2008 Aralık Anneleri

annene de bebişine de geçmiş olsun canım
iyi beslenirse atar bebişin inşallah

yok daha neler cicim yaaa
ne martha steawert ne de derya baykal olmaya niyetim yok. olanlara saygılar

ne sabunumu kendim yaparım ne de bebeğimi çok kısarım

bazılarında sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşama takıntısı oluşmuş galiba

sen rahatına bak bhkcım.
çocuğunu ne kadar titiz alıştırırsan o kadar hassas olur.
ben bilerek üstüne çok düşmüyorum
yoğurt mayalamayı biliyorum ama genelde hazır yoğurt veriyorum
yeri geliyo aynı bardaktan su içiyox kaşığımdan çorba veriyorum
bunu bilerek yapıyorum bağışıklığı güçlensin diye

hele geçen gece emerken nasılsa saçımı emip yutmuş kakasını yaparken elimle çektim kıçından önce üzüldüm nasıl oldu diye sonra çıkardı diye sevindim
yaşıyor hala çok şükür:)
bazı günler emmezse aç bırakıyorum su bile vermiyorum en fazla 3 4 saat sonra emiyor
bazı günlerde hazmedebileceği şeyler veriyorum
mesela bugün 1 çay kaşığı peynir, 1 çay k. yum. sarısı yarım çayk. pekmez verdim
tabi bunları 50ml suyla yutturdum suluğu biraz kirlendi aman olsun yıkadım
ayda 400gr 500gr alıyor yeter bence
çok da takmıycan valla
bol dünyayı dar etmenin anlamı yok

doğru yoldasın bencee :lepi:

canım sağol.
inşaallah gelmiş geçmiştir annemin hastalığı çok zor günler geçirdik bitmiştir sağlığına kavuşmuştur inşaallah.
kuzun çok tatlı maşşallah güldürdünüz beni pek sevmiş çarşafı.bizde aynıı yere koca bir çarşaf.üzerinde eğleniyoruz.tabi sadece akşamları.

günaydın şekerlerm.
ay kıs bhk delirmişmi bunlar kıs.yok artık yaaaaa.ben heralde böyle olursam yok anam kafayı yerim ya.bukadar detaya gerek yok.vıyy

elvira yok gerçekden nerdeki ya.bir yaramazlık yoktur inş.ya

canım haklısın zaten ben kızıma ancak hafta bir muhallebi veriyorum
versemde az yiyor zaten
ağzına tıkıştırıp obez yapmaya da niyetim yok tabi a.s

geçmiş olsun canım öptüm bebişi opuyorumnanaktan

günaydın
moralim çok bozuk
doruk hiç bişey yemiyo
azıcık zorlasam ağlıyo
ayyy deli olcam dün öğleden beri bişey yemedi:bbo:

canım çok geçmiş olsun tabiki dualarım sizinle canım kıyamam ben titiz bir anne olarak anlıyorumki bebişler çoookkk nazlı kurban olurum ben onlara:asigim:

günaydın
moralim çok bozuk
doruk hiç bişey yemiyo
azıcık zorlasam ağlıyo

canım hayırdır bayadır yoktum önemli bir sorun yoktur dilerim:1hug:

kso valla ben kaşıkla yanına gittikçe memeye saldırıyo
ne deneyeceğimi şaşırdım
tek şekerpare kayısılar olur ya onu yiyo başka bişey yemiyo sıpa yaa

ademelim canım kıyamam aman sende ne isterse onu ver serra da tatlı delisi olacak şimdiden belli ama sınır koydum oda ayırır oldu birde diş problemi yüzünden damaklar acıyor aglıyor bazen emişirken :)))

aaa samira..
hatırladım ben..

hoşgeldin a.s.
hosbulduk canim
tesekkur ederima.s.a.s.
sizleri okuyordum ara sira
cok guzel paylasimlar oluyor
insan bebekleri ayni donemleri yasayan annelerle yazismaya ihtiyac duyuyor gercekten

canim beslenme tabiki cok onemli
hatta sagligin temeli
son yillarda kanser iyice artti daha da artacakmis Allah korusun
cocuk yastan itibaren saglikli beslenmeye alistirmakta yarar var bence
cunku insan nasil gelirse oyle gidiyor esimde bunu bizzat yasiyorum.yeme aliskanliklarini sonradan degistirmek cok zor..
sebze meyve yogurt hic yemese aklina bile gelmez
ver hergun kizartma kofte pide pizza tost ivir zivir yesin:mymeka:
sagligini kaybedeceginden cok korkuyorum ailesinden oyle alışmış oyle devam etmek istiyor cogu zaman beni bile etkiliyor:kedi:
ben cocugumu oyle yetistirmeyecegim..ayni evde nasil olacaksa artik-tatlicadiarzu-
kisaca sagliksiz yiyecekleri kisitlamaktan cocukluktan itibaren fazla alistirmamaktan yanayim
ama evde sabun yapmak filan abarti geldi bana
ya da patates icin kavga cikarmak:bbo:
ara sıra yenebilir o kadar da deil artık..

rica ederim fascım fikir verebilrsem ne mutluopuyorumnanaktan
evde yapılan biskuvi 150 derece civarı fırınlanırsa verilebilir herhalde..cunku bahsedilen madde şeker ve yağ 180 derece üstü sıcaklıkta pişirilince ortaya cıkıyormuş..malum bebe biskuvileri de baya bi fırınlanıyor dayanıklı olması icin..

sinbo makine konusunda haklısın içine kucuk cam kavanozlardan konunca olur herhalde..onu dusunemedim ben-tatlicadiarzu-
ama yine de kavanozlu modellerden bakmak istersen dun nette rastladım yogurella diye bir marka sadece 40 tl idi..

mama sandalyenizi gule gule kullanın biz henuz almadık ama gordugum kadarıyla bence en guzel model bu..

geçmiş olsun gokdenizzza.s.a.s.

kso mama sandalyesı cok hos gule gule kullanına.s.
yalnız bunun tekerlekleri yok herhalde:uhm:
ben tekerlekli model tercih edecegim sanırım kullananlar onu öneriyor bana mantıklı geldi devamlı aynı yerde yedirmeyecegime göre..

ben de mama sandalyesine cok para verme taraftarı deilim
yalnız cift tepsili tekerlekli ve mumkunse cıkarılabilen kılıflı olmasına dikkat edecegim
bu sekilde gordugum birkac model var birisini sececegiz artıkzemuszemus

tatlımcımm teşekkür ederim bende ne zamandır bakıorum kampanya vardıı çokta pahalı bişi olmasındı diyerekten bunu almaya karar verdim hatta bu sabah siparişini verdik mavi renginin.. vatana millete pardon kayraya hayırlı ugurlu olsun İnşallah sever alkisalkisalkis chicco gibi rengarenk şeyleri sewiorum ama banada pahalı geldi malesef .. ayaamızı yorganımıza göre uzattık bu çıktı bahtımıza İnşallah begenir. bikere dışarda mama sandalyesine oturttuk kayrayı delirdii.. darala gelemio hiçç rahat geniş olacak İnşallah bayılmaz bundada kafamçokkarıştı

yok artık sabunmuu.. hele bana hiç sölemeyin beceremiorum bile diyemiyorum yoğurt mayalamayı denemediğim içinn.. tabi patates kızartması çukulata hamburgerr bunlarla mümkün oldugunca geç tanışmasını isterim ama anası neyki oğlu o olsun meyra nın anlattıgı kocası gibi ben varım ama sebze agırlıklı pişirmeye çalışıorum evdede artık kendimi tutuyorum. elbette hiç yemicek değil dünya nimetii çocuk bu açık cezaevinde gibi büyütmücem yani.. şimdiden bazı kuralları çatır çatır çiğnioom .. ohoo ben küçükken çamur yedim duvar yedim kagıt yedim misafirlerin kahve tabaklarını yaladımm :roflol: yaa yasak koyunca böle gizli gizli yapıosun işte.. terbiye edipte doğru zamanda istemeyi öğretebilirsekk bence arada patates kızrtması yemiş dondurma yalamış zararı yok ama dediğim gibi çevreyi zaptedebilirsem mumkun oldugunca geç tanışsın istiyorumm.. tv den nasıl uzak tutcas hele onu heç bilmiyorum :sm_confused:

fascıım çok sağol şekerim sizin bu chicco süper valla bayıldım renklerine ama malesef maxima die bişi sipariş verdim netten artık bahtımaa.. szk da ondan kullanıomus sordum gayet memnunmuş.. zaten biras daha sandalye almazsam çocuun arabası bitlenecek :roflol:

suyuda mutlaka ver herkese sölüom SU HAYATTIR hayat su reklamı diil tabi ama hayat suda çok güseldir delikafadulden

betülün memişe saldırmasınıda öle güsel anlatmıssınki kayrada aynen öyle.. işte o yüsden korkuom ya asıl o bukadar hevesliyken süt azalırsa valla kahrolurum :sinifsinif:

ay kıyamam ya o halde bırakıp işe gitmek dahada zordurr.. valla Allah yardımcın olsun şekerim İnşallah düşer ateşi bulaşmadan geçer gider.. bakıcı teysede hastayken gelmeseydii başka biri baksaydı yada maske falan.. neyse olan olmuşş geçmiş olsun :1hug:

sağol tatlimooo .. sağolsun gold teyzesi oğluma fasla varmış die chicconun bi güneş kremini hedaye etti şimdilik onu kullanıos :asigim:

yaa ben böle duydukça daha diş çıkarmadımısa sevinesim geliioo ya başlayınca ardarda gelio baksana daha alıştıramadan ek gıdaya toptan b ırakır abooo delikafadulden şaşırma bacım stresini çocugada bulaştırmaa yemessen yeme kız dee ısır bacaklarınıı.. bekleyince ösler belkim cokacimcoook

alis verise gittim bugun neler aldim neler : ) seviyorum be alis veris yapmayi yani para harcamayi : )))

teyzeleri bu arada
Emre Deniz'imin disi pitladi :asigim:
gece ateslenmisti meger ondanmis :asigim:

geçmiş olsun seekerim ii tatillerr alışveriş falan ohh dök kurtlarınıı.. dönüştede maceralarını yazarsın artık..

E-Bebek | Mama Sandalyesi | Lüks Mama Sandalyeleri | Chicco | Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi

missim bizimki bu canım dayısı almış serra'ya kırmızı olan güzel gelmiş gözüne abimin birde kız diye

ayy saol canımoooo.. araştırdım baktım baktımmm en sonunda orta halli bişi aldımm.. güle güle kullanın siz çok güselmişş :1hug:

günaydın
moralim çok bozuk
doruk hiç bişey yemiyo
azıcık zorlasam ağlıyo

sende stress yapma canım yaa evet insan çok üsülüo ama sen sıktıkça bu veletler inadına yemiiyooooooooooo :sinifsinif:

sağolun kızlar yaaa
muhallebi vermek istemiyom ama bi denesem mi
muhallebi veren var mı aranız da??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…