- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.781
gold.cum güsel bir bilgi teşekkür ederim cancaazım İnşallah bunlar hep aklımızda kalır yaa çok önemli detaylarrrr
bu arada sabah bahsettigim müjdemi desem kabusmu desemm nedir bilemediğimm bomba haber..
kızlar bende regl olanlar kervanına katıldım bu sabah itibariyleeee delikafadulden delikafadulden imdattttttt üzülcem ama Allah2ın gücüne gider diee üzülemiom neticede saglık belirtisi a.s çok şükür ama şu yazıda atlatsaydık bari be hiiç çekilmiyoo unutmuşum görmeyelii gelice tanıyamadım :roflol: bu arada bide şokk szk ile konustuk bugun telde.. ona söledim anammm kalp kalbe olurda şey şeye duymamıştım oda bugun sey olmuş ilk kez :1shok: :1shok: ay szk.cim dayanamadım atladım senden önce bacım :sinifsinif: delikafadulden :1hug: :teytey:
annene söyleseydin bir tokat atsaydı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bende rüyamda gördüm regl olduğumu, benim ki de kalp kalbe karsı sayılır mı :kedi::kedi:
bende dedim hayırdır insallah nurgunun etkisinde kaldım herhalde hihoyyyt
zemuszemus
hah bende tam yazacaktım saliha nın havalı battaniyesinden mi diye zemuszemus zemuszemus polar gibi degil miydi o? seneye lazım olur mu battaniye bilmem ki, çok içimde kaldı o battaniyeler, üstelik yesilkoy pazarında gördüm gerci hala var mıdır bilmem yaz geldi neticede ama...
ay çok geçmiş olsunnn canım benim ya... kıyamam ben kartopuma.. çok hareketliler annesi artık çoook düşe kalka buyuyecekler böyle, senin ne sucun var, sen istermiydin düşsün... hele bir ayaklansınlar düşüp düşüp kalkacaklar..
kızlar bir arkadasım oğlunu psikologa götürmüştü yeri gelmişken yazayım düştüklerinde v.s. sakın "kaka yer, pis bilmemne" falan yapmayın cunku bu şekilde olursa ilerde her basarısızlıklarında baska bir suçlu ararlar, kendilerine öz eleştiri yapmazlarmış.. Böyle durumlarda sen düştün, bir dahakinde dikkatli olursun, orada oynamazsın v.s. diye buyuk adam gibi konuşmak lazımmiş...
kızlaaar
benim kızımın sol dişinin ucu çıktıııı
sonunda günlerdir huysuzdu sebebi ortaya çıktııııı
az önce emerken acıttı bi baktım ki çıktı
sabahtan beri eline aldığını geveleyip duruyordu
elimi çizdiii
çok sevindim
darısı ndiğer bebişlereee
öptüm şekerler
canım italyanca deniz'in annesi demek.. madre anne mare deniz;
sen istersen kısaca denizanası diyebilirsin delikafadulden delikafadulden
oğlumun adı Deniz kaydirigubbakcemile3
bence alabilirsin. ben puset boyunu almıştım. 80 e 110 du. ama 110 a 140 lığı da vardı. yatağın üstüne de serip kullanabilirsin ilerleyen yaşlarda.. hemi de alıcaksan şimdi al ucuza alırsın. ben de gecen sene bu aylarda almıştım ucuzdu ben aldıgımda..zemuszemus
hah bende tam yazacaktım saliha nın havalı battaniyesinden mi diye zemuszemus zemuszemus polar gibi degil miydi o? seneye lazım olur mu battaniye bilmem ki, çok içimde kaldı o battaniyeler, üstelik yesilkoy pazarında gördüm gerci hala var mıdır bilmem yaz geldi neticede ama...
kızlaar ay bi tuhafım bugün regl olayından galiba. eve geldiğimden beri ağlıyorum. çok kalmıycam o sebep.. hepinizii çoook öpüyorum..
nurgüncüm nasılsın bebişin nasıl
?
ay kızlar misafirlerim gitti bende ölüyom yorgunluktan bide alerjim başladı fenayım yani
hızlıca baktım bi geçmişe elvira yemeyecektin demek tatlıyı yemeyecektin ben yedirmeden bırakırmıydım seni sanıyorsun hahahaha
bhkcım bahane kabul etmiyoruz ayarla biletini
bizde seni çooooook seviyos bhkcım, topicin en şirine, en hamarat, en bilgin annişi... şöyle ki biz sirinler olsak, aramızda sende şirin baba olurdun alkisalkisalkis alkisalkisalkis
şimdi ben birkeresinde gülben ergen'in bir röpörtajını okumuştum. Orda soruyordu ki: "10 parmagınızda 10 marifet bir kişisiniz ama gercek Gülben Ergen kimdir necidir, hayattaki önceliğiniz nedir" diye
Esasen gayet mesleki bir soruydu ama gülben Ergen'in cevabı çok safça "Atlas'ın annesi" olmuştu. Çok hoşuma gitmişti. Bende hayatta beni anlatan önceliğimin Deniz'in annesi olmak olduğunu düşündüm ve oraya madre di mare yazdım, neden italyanca dersen kulağa hoş geldiği için. yani birsürü m yanyana gelmiş aynen yazıldığı gibi okununca kulağa hoş geliyor...
kızlaar ay bi tuhafım bugün regl olayından galiba. eve geldiğimden beri ağlıyorum. çok kalmıycam o sebep.. hepinizii çoook öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?