2008 Aralık Anneleri

sağolun kızlar yaaa
muhallebi vermek istemiyom ama bi denesem mi
muhallebi veren var mı aranız da??

ben cok verdim..
gerçi pirinç ununu sevmedi benim kız,
kaşık mamalarından veriyorum arada.
hatta şimdi pekmez katıp verdim bi kase..
kesin dene derim ben...
zararlı bişey de değil ki sonuçta muhallebi...

misscim ben senin maxima ile crespo arasında kaldım daha cok
2 si de tum ozellikleri barındırıyor ve fiyatı uygun::dance:
eline ulastıgında tekrar sorarım sana gozuktugu gibi kaliteli olup olmadıgını..
bazılarını plastik malzemesi filan cidden kotu duruyor çünki.
umarım memnun kalırsınız

sağolun kızlar yaaa
muhallebi vermek istemiyom ama bi denesem mi
muhallebi veren var mı aranız da??

bende verdim muhallebi hazır milupanın hero babynin numunelerinden.. kaşık maması yanii.. sade olunca pek sevmii muzlu püsküvülü falan istioo .. bana göre tahıllı kaşık mamasıda bi çeşit muhallebi yanii.. :uhm:

patates kızartması vb seylerin kızımın beslenme alışkanlığı olmasını ben de asla istemem zaten.
en azından okula gidene kadar bu bebekler bizim elimizde olacak ve bu alışkanlıkları inş biz kazandırıcaz onlara..

ben sizi böyle mantıklıa nneler olduğunuz için cok seviyorum...zemuszemus

hele bi de misscim kahve tabağını yalardım demişsin ya,
ahahahah bayıldımsüprizzzzz

bende aynen crespoya baktım amaa.. mavi rengi stokta yok die almadım ebebekte kaydirigubbakcemile3 bide fas tepsisi böle itince çıkarr pek dayanıklı görünmüo diince.. hepsiburadadada yorumları okuyunca.. szk arkadaşta kullanıomuş onaylayıncaa bunda karar kıldım ve bastım okey tuşuna :teytey: gelince söleriim ama 3 gunde falan yolluolarmıs sanırım pazartesi anca bende olucak :sm_confused:

ben cok verdim..
gerçi pirinç ununu sevmedi benim kız,
kaşık mamalarından veriyorum arada.
hatta şimdi pekmez katıp verdim bi kase..
kesin dene derim ben...
zararlı bişey de değil ki sonuçta muhallebi...

ayy ne bileyim canımmm
iyice tatlıcı olacak başıma babası kılıklı nolacak
şu 8 tahıllı mamalardan mı alsam kaşık maması dediğin o mu
aayy ne cahilim ayoll hiç mama vermedim ya kaşık maması ne bilmiyomkafamçokkarıştı
muhallebi çocuğu derdi bi drmuz böyle şişko bebeklerebilinç altında sağlıksız kilo alır mı diye düşünüyom sanırımfisfisfis

bhk sen ne kadar cok kilo vermişsin oyle masallah sana yaaa
ben 10-11 kg kadar almıştım hamilelikte su an 12 kg gitti ama diyet yapamıyorum malesef.hamilelikten once aldıgım 10kg aynen üzerimde duruyormafoldumben
az yedigimde sutum etkileniyor mutlaka
sagdıgım icin net goruyorum yani
zaten azalma var hic yapamam ancak yetiriyoruz
6ay daha geçse de emzirmeyi bırakıp diyete başlasam diyorum of off..

Son düzenleme:

evet tabiki muhallebi
icerisinde devam sutu ve pirinc unu dahil tahıllar var iştea.s
sadece pirinc unu vermektense baska çeşit tahıl unları da almıs oluyor bana daha saglıklıymıs gibi geliyor

lülülülülülü sorma bacım küçükkende accık deliydim.. anneme söledim gecenlerdedee yalardım hepinizin tabaklarını sırasıyla die şok geçirdii.. çocuk nefsinide aç bırakmamak gerekio adabıyla.. hatta çukulata manyagıydım çocukluktan kalma bütün alışkanlıklarım ozamanda kavanozla çukulata yerdim sarelle çeşmesine ağzımı açcam derdimm.. hatta şeker die bütün çocuk aspirini kutusunu yutmuştum tabii aynen acile abim ispiyonlamıştıı.. midem yıkandı zart zurtt.. birgün birgün bir çocuk evede gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şekerde sanmış ilacı misalii.. :roflol: o yüsden öyle cinli anne olmak istemiyorum kendimden biliyorum. bikere goldla markette bi kadınla karşılaşmıştık aman yarabbim kendinden geçmiş gibiydii.. Allah çocukların yardımcısı olsun bence..sırnaşık şey

kızlar bu konuyu konuşduk mu bilmiyorum ama benim oğlan aynı odada yatıyoruz ne zaman ayrılmak lazım.gün boyu beni özlediği için oldukça kalkıyoruz gece.odası olmasına rağmen yanımda yatması için park yatak aldım ona.dibimde yatırıyom kuzuma kıyamam ayrılamayız kanımca biz.

evet tabiki muhallebi
icerisinde devam sutu ve pirinc unu dahil tahıllar var iştea.s
sadece pirinc unu vermektense baska çeşit tahıl unları da almıs oluyor bana daha saglıklıymıs gibi geliyor

iyi ozaman ben saf muhallebi vermemişim yani buzamana kadar hiç kendim yapmadım çünküü.. buda bi maharet deil 2de bir sölüyorum ama yok yanii beceremiom böle şeyleriii

bu arada evet bende sütüm azalıo yemeyince kendime bakmayınca o yüsdenn faydalı faydasız ne bulursam yeterki yiyom yani banada bahane lazım :lepi: bhk sahiden iradene şapka çıkarılır

ben de saf muhallebi vermedim hiç..
pişirerek yaptıgım sadece ulker muzlu gogly idi.onu da birkac kere severek yedi birdaha da istemedi ben de zorlamadım..sonradan farkettim icinde şeker varmış..
ama benim zili onu nasıl sevmedi anlamıyorum tatlı seyleri sevmio heç bana cekmemiş
halbuki o kadar da gusel kokuyo ki:bbo:utanmasam kendime pişirip yiyecegim:kedi:
:roflol:

ben ne bulsam yemiyorum da tatlılara dayanamıyorum benim de zaafım bu işte..
kucukken cok cikolata yedim bak simdi de vazgecemiyorum..anneme kızıyorum bu yuzden..eve kutusuyla cikolata alırlardı..ne kadar yanlış birsey aslında...

inanmıyorum sarelle çeşmesi benim hala hayalim:kedi:
sarelleyi de eşimle birbirimizden kacırırız
yoksa kim once kutuyu alırsa o kaşıklar
ertesi gune koca kutudan cok az kalmıs olur-tatlicadiarzu-

evet canım kastettiğim onlar Şeniz

sürekli onla beslemezsen öyle şişko falan da olmaz..
zaten ben bu mama yiyen cocuklar şişko olur lafına asla inanmıyorum..
öyle cok örnek var ki etrafımda...

gokdeniz ben yaklasık 2 aydır odasında yatırıyorum..
eşim pek istemedi henuz kucuk dedi durdu ama iyi oldu bence..sonradan ayırmak zor olabilirdi..

biz yaklaşık 1 aydır ayrı odalarda yatıyoruz...

cocuk cok anlamadan kesin ayrılması gerektiği düşüncesindeyim ben..
gerçi aynı oda olması ayrı şey,beraber yatmak apayrı bişey..

missciğime de anlatmıştım,
benim elti 5. ayşındaki cocuğuyla doğduğundan beri beraber yatıyor:bbo:

eşiyle 5 senedir aynı yatakta değiller yani düşünün..
gecen gün gittiğimizde de şunu anlattı.
cocuk erkek.
ona hani şu çileğin arabalı oda takımları var ya,
ondan alcaklardı.
tam gitmişler almay,
çocuk caymış,
tutturmuş illa ranza alın ben üstte annem altta yatsın diye -tatlicadiarzu-

bu cocuk ayrılmaz anasından diye alamamışlar takımı...

ıyy ne feci durum ya...kafamçokkarıştı

kızlar bu sabah ben mutfaktayken minişim anakucagından inmiş:1shok:
sanırım kısa sure sonra zaptedemeyecegiz bebişleri
boş bırakmaya gelmeyecek hic
ama buyudugunu hergun yeni birseyler yaptıgını gormek çoook güzel:asigimpuyorumnanaktan

benim oğlum beni gündüz göremediği için akşam hiç ayrılmak istemiyor bensiz uyumuyor birkaç saat yatıyoruz beraber sonra yatağına yatırıyorum gecede çok kalkıyor evdeyken gecede ikikez kalkardı.şimdi uyanıp uyanıp beni yokluyor yanındamıyım diye.o yüzden bilmiyorum ne zaman ayrılsak.size sorayım dedim.

bhk cım ne kadar yanlış yaaa
bir de olayın şu yönü var
cocuklar 2.5-3 yaslarında cinselliklerinin farkına varıyorlarmış
ve o andan itibaren anne-ogul,baba-kız beraber yatmamaları gerekiyormuş
simdi hatırlıyorum da kuzenimin oglu 3 yaslarındayken annesinin gobegini acıp okşardı öperdi hoşuna giderdi
geçen de tv de izledim bir kadın soruyordu ne yapmam gerekir diye..oglu yanyana yattıklarında babasına sen çık ben annemi sevecegim diyormus:bbo:
yani bilmiyorlarsa da uyarsan iyi olur bir an evvel ayrılmalarında fayda var

gokdeniz bence senin kokunu duyarak uyumaya alışmasın sonra zorlanırsın
gece uyandıgında emziriyor musun??yoksa hemen tekrar uyuyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…