- Konu Sahibi deryahakan
-
- #30.961
:Saruboceq::Saruboceq:a.s.kızlar yolculara iyi tatiller
kaynanası gelen elviraya sabırlar diliyorum
ya sorma şekerim pazartesiye kadar burdaymış sünnet mevlüdü varya onun için bende-tatlicadiarzu-elvira kaynanan mı geldi kıss
:mymeka::Saruboceq:Şenizayy canımm beniim vermemmii kııııııı aşkolsunn güsel göslü arkidişim ben sana pas vermemmiii ben seni es geçermiyim hiç.. biliyosun annem burdaa .. onla takılıyom genelde. o yokken sanki daha bi düzenim vardı şimdi onun düzeni olunca ben şaşırttım hiçbişiyi tam yapamas oldumm.. o yüsden pc başında pek olmuom annem oluo geneldee. yarın gidio :gitme: yine bol bol takılırıs yani şekeriim bana o güselçorba tariflerinden öğretiverirsinn dimiiiii.. tecrubelisin sen zemuszemus
neyyyyyyy benden kiloluymuş cocuk yaaw yazık günahh.. bencede etkisi olabiliirr yazık yaa.. cocugu emzirerek doyurarak her mızıkladıgında meme vereerekk falan yemek yedirirsen çocuk her proplemini yiyerek çözmeye çalışırmışş ve obez olurmus böylece.. anne sütü içen cocugun obez olma olasılığı arastırmalar sonucu daha az oldugu kanıtlanmışş ama dediğim gibi her fırsatta ağzına tıkarsann sonuçta bu olmus olabilir. çok üzüldüm.. herşey kararında kardeşimm.. o çocuk memiş fetiştii yada kadın düşmanı falan olabilermi gelecewkte Çok üzgünüm çoook ay abarttımmı yoksa kaydirigubbakcemile3
elviraa.. kaynanan gelmiş gözün aydın lülülülülülü dermişimmm.. çok geçmiş olsun canım yaw tez vakit uğurlaman dileğiyle.. :gitme:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhmm tamam o zaman ben giti sanıyordum annen elviraya yaptığın yoruma çok güldüm alemsin kıssss
heee ben demiştimzemuszemuszemuszemusnurgüncüm,
bu kafa terlemesi olayı erkek bebeklerin sanki genel özelliği gibi bişey,
ya da bana öyle geliyor bilmiyorum..
aa hatta bugün elvira mı söyelmişti bana,
enesin kafası vücuduna göre daha sıcak diye:uhm:
balık hafıza bhk-tatlicadiarzu-
:Saruboceq::Saruboceq:manisa sarı binaya gidicem yakında yada bakırköy hangisi yakınsa artık-tatlicadiarzu-merhaba şekerlerim.
kimsecikler yok malum hafta sonu tabe.
kızımı uyutcam bakim dedim,çıkcam hemen.öpüyorum kocaman hepinizi.bebelerinden dötünden öpüyorum
elviram gözün aydınkaydirigubbakcemile3allah kolaylık versin dadlum
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-herkese güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.herkes dışarda herhal kimseler yok buralarda
lilyumcum oğlunu kuluyorum.afferin ona.bu arada iyi tatiller.bol bol gezin tatilin tadını çıkarın
akşam bende baya bir karışım yaptım pazardan gelmiştim.bir hevesle tüm meyvelerden verdim.ama çok şükür bir sıkıntı olmadı.
kız bir zamanlar ben de senin gibiydim eşim kızıyordu ama şimdi çok şükür bişey demiyor hatta o soruyor varmı ilginç bişey yeni öğrendiüğin diye.
yeni öğrendiğin faydalı bilgileri paylaşırsan zamanla o da alışacaktır.hem kızlar bilirler bu yüzden miss beni en kocacı annne seçmişti
canım sıcaklardan da olabilir.zeynebin de başı terliyor ama açıkçası ben bişey düşünmedim.ateşini ölçüyormusun yüksekmi ki calpol veriyorsun
iyi tatiller canım.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
başka ne vardı
ha elviracım gözün aydın.kaynananla mutluluklar diliyorum canım
ademelcim doruğun iyileşmiş olmasına çok sevindim tatlım.
ilkimciğimiz ve aniatacığımıza büyük geçmiş olsun, düşmüşler kuzular, Allah korumuş,
aman kızlar benimde en çok korktuğum şeydir bebişlerin düşmesi,
salonun ortasına yorganı iki kat yapıp serdim, çevresinide yastıklarla çevreledim, içinede oyuncakları dağıttım, ohh yayıla yayıla oynuyorlar kuzular, ev biraz dandini oldu ama olsun, hiç umurumda değil, kızlar güvende olsunlarda
tatile gidenlere iyi eğlenceler,
hasta olanlara acil şifalar,
6. ayını bitiren bebişlerimize maşallah, sağlılklı uzun ömürleri olsun yavrularımızın inşallah,
misss kıyamam çok acıdımınaniknanik
miss ve szk aynı gündemi oldu:roflol: hahahaaaa benimdeDDD
gold hala biberon almıyormu damadım, bu bebişler biberonu gördü memeyi bıraktı, kaşığı gördü biberonu bıraktı, neyseki kaşığı bıraktıracak başka bir yeme aracı yokcokacimcoook
elvira gözün aydın, kaynananın ellerinden öp bizim için:tomato:
ademel seninde gözün aydın doruk paşa iyileşmiş
ohhh bitti galiba şimdilik,
benim kızlarda mızıldanmaya başladılar uyanacaklar şimdik
görüşürüz sonraaopuyorumnanaktan
canım inşallah ödemini stersini atarsın da rahatlarsın
çok geçmiş olsun
yarın ağlama tamam mı :sinifsinif:
iyi geceler szk cım :gitme: ağlama olur mu
iyi geceler szk cım :gitme:
kız nickini neden değiştirdin
bende yabancı gibin konişirim :kedi:
veriyorum calpol cnm yaa
damağı beyazlaştı ve kabardı dediğin gibi
zor çıkartıyor kuzum
inşallah ddiğer dişlerini daha rahat çıkartır
anamm geliyo incimiz inşallah
heyecanlandım şimdi
memişlerimi ısıra ısıra emecek :kedi:
ben çalışıyorum canım ama çok zor oluyor.oğlum alışamadı beniim olmamama o kadar özlüyorki tabi bende onu dayanamıyosssssssss.
ama napcan bu zamanda.
cokkkkkk alındımm aşk olsunnn mihenkcim
seni miss değil oysa en kocacı anne olarak tek ben seçmiştim.sırf bu yüzdennnlmaz:
neyse cokk muhim değil canımm hatırıma geldi o yüzden yazdımmm:1hug:
ilkimciğimiz ve aniatacığımıza büyük geçmiş olsun, düşmüşler kuzular, Allah korumuş,
aman kızlar benimde en çok korktuğum şeydir bebişlerin düşmesi,
salonun ortasına yorganı iki kat yapıp serdim, çevresinide yastıklarla çevreledim, içinede oyuncakları dağıttım, ohh yayıla yayıla oynuyorlar kuzular, ev biraz dandini oldu ama olsun, hiç umurumda değil, kızlar güvende olsunlarda
tatile gidenlere iyi eğlenceler,
hasta olanlara acil şifalar,
6. ayını bitiren bebişlerimize maşallah, sağlılklı uzun ömürleri olsun yavrularımızın inşallah,
misss kıyamam çok acıdımınaniknanik
miss ve szk aynı gündemi oldu:roflol: hahahaaaa benimdeDDD
gold hala biberon almıyormu damadım, bu bebişler biberonu gördü memeyi bıraktı, kaşığı gördü biberonu bıraktı, neyseki kaşığı bıraktıracak başka bir yeme aracı yokcokacimcoook
elvira gözün aydın, kaynananın ellerinden öp bizim için:tomato:
ademel seninde gözün aydın doruk paşa iyileşmiş
ohhh bitti galiba şimdilik,
benim kızlarda mızıldanmaya başladılar uyanacaklar şimdik
görüşürüz sonraaopuyorumnanaktan
kızlar feci rejimdeyim, bugün 5. gün :))
geçen gün facede üniversiteden arkadaşların resimlerine baktım, hala bıraktığım gibi duruyorlar,
nasıl gaza gelmişsem (kıskançlıktan tabe)) o an bıraktım yemeyi, o gün bu gün aç geziyorum:sinifsinif:
selam millet,
geçmişi hiç okuyamıyorum, zaten buraya girecek fırsatı bile bulamıyorum.
eşim ayağını kırdı
oğlum diş çıkarıyor, hem de azı dişi. doktoru emin olamadı ama pazartesi günü yeniden gidicez. ateşi çok yükseldi 2 gündür onunla uğraşıyorum, dün gece de ishal başladı, bugün doktorunu aradım, ge oral aldım, onu veriyorum. bıngıldağı içe göçmüş, tesadüfen farkettim, vücutta susuzluğa dalaletmiş, efeye iki tatlı kaşığı suyu zar zor içiriyorum, allahtan farkettim de ge oral aldık. aklınızda bulunsun, ishal ve ateşli durumlarda bıngıldağını kontrol edin.
pazartesi günü gaidata tahlilini verecem. inşallah o zamana kadar biraz düzelir.
selam millet,
eşim ayağını kırdı
oğlum diş çıkarıyor, hem de azı dişi. doktoru emin olamadı ama pazartesi günü yeniden gidicez. ateşi çok yükseldi 2 gündür onunla uğraşıyorum, dün gece de ishal başladı, bugün doktorunu aradım, ge oral aldım, onu veriyorum. bıngıldağı içe göçmüş, tesadüfen farkettim, vücutta susuzluğa dalaletmiş, efeye iki tatlı kaşığı suyu zar zor içiriyorum, allahtan farkettim de ge oral aldık. aklınızda bulunsun, ishal ve ateşli durumlarda bıngıldağını kontrol edin.
pazartesi günü gaidata tahlilini verecem. inşallah o zamana kadar biraz düzelir.
kızlar selaaam
bugün 6. ay kontrolümüz vardı.16 sı hafta içine gelince bu ctesi yapt5ık. Oğluşuım malumunuz epi topu 400 gr almış bu ayda.. senağlama nolucak bu iştahsız hali bilmiyorum. Anenm sabahtan akşama kadar yedirmeye çalışıyo. on arağmen budur..
gerçi benim de bebekliğim böyle geçmiş ama anne oluca üzülüyo işte insan.. anneme dr hep kendin mi yiyosun bu çocuu niye beslemiyosun diyomuş. (Annem azcık tombiştir.)
benim durum da o hesap.. DR az almış dedikçe tüylerim diken diken oluyo. :mymeka:
bizim alt dişlerimiz yarıya kadar yükseldi bugün dr ablamız üstler de çıkıyo dedi. kabarmışlar hakkaten ama oğluşun ağzını hiç açık görmediğimzi için farkedemiyoruz noluyo içerde diye ..
ahhaaa zea miss szk regl kardeşliği olmuş. :1closedeyes:
kızlaar çarşambaya diyetisyenden randevu aldım. bakalım ne diycek. eğer ki bir damla sütüme etki ederse zaten direkt bırakırım diye düşünüyorum.
neler diyceğini sizinle de paylaşırım..
selam millet,
eşim ayağını kırdı
selam kızlar ce diyip kaçıcam. malum yarın yolculuk var hazırlık yapıyorum. SZK cım seni çok özlüyoruz hiç karşılaşamıyoruz. umarım iyisindir. inş. onur emre nin iştahı bir an önce yerine gelir.
kendine çok iyi bak.
hepiciinizi opuyorumnanaktan
szk.cim belliki senin oğlanın iştahsızlığı bu dişler yüzünden kaynaklanıoo alt çıktı sıra üstlerde çocuga bi rahat vermedilerkii.. gerçi hoş bisde görünürdee diş falan yokk ama bis ona ragmen yemiyos zorrlaaaa.. bu ara şaşırttı valla yine İnşallah iştahlı bebişlerimis olur cümleten Şeniz
hem az kilo almış die üzülme bence sen doktoru takmaa 6 aylık çocuk buu hareketlide üstelikk doktorundan memnunmusun sen.. kayra 700 gr almıştı 6.ayında doktor çok dedi yanii normali 400 civarı demiştii.. bence takma kafana şekerim annende hiç takmasıınnnn Maşallahı var emreciimisin opuyorumnanaktan
elficiğim çok geçmiş olsun eşine canım.oğluşunun de demek diş çıkarıyor,ah yavrum ya azı dişleriyse sıkıntısı çokdur tabi.inş.kolay atlatır hadi bakim.bizim bılgındağımıza az kaldı sanırım eşim bu sabah öyle dedi bende bilmiyorum ama.pztsi aşımız var bakalım ebeler ne dicek.su veriyorum bol bol.hele bu sıcakda daha çok vermeliyiz kızlar
szkciğim canım üzülme.ilkimde öyle kilolu bir bebek değil.zorla sütünü,mamasını,çorbasını yedirmeye çalışıyorum bende.hatta bazen çorbamız boşa gidiyor inanki.bu yüzden beslnme saatleri karıştı gitti.günlerdir huysuz,bizimde üst damaklar kabardı.diyeceğim üzme kendini hayatım sağlıklı olsunlarda kiloyu artık bende takmamaya çalışıyorum ne yapim.
annemler gelmek üzere.bende onları bekliyorum,mamalar yaptım onlara miss gibi.
uğramaya bakcam şekerlerim.
elviram seni dener kesin kaynanan.işini biliy kızım bunlar hey gidim heyyyyopuyorumnanaktan
missim yavrim gördüm seni kaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar.sabahın 5 inde ayağa kalkmış biri olarak hala çok uykum var.ve biraz sonra nöbete gidicem 24 saatlık.kızım hala şu anda çığlık atarak oyun oynuyor.
elifcim eşine geçmiş olsun canım.bebeğine de kolay gelsin inşallah rahatça çıkarır dişlerini
aynen misssimmmmm. hepinise Şenizlisteni beklerissss zemuszemus
burası benim moral kaynaam yaaaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?