- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.801
Günaydın Aralık anneleri.
bu sabah çok erken uyandım. çıkmadan işim bitince size bi cee diyim dedim..
güzel bir gün olsun.
muckss
bende bu topişşii yatagına seriyorum bu ara yumuşacıkk uyuyoo oğlumm :sm_cool: gerçii bnm oğlumun uyku düzenini düşünürsek yanlış anlaşılma olmasın yanii battaniyenin adını kötüye çıkarmayalım :roflol:bence alabilirsin. ben puset boyunu almıştım. 80 e 110 du. ama 110 a 140 lığı da vardı. yatağın üstüne de serip kullanabilirsin ilerleyen yaşlarda.. hemi de alıcaksan şimdi al ucuza alırsın. ben de gecen sene bu aylarda almıştım ucuzdu ben aldıgımda..
yarın doktor kontrolümüz var ve belki biz de ek gıdalara başlayacağız. Sonra da 3 gün İstanbuldayız, yokuz. pek sık giremem hepinizi kocaman öpüyoruz minnoşlaropuyorumnanaktan
kızımın alt dişi goldcum
ayy şirin baba mı kaydirigubbakcemile3
missciğime bakarak,
yok artık demek istiyorum:jeyyar:
goldgelb Şeniz
sırnaşık şeysırnaşık şey :jeyyar: :roflol: şirinlerr benzetmesi bnmde çok hoşuma gitti şirin babaa.. bhk bilgin şirinde olabilirmişş opuyorumnanaktan[/B]
Regl olan anneler gözünüz aydın mı desem ne desem...Darısı bizim başımıza diyeyim en iyisi.
Gold alemsin sen.Deniz anası mı?kaydirigubbakcemile3
İlkim'cim çok geçmiş olsun.Neyse ki birşey olmamış kızımıza.Dikkat et annesi.
kızlaar ay bi tuhafım bugün regl olayından galiba. eve geldiğimden beri ağlıyorum. çok kalmıycam o sebep.. hepinizii çoook öpüyorum..
evt mihenkcim mama veriyorum geceleri ve sabah uyanınca..
toplam 500 ml kadar...
evet kocacım da geldi şükür :asigim:
Günaydıııııııııııınnn a.s.
İnşallah herkesler iyidir.Kaç gündür yoktuk.Yeni inciler çıktıysa hayırlı olsun.Tüm hastalara rabbim, hayırlı şifalar nasip etsin(amin).
Çok yoğunum,bugün hayırlısıyla İstanbul'a gidiyoruz.O kadar yoğunum ki nasipse 3 ay evime gelemeyeceğim.Bu kadar uzun bir tatile sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Hani üzülme kısmı belli bir süreden sonra çok sıkılıyorum da.Bu yıl 2 çocukla yolculuk yapacak olmanın yoğunluğu ve yorgunluğu da ayrı tabii ki.Valizlerin sayısı da arttı tabii ki.:bbo: a.s.a.s.
günaydın tatlı aralık anaları.biz bugün kızımla başbaşayız.nöbet sırası bendedelikafadulden
kızlar geçmişi okurken koptum ne o muhabbetler öyle yok şey şeye karşı yok kan kayıpları valla alemsiniz hani
nurgüncüm hemen söyliyeyim sonunda behlülle nihal evleniyorlarmış bir arkadaşım dizi başlar başlaer romanını okumuştu
kızlar aklıma gelenler ha bir de hakkımı yedirmem günün özeti topiğinin fikir babası tamamen benim ona göre haaa
günaydın güzel aralık annelerii
çalışanlara işi olanlara kolay gelsin diyorum
bebişlerin hepsini öpüyorum opuyorumnanaktan
benim de bugün birsürü işim var daha bahar temizliğimi bitiremedim. eşim sıkıştırıyor bitir de tatile yetişelim memlekete diyee.malum çocuk göstericez. ama ben geç gitmek istiyorum 1 ay kalmaya niyetim yok oralarda .tadında gidip gelmek istiyorum.
ayrıca artık,
benim kızım artık iyice dönüyor
ayak parmaklarını yiyor
saçlarımı yoluyorr
büyüdükçe tatlı oluyor kuzum.
geçen aya kadar ne kadar sevsemde yıldızım barışmıyordu bir türlü
benimm stresim yüzünden
Allaha şükür o günleri aştıkkaydirigubbakcemile5
selam kızlar. bizim kayınvalidenin misafirleri bu akşam gidiyorlar....:jeyyar:
benim de kardeşim geldi savas'tan bilg. o meşgul ediyor sürekliklava:
bir de eşimi 1 hafta eğitime gönderiyor kurum Erzincan'a
o da bizi de götürüyor. 1 hafta buralara uğrayamam yani.:asigim:alkisalkisalkis
şimdii de çamaşır yıka, ütü yap koşturuyorum valla. -tatlicadiarzu-
malum ütü birikmişti üstüne yeni yıkananlar da gelince baya bi birikti.
şimdi artık mecburum yapmaya:mymeka:
günaydın anneler
HYM nasılsın canım
miss sen de burdasın nasılsın canım
hasta olan bebişlere Allah'tan şifalar diliyorum
:lepi:turkbayragi Benim kızım, artık kurbağalama (ayy yoksa kelebek miydi :roflol:)ve sırtüstü yüzen yüzücüler misali susuz(denizsiz,deresiz,havuzsuz)yüzüyor yani odada emekliyor. turkbayragi :lepi:
:roflol::roflol:
maşalllahhh sizeeeeeeeealkisalkisalkis
evet maydanoss cum maşallah size ianşallah yürüyüp koştuğu günleride görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?