- Konu Sahibi deryahakan
-
- #31.321
ayy anacım ölmeyin allasen naapiyiim bnmmde dilimme böle vuruyoo :roflol: sizin hosunusa gıttıkçe ben dahada coşuyorum cunku hepinisi çook sewıorummmm opuyorumnanaktancanlarım günaydın
hayırlı cumalar diliyorum
kız misss
sen beni gülmekten öldürcen mi yaaa nasıl yazmışsın buluşma haberlerine:roflol:
kso.cum yapma canım bnm.. erken kaybetmişsin babanı ama bence su an asıl olması gereken yerde burda misafir olan biziz.. yani mutlu oldugunu düşün seni gördüğünü.. eşinde şimdi bir baba olduu.. senin için zorr bir gün evet ama aynı zamandada çok özel bir gün bence babanı kabrinde ziyaret ett ve konus rahatlarsın özlemin dinmez belki böyle havadan konusması kolay tabi amaa Allah geride kalanlara sağlık sıhat uzun ömür versn canım. üzdün bizide mafoldumbenmerhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok senağlamaakşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım:asigim: girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde [/COLOR][/B]
BABACIĞIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM
günayydddııınnn
sabah sabah pc ile başım dertte
bozuldu mu neeee
yetiş kocacığım dedim ama akşama kadar beklesin dedi(
bende kendim yaptım :))) inşalallah tekrar bozulmaz :))
günaydın canlarım
öncelikle destek olan bütün annelerime sonsuz teşekkürler
yavrum dün gece yoğun bir ter attı ve ateşi düştü
gül gibi açtı yavrum
Allaha çok şükür atlattık
keşke aşıların hepsini bir günde yaptırmasaydık
aşı yaptıracak annelere duyurulur3 aşı birden yaptırmayın
en ağır olanı 1-2 hafta sonrasına yaptırın
yoksa benim kuzum gibi ateşlenir Allah korusun
yine nurgül demişsin ya ,
hay sen çok yaa KSO :roflol::roflol:
memnunmusun bebişim, hazır indirime girmişken alalım zemuszemus zemuszemus
isofix bir arabadan diğer arabaya takılıp çıkarılacaksa gerekli oluyor dediler, tek arabada sabit duracaksa gerek yokmuş, öyle mi?
evet bizim ebe de oyle soyledigünaydın canlarım
öncelikle destek olan bütün annelerime sonsuz teşekkürler
kso cum bak dayak yicen sonunda nickimi düzgün yaz
kız sen varya nurrr desen nolur kankimm
dün gece beni aradıktan sonra nasıl iyi hissettim kendimi
iyiki varsın dostum
kankimm haber vermiş bende verimmm
yavrum dün gece yoğun bir ter attı ve ateşi düştü
gül gibi açtı yavrum
Allaha çok şükür atlattık
keşke aşıların hepsini bir günde yaptırmasaydık
aşı yaptıracak annelere duyurulur3 aşı birden yaptırmayın
en ağır olanı 1-2 hafta sonrasına yaptırın
yoksa benim kuzum gibi ateşlenir Allah korusun
başın sağolsun kso :çok üzgünüm:merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok senağlama
akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım:asigim: girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde
sevdiklerinizin değerini bilin ben babamsız babalar gününden nefret ediyorum
BABACIĞIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM
hosgeldinnnslm kızlar ben daha yeniyim buralarda
çocukları mızı çok sakınmayalım sakınan göze çop kaçarmış bende ilkinde oyleydim şimdi degilim vallah rahat bırakırsan daha çabuk buyurler
masallah misscimkızlarrrrrrr bu arada tembel oğluşum nihayet 2 aydan sonra düz dönmeyide öğrendi :roflol: yanii taa ne zaman sırtüstünden yüzüstüne dönüodu zaten ama öle kalıoduu .. 1-2 gündür bikaç kere başarmıştı ama bugun artık tam olarak yüzüstündende sırtüstüne dönmeyi başarıyor yuppiii Maşallahyani artık bizde koca evi baştan aşşa dönerek gezmee hayalleri kurabiliriss heyo heyoo
geçmiş olsun ilkimmma.s.kızlar selam herkese.
hasta oldum grip başlangıcı,dr.gittim sağlık ocağına birzdan ilaçlarımı aldırcam.
şimdilik öpüyorum hepinizi
yaramazlık yok inş.
canım arkadaşım yine nurgül diyeceğim çünkü nurgün nur v.s 2 isimdede tanıdım sevmedim insan var seni sevdim için bende adın nurgül tabi sorun değilse opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?