- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.241
sağolun kızlar yaaa
muhallebi vermek istemiyom ama bi denesem mi
muhallebi veren var mı aranız da??
sağolun kızlar yaaa
muhallebi vermek istemiyom ama bi denesem mi
muhallebi veren var mı aranız da??
canim beslenme tabiki cok onemli
hatta sagligin temeli
son yillarda kanser iyice artti daha da artacakmis Allah korusun
cocuk yastan itibaren saglikli beslenmeye alistirmakta yarar var bence
cunku insan nasil gelirse oyle gidiyor esimde bunu bizzat yasiyorum.yeme aliskanliklarini sonradan degistirmek cok zor..
sebze meyve yogurt hic yemese aklina bile gelmez
ver hergun kizartma kofte pide pizza tost ivir zivir yesin:mymeka:
sagligini kaybedeceginden cok korkuyorum ailesinden oyle alışmış oyle devam etmek istiyor cogu zaman beni bile etkiliyor:kedi:
ben cocugumu oyle yetistirmeyecegim..ayni evde nasil olacaksa artik-tatlicadiarzu-
kisaca sagliksiz yiyecekleri kisitlamaktan cocukluktan itibaren fazla alistirmamaktan yanayim
ama evde sabun yapmak filan abarti geldi bana
ya da patates icin kavga cikarmak:bbo:
ara sıra yenebilir o kadar da deil artık..
yok artık sabunmuu.. hele bana hiç sölemeyin beceremiorum bile diyemiyorum yoğurt mayalamayı denemediğim içinn.. tabi patates kızartması çukulata hamburgerr bunlarla mümkün oldugunca geç tanışmasını isterim ama anası neyki oğlu o olsun meyra nın anlattıgı kocası gibi ben varım ama sebze agırlıklı pişirmeye çalışıorum evdede artık kendimi tutuyorum. elbette hiç yemicek değil dünya nimetii çocuk bu açık cezaevinde gibi büyütmücem yani.. şimdiden bazı kuralları çatır çatır çiğnioom .. ohoo ben küçükken çamur yedim duvar yedim kagıt yedim misafirlerin kahve tabaklarını yaladımm :roflol: yaa yasak koyunca böle gizli gizli yapıosun işte.. terbiye edipte doğru zamanda istemeyi öğretebilirsekk bence arada patates kızrtması yemiş dondurma yalamış zararı yok ama dediğim gibi çevreyi zaptedebilirsem mumkun oldugunca geç tanışsın istiyorumm.. tv den nasıl uzak tutcas hele onu heç bilmiyorum :sm_confused:
misscim ben senin maxima ile crespo arasında kaldım daha cok
2 si de tum ozellikleri barındırıyor ve fiyatı uygun::dance:
eline ulastıgında tekrar sorarım sana gozuktugu gibi kaliteli olup olmadıgını..
bazılarını plastik malzemesi filan cidden kotu duruyor çünki.
umarım memnun kalırsınız
ben cok verdim..
gerçi pirinç ununu sevmedi benim kız,
kaşık mamalarından veriyorum arada.
hatta şimdi pekmez katıp verdim bi kase..
kesin dene derim ben...
zararlı bişey de değil ki sonuçta muhallebi...
bende verdim muhallebi hazır milupanın hero babynin numunelerinden.. kaşık maması yanii.. sade olunca pek sevmii muzlu püsküvülü falan istioo .. bana göre tahıllı kaşık mamasıda bi çeşit muhallebi yanii.. :uhm:
patates kızartması vb seylerin kızımın beslenme alışkanlığı olmasını ben de asla istemem zaten.
en azından okula gidene kadar bu bebekler bizim elimizde olacak ve bu alışkanlıkları inş biz kazandırıcaz onlara..
ben sizi böyle mantıklıa nneler olduğunuz için cok seviyorum...zemuszemus
hele bi de misscim kahve tabağını yalardım demişsin ya,
ahahahah bayıldım süprizzzzz
evet tabiki muhallebi
icerisinde devam sutu ve pirinc unu dahil tahıllar var iştea.s
sadece pirinc unu vermektense baska çeşit tahıl unları da almıs oluyor bana daha saglıklıymıs gibi geliyor
lülülülülülü sorma bacım küçükkende accık deliydim.. anneme söledim gecenlerdedee yalardım hepinizin tabaklarını sırasıyla die şok geçirdii.. çocuk nefsinide aç bırakmamak gerekio adabıyla.. hatta çukulata manyagıydım çocukluktan kalma bütün alışkanlıklarım ozamanda kavanozla çukulata yerdim sarelle çeşmesine ağzımı açcam derdimm.. hatta şeker die bütün çocuk aspirini kutusunu yutmuştum tabii aynen acile abim ispiyonlamıştıı.. midem yıkandı zart zurtt.. birgün birgün bir çocuk evede gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şekerde sanmış ilacı misalii.. :roflol: o yüsden öyle cinli anne olmak istemiyorum kendimden biliyorum. bikere goldla markette bi kadınla karşılaşmıştık aman yarabbim kendinden geçmiş gibiydii.. Allah çocukların yardımcısı olsun bence..sırnaşık şey
ayy ne bileyim canımmm
iyice tatlıcı olacak başıma babası kılıklı nolacak
şu 8 tahıllı mamalardan mı alsam kaşık maması dediğin o mu
aayy ne cahilim ayoll hiç mama vermedim ya kaşık maması ne bilmiyomkafamçokkarıştı
muhallebi çocuğu derdi bi drmuz böyle şişko bebeklerebilinç altında sağlıksız kilo alır mı diye düşünüyom sanırımfisfisfis
kızlar bu konuyu konuşduk mu bilmiyorum ama benim oğlan aynı odada yatıyoruz ne zaman ayrılmak lazım.gün boyu beni özlediği için oldukça kalkıyoruz gece.odası olmasına rağmen yanımda yatması için park yatak aldım ona.dibimde yatırıyom kuzuma kıyamam ayrılamayız kanımca biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?