2008 Aralık Anneleri

ay pardon canım iş yerindeyim ya tam okuyamamışım yalnış anlamışım
burda yazmışsınn ..geçmişi bazen okuyamıyorumm.bi ara geçmişi irdeliyeyyim artıkk

canım özele yazmamıştım, foruma yazmıştım senin için tekrar coppy paste yapiim

"Canım, belki de senin huzursuz olmandan etkileniyordur yani bir çeşit kısırdöngü, sen relax olursan bebişinde senin sakin elektriğini alacaktır. İlk baslarda bende senin gibiydim, inan ben rahatlayınca oğlumda rahatladı... Secret yap anacım, nasıl Elviramın hayat felsefesi eşegini kaybet neseni kaybetme ise benimki de hayatta hersey neye inandığına bağlıdırdır. "

hayırlı olsun ust diş mi alt diş mi?

diyetten olmadığına eminim cünkü ben 3 ayı geçti diyetteyim.
ve zaten başlarken daha azalma gibi bir belirti görseydim bırakacaktım diyeti.
olmadı,devam ettim.
üzüntün falan da yok çok şükür..

kızımın nasibi bu kadarmış galiba :bbo:

şey şeye karşı demek,
tövbe tövbeeee :roflol::roflol:

öldüm gülmekten miss :mymeka:

hay ya Rabbi ya,
bi normal yazın ya,
deli gibi gülüyorum,
kız da saf saf bakıyor suratıma kaydirigubbakcemile3

seviyorum sizi opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:

ay gidin ya,
ben cıkıyorum,
mafettiniz beni ŞenizŞeniz

hay ya Rabbi ya,
bi normal yazın ya,
deli gibi gülüyorum,
kız da saf saf bakıyor suratıma kaydirigubbakcemile3

seviyorum sizi opuyorumnanaktan
bizde seni çooooook seviyos bhkcım, topicin en şirine, en hamarat, en bilgin annişi... şöyle ki biz sirinler olsak, aramızda sende şirin baba olurdun alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayyy yapma etme gold..
aştın kendini:roflol::roflol:

şimdi ben birkeresinde gülben ergen'in bir röpörtajını okumuştum. Orda soruyordu ki: "10 parmagınızda 10 marifet bir kişisiniz ama gercek Gülben Ergen kimdir necidir, hayattaki önceliğiniz nedir" diye
Esasen gayet mesleki bir soruydu ama gülben Ergen'in cevabı çok safça "Atlas'ın annesi" olmuştu. Çok hoşuma gitmişti. Bende hayatta beni anlatan önceliğimin Deniz'in annesi olmak olduğunu düşündüm ve oraya madre di mare yazdım, neden italyanca dersen kulağa hoş geldiği için. yani birsürü m yanyana gelmiş aynen yazıldığı gibi okununca kulağa hoş geliyor...

ay kızlar misafirlerim gitti bende ölüyom yorgunluktan bide alerjim başladı fenayım yani
hızlıca baktım bi geçmişe elvira yemeyecektin demek tatlıyı yemeyecektin ben yedirmeden bırakırmıydım seni sanıyorsun hahahaha
bhkcım bahane kabul etmiyoruz ayarla biletini

gecmiş olun canım a.s.

ben gelinceye kadar sen de gitmişsin , bu arada face deki gruba girmeye çalışmıştım bir yandan ama çok fazla giremediğim için atıldığımı öğrendim, gerçi sağolsun edolina niye olduğunu anlattı ama genede içim burkuldu bir an , aralık anneleri grubuna dahil olamadığımı farkettim, zaten buraya da öyle aman aman fazla yazma şansı bulamıyorum, gerçi elimden geldiğince okuyorum ama sürekli girenlere göre bu pek de yeterli gelmiyor sanırım, ama böyle düşünen arkadaşların da kendince haklı sebepleri vardır mutlaka hepsine saygım var

nasıl yani canım anlamadım nereden atıldın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…