2008 Aralık Anneleri

hadi gözünüz aydın canım.alkisalkisalkis

tsk ederim canim opuyorumnanaktan

tebrikler canım bizde daha 1 bile yok:ecrin_bebek:

Darisin senin prensese olasun canim tsk ederim opuyorumnanaktan
zepp gozunuz aydın sorunsuz cıkarıyor galiba
bizde tık yok daha:sm_confused:
umarım benimki de kolay cıkarır şu an iştahı harika
düzeni bozulursa cok üzülürüm yaaaa

tsk ederim canim
onceki gece ateslendi
bir de cok kasiniyor kuzumun damagi
:bbo:

: )
yok erken degil tam zamani teyzesi :asigim:

:1hug:

cok gecmis olsun :teselli: calpol yerine fitil versen daha etkili olur ...ve SIK SIK ilik dus aldir
ins. duser canim

nurguncum öncelikle panik yapma dur bi nefes al sakin ol.. calpol sahidende zırt pırt verme çocugu uyuşturuyosun yani öle düşün.. soymaktan korkma kesinlikle üşümezz ateşten iyidiir.. çocuk sıcaktan daha çok hasta olurr.. ıslak mendillerle bezlerle kompress yap yine düşmezse ılık banyo yaptır.. sıcak değil ılık banyoo.. ateş süresi aşıdan sonra 48 saattir malesef . başını vurmasına çok üzüldüm ama sakın suçlama bende habire emzirirken ayalklarını çarptırıp yara yapıorumm malesef koltugun kenarına.. böle böle büyüyolar kendini bırakma hemenn.. annelik ölçütü bu değilldir asla.. ateşi düşmesse bence en fazla gece belki bide sabah calpol ver. çok geçmiş olsun canım ya dualarımız bebişinle geçsin ateşi diee.. Allah dert vermesin başka:Saruboceq: bölee kendini yıpratmaa bu olacak şeylerr

: )
yok erken degil tam zamani teyzesi :asigim:

:1hug:

olsun banane banane demekki ne kadar geç okadar iyi gelmeyin üstüme bööhühühüü kaydirigubbakcemile3

bu arada zepcim böle slaytlı avatar nassı yapıon 2 resim birden yanar dönerlii böle varmı bi zitesi CADIARZU

haydaaaaaaaaaaa

zepp.cim çok ayıpp bide editör olacann.. senin paylaşımcı olman gerekmiomuydu :jeyyar:

bende zeamayscıma sorarım o söylerr :dilcikar: lülülülülülü

miscim ve zeppcim sağolun lızlar
şimdi ateşi 37,2
sizce nasıl yani kaç dereceden snr ne yapmalıyım

nurgüncüğüm çok geçmiş olsun.
missciğimin dediklerine aynen katılıyorum.ılık duş aldır,geceye doğru çıkarsada fitil ver.
soğuk soğuk mendille kompleks yap canım.kendini de suçlama,bende düşürdüm kızımı geçen.ne yapalım düşe kalka büyüyecekler demek

nurgün cok cok gecmiş olsun
sımdı netten baktım 38.9 uzerındeyse ates dusurucu ılaca gerk vardır dıyor
su an normal sınırlarda

yarın bızım de aşı var
simdiden beni ateş basıyor umarım kolayca atlatırız:Saruboceq:

Son düzenleme:
şimdi başlayacak teyzem ressam canım sergisini ve resimleri gösterilecekmiş
kadının dünyası mı ne programın adı

İzledim canım.Teyzeni tebrik ederim.

Ben de babymix bulamadım gittiğim marketlerde.İki gündür pınar yoğurt veriyorum.Hem yerken hiç yüzünü buruşturmuyor,hem de sonrasında kusmuyor yerimseniben
Kızıma ne olduysa bugün uzun uzun emiyor.Aman nazar değmesin.Şu biberon işi çok zor geldi bana.Bir de iyi ce acıkmasını bekleyip emziriyorum.Bugün bu şekilde ısırmadı hiç.Hadi hayırlısı.yarın nasıl olacaz bakalım.

Malt içeçecekleri ve onların hapları varmış.Özellikle hapları sütü fışkırtıyormuş diye duydum ama kullanmadım.Eczaneye bi sor istersen.Benim de azaldı.Çok su kaybediyoruz terleyerek bence.Bir de 6.aydan sonra günde 600ml civarı süt veriyomuşuz biz.Yani azalıyormuş.

Sefanız olsun.İlk incileriniz de hayırlı olsun canımcım.

Benim kız da ara ara çok huysuzlanıyor.Üst dişler yakın galiba canım.
Isırma konusunda da iyice acıkmadan emzirmiyorum.Bugün buldum bu metodu ve ısırmadı.Sen de bi dene istersen.

Aynen canım.Kulağını sıkmak mı?Hmmmm..Sanırım ben de yapamam.

Bence abartı bunlar.Bu kadar da titiz yetişirlerse ki çok yakınımda bir örnek var.Domestossuz yaşayamazlar,denize giremezler,dışarıda yiyip içemezler..vs..Çok yanlış bence.Kızarmış patates evet zararlı ama ben o kadar cazgır olamam herhalde.Ara sıra biz yasaklasak da yiyeceğine eminim.Biz evde yapmayalım yeter.

Bence de su ver canım.Bize doktor kahvaltısına bebe bisküvisi ekletti ama irmik yerine bebe bisküvisi veriyorum,daha kolay yutulabilir tanelere ezilebildiği için dedi.İrmik taneleri genzine kaçar falan diye mi bilmiyom.Ben de vermek istemiyom yaa.

Geçmiş olsun.Ben olsam bakıcının hasta olduğunu gördüğüm anda evine yollardım.Sen de çalışıyordum ama di mi?Çaresiz olur insan bu durumda.Neyse canım ya inşallah bir an önce iyileşir.

Katılıyorum sana.Bu arada saç olayına çok güldüm.Ben de iplik yutmuşum küçükken.Makaranın ucundan başlamışım.Annem görünce çekmiş çekmiş çıkarmış ama bir kısmını ısırdım herhalde ki aşağıdan çekmek sorunda kalmış :roflol:
Bir de saksının dibindeki toprakları yemişim.Hem de akıta akıta.Önce ne yediğimi bile anlayamamışlar.Sonrasında popişten tombul kurtlar çıkmış tabii -tatlicadiarzu- Ailece hap içmişiz delikafadulden
Durun bakalım daha yolun başındayız.Neler neler yiyecek bakalım bizim bıcırıklar.

günaydın
moralim çok bozuk
doruk hiç bişey yemiyo
azıcık zorlasam ağlıyo
ayyy deli olcam dün öğleden beri bişey yemedi:bbo:

Emiyorsa çok dert etme bence canım.Yediği şeyleri pekmezle falan tatlandırsan.Belki işe yayr ne bileyim.Geçer inşallah.

delikafadulden :roflol: Çok yaşa sen e mi?

ay canım ya.Kremin kalmadı mı önceden.Sürsen biraz.Dedikleri gibi göğüs ucu denesen ya da bir süre sağıp versen..Ne diyeceğimi bilemedim.O acıyı iyi bilirim çünkü.

miscim ve zeppcim sağolun lızlar
şimdi ateşi 37,2
sizce nasıl yani kaç dereceden snr ne yapmalıyım

Geçmiş olsun canım.üşütecek diye korkma.Ateşi çıktığında üşütmez.Cereyanda kalmasın yeter.Giydirme çok üstünü sakın.Sık sık ılık banyo yaptır.Çıkmasın ateşi.
Bizim ateş ölçer normal eteşte gülen surat yapıyor,yüksek ateşte asık surat.O şekilde anlıyorum ben ama normalde 37 derecenin üstüne çıktımı ateşinin artacağını anlıyorum.37buçuk olmadan önlemini al bence.İnşallah bir an önce iyileşir.

edolina malt hapını ilk defa duydum cok ilginc..simdilik ucu ucuna yetiştiriyorz sütü insallah daha da azalmaz..1yasına kadar vermek istiyorum insallah...

bir de bebe biskuvisi yerine kahvaltıda 8tahıllı kasık maması verebilirsin..benimki en rahat onu yiyor seviyor..
kıvamını istedigin gibi ayarlarsın en azından..ya da bebek ekmegi var cicibebenin..ondan da almıstım gayet guzel yutuluyor o da biskuvi gibi.. ama pek vermiyorum sevmedi cunku ..birkac kez cavdar ekmeginin icini coook kucuk ufaladım onu daha cok sevdi..
bence tahıllı mamadan yeterince karbonhidrat alıyor zaten
ayrıca ekmek biskuvi filan olmasa da olur herhalde..

biz de henüz 1 ay olmadı ama 3 haftadır ayrı uyuyoruz. artık kendi odasında yatıyor kızımız. bence artık yavaş yavaş ayırmaya başlanmalı..
oha demek istiyorum izninizle.. o da ne yahu, çok itici üstelik.. ayrıca miss cime ben de sonuna katılıyorum.. artık eşlerimize bir eşleri oldugumzu ve anneden ziyade kadın oldugumuzu hatırlatmanın vakti geldi

canım geçmiş olsun. inşallah iyileşmiştir tosun paşa..

edoşum ve meyracım o hap mı bilmiyorum ama ben de nette görmüştüm. GNC Fenugreek diye bir hap. tamamen bitkisel. avm lerde gnc standlarında satılıyor. bence kafanıza takmayın, szk cımın da dediği gibi otlamaya gitmişler sütlerimiz, geliceklerdir en kısa zamanda..

ademelcim geömiş olsun size de tatlım. inşallah şu saatlerde iyi olmuştur ahmet doruk paşam..

szk dün gece yazdıklarını nedense şimdi görüyorum ya. ne dalgın ne stresli bi hatn oldum ben yahu.. çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için.. acaba beyaz ekmek ya da tahıllı ekmek versek kahvaltıya gecince günlük tahıl alımının kaçta kaçını şeederiz ve muhallebiye gerek olmaz. uzmanın cevaplarsan memnun olurum

miss benim de kahve tabagı yalama olayım vardı çocukken. tabii ki her cocugun hayalı sagra daki cikolata çeşmesine agzımı dayama hayalim.. çocukluguma götürdün beni hay sen çok yaşa emi

bebek ekmeği bisküviyle hediye geldi zaten,açmadım daha.Tavsiyen için teşekkürler.O mamadan alayım bi ara.

kızlar nurgülle konuştum emirhan daha iyiymiş şükür

Sağol haber verdiğin için canım.
Bi de nurgül değil nurgün Kso'cum ya kaydirigubbakcemile3

amaneyy göslerim yuvalardan şaştıı ilk benmi günaydın dicemm :1shok:

heyooo heyoooooooooo

hayırlı cumalar kızlarr beşikmi salladınız dün gece noldi :jeyyar: uyanın bakemmm

YAŞASIN CUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CUM CUM CUMAA
:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…