2008 Aralık Anneleri

günaydın kızlar
bende reglimin 3.gününü yaşıyorum dokuz aydan sonra çeşme gibiiiiiiiiiiiiiiiiiii sıcakdada çekilmiyor
duygusal yönü başka ağlamak istiyorum hep sebebsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydın güzel aralık annelerii
çalışanlara işi olanlara kolay gelsin diyorum
bebişlerin hepsini öpüyorum opuyorumnanaktan

benim de bugün birsürü işim var daha bahar temizliğimi bitiremedim. eşim sıkıştırıyor bitir de tatile yetişelim memlekete diyee.malum çocuk göstericez. ama ben geç gitmek istiyorum 1 ay kalmaya niyetim yok oralarda .tadında gidip gelmek istiyorum.
ayrıca artık,
benim kızım artık iyice dönüyor
ayak parmaklarını yiyor
saçlarımı yoluyorr
büyüdükçe tatlı oluyor kuzum.
geçen aya kadar ne kadar sevsemde yıldızım barışmıyordu bir türlü
benimm stresim yüzünden
Allaha şükür o günleri aştıkkaydirigubbakcemile5

günaydın tatlı aralık anaları.biz bugün kızımla başbaşayız.nöbet sırası bendedelikafadulden

meltemcim hoşgeldin canım

kızlar geçmişi okurken koptum ne o muhabbetler öyle yok şey şeye karşı yok kan kayıpları valla alemsiniz hani

nurgüncüm hemen söyliyeyim sonunda behlülle nihal evleniyorlarmış bir arkadaşım dizi başlar başlaer romanını okumuştu

bhkcım şimdi mama mı veriyorsun devam sütü olarak birde gözün aydın kociş gelmiş.

hymcim iyi tatiller baş başa bir hafta geçirirsiniz eşinle

kızlar aklıma gelenler ha bir de hakkımı yedirmem günün özeti topiğinin fikir babası tamamen benim ona göre haaa

Günaydıııııııııııınnn a.s.

İnşallah herkesler iyidir.Kaç gündür yoktuk.Yeni inciler çıktıysa hayırlı olsun.Tüm hastalara rabbim, hayırlı şifalar nasip etsin(amin).
Çok yoğunum,bugün hayırlısıyla İstanbul'a gidiyoruz.O kadar yoğunum ki nasipse 3 ay evime gelemeyeceğim.Bu kadar uzun bir tatile sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Hani üzülme kısmı belli bir süreden sonra çok sıkılıyorum da.Bu yıl 2 çocukla yolculuk yapacak olmanın yoğunluğu ve yorgunluğu da ayrı tabii ki.Valizlerin sayısı da arttı tabii ki.:bbo:

Bu arada naçizane bir önerim olacak.Burada da bazı bilgileri paylaşıyoruz ya;''seyahatta bebekle neler yapılabilir?''buna benzer bir bilgi vardı.Anca başlığı okuyabildim.İçeriğe bakamadım.Malum bir kız ve bir de abimiz olunca öncelikliler ve çokça vakit ayırıyorum.

Bunun gibi nedenlerle bu tür bilgiler okuyamadan geçmişte kalıyorlar.Acaba ayrı bir başlık altında bu tür genel bilgileri paylaşsak olmaz mı?O başlıklar bunun gibi hızlı ve çokça paylaşılmadığı için okunması daha kolay olacaktır.
Bu tür bilgiler ekleyen arkadaşlar orada tekrar ekleseler nasıl olur?Ne dersiniz?
opuyorumnanaktan a.s.a.s.

evt mihenkcim mama veriyorum geceleri ve sabah uyanınca..
toplam 500 ml kadar...

evet kocacım da geldi şükür :asigim:

Günaydın Aralık anneleri.
bu sabah çok erken uyandım. çıkmadan işim bitince size bi cee diyim dedim..
güzel bir gün olsun.
muckss

canıım ne güsel sürprüss olmuşş buu alkisalkisalkis bi ara hep senle başlardık günee sabahın köründe ne güsel kaydirigubbakcemile3 neyse bunada şükür hiç görüşememekten iyidir a.s bu arada hüzünlenmişsin dün. hiç ağlama :teselli: malum nerdeyse 1.5 senedir regl olmanın verdiğii değişimm hemm oğlunu özlemişsindir derken duygu yoğunluğu yaşamıssındır canım yani öyle olmasını umuyorum başka bişee olmasındaa.. :1hug: a.s.

bende bu topişşii yatagına seriyorum bu ara yumuşacıkk uyuyoo oğlumm :sm_cool: gerçii bnm oğlumun uyku düzenini düşünürsek yanlış anlaşılma olmasın yanii battaniyenin adını kötüye çıkarmayalım :roflol:

kızımın alt dişi goldcum

hayırlı uğurlu olsun canımm Allah 32 diş gülmek nasip etsin ömür boyu sağlıkla :dance: darısı bize AMİN

bende bilemedim edolinam ne desemmmm.. sabah sabah midenizi bulandırmiyim amaa valaa 2 gündür ikidebir heryerim battıı.. unutmusum başedemiyom yaaaa nasıll yapılırdıki oturup kalktıkça falan :roflol: töbee töbee.. böö iğrencim sorry :roflol:

HERKESE HAYIRLI CUMALARRRRRRRR yaşasın cum cum cuma yaşasın cumaaaaaaaa :sm_cool:

artık bende ayda 3 gece mama vericem.nöbette olduğum zamanlar.babası getirse sıcak yatağından kaldırırp getirmek daha riskli geldi bana

kızlaar ay bi tuhafım bugün regl olayından galiba. eve geldiğimden beri ağlıyorum. çok kalmıycam o sebep.. hepinizii çoook öpüyorum..

canım ya bir yerde vucuda ki ödemin gözyası ile atıldığını lahusaların bu yuzden sebepsiz agladıklarını okumustum, muhtemelen senin ki de bu yuzdendir ama için parçalandı ağlama bakiiim Şeniz
[QUOTE BHK

bu arada çıktığımdan beri aklımda bu yazdıkların var.
acaba yanlış anlaşıldım mı diye açıklama yapma gereği duydum goldum.
hani aştın kendini dedim ya,
bu espirinin süper oluşundan kaynaklanan bir sözdü.
hani şu deniz anası olayıkaydirigubbakcemile3
yoksa hani italyanca yazmışsın vs diye değil..
ay yine bi garip anlattım da anla sen artık,
uykum var benim mirmirmirmir
[/QUOTE]

anladım canım bende aynen super esprilerime dediğini dusunmustum :lepi: :lepi:
diğer açıklamayı da ciddi cevap olarak yazdım, paylasmak istediğimden seninle ilgisi yok yani Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
bi günaydında bizden olsunnnnna.s.

goldgelb cimm msj okudumm.sanırım cok haklısınnnnnn.aslında herzamn relaks olmakta fayda var ama bazen insanın elinde olmuyoo.sanırım buda yapı meselesinden kaynaklıyo..
normalde cok rahat bi insanımdır.yer yarılsa misali umruma gelmez.ama oğluşum söz konusu olduğunda o kadar da rahat olamıyorumm.işte aman yalnış yaparmıyım.eksik mi yaptımm.yetersizmiyimm der dururuumm.buda sanırım daha stres li olmamı sağlıyoooo....CADIARZU

:lepi:turkbayragi Benim kızım, artık kurbağalama (ayy yoksa kelebek miydi :roflol:)ve sırtüstü yüzen yüzücüler misali susuz(denizsiz,deresiz,havuzsuz)yüzüyor yani odada emekliyor. turkbayragi:lepi:

:roflol::roflol:

evt mihenkcim mama veriyorum geceleri ve sabah uyanınca..
toplam 500 ml kadar...

evet kocacım da geldi şükür :asigim:

gözün aydın bhk.cim kaydirigubbakcemile2

iyi yolculuklar iyi tatiller maydonoscumm 3 ay uzunmuşş ama gittiğin yerede kendi evin gibi alışırsın İnşallah rahat mutlu bir yaz geçirirsinis. öpüyoruzzzzzzz :1hug:

mihenkcim kafama taş düştü sırnaşık şey evet öğrendim fikrin senden çıktıgını ve sonradan senide tebrik ettim diğer ana özet başlığında.. yiğidin hakkı yiğide a.s.

bu arada nihalle evlenebiliyosaa bihterle kaçamakları hiç ortaya çıkmicak hiç yakalanmicaklar anlamınamı geliyo yanii.. ayy çok heycanlıı .. dün bihter pek sümüklü göründü gösüme :roflol:

bu arada dünkü muhabbetler hakkaten bu sabah bida okudumda sabah pür neşe başladım çok komikti Allah razı olsun hepinicinisden :1rolleyes:

canım inan hepimis gectik o yollardan seninde atlatmana çook sevindim artık iyi olmanaa.. zor şey çocuk büyütmek belki hala ara ara morelimis bozulup korkulara ümitsizliğe kapılabiliris ama burda hep destek tam destekk kaka depresyonları hemencik kovalıyorus kaydirigubbakcemile5

sonunda bu sefer mecbur yapacanmı ütüyü bacım.. hadi kolay gelsinn iyi gesmeler size valla yoklugun çook belli olaacak buralardaa hym.cim kendine bebişine iyi bakk seni özlüüces anacıımmm buyrunnnnnnnnn

günaydın anneler
HYM nasılsın canım
miss sen de burdasın nasılsın canım
hasta olan bebişlere Allah'tan şifalar diliyorum

cococummmmmm Şeniz sende daha çok muhabbete gelsene yaaaaa özlüyos senidee :1hug:

günaydın tüm aralık anneleri hepinize hayırlı cumalar umarım güzel bir gün olur tüm bebişler ve sizler için

Missciiiiimm a.s. opuyorumnanaktan

Miss sana çok yakın olmasa da yakın bir yere geliyorum.Bir ihtimal 15 gün ıstanbul kalan 2.5 ay Artvin,bir ihtimal tüm yaz ıstanbul'dayız.Hayırlısı ALLAH(CC)tan inşallah(amin).(Bir yandan da HYMcim gibi ütü yapıyorum.)

Sevgiler.

maşalllahhh sizeeeeeeeealkisalkisalkis

ALLAH(CC)razı olsun teyzesi.Hayırlısıyla darısı tüm bebişlerimize olsun.

İnşallah,hayırlısıyla tüm güzellikleri tüm analar,babalar kuzucuklarıyla birlikte yaşasınlar(amin).

opuyorumnanaktan

evet maydanoss cum maşallah size ianşallah yürüyüp koştuğu günleride görürsün

ALLAH(CC)razı olsun teyzesi.Hayırlısıyla darısı tüm bebişlerimize olsun. İnşallah,hayırlısıyla tüm güzellikleri tüm analar,babalar kuzucuklarıyla birlikte yaşasınlar(amin).

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…