2008 Aralık Anneleri

haklısın şu anda bile rahatsızlık duyuyorum hiç beğenmiyorum kendimi şu sıra hele adet bunalımındayım ki şu an iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiğrenç hissediyorum

kızlar yolculara iyi tatiller
kaynanası gelen elviraya sabırlar diliyorum
:Saruboceq::Saruboceq:a.s.
elvira kaynanan mı geldi kıss
ya sorma şekerim pazartesiye kadar burdaymış sünnet mevlüdü varya onun için bende-tatlicadiarzu-
:mymeka::Saruboceq:Şeniz
hmm tamam o zaman ben giti sanıyordum annen elviraya yaptığın yoruma çok güldüm alemsin kıssss
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heee ben demiştimzemuszemuszemuszemus
:Saruboceq::Saruboceq:manisa sarı binaya gidicem yakında yada bakırköy hangisi yakınsa artık-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

amanınnnn hepinizin çenesi bi düşmüş bi düşmüş yakalıcam derken düşenleri
kaynana acıktı doyurdum geldim. gidicem demeye başladı bakalım ne yapcak belki nabzımı deniyor olabiliiiiiiiiiiiiii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selam millet,
geçmişi hiç okuyamıyorum, zaten buraya girecek fırsatı bile bulamıyorum.
eşim ayağını kırdı
oğlum diş çıkarıyor, hem de azı dişi. doktoru emin olamadı ama pazartesi günü yeniden gidicez. ateşi çok yükseldi 2 gündür onunla uğraşıyorum, dün gece de ishal başladı, bugün doktorunu aradım, ge oral aldım, onu veriyorum. bıngıldağı içe göçmüş, tesadüfen farkettim, vücutta susuzluğa dalaletmiş, efeye iki tatlı kaşığı suyu zar zor içiriyorum, allahtan farkettim de ge oral aldık. aklınızda bulunsun, ishal ve ateşli durumlarda bıngıldağını kontrol edin.

pazartesi günü gaidata tahlilini verecem. inşallah o zamana kadar biraz düzelir.

kızlar selaaam

bugün 6. ay kontrolümüz vardı.16 sı hafta içine gelince bu ctesi yapt5ık. Oğluşuım malumunuz epi topu 400 gr almış bu ayda.. senağlama nolucak bu iştahsız hali bilmiyorum. Anenm sabahtan akşama kadar yedirmeye çalışıyo. on arağmen budur..

gerçi benim de bebekliğim böyle geçmiş ama anne oluca üzülüyo işte insan.. anneme dr hep kendin mi yiyosun bu çocuu niye beslemiyosun diyomuş. (Annem azcık tombiştir.)
benim durum da o hesap.. DR az almış dedikçe tüylerim diken diken oluyo. :mymeka:

canım inşallah ödemini stersini atarsın da rahatlarsın
çok geçmiş olsun
yarın ağlama tamam mı :sinifsinif:

iyi geceler szk cım :gitme: ağlama olur mu

Şeniz

Şeniz

inşallah kolaylıkla çıkarlar canım..

bizim alt dişlerimiz yarıya kadar yükseldi bugün dr ablamız üstler de çıkıyo dedi. kabarmışlar hakkaten ama oğluşun ağzını hiç açık görmediğimzi için farkedemiyoruz noluyo içerde diye ..

ben çalışıyorum canım ama çok zor oluyor.oğlum alışamadı beniim olmamama o kadar özlüyorki tabi bende onu dayanamıyosssssssss.
ama napcan bu zamanda.

neden alışamadı ki be canım. benimki beni aramıoyo bile.. :uhm:

cokkkkkk alındımm aşk olsunnn mihenkcim
seni miss değil oysa en kocacı anne olarak tek ben seçmiştim.sırf bu yüzdennnlmaz:
neyse cokk muhim değil canımm hatırıma geldi o yüzden yazdımmm:1hug:

Şeniz seviyom kız ben seni..

ahhaaa zea miss szk regl kardeşliği olmuş. :1closedeyes:

canım yaa bakma sen onlara aç kalarak rejim olmaz vücut depo yapmay abaşlar. dikkatli dikkatli ilerle derim ben.

Elifçiim canııım az derdin var gibi kırk çarşamba gene mi bir araya geldi güzleim yaa. eşine de efeciğe de çok geçmiş olsun. :1no2:

kızlaar çarşambaya diyetisyenden randevu aldım. bakalım ne diycek. eğer ki bir damla sütüme etki ederse zaten direkt bırakırım diye düşünüyorum.
neler diyceğini sizinle de paylaşırım..

selam kızlar ce diyip kaçıcam. malum yarın yolculuk var hazırlık yapıyorum. SZK cım seni çok özlüyoruz hiç karşılaşamıyoruz. umarım iyisindir. inş. onur emre nin iştahı bir an önce yerine gelir.
kendine çok iyi bak.
hepiciinizi opuyorumnanaktan

elifim cinom çook geçmiş olsun hem eşine hem bebişinee.. uyardıgın iyi olduu böyle böyle tecrübeler aklımızın bi kenarında olsun erken teşhis için .. bende fırsat buldukça suyu ağzına tıkıveriyorumm.. doktorumus 6 ay anne sütü dedi 6 ayı doldurduk ek gıdaya geçtikk su verebilirmiyim die sordum her fırsatta ver içsin dedii.. anlamıyorum 1 gün önceyle 1 gün sonrası ne fark ettii.. 1 gün önce sadece anne sütü 1 gün sonra her fırsatta su.. 6 ayını doldurmayan arkadaşlar.. beklemeyin her fırsatta su verin bence su hayattır.. yaz geldi bebişlerinde içi yanarr yada zırt pırt emzirin suyu memişinisden alsın benden naçisaneeeeeeeeeeeeeeeee

szk.cim belliki senin oğlanın iştahsızlığı bu dişler yüzünden kaynaklanıoo alt çıktı sıra üstlerde çocuga bi rahat vermedilerkii.. gerçi hoş bisde görünürdee diş falan yokk ama bis ona ragmen yemiyos zorrlaaaa.. bu ara şaşırttı valla yine İnşallah iştahlı bebişlerimis olur cümleten Şeniz

hem az kilo almış die üzülme bence sen doktoru takmaa 6 aylık çocuk buu hareketlide üstelikk doktorundan memnunmusun sen.. kayra 700 gr almıştı 6.ayında doktor çok dedi yanii normali 400 civarı demiştii.. bence takma kafana şekerim annende hiç takmasıınnnn Maşallahı var emreciimisin opuyorumnanaktan

kızlaar çarşambaya diyetisyenden randevu aldım. bakalım ne diycek. eğer ki bir damla sütüme etki ederse zaten direkt bırakırım diye düşünüyorum.
neler diyceğini sizinle de paylaşırım..

listeni beklerissss zemuszemus

burası benim moral kaynaam yaaaa :1hug:

MRB hanımar nasılsınz hasta olan bebişlerimize
gecmiş olsun iyileşen bebeklerimizin anelerinede
gözünüz aydın canlarım malesef bende uzun bi süre yokum pazartesi yolcuyuz
fırsat buldukca girerim forma bi yandan temizlik bi yandan hazırlanma cok yoruldum bugün 5 halı yıkadım cam perdederken akşam oldu herkes kendisini iyi baksın tabi meleklerimizede

saatler geçmek bilmedi çok özledim oğlumuuuuuuuuu
yarında yerinde durmaz saat bir bakarsın sabah sonra bakarsınki akşam olmuş
:):):):):)

elficiğim çok geçmiş olsun eşine canım.oğluşunun de demek diş çıkarıyor,ah yavrum ya azı dişleriyse sıkıntısı çokdur tabi.inş.kolay atlatır hadi bakim.bizim bılgındağımıza az kaldı sanırım eşim bu sabah öyle dedi bende bilmiyorum ama.pztsi aşımız var bakalım ebeler ne dicek.su veriyorum bol bol.hele bu sıcakda daha çok vermeliyiz kızlar

szkciğim canım üzülme.ilkimde öyle kilolu bir bebek değil.zorla sütünü,mamasını,çorbasını yedirmeye çalışıyorum bende.hatta bazen çorbamız boşa gidiyor inanki.bu yüzden beslnme saatleri karıştı gitti.günlerdir huysuz,bizimde üst damaklar kabardı.diyeceğim üzme kendini hayatım sağlıklı olsunlarda kiloyu artık bende takmamaya çalışıyorum ne yapim.

annemler gelmek üzere.bende onları bekliyorum,mamalar yaptım onlara miss gibi.
uğramaya bakcam şekerlerim.
elviram seni dener kesin kaynanan.işini biliy kızım bunlar hey gidim heyyyyopuyorumnanaktan

missim yavrim gördüm seni kaydirigubbakcemile5

inşallah bebişin düzelir eşin de çabuk ayağa kalkar. azı dişi dedin bebeğinin daha önce de dişi var mıydı?

günaydın arkadaşlar.sabahın 5 inde ayağa kalkmış biri olarak hala çok uykum var.ve biraz sonra nöbete gidicem 24 saatlık.kızım hala şu anda çığlık atarak oyun oynuyor.
elifcim eşine geçmiş olsun canım.bebeğine de kolay gelsin inşallah rahatça çıkarır dişlerini

hymcim canım.. hakkaten hiç rastlaşamadık senle. özledim valla. çok öptüm canım iyi yolculuklar inşallah güzle geçer.. Şeniza.s.

misssim ilkimcim sağolun canlarım benim valla çok iyi geldi yazdıklarınız.. Şeniza.s.

işte bu :enbuyukkk: mihenkçim yaa senin sabah mesajlarını özlemiştim canikom.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…