2008 Aralık Anneleri

ben azıcık forumu okuyum derkıen saçlarını yolmuş benim sinirli kızım
hepinize iyi günler ben çıkıyorum
Allaha emanet olsun bebişleer

günaydın tatlı anneler..
herkese cook güzel bir hafta dilerim.a.s.

günaydın anneler
yni bir haftaya güzelliklerle başlayalım İnş

günaydın iyi haftalar olsun hepimize ve bebeklerimize

mesaj yazacam ya kızım uyandı
gelirim birazdan

canım bende bayıldım şimdi okurkenn.. memeye sarılmış demek vay cimcime :roflol: daha neler göreceys duu bakalımm

KIZLARRRRRRRRRR bnm oğluımda BA-BA diyoooo :sm_cool: evet evet bildiğinis ba-ba sırnaşık şey gerçii besle büyütt ve bütün gün baba die bagırsın nankör kedii insanın kanına dokunmuyo değill amaaaa :umursamaz: şaka bi yana gerçekten anlamını bilerek söylemiyodur sanırım amaa kelime olarak resmen artık konusma dili gibi heceleyerek baba diyoo, içinden gelio böle zor cıkarıyoo o sesi ama başladımı susmuyo Ba ba ba ba ba Maşallay yaaaaaa dün eşim duyunca resmen gözleri doldu adamın sewinçten çok şaşırdık ikimisde :1hug: :CüvCüv: zemuszemus hihoyyyt alkisalkisalkis

geldim canımm geldimmopuyorumnanaktan
e malum hafta içi iş başlıyooo..bunun akabinde de k.k mesaim de başlıyooo hiç gelmesem olurmuuuuu:roflol:

ay canımm ne kadar güzellllllllllllllllllllllllll
keşke benimkide böğle konuşmaya başlasada baba dese
merak etme canımm baba demişse ardından dede sonra mama sonrada anne gelir ..malesef anne ler hep sonra geliyooooookaydirigubbakcemile3
tabi bu sıralar kimisine göre değişebilirdeyerimseniben

hoşgeldin bacım opuyorumnanaktan
kimdemiş en son anne der diye
oğlum resmen beni çapıracağı zaman annaaa bazende ann bazende anee diyor
ve ben deli gibi sevinip efendimm yafrummm lülülü diye bağırıyorum :roflol:
babası da şaşkın şaşkınn bakıyor..şaşkın şakirim benimm kaydirigubbakcemile3

selmaa memenin yerini buldu demek
helal olsun kuzuya yerimseniben
baktı anasında tık yok
kendi işimi kendim görem demiştir
açılın meme canavarı geliyoo
ne güzel bir duygudur yaww
bir baksam oğlan memeyi bulmuş emiyoo
sevinçten ağlarım hihoyyyt
ohh uyanmasamda olur
kendi kendine emişip dursun iştee şakkıdı

güle güle yürüsünde büyüsün kuzun kaydirigubbakcemile5

mama sandalyesi bize şimdilik gerekmiyor
yemek yerken bebek arabası yeterli geliyor
ama yürüteç almam gerekiyor en kısa zamanda
benim oğlan 2 aydan bu yana kollarından tutunca adımlarını atıyor
hatta işi abarttı telaşlı telaşlı koşmaya çalışıyor
yakında elimden fırlayıp gidecek

meltemm çook güsel gerçekten 2sidee güle güle kullanın şekercimm kaydirigubbakcemile5

edamcımm alemsin yaa önce iş sonra kk mesaisi başlıoo demek :roflol: çok ayıpp önce kk sonra iş olmalıydıı.. uçtum bende işindende edecem seni kaydirigubbakcemile3

kız nurgünn çocuga anamı dedirttin vayy cadıı vayyyy.. yokk bnmkii baba gibi böle konusarak heceleyerek anneee demiyii.. bagırırken yanlışıkla çıkii agzından.. ama babayı resmen diyoo ses olarak kelime olarak böhühühühü nankör kediiii :sinifsinif: şaka şakaa efferin olüümmee kaydirigubbakcemile2

valla şekerim annecimmm annecimm diye dolanan bir kadın var akşama kadar evin içinde
çocuk babamı dicekti sankim
hele bi desin naparım onii
9 ay taşı emzir büyüt bögürürüm bendee baba derse ilk kaydirigubbakcemile3

böğüre böğüre ağlarım yoksaa DDD

nirdii bu devlet nirddi bu millet
sayın yöneticiler acil duruma müdahale edin delikafadulden

bugün pek deliilik pek ekşınnnlık var üzerimde :1ninca:
hayırdır CADIARZU

ayyy saçmalık ya ne demek bebişi taşıyamıyor öyle şeymi olurmuş bak benim arkadaş taşımaktan boyun ve omuz kaslarında problem oldu şimdi kaldıramıyor bebişlerini kucağına ben olsam götürürüm kimse bişey demez bence hem gezmelere giderken çnta mı taşıycan bebişimi taşıycan koyarsın arabasına ooohhhh mis gibi :dilcikar:

sağol bhkcım valla tam oturtmuyorum yürütece yavaş yavaş alışsın diyorum birden oturmasın ama anladığım kadarıyla süper rahat ilerlemeye başladı bile ayak kasları gelişmez diyorlar ama bana daha iyi gelişir gibi geliyo yere tam basmayan oğluşum şimdi yürüteci ilerletebiliyor drumuzda yürüteç kullan diyince aldım bende ayrıca mama sandalyeside süper rahatlık sabah bizimle beraber kahvaltı yaptı mesela :) yanıma aldığımda sağa sola devriliyordu ne o rahat oluyordu ne de ben böyle çok daha iyi oldu kaydirigubbakcemile2

çüşş artık yaa bu da ne olakii.. bacımm hangi devirdeyis etme eyleme bakma takılma kimsenin sözünee.. bunun başka yöntemimi varyaa.. bebek kaç dakka kucakta rahat ederkii sırtı tutulur beli acırr arabasında rahat rahat uzansın otursun kıvrılsın yawrucak. gözünü sewem kimseye bakıpta arabasını götürmemezlik etmee.. siz eşinle bebişinisle keyfinize bakın. hey Allah'ım ne cins insanlar var yaaaaa.. valla ağzım açık kaldı klava:

missim hayırlı olsun canım devamıda gelir inşallah

teşekkür ederim cicimmmmmmmm :1hug: darısı sizee

miss oğlan konuşmuş maşallah
bizimki de çenesini bi garip yapıp zorla baa booo
ilk hece yakın sanırım

şu sıralar en çok çığlık atarak gülmeyi seviyo
yakında reklamlardaki çocuklar kadar gülecek diye seviyo babası (molfix reklamı):roflol:

kızlar iyi haftalar, geçmişi okuyorum ama yazmadan gecmeyeyim dedim...
dun bir doğumgunu partisinde karı koca çocuk doktoru bir çiftle tanıştım... Özellikle esi yani erkek olan dahi diye bilinen biriymiş maltepe eğitim hastanesimi, deneme hastanesimi dedi bilemiyorum, doktorundan memnun olmayıp karşı tarafta oturan arkadaslar varsa şayet, dilerse iyice öğrenirim...
Kendilerinin de 7 aylık bir kızları var tabii arkadas ortamında muhabbet edince insan, aldığı cevaplardan daha bir emin oluyor...
Ek gidanin öneminden bahsetti çünkü aynı zamanda uzmanlıklarını hormon üzerine yapmış, uzun vadede boyu kısa şikayeti ile gelen bebeklerin geçmişinde genelde ek gidaya bir türlü alışamamak, annenin akabinde kolayına muhalebi vererek ya da emzirerek doyurması geldiğinden bahsetti... Yılmayıp ek gidayı sevdirmek lazımmış, kendi kızları evde yapilan çorbaları ısrarla yemiyormuş, bu yuzden kavonoz maması veriyorlarmış çokta güvenerek veriyorlarmiş... Yani mecbur kaldım yedirdim diye vijdan azabi cekmeyin...
Ferrum, ferre vermeyebilirsin ama dvit i kesme dediler, bende tekrar baslayacağim...

geçmişe yeni bakalbildim
missim canı msağolasın şükür bu hafta iyi gitti kilolar
bakalım devamı gelecek mi?
öptüm canım
bu arada meltemcim hayırlı olsun aldıklarınızı güle güle kullansın yavrun
her ikisi de muhteşem rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…