düştü.ben salondaydım,emzirdim yatağıma koydum serin yatsın diye benim yatağıma yatırdım.kenarlarınada yastık koymuştum.pat diye bir ses geldi.odaya bir fırladım anlatamam size,halen şoktayım.rabbim melekler kourdu yavrumu.eşimde evdeydi hemen aldık apar topar acile götürdük.allahdan bişi yokdu.biraz kafası şişdi.nasıl parçaladım kendimi nasıl suçladım siz tahmin edin artık anneler.eşim biyandan ben biyandan yavrum hem ağlıyo hem gülüyo babasına.
ben o panikle bacağımı komidin köşesine vurup kanatmışım mosmor bacağım.
büyük bir kaza atlattım kızlar.
buda bana ders oldu,asla ama asla yalnız yatırmıcam kızımı.nasıl döndü o yastıkları aştı anlamış değilim yaa.
neyse şekerlerim öpüyorum sizleri
ay çok geçmiş olsunnn canım benim ya... kıyamam ben kartopuma.. çok hareketliler annesi artık çoook düşe kalka buyuyecekler böyle, senin ne sucun var, sen istermiydin düşsün... hele bir ayaklansınlar düşüp düşüp kalkacaklar kızlar bir arkadasım oğlunu psikologa götürmüştü yeri gelmişken yazayım düştüklerinde v.s. sakın "kaka yer, pis bilmemne" falan yapmayın cunku bu şekilde olursa ilerde her basarısızlıklarında baska bir suçlu ararlar, kendilerine öz eleştiri yapmazlarmış.. Böyle durumlarda sen düştün, bir dahakinde dikkatli olursun, orada oynamazsın v.s. diye buyuk adam gibi konuşmak lazımmiş...
canım rep verecektim sana veremiyomuşummm:jeyyar:
bu tarz bilgiler veriyosun yaaa sana tşk ediyorummm.
paylaşımın için cokk saol.....a.s.Şeniz
gold.cum güsel bir bilgi teşekkür ederim cancaazım İnşallah bunlar hep aklımızda kalır yaa çok önemli detaylarrrr
bu arada sabah bahsettigim müjdemi desem kabusmu desemm nedir bilemediğimm bomba haber..
kızlar bende regl olanlar kervanına katıldım bu sabah itibariyleeee delikafadulden delikafadulden imdattttttt üzülcem ama Allah2ın gücüne gider diee üzülemiom neticede saglık belirtisi a.s çok şükür ama şu yazıda atlatsaydık bari be hiiç çekilmiyoo unutmuşum görmeyelii gelice tanıyamadım :roflol: bu arada bide şokk szk ile konustuk bugun telde.. ona söledim anammm kalp kalbe olurda şey şeye duymamıştım oda bugun sey olmuş ilk kez :1shok: :1shok: ay szk.cim dayanamadım atladım senden önce bacım :sinifsinif: delikafadulden :1hug: :teytey:
QUOTE ELVIRA- ELVIRADAN ALINTI
-tatlicadiarzu-kız ben vazgeçtim seni götürmücem -tatlicadiarzu-
ben artık öğrendim iyice ustası oldum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben yapıcam sana:jeyyar::jeyyar:
annene söyleseydin bir tokat atsaydı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bende rüyamda gördüm regl olduğumu, benim ki de kalp kalbe karsı sayılır mı :kedi::kedi:
bende dedim hayırdır insallah nurgunun etkisinde kaldım herhalde hihoyyyt
canım askolsun, yardımcı olursam ne mutlu sizin bebişleriniz benim bebişim hepsi bir :kedi:
gecen gece de sana özel birşey yazmıştım ortamda bebeklerin annenin ruh halini almasıyla ilgili, okudun mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?