- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.001
günaydın tatlı anneler..
herkese cook güzel bir hafta dilerim.a.s.
günaydın anneler
yni bir haftaya güzelliklerle başlayalım İnş
mihenkcim.. bizim annanede ankarada oldugu için bizimde var öle maceramızz.. ama sonra anladıkki derdi telefonla kaydirigubbakcemile3 telefondaki sesle yani annane dede veya biiippppp sesi hiç farketmiyo hemen dudak bükmeye başlıo meger hasretten değilmiş boşa üzülmeyin yani . bende çok duygulanıodum önceden amaa tel.den korkuomuş.. telefonla konusmadan sadece bipp sesi falan dinlet yada tuşa bass bak yine dudak bükecekk :roflol: yada kayra beni kandırdı kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsunn oğlişe bulasşmadan tez vakit iyileşmen dileğiyle.. bu regl olayı bizim bünyeleri zayıflattı heralde amma çürükmüşüz bacım beeee opuyorumnanaktan h.sonunki halimi düşünüomda :roflol: sanada ii haftalar tatliimo
cococum bhk.cim.. şimdi edamycimde geliirr hym.cim olsa odsa gelirdii.. toptann iyi haftalar diliyorumm arkadaşlarrrrrrrr opuyorumnanaktan bu asrada coco.. bhkdan aldık haberi gecen hafta iyi kilo vermişsin tebrik ederiinn alkisalkisalkis
günaydın iyi haftalar olsun hepimize ve bebeklerimize
günaydın anneler
güzel bir hafta geçirmek dileğiyle
mihenk cim elbet zordur senin için..mecbursun ama canım daha çok ayrı geceleriniz olacak..
canı sağolsunda yavrunun..herşey onlar için sonuçta..
miss12 sabah sabah formundasın gene..
nerden geliyo bu neşe kikirdeyerek mi uyanıyon yataktan anlamıyomki seni ben
neyse hemşerim bas gaza garii
herkese günaydııııınnn
oğluşu uyuttum snunda:teytey:
gerçi dağğğ gibi bi ütü var beni bekleyen:roflol:
ayol ben 2 ütülüyorsam ertesi gün 5 tane ekleniyo
azalacağına çoğalıyo bu yaawwwsırnaşık şey
mesaj yazacam ya kızım uyandı
gelirim birazdan
günaydın kızlaaaaarrrrrr nasılsınız biliyormusunuz biz dün yürüteç ve mama sandalyesi aldık hepinizi öpüyorum[/QUOT
bizdenede herkese günaydınnnn
güzel,sağlıklı hastalıksız bi hafta diliyorumm herkese a.s.
neyse boşverin onu ben size ayşe t.ımdan haber vereyim
benim kızım geçen gece ne yaptı dersiniz
benim yanımda yaıyor ya kızım. gece bi uyandım ki ben sırtüstü yatıyorum bi de geniş yakalılarla yatıyorum tabi
sen dön üstüme yapış başla emmeye
ay bi hoşuma gitti ki nasıl yaptığını anlamadım babası da şaşırdı
benim kızım biraz geç döndü ya sevinçten geceleri de dönüyor
tabi benim yüzümden kızı daha yeni arabadan indirdim. evde arabasıyla nereye gitsem götürüyordum
artık sergi seriyorum halının üstüne dön babam dön bağır çağır
benim lafım bitmez kızımı aşayım çok sıkıldı herhalde ya da altı çişli sesi sıkılmış geliyıo
sanki anne ayye mi diyo ne?
görüşürüüüz
cococum bhk.cim.. şimdi edamycimde geliirr hym.cim olsa odsa gelirdii.. toptann iyi haftalar diliyorumm arkadaşlarrrrrrrr opuyorumnanaktan bu asrada coco.. bhkdan aldık haberi gecen hafta iyi kilo vermişsin tebrik ederiinn alkisalkisalkis[/B]
canım bende bayıldım şimdi okurkenn.. memeye sarılmış demek vay cimcime :roflol: daha neler göreceys duu bakalımm
KIZLARRRRRRRRRR bnm oğluımda BA-BA diyoooo :sm_cool: evet evet bildiğinis ba-ba sırnaşık şey gerçii besle büyütt ve bütün gün baba die bagırsın nankör kedii insanın kanına dokunmuyo değill amaaaa :umursamaz: şaka bi yana gerçekten anlamını bilerek söylemiyodur sanırım amaa kelime olarak resmen artık konusma dili gibi heceleyerek baba diyoo, içinden gelio böle zor cıkarıyoo o sesi ama başladımı susmuyo Ba ba ba ba ba Maşallay yaaaaaadün eşim duyunca resmen gözleri doldu adamın sewinçten çok şaşırdık ikimisde :1hug: :CüvCüv: zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis
geldim canımm geldimmopuyorumnanaktan
e malum hafta içi iş başlıyooo..bunun akabinde de k.k mesaim de başlıyooo hiç gelmesem olurmuuuuu:roflol:
ay canımm ne kadar güzellllllllllllllllllllllllll
keşke benimkide böğle konuşmaya başlasada baba dese
merak etme canımm baba demişse ardından dede sonra mama sonrada anne gelir ..malesef anne ler hep sonra geliyooooookaydirigubbakcemile3
tabi bu sıralar kimisine göre değişebilirdeyerimseniben
sağolun kızlar bize dr umuz yürütece bindir dedi bende bindirmeyecektim ama bi çok arkadaşım kullanıyo mama sandalyeside çok rahat oldu dün kahvaltıda alma gereği duydum
yürütecimiz E-Bebek | Yatak-Yürüteç | Yürüteç | Chicco | Chicco DJ Oyuncaklı Yürüteç
buda mama sandalyemiz E-Bebek | Mama Sandalyesi | Ekonomik Mama Sandalyeleri | Chicco | Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
meltemm çook güsel gerçekten 2sidee güle güle kullanın şekercimm kaydirigubbakcemile5
edamcımm alemsin yaa önce iş sonra kk mesaisi başlıoo demek :roflol: çok ayıpp önce kk sonra iş olmalıydıı.. uçtum bende işindende edecem seni kaydirigubbakcemile3
kız nurgünn çocuga anamı dedirttin vayy cadıı vayyyy.. yokk bnmkii baba gibi böle konusarak heceleyerek anneee demiyii.. bagırırken yanlışıkla çıkii agzından.. ama babayı resmen diyoo ses olarak kelime olarak böhühühühü nankör kediiii :sinifsinif: şaka şakaa efferin olüümmee kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun meltemcim
ben ikisini de çok seviyorum ama almayı düşünmüyorum ama seninki hayırlı olsun.
ablama doktoru yürütece bindirtmedi el ve boyun kasları gelişsin diye
ben de o yüzden almıycam.
mama sandalyesine gelince: yazın büyük kısmı memlekette geçecek az kaldı yani orada kullanamam buraya gelince de rahat oturuyor olur o yüzden
ben hala arabasını götürmek de kararsızım eşimin hiçbir yeğenine araba alınmamış
şimdi ben götürsem bizim gelinin canı tatlı taşımıyor bebişi diyecekler
ama eşim götürecem diyor demezler derlerse de desinler çocuk arabasında rahat geziyor diyor
mama sandalyesini de götüremem anlayacağın
orda illa yürütece bindirirlerse alıp da karışmam mama sandalyesi niyetine de kulanırım
kız çocukları erken oturmamalıymış bi de rahmi ters dönermiş o yüzden acele etmiyorum
bak gene çok konuştumm
meltemcim hayırlı olsun..
bize de dün eltim,
cocuğun kullandıkları mama sandalyesini vermeye çalıştı.
beğenseydim bi düşüncektim aslında da baya korunaksız bişeymiş.
ben de önümüzdeki ay alıcam inş.
bize yavaş yavaş lazım olmaya başladı bile.
en cok da yürüteç için heyecanlanıyorum ben.
beni de kızı da baya rahatlatıcak inş...
ben hala arabasını götürmek de kararsızım eşimin hiçbir yeğenine araba alınmamış
şimdi ben götürsem bizim gelinin canı tatlı taşımıyor bebişi diyecekler
ama eşim götürecem diyor demezler derlerse de desinler çocuk arabasında rahat geziyor diyor
missim hayırlı olsun canım devamıda gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?