2008 Aralık Anneleri

Maşallah canım yaa ne güsell .. geçenlerde bi yerdee emekleyen bebekler vardıı.. onları görünce ay öyle sevimlilerkii insanın canı çekioo.. bnmkindede varr belirtilerr dötünü baya havaya kaldırıyo dizlerinin üstünde duruyoo ama koca kafasını kaldıramıyo aynanda :roflol: sabır sabır o günlerde gelecek İnşallahh zaten zor yetişiriz bi ayaklansınlar ayvayı yedik bida kaydirigubbakcemile3

ayy miscim utandım bak şimdi.

ayy delii kızz ne utanıyosunn bee bende seni geç farkettiğime utanmıştım meselaa :asigim: Şeniz

bnmde oğlusumun odasında eşimle bnm ayrı ayrı çerceveli vesikalık resmimiz var.. bak bu anne bu baba die die öğrettim.. özel bişimi bilmiiom ama hani baba dediğimde uzanıp eşimin resmnimi hani anne dediğimde uzanıp bnm resmimi alıyo elinee oğluşum Maşallah benim çoook hoşuma giidioo.. zatenn tanıyodu babasını falan elbette salonda otururkende hani baba diyince dönüp bakıo ama ne biliymm böle gelişimler valla duygulanıoom mafoldumben Allah'ım ne güsel şeyler yaa canımm canlarımmmmmm :1hug:

eh madem ipucu vermeye basladınız bende devam ediiim onların evlendiklerini gören Bihter üzüntüsünden intihar eder... Tabii bunlar hemencene olmaz :) eserde Melih Bey Takımı oldukça alaturka bir ailedir buna karsılık Nihal son derece modern ve avrupaidir. Düğünde Firidevs Hanım ud çalar, kızları göbek atar; bunu gören nihal çıldırır mamafih matmazel çok erken ayrılır köskten akabinde Bülent yatılı okula gider, Bihter'le Behlül'ün aşkını tek çözen Beşir zatüre olur Bihter sırları ortaya çıkmasın diye ilaçlarını verdirmez Beşir ölür. Nihal yurt dısına okumaya gider çok güzelleşip geri döner, Behlül Nihal'e aşık olur evlenirler buna dayanamayan Bihter intihar eder, ölür...

günaydın şekerlerim.
geçmişi okumadan yazmaya başladım.
maydonozcuğum ist.nersesine geliyosun

yarın annem,babam,kardeşim geliyo.anneciğim yardıma geliyo canım benim.
kayınvalidem de hiç arayıp sormadan gitti yazlığa memlekete.hep ben arayıp,sorcam.bende ne aradım ne sordum.insan yardıma ihtiyacın varmı diye sorar ya.nekadar gamsız insanlar var.neyse...

kızım bi huzursuz,iştahsız,.üst damakları beyazlaşmış.acaba ondanmı ki acep

Günaydın Aralık anneleri.
bu sabah çok erken uyandım. çıkmadan işim bitince size bi cee diyim dedim..
güzel bir gün olsun.
muckss

günaydınn tatlı mı tatlı aralık anneleri....

Eee benden de günaydın o zaman:)

mis gibi bir gün olsun hepiciğimizeopuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleropuyorumnanaktan

günaydın anneler
HYM nasılsın canım
miss sen de burdasın nasılsın canım
hasta olan bebişlere Allah'tan şifalar diliyorum

mrb hanımlar nasılsınız bu arada herkese hayırlı cumalar

günaydın tüm aralık anneleri hepinize hayırlı cumalar umarım güzel bir gün olur tüm bebişler ve sizler için

hepinize günaydinlar canlar
herkese kocaman öpücükler yolluyorumm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
maydanoz, bmeltemb, edam_y+, goldgelb+, ilkim_1983+, lora+, mihenk, miss12+, nurten36, superselma

Maşallah kıslaaar pek bir kalabalıklaştık yine. a.s.

İlkimcim ,nasipse Şirinevler'e geleceğiz. a.s.

evet canım bende üzüldüm hatta elvirayla konuştuk ankaraya gidebilsem nurgünlede görüşcem diye bir dahakine inşallah canım

kizlar ben uyumaya gidiyorum
sonra gelirim yine
dun kalabalik misafir agirladim görümcelerim geldi
sonrada gec yattim
isallah benim sipa uyanmaz ben ne zaman yatsam 15 dk sonra uyaniyor
gelirim yine

inanmııyoorummmmmmmmmmm mafoldumben ya böle olmasınn yaa sevenlerr ayrılmasınn gerçi onlarınki bi tuhaf sevgi ama sonuçta su haliylee behlül nihali haketmiiyooooooo

gözün aydın bıldırcınımmmmm oh ohh sositososito

Hayırlı Cumalaaaaar!!

Maşallah ona!Süper yüzen bebek kaydirigubbakcemile2

Kız Miss iyi fikirmiş bu ya.Ben de yapayım.ayrı ayrı fotoğrafımız var mı ki bizim fisfisfis Bi bakayım.

Ooo..Gözün aydın İlkim.Annenler geliyor demek.Diğerini boşver canım ya.Canını sıktığına,düşündüğüne değmez.
Diş geliyodur annesi.Anişim de üst damağını parmaklayıp duruyo.Aynı anda çıkarıverirler yine bizim kızlar kaydirigubbakcemile5

inanmııyoorummmmmmmmmmm mafoldumben ya böle olmasınn yaa sevenlerr ayrılmasınn gerçi onlarınki bi tuhaf sevgi ama sonuçta su haliylee behlül nihali haketmiiyooooo

Dizi forumuna çevirdiniz forumu.Geliyo klava:

Kuşadasııı yolları taştaaan..Sen çıkardıın beni beni baştaaan!!... :teytey: sositososito :dance:
Pazar akşamı buradayım.
Ben gider kızlaaar.Hadi byeeee

meltemcim sen bana hiç öyle bişi demedin ama naniknanik
ankaraya gidersem nurgünle buluşmaya bhk haberinaniknanik
olmaması lazım demiştin:roflol:
şimdide başka konuşuyorsun bak hiç yakıştıramadım sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaaaaaa sus kıs :mymeka: bhk vuracak şimdi beni :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…