2008 Aralık Anneleri

canlarım günaydın
hayırlı cumalar diliyorum

kız misss
sen beni gülmekten öldürcen mi yaaa nasıl yazmışsın buluşma haberlerine:roflol:
ayy anacım ölmeyin allasen naapiyiim bnmmde dilimme böle vuruyoo :roflol: sizin hosunusa gıttıkçe ben dahada coşuyorum cunku hepinisi çook sewıorummmm opuyorumnanaktan

kso.cum yapma canım bnm.. erken kaybetmişsin babanı ama bence su an asıl olması gereken yerde burda misafir olan biziz.. yani mutlu oldugunu düşün seni gördüğünü.. eşinde şimdi bir baba olduu.. senin için zorr bir gün evet ama aynı zamandada çok özel bir gün bence babanı kabrinde ziyaret ett ve konus rahatlarsın özlemin dinmez belki böyle havadan konusması kolay tabi amaa Allah geride kalanlara sağlık sıhat uzun ömür versn canım. üzdün bizide mafoldumben

günayydddııınnn
sabah sabah pc ile başım dertte
bozuldu mu neeee
yetiş kocacığım dedim ama akşama kadar beklesin dedi (
bende kendim yaptım :))) inşalallah tekrar bozulmaz :))

aman bozulmasın bacımm daha hasret gideremedik senlede geldin geleli doru dürüst

ay çok şükür nurgüncümm atlatmanıza sewindim insanın dünyası kararıverio tabi hemen o iyileşincede kendimize geliyoruz. Allah beter dertlerden korusun. bunlar ufak şeylerr aslında ilerisi için düşününce düştü kalktıı bilmemnee :1hug:

yine nurgül demişsin ya ,
hay sen çok yaa KSO :roflol::roflol:

canım arkadaşım yine nurgül diyeceğim çünkü nurgün nur v.s 2 isimdede tanıdım sevmedim insan var seni sevdim için bende adın nurgül tabi sorun değilse opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrr bu arada tembel oğluşum nihayet 2 aydan sonra düz dönmeyide öğrendi :roflol: yanii taa ne zaman sırtüstünden yüzüstüne dönüodu zaten ama öle kalıoduu .. 1-2 gündür bikaç kere başarmıştı ama bugun artık tam olarak yüzüstündende sırtüstüne dönmeyi başarıyor yuppiii Maşallah yani artık bizde koca evi baştan aşşa dönerek gezmee hayalleri kurabiliriss heyo heyoo :sm_cool:

slm kızlar ben daha yeniyim buralarda
çocukları mızı çok sakınmayalım sakınan göze çop kaçarmış bende ilkinde oyleydim şimdi degilim vallah rahat bırakırsan daha çabuk buyurler

kızlar selam herkese.
hasta oldum grip başlangıcı,dr.gittim sağlık ocağına birzdan ilaçlarımı aldırcam.
şimdilik öpüyorum hepinizi
yaramazlık yok inş.

memnunmusun bebişim, hazır indirime girmişken alalım zemuszemus zemuszemus
isofix bir arabadan diğer arabaya takılıp çıkarılacaksa gerekli oluyor dediler, tek arabada sabit duracaksa gerek yokmuş, öyle mi?

memnunuz canım
büyüdükçe yastık görevi gören orta taraf çıkıyo
yarım yatar pozisyonun da var
eyiii işte

bıldırcınım yaa en son grip vakaa-i hayriyeni hatırlıyorumda aman haa diyorumm.. dikkat et kendineede iyi bak ev taşı bilmemne derken güçsüz düşme hemen virüsler hücum ediveriiyo işte gördüğün gibii.. vee kayracııgım içinde ayrıca thankss cicim a.s. güldürdün beni demek güreş tutacayss.. güreşii babasıyla tutsa olmazmıı :roflol:

ecrinceren welcome kardeşş..

selamlar hayirli cumalar herkeseeea.s.a.s.

evet bizim ebe de oyle soyledi
hepsini ayni anda yapmayalim 1-2 gun gecsin dedi
hoş,biz hiç yaptıramadan döndük amakafamçokkarıştı
pazartesiye kaldı aşımız
o kadar da sıra bekledik yazık oldu neyse ölçülerimiz alınmış oldu en azındanzemuszemus
başın sağolsun kso :çok üzgünüm:
benim de babam yok daha 9 yaşındayken kaybettim..kardeşim fılan da yok benim..
o yüzden oldum olası bayram seyran babalar günü vs özel günleri sevmem..kendimi çok yalnız hissederim bu gibi zamanlarda

slm kızlar ben daha yeniyim buralarda
çocukları mızı çok sakınmayalım sakınan göze çop kaçarmış bende ilkinde oyleydim şimdi degilim vallah rahat bırakırsan daha çabuk buyurler
hosgeldinnn
ben de bu sayfada yeniyimmmkaydirigubbakcemile5
masallah misscim
nedense yüzüstünden düz dönmek zor geliyo bebişlere
benimki de yapabiliyor aslında ama cogu zaman zorlanıo
o yuzden de baya kızıo sinirleniokaydirigubbakcemile3

döne yuvarlana kendini ittire ittire mutlaka halıya inmeyi basarıyor nasıl yapıo anlamadım etrafını yastıklarla cevirmem lazım sanırım ama ev iyice panayıra dönecek..
bir de baya emekleme girişimleri filan var.dun de anakucagından inmiş
ayaklanmaya baslayacaklar yakında zaman su gibi akıyordelikafadulden
kızlar selam herkese.
hasta oldum grip başlangıcı,dr.gittim sağlık ocağına birzdan ilaçlarımı aldırcam.
şimdilik öpüyorum hepinizi
yaramazlık yok inş.
geçmiş olsun ilkimmma.s.

canım arkadaşım yine nurgül diyeceğim çünkü nurgün nur v.s 2 isimdede tanıdım sevmedim insan var seni sevdim için bende adın nurgül tabi sorun değilse opuyorumnanaktan

no problem şekerim
hatta benim gibi sende kankim diyebülürsüünn bana opuyorumnanaktan

edamyy nerde yaaaaaa onun günaydın diyişini görmeden günüm güzel geçmiiyy.. loradaa gezmektenmi gelemiiy acabba huu millet toplaşalım accık ya zaten bebemde uyuyoo kayfe alayım yıne aptamilsizz.. çok şükür bugun sütüm var :roflol: küçük danalarımız meclisten dışarı bi fıkra geldi aklımaa zemuszemus

SOSıS

Babası çocuğuna güzel bir iş kurmak için paçaları sıvamış. Ancak oğlan zalak olduğu için hiç bir işi beceremiyormuş.Babası ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulaştırmış berbat etmiş. En sonunda babası tam otomatik bir sosis fabrikası kurdurmuş. Çocuğunu elinden tutup, bari işi öğrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinesinin başına götürmüş.
- "Bak oğlum" demiş. "Buradan böyle öküzü yolluyorsun... aha diğer taraftan sosis olarak çıkıyor, bu kadar basit anladın mı?". Çocuk dinlemeden başını sallamış, sallamış ta... sonra babasının yüzüne aval aval bakmış ve;
- "peki buba, buradan sosisi goysak, öteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormuş. Babası hemen cevaplamış:
- "Maalesef evladım, o teknoloji bir tek senin ananda var..."

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tühh tühhh dünürcüm hiç yakıştımı sana bilirsin bu tarz konuları hiiçççç :))) sevmem hiçte gülmedim ohhhh

uzunca bi aradan sonra slm millet:sm_cool:

ilk öncelikle miss ciğime Szk kSo ve ilkimciğime sizleri cok seviyorum canlarrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz

Nurgün cüm geçmiş olsun canım.Sorunu atlatmışsınız cok şükür:teselli:
Miss cim maşallahh kayrişe
İlkim cim geçmiş olsun canım.dikkat et kendine.hem ilkime lazımsın hem bize:teselli:klava:
Ve
Kso cum cok duygulandırdın beni.Cok etkilendim.aslında alışmamamız lazım bu duygulara hani fani hayat burası.misafiriz burada.Allah bizim sonumuzu iyi etsin canım.En cok korktuğum kul hakkıdır.malum herşey affedilebilir belki ama kul hakkı asla.İhşallaah bun konuda sual olunanlardan olmayız canımmm:teselli:

yaa ne utandırıyonuz insanıı yaa..:asigim: ben her aklıma geldiğinde bu fıkra kendi kendime gülmekten kopuyorum nedense :roflol: verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerin .. ohh işte anlattım ya rahatladım çatlayın naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…