- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.761
saol canımm.bu tarz paylaşımlar benim için cokk iyii
ayrıca özelimden herhangi bişey almadım canım senden
ay cokk üzüldümm şimdii.alsaydım mutlaka sana bi tşk mesajı iletirdim canmmmm:çok üzgünüm:CADIARZU
saol canımm.bu tarz paylaşımlar benim için cokk iyii
ayrıca özelimden herhangi bişey almadım canım senden
ay cokk üzüldümm şimdii.alsaydım mutlaka sana bi tşk mesajı iletirdim canmmmm:çok üzgünüm:CADIARZU
kızlaaar
benim kızımın sol dişinin ucu çıktıııı
sonunda günlerdir huysuzdu sebebi ortaya çıktııııı
az önce emerken acıttı bi baktım ki çıktı
sabahtan beri eline aldığını geveleyip duruyordu
elimi çizdiii
çok sevindim
darısı ndiğer bebişlereee
öptüm şekerler
hay canınız cıkmaya,
yarıla yarıla okudum geçmişi :roflol:
alemsiniz siz toptan ya
bhk cım geçmiş olsun
geceleri de mi emmiyor?
yani tamamen mi kesildi?
diyet mi üzüntü falan mı kesti sütünü?
geçenlerde canımı sıkan bişey olmuştu benim de sütüm kesilir gibi oldu. şekerler yadim ya herşeyi yedim gelmedi süt sıkıntım geçene kadar. sonra da sağdım..azcık azcık
bu arada kendi kendime yazıyrod gibi mi oldum ne?:)
bu arada sabah bahsettigim müjdemi desem kabusmu desemm nedir bilemediğimm bomba haber..
kızlar bende regl olanlar kervanına katıldım bu sabah itibariyleeee delikafadulden delikafadulden imdattttttt üzülcem ama Allah2ın gücüne gider diee üzülemiom neticede saglık belirtisi a.s çok şükür ama şu yazıda atlatsaydık bari be hiiç çekilmiyoo unutmuşum görmeyelii gelice tanıyamadım :roflol: bu arada bide şokk szk ile konustuk bugun telde.. ona söledim anammm kalp kalbe olurda şey şeye duymamıştım oda bugun sey olmuş ilk kez :1shok: :1shok: ay szk.cim dayanamadım atladım senden önce bacım :sinifsinif: delikafadulden :1hug: :teytey:
Goldcum nikinin altında yazan yazınn anlamını merak ettim belk herkes biiliyodur ama
annene söyleseydin bir tokat atsaydı -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bende rüyamda gördüm regl olduğumu, benim ki de kalp kalbe karsı sayılır mı :kedi::kedi:
bende dedim hayırdır insallah nurgunun etkisinde kaldım herhalde hihoyyyt
canım italyanca deniz'in annesi demek.. madre anne mare deniz;
sen istersen kısaca denizanası diyebilirsin delikafadulden delikafadulden
oğlumun adı Deniz kaydirigubbakcemile3
kız cibiliyetsizin tekiyimkaydirigubbakcemile3 yapamam ağda filan
gider çatur çatur yaptırırım.:roflol::roflol::roflol:
denedim bir kere her tarafım morluk içerisinde ve kan kaybından az daha gidiyordum.
yaralar iyileşene kadar tüyler geri çıktı :kedi::kedi::kedi:
bizde seni çooooook seviyos bhkcım, topicin en şirine, en hamarat, en bilgin annişi... şöyle ki biz sirinler olsak, aramızda sende şirin baba olurdun alkisalkisalkis alkisalkisalkishay ya Rabbi ya,
bi normal yazın ya,
deli gibi gülüyorum,
kız da saf saf bakıyor suratıma kaydirigubbakcemile3
seviyorum sizi opuyorumnanaktan
ayyy yapma etme gold..
aştın kendini:roflol::roflol:
ay kızlar misafirlerim gitti bende ölüyom yorgunluktan bide alerjim başladı fenayım yani
hızlıca baktım bi geçmişe elvira yemeyecektin demek tatlıyı yemeyecektin ben yedirmeden bırakırmıydım seni sanıyorsun hahahaha
bhkcım bahane kabul etmiyoruz ayarla biletini
gecmiş olun canım a.s.
ben gelinceye kadar sen de gitmişsin , bu arada face deki gruba girmeye çalışmıştım bir yandan ama çok fazla giremediğim için atıldığımı öğrendim, gerçi sağolsun edolina niye olduğunu anlattı ama genede içim burkuldu bir an , aralık anneleri grubuna dahil olamadığımı farkettim, zaten buraya da öyle aman aman fazla yazma şansı bulamıyorum, gerçi elimden geldiğince okuyorum ama sürekli girenlere göre bu pek de yeterli gelmiyor sanırım, ama böyle düşünen arkadaşların da kendince haklı sebepleri vardır mutlaka hepsine saygım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?