- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.821
:lepi:turkbayragi Benim kızım, artık kurbağalama (ayy yoksa kelebek miydi :roflol:)ve sırtüstü yüzen yüzücüler misali susuz(denizsiz,deresiz,havuzsuz)yüzüyor yani odada emekliyor. turkbayragi :lepi:
:roflol::roflol:
ayy miscim utandım bak şimdi.
günaydın tatlı aralık anaları.biz bugün kızımla başbaşayız.nöbet sırası bendedelikafadulden
meltemcim hoşgeldin canım
kızlar geçmişi okurken koptum ne o muhabbetler öyle yok şey şeye karşı yok kan kayıpları valla alemsiniz hani
nurgüncüm hemen söyliyeyim sonunda behlülle nihal evleniyorlarmış bir arkadaşım dizi başlar başlaer romanını okumuştu
bhkcım şimdi mama mı veriyorsun devam sütü olarak birde gözün aydın kociş gelmiş.
hymcim iyi tatiller baş başa bir hafta geçirirsiniz eşinle
kızlar aklıma gelenler ha bir de hakkımı yedirmem günün özeti topiğinin fikir babası tamamen benim ona göre haaa
Günaydın Aralık anneleri.
bu sabah çok erken uyandım. çıkmadan işim bitince size bi cee diyim dedim..
güzel bir gün olsun.
muckss
günaydınn tatlı mı tatlı aralık anneleri....
Eee benden de günaydın o zaman:)
mis gibi bir gün olsun hepiciğimizeopuyorumnanaktan
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleropuyorumnanaktan
selam kızlar. bizim kayınvalidenin misafirleri bu akşam gidiyorlar....:jeyyar:
benim de kardeşim geldi savas'tan bilg. o meşgul ediyor sürekliklava:
bir de eşimi 1 hafta eğitime gönderiyor kurum Erzincan'a
o da bizi de götürüyor. 1 hafta buralara uğrayamam yani.:asigim:alkisalkisalkis
şimdii de çamaşır yıka, ütü yap koşturuyorum valla. -tatlicadiarzu-
malum ütü birikmişti üstüne yeni yıkananlar da gelince baya bi birikti.
şimdi artık mecburum yapmaya:mymeka:
günaydın anneler
HYM nasılsın canım
miss sen de burdasın nasılsın canım
hasta olan bebişlere Allah'tan şifalar diliyorum
günaydın kızlar
bende reglimin 3.gününü yaşıyorum dokuz aydan sonra çeşme gibiiiiiiiiiiiiiiiiiii sıcakdada çekilmiyor
duygusal yönü başka ağlamak istiyorum hep sebebsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın güzel aralık annelerii
çalışanlara işi olanlara kolay gelsin diyorum
bebişlerin hepsini öpüyorum opuyorumnanaktan
benim de bugün birsürü işim var daha bahar temizliğimi bitiremedim. eşim sıkıştırıyor bitir de tatile yetişelim memlekete diyee.malum çocuk göstericez. ama ben geç gitmek istiyorum 1 ay kalmaya niyetim yok oralarda .tadında gidip gelmek istiyorum.
ayrıca artık,
benim kızım artık iyice dönüyor
ayak parmaklarını yiyor
saçlarımı yoluyorr
büyüdükçe tatlı oluyor kuzum.
geçen aya kadar ne kadar sevsemde yıldızım barışmıyordu bir türlü
benimm stresim yüzünden
Allaha şükür o günleri aştıkkaydirigubbakcemile5
günaydın tatlı aralık anaları.biz bugün kızımla başbaşayız.nöbet sırası bendedelikafadulden
meltemcim hoşgeldin canım
kızlar geçmişi okurken koptum ne o muhabbetler öyle yok şey şeye karşı yok kan kayıpları valla alemsiniz hani
nurgüncüm hemen söyliyeyim sonunda behlülle nihal evleniyorlarmış bir arkadaşım dizi başlar başlaer romanını okumuştu
bhkcım şimdi mama mı veriyorsun devam sütü olarak birde gözün aydın kociş gelmiş.
hymcim iyi tatiller baş başa bir hafta geçirirsiniz eşinle
kızlar aklıma gelenler ha bir de hakkımı yedirmem günün özeti topiğinin fikir babası tamamen benim ona göre haaa
Günaydıııııııııııınnn a.s.
İnşallah herkesler iyidir.Kaç gündür yoktuk.Yeni inciler çıktıysa hayırlı olsun.Tüm hastalara rabbim, hayırlı şifalar nasip etsin(amin).
Çok yoğunum,bugün hayırlısıyla İstanbul'a gidiyoruz.O kadar yoğunum ki nasipse 3 ay evime gelemeyeceğim.Bu kadar uzun bir tatile sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Hani üzülme kısmı belli bir süreden sonra çok sıkılıyorum da.Bu yıl 2 çocukla yolculuk yapacak olmanın yoğunluğu ve yorgunluğu da ayrı tabii ki.Valizlerin sayısı da arttı tabii ki.:bbo:
Bu arada naçizane bir önerim olacak.Burada da bazı bilgileri paylaşıyoruz ya;''seyahatta bebekle neler yapılabilir?''buna benzer bir bilgi vardı.Anca başlığı okuyabildim.İçeriğe bakamadım.Malum bir kız ve bir de abimiz olunca öncelikliler ve çokça vakit ayırıyorum.
Bunun gibi nedenlerle bu tür bilgiler okuyamadan geçmişte kalıyorlar.Acaba ayrı bir başlık altında bu tür genel bilgileri paylaşsak olmaz mı?O başlıklar bunun gibi hızlı ve çokça paylaşılmadığı için okunması daha kolay olacaktır.
Bu tür bilgiler ekleyen arkadaşlar orada tekrar ekleseler nasıl olur?Ne dersiniz? opuyorumnanaktan a.s.a.s.
mrb hanımlar nasılsınız bu arada herkese hayırlı cumalar
bi günaydında bizden olsunnnnna.s.
goldgelb cimm msj okudumm.sanırım cok haklısınnnnnn.aslında herzamn relaks olmakta fayda var ama bazen insanın elinde olmuyoo.sanırım buda yapı meselesinden kaynaklıyo..
normalde cok rahat bi insanımdır.yer yarılsa misali umruma gelmez.ama oğluşum söz konusu olduğunda o kadar da rahat olamıyorumm.işte aman yalnış yaparmıyım.eksik mi yaptımm.yetersizmiyimm der dururuumm.buda sanırım daha stres li olmamı sağlıyoooo....CADIARZU
günaydın tüm aralık anneleri hepinize hayırlı cumalar umarım güzel bir gün olur tüm bebişler ve sizler için
günaydın şekerlerim.
geçmişi okumadan yazmaya başladım.
maydonozcuğum ist.nersesine geliyosun
yarın annem,babam,kardeşim geliyo.anneciğim yardıma geliyo canım benim.
kayınvalidem de hiç arayıp sormadan gitti yazlığa memlekete.hep ben arayıp,sorcam.bende ne aradım ne sordum.insan yardıma ihtiyacın varmı diye sorar ya.nekadar gamsız insanlar var.neyse...
kızım bi huzursuz,iştahsız,.üst damakları beyazlaşmış.acaba ondanmı ki acep
canım biz gayet iyiyiz ya siz?
buluşma haberlerinizi ve resimlerinizi gördüm
sizin adınıza mutlu oldum
kendi adıma görüşemediğimiz için hakketen üzüldüm
umarım bir dahaki gezide ank. da olursunuz vereliniortak
evet canım bende üzüldüm hatta elvirayla konuştuk ankaraya gidebilsem nurgünlede görüşcem diye bir dahakine inşallah canım
günaydın şekerlerim.
kayınvalidem de hiç arayıp sormadan gitti yazlığa memlekete.hep ben arayıp,sorcam.bende ne aradım ne sordum.insan yardıma ihtiyacın varmı diye sorar ya.nekadar gamsız insanlar var.neyse...
kızım bi huzursuz,iştahsız,.üst damakları beyazlaşmış.acaba ondanmı ki acep[/QUOne güzel benimde bi haftaya kadar annem gil geliyolar hem tatile hem yardıma belki iklim kızımızın ücüncü dişi cıkıyodurdaha bizimkinde tık yok
diyosun :dilcikar:
eh madem ipucu vermeye basladınız bende devam ediiim onların evlendiklerini gören Bihter üzüntüsünden intihar eder... Tabii bunlar hemencene olmaz :) eserde Melih Bey Takımı oldukça alaturka bir ailedir buna karsılık Nihal son derece modern ve avrupaidir. Düğünde Firidevs Hanım ud çalar, kızları göbek atar; bunu gören nihal çıldırır mamafih matmazel çok erken ayrılır köskten akabinde Bülent yatılı okula gider, Bihter'le Behlül'ün aşkını tek çözen Beşir zatüre olur Bihter sırları ortaya çıkmasın diye ilaçlarını verdirmez Beşir ölür. Nihal yurt dısına okumaya gider çok güzelleşip geri döner, Behlül Nihal'e aşık olur evlenirler buna dayanamayan Bihter intihar eder, ölür...
günaydın şekerlerim.
opuyorumnanaktan ayyyyy canımcım ankarya gelip seni görmeden olur mu heeeçççç :lepi:
:lepi:turkbayragi Benim kızım, artık kurbağalama (ayy yoksa kelebek miydi :roflol:)ve sırtüstü yüzen yüzücüler misali susuz(denizsiz,deresiz,havuzsuz)yüzüyor yani odada emekliyor. turkbayragi :lepi:
:roflol::roflol:
bnmde oğlusumun odasında eşimle bnm ayrı ayrı çerceveli vesikalık resmimiz var.. bak bu anne bu baba die die öğrettim.. özel bişimi bilmiiom ama hani baba dediğimde uzanıp eşimin resmnimi hani anne dediğimde uzanıp bnm resmimi alıyo elinee oğluşum Maşallahbenim çoook hoşuma giidioo.. zatenn tanıyodu babasını falan elbette salonda otururkende hani baba diyince dönüp bakıo ama ne biliymm böle gelişimler valla duygulanıoom mafoldumben Allah'ım ne güsel şeyler yaa canımm canlarımmmmmm :1hug:
inanmııyoorummmmmmmmmmm mafoldumben ya böle olmasınn yaa sevenlerr ayrılmasınn gerçi onlarınki bi tuhaf sevgi ama sonuçta su haliylee behlül nihali haketmiiyooooo
:mymeka: aksini bi dene istersen Şeniz
ne kızıyon ki küçücük bi kızım ben amaaaa üüüüüüüüü mafoldumben
meltemcim sen bana hiç öyle bişi demedin ama naniknanik
ankaraya gidersem nurgünle buluşmaya bhk haberinaniknanik
olmaması lazım demiştin:roflol:
şimdide başka konuşuyorsun bak hiç yakıştıramadım sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?