2008 Aralık Anneleri

anaaa kulubü gezdim geldim halen daha kimse yok :mymeka:
kocacılar siziii :kedi:
kocası pazar günleri çalışanlarıda düşünün az canımm kaydirigubbakcemile

ay kızlar bende durudan dolayı hiç giremiyorum aslında giriyorum fakat yazıcak zaman bulamıyorum inşallah hepiniz iyisinidir
elifcim geçmiş olsun eşine
szk cım ya bizde de var aynı sorun ağlıya sızlaya yediriyorum ne taklalar atıyorum inşallah düzelir
nurgüncüm ben varım canım üstelik kocamda dışrda nasılsın bebişin nasıl uyudumu bu saatte

aa ben atlamışım ya
elifcim geçmiş olsun canım ya

cicikız cım oğlan öglen bir kalktı
yeni yattı sıpa
ama bittim ben dermanım yok
hiç halim kalmadı
yarın soluğu annemlerde alıcam
zaten hafif grip gibiyim
ufff
senindemi kocin çalışıyo pazarları
ne zor değilmi
baksana forumda 1 tane bayan yok
hepsi kocilerinin yanında
balkona bile çıkmıyorum hırsımdan
herkes balkonlarda mangal yapan oturup çayını içen
ne kadar hafta içi 1 gün izinlide olsa
pazarın yerini tadını hiç bir gün tutmuyor

kızlar nezle mi grip mi bişi oldum ama hadi hayırlısı.. Oğluşa bulaşmasın bana yeter.. zemuszemus

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Herkesi öpüyorummm.Şeniz

szk cım geçmiş olsun canım
nurgüncüm valla kocamla değilim.sabah 8 den beri hastanedeyim.hakkaten ara ara girip bakıyorum hakkaten kimseler yok.bugün ilk kez kızımdan ayrı uyudum.canım kızım benim.gündüz devamlı emmeye geldi ama gecede getirecekti babası ben getirme dedim.dışarsı çok soğuk daha yeni bronşitten kurtuldu tekrar hasta etmeyelim dedim.ama burnumda tütüyor

ha kızlar birde ne paylaşıcam.dün sabahtan beri nöbetciyim ya annemler eşimi aramışlar zeynep napıyor diye.eşimde telin sesini açmış.annem konuşurken zeynep bir müddet dinleyip dinleyip dudağını bükerek başlamış ağlamaya.tabi anneannede dayanamayıp o da başlamış ağlamaya.eşim bana anlattı ben de ağlıycaktım ama neyse dedim.zaten eşimde kızdı ne kadar meraklıymışsınız ağlamaya diye.
ama aynı muameleyi biz kurstayken anneme bırakmıştık bizim sesimizi duyduğunda yapmıştı.
yavrum geleli 1 hafta oldu hala unutmamış anneannesini.

mihenkcim.. bizim annanede ankarada oldugu için bizimde var öle maceramızz.. ama sonra anladıkki derdi telefonla kaydirigubbakcemile3 telefondaki sesle yani annane dede veya biiippppp sesi hiç farketmiyo hemen dudak bükmeye başlıo meger hasretten değilmiş boşa üzülmeyin yani . bende çok duygulanıodum önceden amaa tel.den korkuomuş.. telefonla konusmadan sadece bipp sesi falan dinlet yada tuşa bass bak yine dudak bükecekk :roflol: yada kayra beni kandırdı kaydirigubbakcemile3

kızlar nezle mi grip mi bişi oldum ama hadi hayırlısı.. Oğluşa bulaşmasın bana yeter.. zemuszemus

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Herkesi öpüyorummm.Şeniz

canım geçmiş olsunn oğlişe bulasşmadan tez vakit iyileşmen dileğiyle.. bu regl olayı bizim bünyeleri zayıflattı heralde amma çürükmüşüz bacım beeee opuyorumnanaktan h.sonunki halimi düşünüomda :roflol: sanada ii haftalar tatliimo

cococum bhk.cim.. şimdi edamycimde geliirr hym.cim olsa odsa gelirdii.. toptann iyi haftalar diliyorumm arkadaşlarrrrrrrr opuyorumnanaktan bu asrada coco.. bhkdan aldık haberi gecen hafta iyi kilo vermişsin tebrik ederiinn alkisalkisalkis

günaydın anneler
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle

mihenk cim elbet zordur senin için..mecbursun ama canım daha çok ayrı geceleriniz olacak..
canı sağolsunda yavrunun..herşey onlar için sonuçta..

miss12 sabah sabah formundasın gene..
nerden geliyo bu neşe kikirdeyerek mi uyanıyon yataktan anlamıyomki seni ben
neyse hemşerim bas gaza garii

herkese günaydııııınnn
oğluşu uyuttum snunda:teytey:
gerçi dağğğ gibi bi ütü var beni bekleyen:roflol:
ayol ben 2 ütülüyorsam ertesi gün 5 tane ekleniyo
azalacağına çoğalıyo bu yaawwwsırnaşık şey

kızım uyandı artık
ne güzel uyuttum diye sevinip elime fasulyeyi almıştım
hem de bu saatte
bu kadar erken yemek yaptığım görülmemişti
zaten yine yapamayacağım düzenim bozulmadı :) :roflol:

sanki anne ayye mi diyo ne?
görüşürüüüz

Son düzenleme:
hayırlı olsun meltemcim
ben ikisini de çok seviyorum

kız çocukları erken oturmamalıymış bi de rahmi ters dönermiş o yüzden acele etmiyorum

Son düzenleme:
meltemciiim hayırlı olsun sekerim.. ne marka aldın mama sandalyesini nassı bişii.. yürüteç bise yasak didi doktur ama bnmki pıtır pıtır pek hevesli yürümeye bazen yasagı delsemmi diyorum :jeyyar:

ademelcimm anam o ütü hiiç bitmesss hiiçç benn hiç ütü falan yapmıom vallaa noluyo dersen bi odaa dag gibi ütü doluyo arasında kayboluom giydikçe lazım oldukça çekip alıom aradan onu ütülüyomm gerçi sağolsun anam gitmeden hepisini bitirdi :roflol:

nurgüüncüümm teşekkür ederim şekerim zemuszemus bende bilmiiom bu sabah sabah bana nelerr olii amaa huyum kurusun ezelden beri böyleydim ben sabah sabah komik videolar falan izliomda kendime geliom.. çalışırkendee sabah şekeri neşe kaynaa falan derlerdi bana hepp çokta mütevaziyimdir :roflol:

meltemcim hayırlı olsun..
bize de dün eltim,
cocuğun kullandıkları mama sandalyesini vermeye çalıştı.
beğenseydim bi düşüncektim aslında da baya korunaksız bişeymiş.
ben de önümüzdeki ay alıcam inş.
bize yavaş yavaş lazım olmaya başladı bile.
en cok da yürüteç için heyecanlanıyorum ben.
beni de kızı da baya rahatlatıcak inş...

yahu ademelim benim de ütü hep dağ gibi..
evvelki akşam saatlerce ütü yaptım,bitirdim derken.
dün makinadan yeni çamaşırlar çıktı.
bugün de 2 makina birden yıkıcam yine..

al sana koca bir dağ daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…