2008 Aralık Anneleri

bhk cım onlarda çok abartmış beş yaş çok geç.ben önceden altı aylık olunca ayırırım diyordum.şimdi kıyamıyorum.acaba kışa kadar yatsamı falan dedim sadece yani en fazla bir yaş.

:bbo::bbo::bbo:

aman asla uyarmam,
hiç öyle bir ilişkimiz yok eltimle..
zaten kendi de farkında durumun malesef...

ama 3 yaş olduğunu ben de bilmiyordum.
tesekkürler a.s.

gokdenizcim o zaman belki de karnı doymadıgı icin sık sık uyanıyordur..
bebeklerin açlığa hic tahammulu yok..
gece yatmadan once sadece emziriyor musun yoksa mama alıyor mu??
benimki emdigi zamanlar yorulur sızardı..gece de uyanırdı tabiki..
ama sutumu sagarak verdigimden beri deliksiz uyuyorfoşur foşur içiyor tabi biberondan..175 bazen 200cc civarı içiyor gece 11.30gibi
sonra 7.30-8 de uyanıyor..

teşekkürler kızlar valla çok rahat boyu ayarlanıyor tekerlekli olsa daha iyi olurdu bencede ama bulmuşken ses etmedim abimm almış sağolsun düşünmüş o kadar :1hug:

ayrı yatırma olayı bizdede muamma ben ayıralım dedim geçende annemle eşim az daha döveceklerdi beniklava: küçükmüşte falan filan yani bu yazda biz aynı odadayız ama inşaallah birdahaki yaza ayırırım odası boş duruyor öyle şimdiden mobilyada almadım beşiği büyük komidini falan yetiyor şimdi alsamda kullanmayacagız sonra yaza ben kendimi bilirim begenmem falan yaza kızımla dilerim el el tutuşup mobilyasını seçmeye gideriz aayyyyy ne güzel olur:sm_cool:

off kızlar göğüs ucum çok acıyo.hep ısırdı nasıl zorlanıyorum anlatamam size.zaten bu ara iştahsız emziriyorum sürekli.sütümün gelmesi içinde hoşaf içiyorum.ama dayanılmıyo acısına ya ne yapcam.

benim kızım muhallabeyi çok seviyor teyzeleri.tabi bu ara çok iştahsız red ediyor herşeyi.
dün bide papatya aldım,demledim az bişi verdim.çok sevdi
bizde aynı odada yatıyoruz gökdenizciğim.ne zaman ayırcam bilemiyorum.ne ben kızımsız yatıyorum ne o bensiz.ayırmal lazım artıkın emme:kedi:

ben hep korkdum bebeğim iştahsız olur diye.eltimin oğlu yemek yerken kıyameti koparıyor.
off umarım bizde de gelip geçicidir bu iştahsızlık.çok zor çok

ilkim silikon gogus ucu kullansan emmez mi acaba:uhm:
birkac dişi var deil mi,acır tabi yaaa:teselli:

gokdeniz seninki iyice memeye düşmüş o zaman napmalı bilmiyorum:bbo:

ben sadece sağdığım emzirmedigim icin bu tür sorunlar yok o açıdan rahatım ama habire sağ babam sağ, yıka temizle sterilizeye koy, ay bugun süt az cıktı cok cıktı yemem içmem lazım sütüm azalıo vs vs sıkılıyorum
emzirsen bir türlü emzirmesen bir türlü yani..
neyse yolu yarıladık zaten 1 yasına kadar versek yetervereliniortak

zepp gozunuz aydın sorunsuz cıkarıyor galiba
bizde tık yok daha:sm_confused:
umarım benimki de kolay cıkarır şu an iştahı harika
düzeni bozulursa cok üzülürüm yaaaa

inanmıyorum sarelle çeşmesi benim hala hayalim:kedi:
sarelleyi de eşimle birbirimizden kacırırız
yoksa kim once kutuyu alırsa o kaşıklar
ertesi gune koca kutudan cok az kalmıs olur-tatlicadiarzu-

aynen bnmde şimdi nutella oldu sarelle hastalıgımm . eşime hep derimki her hediyelik günde bana sarelle çeşmeli çukulata dolu bi oda yaptır ömrüüm boyunca bida hediye almasanda olarrr :asigim: bnm eşim yemiiyoo garibim bazen bi kaşık almak istioo anaa o bilemi kalmadı die adam şok bisde ertesi gunede kalmas :1shok:

fecikii ne fecii.. bhk.cım dungangamı senin buu anlattıkların öcü falan. cinsellik mevzuna katılıorumm daha şimdiden erkek bebişler pipilerine baskı hissedince ağzı gevrek gevrek gülüolar :roflol:
kızlar ayıp olcak ama bebişleriyle aynı odada yatanlar kocişlerle nasıl fingirdiyonuz siz yaa kaydirigubbakcemile3 aboo koca yani bu kardeş diilkii.. bence ayırın tez vakiit yoksa Allah korusun kocişlerii yerler haaaaaa şıpprıntı doli ortalık opuyorumnanaktan gerçi olacaa varsaa ölede olur bölede bırrr bak yinee korkum depreşti takıntım geldii . çok kıskancımdırda mafoldumben

canım bence hemenn.. büyüdükçe zor olur hele bide zaten sana özlem dolu. ama emzirmekten vazgeçmee . bnm bebişte sık uyanıo gece saat başı ek mama verdiğimde uyuyo açlığa tahammülsüzlerr . ek mama ver bi dene uyanırsa yine emzirirsin zaten gece doymak için değill koklaşmak için emiolar bence. ben sarılıp yatamadım oğlumla hiç beraberr kalmadık aynı odada bilmiom buda bi eksiktir belki çünkü doğduundan beri kendi odasında yattıı.. yoksa bana çekseydii lisede aşık olana kadar benle yatmak ister die korktum (ben eşime aşık olunca kendi odamı benimsedim anca ) :roflol:

bendede var böle bi tanıdık ama artık kadındaa ben kocayla yatamam daha böle iyi dio yanii.. memleketim hali kafamçokkarıştı

kizlar ikinci disimizde pirtladi :) :asigim:hihoyyyt
heyırlı olsunn tepe tepe kullanın.. bu ara fakir avuntusu yapıom.. erken çıkan diş daha çabukk çürüyebilirmişş naniknanik kıskançlığımdan çamur atıom nasıl ama .. heheheh çirkef ben -tatlicadiarzu-

kızlar selam

dün aşımızı olduk oğlum ilk defa aşıdan sonra ateşlendi
en son ateşi 38,5 oldu :çok üzgünüm:
halan daha ateşi devam ediyor en düşük 37,2
aradan 24 saat geçti neden düşmüyor bu ateş
üstüne bugün yatakta kucağımdayken anlını yatağın başlığına çaptı mafoldumben
benim eşşek kafam bir çocuğa sahip çıkamadım
şişti morardı hemen et koydum
dr. götürdik eşimle
Allah tan bugün eşim evde
röntgen çektiler şükür bişiy yok
geniz akıntısı var dediler
bol bol sef yapın dediler
eve geldik ateş gene oldu 38,5 mafoldumben
soyuyorum üşüyecek daha çok hasta olacak
giydiriyorum ateşi çıkıyor
napacağımı şaşırdım
4 saat arayla calpol veriyorum
dr çok yükselmedikçe verme diyor
nasıl vermiyim çocuk huysuz
hem aşı yeri hem ateşi hem kafasını vurdu
yavrum hangisiyle uğraşsın :çok üzgünüm:
zar zor uyuttum Emirhanı
napsam kızlar yaww bir akıl verin
dünden bu yana bendede hal kalmadı ne yavrumda ne bende mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…